Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Kar se pa istospolnih partnerjev tiče, bom pa tako rekla, naj imajo zvezo, naj se poročijo, ampak otroka posvojit pa ne in tudi oploditve ne. Naj imajo otroka če ga lahko imajo sami. Potem lezbicni in gay par se lahko sparita, "naredita" dva otroka in eden gre enemu paru, drugi drugemu in vse je ok? :) Zanimivo :) Pa se vam bo čudno zdelo, tudi sama ne morem zanosit iz zdravstvenih razlogov, ne pa zaradi moje izbire. Poleg tega moreš imeti partnerja in dolgotrajno zvezo, s katerim ti je lahko tudi po naravni poti dano da zanosiš, ženska z žensko ne more in tudi moški z moškim ne. Zame je ena najvecjih neumnosti zakon po katerem, zenska, ce nima partnerja, ne more na umetno oploditev. In to so dejansko izglasovali v nasi sloveniji na referndumu. Zelo velik prispevek za nataliteto. Pravzaprav je Slovenija povedala: zenska, ki ni sposobna v rodni dobi najti moskega, ki ga je voljna prenasat toliko casa, da ji naredi otroka ni primerna za materinstvo. Ker ce moski niso zainteresirani zanjo dokler je v rodni dobi, je z njo nekaj narobe. Podenj. Če pa gledamo naravo, ja se pojavljajo homoseksualne živali, ampak v dost manjšem % kot se pojavljajo pri ljudeh. Marsikdo gre v tako zvezo, ker je razočaran nad kontra spolom, ne pa zaradi resničnih svojih nagnjenj, ki bi jih pokazal že v otroštvu, ne pa ko je že odrasla oseba. Ljudje niso zivali, a to o otrostvu.... malo v premislek... kdaj se otrok zacne zavedati lastne seksualne identitete v druzbi, ki drugacnost sprejema kot izpirjenost? Pa še neki glede narave, katera žival v naravi, ki je nagnjena k homoseksualnosti ima svoje potomce????? Jaz za takšne primere še nikoli nisem slišala v svojem življenju!!!!! Vem da je krut primer, samo ker se opirate na naravo?! Jaz pa se nisem slisala za zivali, ki imajo toliko znanja in tehnologije, da izvajajo umetno oploditev - ce se ze primerja. In se enkrat. Ljudje niso zivali.