Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 18:42:33
|
|
|
|
Freycha
|
sem spoznala kar nekaj ljudi preko foruma, pa moram priznati, da jih je bila 1/5 takih, ki jih nočem več videti, 2/5 takih, s katerimi se nismo več kaj dosti menili, tudi preko neta ne, 1/5 mi je bila nevtralnih, z 1/5 smo se pa full zaštekali.... hočem reči, da je nažalost velikokrat folk na netu čisto nekaj drugega, kot v RL.....
|
|
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 18:43:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha sem spoznala kar nekaj ljudi preko foruma, pa moram priznati, da jih je bila 1/5 takih, ki jih nočem več videti, 2/5 takih, s katerimi se nismo več kaj dosti menili, tudi preko neta ne, 1/5 mi je bila nevtralnih, z 1/5 smo se pa full zaštekali.... hočem reči, da je nažalost velikokrat folk na netu čisto nekaj drugega, kot v RL..... A je konec cukra... ?
|
|
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 18:52:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Razen ene so bile vse iste kot se predstavljajo na forumu Imam enako izkušnjo . Se pa že 2 dni sprašujem, zakaj sploh hočete videt slikice drugih, mene bolj zanima kak človek je v resnici in ne kako zgleda. Zato če hočem nekoga spoznati, ker mi je prijeten virtualno, ga povabim na kavo, slikica o človeku nič ne pove, poleg tega še lahk zalima slikco sosede Jaz ne ocenjujem ljudi po fotkah. Si pa skozi mesece, leta, o določenem uporabniku v glavi ustvarim eno predstavo in jo gladko povežem s tistim kar napiše. Meni je to, priznam, bolj zabavno. Pa če sem odkrita, nisem prisotna na forumih, da bi spletala neka težka prijateljstva in se v realnosti družila. Tukaj sem bolj zaradi tega, ker me nekaj prav v iber zabavnih uporabnic spravi v še boljšo voljo in ker sem pa tja tukaj potegnem tudi kaj koristnega. Mi je pa dal RR vseeno, v vseh teh letih, tudi nekaj prav posebnih znanstev, ki jih žal, zelo slabo negujem. Pa ne da ne bi hotela, enostavno so dnevi res prekratki in mi zmanjka časa. Ker si priznam, mi je že pol odpuščenega, kajne ? Isto.
|
|
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 18:58:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Si pa skozi mesece, leta, o določenem uporabniku v glavi ustvarim eno predstavo in jo gladko povežem s tistim kar napiše. Meni je to, priznam, bolj zabavno. Tukaj sem bolj zaradi tega, ker me nekaj prav v iber zabavnih uporabnic spravi v še boljšo voljo Ja hvala ker si podcrtala.....ker sem za toliko cveka prebrat cisto prelena...
|
|
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 19:00:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Si pa skozi mesece, leta, o določenem uporabniku v glavi ustvarim eno predstavo in jo gladko povežem s tistim kar napiše. Meni je to, priznam, bolj zabavno. Tukaj sem bolj zaradi tega, ker me nekaj prav v iber zabavnih uporabnic spravi v še boljšo voljo Ja hvala ker si podcrtala.....ker sem za toliko cveka prebrat cisto prelena... prosm ..a nisem prijazna
|
|
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 19:01:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika prosm ..a nisem prijazna Gladiatorce so te cisto prevec ukrotile :)).
|
|
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 19:04:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: poopsika prosm ..a nisem prijazna Gladiatorce so te cisto prevec ukrotile :)). sam so pa zakon
|
|
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 19:05:07
|
|
|
|
Anonimen
|
smetiva temo
|
|
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 19:06:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika smetiva temo Ze dolgo nisem.... .
|
|
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 19:07:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: poopsika smetiva temo Ze dolgo nisem.... . O hudo, kolk dobr vic
|
|
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 19:14:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: poopsika smetiva temo Ze dolgo nisem.... . O hudo, kolk dobr vic A s hujsanjem tudi resnost odpade... ? Kros maj hart, ampak res ze dolgo nisem.
|
|
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 19:15:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: poopsika smetiva temo Ze dolgo nisem.... . ja ampak "kriva " bom pa jst
|
|
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 19:16:16
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Spoznala sem jih 3. So me zelo presenetile - pozitivno seveda. Imamo pa še stike, vsak dan se slišimo, kdaj pa kdaj se dobimo za kavico.
|
|
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 19:16:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: poopsika smetiva temo Ze dolgo nisem.... . ja ampak "kriva " bom pa jst Valda. A mam jst gladiatorke
|
|
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 19:17:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: poopsika smetiva temo Ze dolgo nisem.... . O hudo, kolk dobr vic A s hujsanjem tudi resnost odpade... ? Kros maj hart, ampak res ze dolgo nisem. Ja Smeh namest trebušnjakov
|
|
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 19:25:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: poopsika smetiva temo Ze dolgo nisem.... . ja ampak "kriva " bom pa jst Valda. A mam jst gladiatorke hm..le kdo jih je omenil??
|
|
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 19:46:19
|
|
|
|
petja
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Jst mislim, da ima veliko punc, ki se je kdaj že srečala s kako RR-jevko tako slabe kot dobre izkušnje. Jst sem bila nad parimi tako presenečena, pozitivno, da nisem mogla verjeti...se je pa že zgodilo, da pa mi tudi katera ni bila všeč, tako kot verjetno jst komu. Moje skromno mnenje No, tebe bi pa jaz rada spoznala . Sicer so mi pa bile vse do zdaj super ženske, z določenimi se pa ful časa že dogovarjam za srečanje, pa nam ne uspe . A ne bubamara?
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 19:48:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petja IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Jst mislim, da ima veliko punc, ki se je kdaj že srečala s kako RR-jevko tako slabe kot dobre izkušnje. Jst sem bila nad parimi tako presenečena, pozitivno, da nisem mogla verjeti...se je pa že zgodilo, da pa mi tudi katera ni bila všeč, tako kot verjetno jst komu. Moje skromno mnenje No, tebe bi pa jaz rada spoznala . Sicer so mi pa bile vse do zdaj super ženske, z določenimi se pa ful časa že dogovarjam za srečanje, pa nam ne uspe . A ne bubamara? a sva mi2 že kdaj sploh debatirali? kako pa to?
|
|
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 19:49:24
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya Ma jaz zaenkrat poznam RR iz Obale in se med sabo ful dobro razumemo: brei: vsak dan kafe in šetnja....pa še v gledališče smo šle in pazi to: s spremstvom . Pa je bilo ful dobro. Tako da jaz, res: imam same lepe in pozitivne izkušnje. Ostalih pa žal ne poznam....ne še boš mene, ko na dopust pridem
|
|
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 19:49:35
|
|
|
|
NevenkaP
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou Mi je pa dal RR vseeno, v vseh teh letih, tudi nekaj prav posebnih znanstev, ki jih žal, zelo slabo negujem. Pa ne da ne bi hotela, enostavno so dnevi res prekratki in mi zmanjka časa. Ker si priznam, mi je že pol odpuščenega, kajne ? smajlikitikažeosle (si drznem šteti se v zgornjo kategorijo)
|
|
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 19:57:10
|
|
|
|
April
|
Mene pa nobena ne želi prav osebno spoznat. He, he, se potem kar dobr predstavim s svojim pisanjem. Sem jih pa veliko že spoznala in nobena ni tako moteča, da bi se jo izognila. So me kar prijetno presenetile, večina je ful pozitivnih.
|
|
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 19:57:39
|
|
|
|
caillou
|
Sej najbolj nate leti, prijateljica moja . Sej si še, a ne da si ?
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 20:00:19
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Sama sem se 3x srečala z RR-jevkami in samo ena mi je bila čisto nekaj drugega kot je na forumu, oziroma si ne želim več srečanja z njo. O marička, ja kaj je bilo pa tako groznega?
|
|
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 20:03:54
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou Pa če sem odkrita, nisem prisotna na forumih, da bi spletala neka težka prijateljstva in se v realnosti družila. Evo ti roka, kajli. Midve se definitvno ne bova nikoli srečali in bova obe s tem čisto zadovoljni, a ne?
|
|
|
|
RE: virtualnost in realnost 9.6.2008 20:10:27
|
|
|
|
caillou
|
Ja in kaj je narobe s tem ?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?