Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 9:50:39
|
|
|
|
vrtnica76
|
Sočustvujem s tabo.Tut mene se kile držijo ko .Že štiri mesce in pol je kilaža ista-zarad karakterja .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 9:51:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 Sočustvujem s tabo.Tut mene se kile držijo ko .Že štiri mesce in pol je kilaža ista-zarad karakterja . UUU sej res, mogoče je pa to to in mi miganje sploh ne bo pomagalo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 9:52:28
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 Dolenjka,tep pa miganje ne dela problemov . Hočeš rečt mojmu avtarju Ker če men miganje ne bi problemov delalo, bi bla jaz malo bolj šlang, ne pa še vedno 11 kg v + No, sej sem 15 kg že zgubila, sam 11 jih je pa še vedno tko trdovratnih Sej za trebušno plesalko pa to res ni problem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 9:53:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 Dolenjka,tep pa miganje ne dela problemov . Hočeš rečt mojmu avtarju Ker če men miganje ne bi problemov delalo, bi bla jaz malo bolj šlang, ne pa še vedno 11 kg v + No, sej sem 15 kg že zgubila, sam 11 jih je pa še vedno tko trdovratnih Ampak, mislim, da teb miganje ne dela problemov. Lej, sej si tistih +11 al kokrkol že tud neki časa pridelovala, tko da jih boš tud oddelovala neki časa . Tko pač je. 9 gor, 9 dol, nimamo kej. Stara moja, jaz sem kot tvoj avtar, sam jedla bi, migala pa nč Res sem totalno anti športno usekana in upam, da carica po tej plati ne bo pomeni
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 9:53:29
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Za mene nič kaj dobro. Lariso je zgleda mlaj zdelal, se je zvečer zbudila najprej ob 10h, potem ob 2h, smo mel borbe za jest in zaspat, sem jo ujčkala do 3h, pol je bla pa od 6.30 budna, jest pa tud. Že ene 3 dni mava borbe z flašo. Sploh jo noče zagrabit. To je enga dretja in histerije. Po mukah jo končno zagrabi in poje. Pa prej podreva kupčka, včasih celo več... ne vem kaj jo muči. Dobr da je patronažna prišla k mami k je nepokretna in bo zdele še k men zavila da jo mal povprašam. Lepe avatarje mate.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 9:53:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 Dolenjka,tep pa miganje ne dela problemov . Hočeš rečt mojmu avtarju Ker če men miganje ne bi problemov delalo, bi bla jaz malo bolj šlang, ne pa še vedno 11 kg v + No, sej sem 15 kg že zgubila, sam 11 jih je pa še vedno tko trdovratnih Sej za trebušno plesalko pa to res ni problem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 9:54:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Lepe avatarje mate. Me veseli, da sem ti všeč
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:00:35
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: larisa No računalničarke: zakaj moj avatar spet ne miga, pa ni prevelik??? Joj, jaz mam pa res nesrečo s trem miganjem kaj ima za eno končnico fajl, ko si ga shranila GIF, slika. Ampak tako ga shrani a pa če pogledaš shanjeno sliko ti miga? Nop,
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:02:00
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Jutro Katastrofalna noč. Ob 1h neko stokanje, premetavanje, dobi dudo in ob 3h spet neko stokanje, kot da se neki matra , pogledam in je na trebuhu , valda se napenja ker mu ne paše . Dobi spet dudo in pol ob 4.30 spet . Mu dam zizo, jo kar zmaže in spi do 8h. Halooo, men se je pa skor odpelal. Takole spanje pa jaz nebi sfolgala. Zdej ga grem pa mal zabavat. larisa..veš pri nas je tako vsak dan..sam za tolažbo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:02:58
|
|
|
|
Suzi*
|
testiram tele migajoče zadeve.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:05:45
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka mam občutek, da se full rada pači če jo gledava in se ji smejiva, sam če z fotoaparatom okrog skačeva pa čist resna rata glede vrnarja, mal sem mu jih na lep način povedala, da sva skoz sami, pa da mi je isto k da bi bila mama samohranilka pa prav, ja sej smo za vikend skupaj brez veze o tem govort, k me vse mine jaz bom danes tudi kar na RR, razen neki me ma, da bi šle mal v svet mi je to poznano..me sva tud skoz sami..pa tud moj je vrtnar (če misliš po poklicu )
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:05:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* testiram tele migajoče zadeve. provokatorka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:06:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pa tud moj je vrtnar (če misliš po poklicu )
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:07:30
|
|
|
|
vrtnica76
|
Janez se je končno zbudil in to fuuulll slabe volje.Ga grem mal razvedrit.Sej bo bolše volje, ko bo zizo zgledal ,in še bolš,ko se bo napapcal.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:08:08
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* testiram tele migajoče zadeve. provokatorka a nisem lušna??
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:08:50
|
|
|
|
dolenjka
|
Naša pa še pančka Zgleda da bi rada vse bodyje ki sem jih kupila prerasla, da bom mogla spet v šoping
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:08:59
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pa tud moj je vrtnar (če misliš po poklicu ) sej to foro sem zamudila, ko smo bili bolani, ampak verjetno ni mišljeno po poklicu.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:09:11
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka mam občutek, da se full rada pači če jo gledava in se ji smejiva, sam če z fotoaparatom okrog skačeva pa čist resna rata glede vrnarja, mal sem mu jih na lep način povedala, da sva skoz sami, pa da mi je isto k da bi bila mama samohranilka pa prav, ja sej smo za vikend skupaj brez veze o tem govort, k me vse mine jaz bom danes tudi kar na RR, razen neki me ma, da bi šle mal v svet mi je to poznano..me sva tud skoz sami..pa tud moj je vrtnar (če misliš po poklicu ) moj sam doma neki vrtnarja špila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:09:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* testiram tele migajoče zadeve. provokatorka a nisem lušna?? Nekak se mi zdi, da v resnici oz. v živo nisi tko prikupno sramežljiva
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:09:52
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* testiram tele migajoče zadeve. provokatorka a nisem lušna?? zelo luštno sramežljiva
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:10:31
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pa tud moj je vrtnar (če misliš po poklicu ) sej to foro sem zamudila, ko smo bili bolani, ampak verjetno ni mišljeno po poklicu. tud jst se to sprašujem?? A bi bila katera prijazna pa še nam ostalim nevednicam razložila... ??
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:10:37
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pa tud moj je vrtnar (če misliš po poklicu ) sej to foro sem zamudila, ko smo bili bolani, ampak verjetno ni mišljeno po poklicu. Ne Suzi, to je blo mislim da 2 dni nazaj in ni opravičila, da te fore ne poznaš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:11:54
|
|
|
|
mlavla
|
men se je pa zdej pegla ogrela..pa me je kar groza..ker me tako ogromen kup čaka,da še čez ne vidim.. pa Neža pančka..tko da grem mal v akcijo.. pozdravčič
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:13:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pa tud moj je vrtnar (če misliš po poklicu ) sej to foro sem zamudila, ko smo bili bolani, ampak verjetno ni mišljeno po poklicu. tud jst se to sprašujem?? A bi bila katera prijazna pa še nam ostalim nevednicam razložila... ?? IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pa tud moj je vrtnar (če misliš po poklicu ) sej to foro sem zamudila, ko smo bili bolani, ampak verjetno ni mišljeno po poklicu. tud jst se to sprašujem?? A bi bila katera prijazna pa še nam ostalim nevednicam razložila... ?? ...ne morem verjet, da nekdo, slabo zaliva tak cvet.... Štekaš bejbi?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:14:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pa tud moj je vrtnar (če misliš po poklicu ) sej to foro sem zamudila, ko smo bili bolani, ampak verjetno ni mišljeno po poklicu. tud jst se to sprašujem?? A bi bila katera prijazna pa še nam ostalim nevednicam razložila... ?? IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pa tud moj je vrtnar (če misliš po poklicu ) sej to foro sem zamudila, ko smo bili bolani, ampak verjetno ni mišljeno po poklicu. tud jst se to sprašujem?? A bi bila katera prijazna pa še nam ostalim nevednicam razložila... ?? ...ne morem verjet, da nekdo, slabo zaliva tak cvet.... Štekaš bejbi? UUU, tole je pa citat leta
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?