Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:36:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Dolenjka , za odprto sezono pogovorov Zgleda je bil včeraj tak dan, mi smo se tud po dooolgem cajtu pogovarjal , pa zarad mene al pa njega po dolgem cajtu, ampak zarad prjatlce Neki čudn smo si vedno bolj podobne A mislte da mel preveč časa skupi preživimo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:37:37
|
|
|
|
dolenjka
|
Pri nas se je spet u 0 dež ulil Tamala pa še vedno pančka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:40:03
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Dolenjka , za odprto sezono pogovorov Zgleda je bil včeraj tak dan, mi smo se tud po dooolgem cajtu pogovarjal , pa zarad mene al pa njega po dolgem cajtu, ampak zarad prjatlce Neki čudn smo si vedno bolj podobne A mislte da mel preveč časa skupi preživimo Mam filing, da zna bit res Upam, da se ne nalezem še vaše
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:40:10
|
|
|
|
ella79
|
a ste vidle, da je že 2. februarčica
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:41:44
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a ste vidle, da je že 2. februarčica Teb pa nč ne uide, a? Se te bojo še bale, tko kt smo se mi big mame
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:42:55
|
|
|
|
Suzi*
|
tkole bi pa jaz zdej uživala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:42:56
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Dolenjka , za odprto sezono pogovorov Zgleda je bil včeraj tak dan, mi smo se tud po dooolgem cajtu pogovarjal , pa zarad mene al pa njega po dolgem cajtu, ampak zarad prjatlce Neki čudn smo si vedno bolj podobne A mislte da mel preveč časa skupi preživimo Mam filing, da zna bit res Upam, da se ne nalezem še vaše Česa??????
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:43:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a ste vidle, da je že 2. februarčica Sem vidla ja, že zjutri A si apdejtala seznam?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:43:34
|
|
|
|
Janey
|
Gnilo vreme...kk sem jezna. aaaaaaaaaaaaaa česa takega pa še ne...še nikol...se še zdaj cela tresem. Je začel poki tak tečkat kot takrat ko je utrujen pred eno uro. in sma počasi šla v postlico se še malo cartat in da bi pol zaspančkal, je še kar tečkal, sma se še igrala in sem mu ful nekaj govorila in je kar naprej nekaj jamral in jokcal, dokler ni začel kričat. Vse sem nardila, če bi ga kaj bolelo, mu dala za pit, jest, pod vrtiljak, vseee pa se je malo pomiril vedno pa pol spet kriki. Sem ga na koncu ko sem bila že taak živčna htela na rokah uspavat in je še bolj kričal, pol sma se pa vlegla pa sem ga nekak umirla, pa dudo je potegnil pa po eni uri kričanja zaspal. Jaz sem pa ko cota...zmozgana do konca. uf
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:43:55
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* tkole bi pa jaz zdej uživala UUU kake fensi hlačke
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:44:11
|
|
|
|
larisa
|
Zlobe
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:44:13
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* tkole bi pa jaz zdej uživala jaz tut sploh zda po tej 1 uri
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:44:14
|
|
|
|
Suzi*
|
ko se februačice na kup dobijo....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:45:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey Gnilo vreme...kk sem jezna. aaaaaaaaaaaaaa česa takega pa še ne...še nikol...se še zdaj cela tresem. Je začel poki tak tečkat kot takrat ko je utrujen pred eno uro. in sma počasi šla v postlico se še malo cartat in da bi pol zaspančkal, je še kar tečkal, sma se še igrala in sem mu ful nekaj govorila in je kar naprej nekaj jamral in jokcal, dokler ni začel kričat. Vse sem nardila, če bi ga kaj bolelo, mu dala za pit, jest, pod vrtiljak, vseee pa se je malo pomiril vedno pa pol spet kriki. Sem ga na koncu ko sem bila že taak živčna htela na rokah uspavat in je še bolj kričal, pol sma se pa vlegla pa sem ga nekak umirla, pa dudo je potegnil pa po eni uri kričanja zaspal. Jaz sem pa ko cota...zmozgana do konca. uf tole so pa verjetn stranski "učinki" zobkov
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:45:42
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ko se februačice na kup dobijo....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:46:11
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ko se februačice na kup dobijo.... A so nas zadnjič v kavalu slikal?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:46:24
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ko se februačice na kup dobijo.... Kok hudo Una k leži, je ziher tam z dolenjskega konca
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:47:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ko se februačice na kup dobijo.... Kok hudo Una k leži, je ziher tam z dolenjskega konca Ja, una s flašo v rokah je pa iz Mengša
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:47:59
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey Gnilo vreme...kk sem jezna. aaaaaaaaaaaaaa česa takega pa še ne...še nikol...se še zdaj cela tresem. Je začel poki tak tečkat kot takrat ko je utrujen pred eno uro. in sma počasi šla v postlico se še malo cartat in da bi pol zaspančkal, je še kar tečkal, sma se še igrala in sem mu ful nekaj govorila in je kar naprej nekaj jamral in jokcal, dokler ni začel kričat. Vse sem nardila, če bi ga kaj bolelo, mu dala za pit, jest, pod vrtiljak, vseee pa se je malo pomiril vedno pa pol spet kriki. Sem ga na koncu ko sem bila že taak živčna htela na rokah uspavat in je še bolj kričal, pol sma se pa vlegla pa sem ga nekak umirla, pa dudo je potegnil pa po eni uri kričanja zaspal. Jaz sem pa ko cota...zmozgana do konca. uf tole so pa verjetn stranski "učinki" zobkov vrjetno res, ampak sem mu ful s calgelom namazala, pa je tut včeraj ko je bla največja sila se umiril ko sem mu namazala. Ne vem kaj je blo, ampak upam da se NIKOLI več ne ponovi, sploh ne ko sem sama, ker bom kar v norišnco šla pol
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:49:23
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey Gnilo vreme...kk sem jezna. aaaaaaaaaaaaaa česa takega pa še ne...še nikol...se še zdaj cela tresem. Je začel poki tak tečkat kot takrat ko je utrujen pred eno uro. in sma počasi šla v postlico se še malo cartat in da bi pol zaspančkal, je še kar tečkal, sma se še igrala in sem mu ful nekaj govorila in je kar naprej nekaj jamral in jokcal, dokler ni začel kričat. Vse sem nardila, če bi ga kaj bolelo, mu dala za pit, jest, pod vrtiljak, vseee pa se je malo pomiril vedno pa pol spet kriki. Sem ga na koncu ko sem bila že taak živčna htela na rokah uspavat in je še bolj kričal, pol sma se pa vlegla pa sem ga nekak umirla, pa dudo je potegnil pa po eni uri kričanja zaspal. Jaz sem pa ko cota...zmozgana do konca. uf tole so pa verjetn stranski "učinki" zobkov vrjetno res, ampak sem mu ful s calgelom namazala, pa je tut včeraj ko je bla največja sila se umiril ko sem mu namazala. Ne vem kaj je blo, ampak upam da se NIKOLI več ne ponovi, sploh ne ko sem sama, ker bom kar v norišnco šla pol Sej te bomo redno obiskovale, OBLJUBIM
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:50:44
|
|
|
|
Suzi*
|
tole pa pomaga da bomo na morju take
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:52:22
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* tole pa pomaga da bomo na morju take Če takoj začnem, do nedelje ziher ne bo uspeha, zato se ne bom matrala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:54:27
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 upam da se pri vas situacija čimprej povrne na stare tirnice, ker tuki vlada veliko pomanjkanje po buči Hvala, kako si prijazna! Grem je Tilen lačen!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:55:07
|
|
|
|
vrtnica76
|
Ne vem Suzi,če bo take,kr edino s prsti migamo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:55:46
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey Gnilo vreme...kk sem jezna. aaaaaaaaaaaaaa česa takega pa še ne...še nikol...se še zdaj cela tresem. Je začel poki tak tečkat kot takrat ko je utrujen pred eno uro. in sma počasi šla v postlico se še malo cartat in da bi pol zaspančkal, je še kar tečkal, sma se še igrala in sem mu ful nekaj govorila in je kar naprej nekaj jamral in jokcal, dokler ni začel kričat. Vse sem nardila, če bi ga kaj bolelo, mu dala za pit, jest, pod vrtiljak, vseee pa se je malo pomiril vedno pa pol spet kriki. Sem ga na koncu ko sem bila že taak živčna htela na rokah uspavat in je še bolj kričal, pol sma se pa vlegla pa sem ga nekak umirla, pa dudo je potegnil pa po eni uri kričanja zaspal. Jaz sem pa ko cota...zmozgana do konca. uf tole so pa verjetn stranski "učinki" zobkov vrjetno res, ampak sem mu ful s calgelom namazala, pa je tut včeraj ko je bla največja sila se umiril ko sem mu namazala. Ne vem kaj je blo, ampak upam da se NIKOLI več ne ponovi, sploh ne ko sem sama, ker bom kar v norišnco šla pol Sej te bomo redno obiskovale, OBLJUBIM kaj si ti prijazna, da ni nekaj stičanke v tebi
|
|
|
Kolikokrat kopate dojenčka?Itkicavsak dan (
32%)
2-3 krat tedensko (
45%)
1 krat tedensko (
23%)
Število vseh glasov: 272Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!