Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 20:12:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Sicer pa Maroga res ni tak čili kot tukaj izgleda. A Maroga je na čili ? Meni se prej zdi kot stari dobri jazz.
|
|
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 20:20:21
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Sicer pa Maroga res ni tak čili kot tukaj izgleda. A Maroga je na čili ? Meni se prej zdi kot stari dobri jazz. SEm bolj "zluftan" čili
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 20:21:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica SEm bolj "zluftan" čili Prej paradajz
|
|
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 20:21:36
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou Mi je pa dal RR vseeno, v vseh teh letih, tudi nekaj prav posebnih znanstev, ki jih žal, zelo slabo negujem. Pa ne da ne bi hotela, enostavno so dnevi res prekratki in mi zmanjka časa. Ker si priznam, mi je že pol odpuščenega, kajne ? Ne da jih ZELO SLABO NEGUJEŠ, srce. Ne neguješ jih spljoh. To ni nega, ampak bulšit od nege. Ti bi rabila pol odpuščenega, ker sebi priznaš? Ta je šele privlečena...phe
< Sporočilo je popravil ZARA -- 9.6.2008 20:22:21 >
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 20:25:43
|
|
|
|
caillou
|
ZARA, sej vem in mi gre to pri sebi blazno na jetra !!! Pa ****usunce, če sem pa gnoj !!! Evo, priznam. No, sam sem te pa poklicala zadnjič. To je pa tudi zelo lepo. No, upam da nisem smrdljiv gnoj, da sem samo gnoj .
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 21:02:55
|
|
|
|
petja
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: petja IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Jst mislim, da ima veliko punc, ki se je kdaj že srečala s kako RR-jevko tako slabe kot dobre izkušnje. Jst sem bila nad parimi tako presenečena, pozitivno, da nisem mogla verjeti...se je pa že zgodilo, da pa mi tudi katera ni bila všeč, tako kot verjetno jst komu. Moje skromno mnenje No, tebe bi pa jaz rada spoznala . Sicer so mi pa bile vse do zdaj super ženske, z določenimi se pa ful časa že dogovarjam za srečanje, pa nam ne uspe . A ne bubamara? a sva mi2 že kdaj sploh debatirali? kako pa to? Ne nisva, ker bolj malo debatiram . Sem te v zadnjem mesecu večkrat zasledila in si mi kul.
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 21:11:28
|
|
|
|
NevenkaP
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou Sej najbolj nate leti, prijateljica moja . Sej si še, a ne da si ? Dej, dej, hvataš krivine, zdaj boš pa tukaj nekaj farbala, al kaj?
|
|
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 23:26:54
|
|
|
|
Anonimen
|
April, jaz te poznam Pa nejcko sem tudi ene dvakrat srecala, se mi zdi. Pa petjo tudi, samo njo sem pa res samo srecala in nisem vedela, kdo je, dokler nisem sla slik pogledat v en album na netu Mič, nisem imela predstave sploh, samo si te ne bi nikoli tako predstavljala. V zivo bolj milo delujes, kot tukaj
|
|
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 23:41:32
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz bi pa rada raho spoznala. se mi zdi ena taka zanimiva ženska. Pa Mič II se mi zdi full cool oseba. Pa ex-splišni in ex- al bina, ki sta zdaj ne vem kaj, bi tud rada spoznala. Pa K marogici bi šla rada na pizzo, ampak bolj redko hodim v tiste kraje. Drugače sem do zdaj več oseb s foruma spoznala, z nekaterimi imam redne stike. Se mi pa bolj dogaja, da na forumu prepoznam koga, ki že iz realnega življenja poznam, ali pa da kdo mene prepozna.
|
|
|
|
RE: virtualnost in realnost 10.6.2008 6:53:42
|
|
|
|
srki
|
Ker se nisem srečala velikokrat, v bistvu sploh ne morem rečt, ali je oseba res ista, kot je virtualna, ali ne. Mislim pa, pač nek občutek, da so vse tiste, s katerimi sem se srečala, fajn. No, razen za eno, pa ni iz našega konca, da ne bo kakšna Ribničanka kaj hudega mislila.
|
|
|
|
RE: virtualnost in realnost 10.6.2008 7:03:13
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: caillou Pa če sem odkrita, nisem prisotna na forumih, da bi spletala neka težka prijateljstva in se v realnosti družila. Evo ti roka, kajli. Midve se definitvno ne bova nikoli srečali in bova obe s tem čisto zadovoljni, a ne? ja, saj meni tako tudi najbolj odgovarja. No, Mišni, midve se bova pa kljub vsemu enkrat srečali, k ne da?
|
|
|
|
RE: virtualnost in realnost 10.6.2008 7:45:07
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: caillou Pa če sem odkrita, nisem prisotna na forumih, da bi spletala neka težka prijateljstva in se v realnosti družila. Evo ti roka, kajli. Midve se definitvno ne bova nikoli srečali in bova obe s tem čisto zadovoljni, a ne? ja, saj meni tako tudi najbolj odgovarja. No, Mišni, midve se bova pa kljub vsemu enkrat srečali, k ne da? Ja, naj bi se, ja.
|
|
|
|
RE: virtualnost in realnost 10.6.2008 7:53:44
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: caillou Pa če sem odkrita, nisem prisotna na forumih, da bi spletala neka težka prijateljstva in se v realnosti družila. Evo ti roka, kajli. Midve se definitvno ne bova nikoli srečali in bova obe s tem čisto zadovoljni, a ne? ja, saj meni tako tudi najbolj odgovarja. No, Mišni, midve se bova pa kljub vsemu enkrat srečali, k ne da? Ja, naj bi se, ja. prav. AMpak tako kot se dogovarjava zdaj, se še pet let ne bova
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?