Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Zakaj? Recimo da si predstavljajte Erika Maja Potočnika in Matjaža Plošinjaka z dojenčkom in vozičkom. No, to bi še šlo. Kaj pa z dvoletnim otročkom? Jaz si tega nikakor ne predstavljam in otrok bi se mi res smilil. Ja, zakaj pa ne? Saj 20 let nazaj tudi noben (ali pa zeeeloo) redek očka ni šel k porodu, pa niso hodili z otroci na igrišče, danes pa je to že vsakdanja zadeva. In pred 20. leti so tudi za očka, ki je potiskal voziček pred sabo, rekli, glejte, ga, kakšna copata. Pa zakaj bi se ti otrok smilil? Če ima močne, skrbne starše, ki mu ponujajo oporo, ljubezen, varnost, zavetje, stabilnost,... vse kar otrok rabi? Zakaj bi se ti smili? A otroku kaj fali? Ne. FAli edino ljudem v njegovi okolici, ki ne morejo prek svojih prepričanj, kaj je fajn in normalno, kaj je povprečno in kaj je sprejemljivo. Sicer oba našteta sta meni nenavadna, ampak to ne pomeni, da bi bila slaba starša. Če je že govora o tem, kateri otrok se mi smili, je to npr. bebica od Toma Crusa (ma, sja veste, koga mislim, ne znam napisat ),pa sta poročena, vse po reglcih, ampak otrok zihr ne bo imel normalnega otroštva. In kdo se mi še smili? Npr. vsi starši, ki so poročeni po reglcih, povprečna slovenska družina, imajo čudovite otroke, a tega ne vidijo, ker so preveč zaverovani sami vase, v alkohol, nasilje, prepiranje,... takih je v Sloveiniji četrt milijona. Ja, s epa strinjam, d ačas v Slo. še dolgo ne bo dozorel za homoseksualne družine, ne zaradi njih, temveč zaradi okolice. Vse zmerjanje, poniževanje, zavijanje z očmi,... prihaja od zunaj, od povprečnih Slovencev.
|