kaja02
|
pozdravljene so ! no pa že odštevamo dneve, po današnji noči komaj čakam da bo konec, nisem spala čisto nič, najprej nisem našla udobnega položaja, potem je tamala brcala kot zmešana, ko se je umirila, me je Kaja klicala.... sedaj sem pa zombi, pa še brca me v mehur. Sem pa danes zvedla, da lahko koristim dopust ( cele 4 dni , si lahko mislite ) pred nastopom porodniške, torej 18.6. zaključim bolniško, 19. nastopim dopust, 25. 6 pa porodniški dopust. Torej lahko grem brez slabe vesti 20. na morje, komaj čakam, samo da nam bo vreme služilo, upam. vsem, ki imate takšne ali drugačne težave en velik , pa optimistično naprej. glede previjanja, pri Kaji ni bilo potrebno širokega previjanja, pa mi je žal, da je nisem previjala vsaj v eno dodatno plenico, ima sedaj zelo noge skupaj, tako da sem se odločila, da če bo sedaj vse vredu s kolki( upam), bom vseeno previjalča še v eno plenico!!! previjalne ne bom imela ( nimam prostora), mam samo podlogo, katero bom uporabljala na Kajini postelji, ima namreč posteljo na višini 120cm ( idealno za moj križ), čez noč bo na mizi, prav tako bom na mizi ali pultu imela banjico, kjer jo bom kopala. Ja, če maš prostorsko stisko se je potrebno malo znajdit
|