Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:59:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey Gnilo vreme...kk sem jezna. aaaaaaaaaaaaaa česa takega pa še ne...še nikol...se še zdaj cela tresem. Je začel poki tak tečkat kot takrat ko je utrujen pred eno uro. in sma počasi šla v postlico se še malo cartat in da bi pol zaspančkal, je še kar tečkal, sma se še igrala in sem mu ful nekaj govorila in je kar naprej nekaj jamral in jokcal, dokler ni začel kričat. Vse sem nardila, če bi ga kaj bolelo, mu dala za pit, jest, pod vrtiljak, vseee pa se je malo pomiril vedno pa pol spet kriki. Sem ga na koncu ko sem bila že taak živčna htela na rokah uspavat in je še bolj kričal, pol sma se pa vlegla pa sem ga nekak umirla, pa dudo je potegnil pa po eni uri kričanja zaspal. Jaz sem pa ko cota...zmozgana do konca. uf tole so pa verjetn stranski "učinki" zobkov vrjetno res, ampak sem mu ful s calgelom namazala, pa je tut včeraj ko je bla največja sila se umiril ko sem mu namazala. Ne vem kaj je blo, ampak upam da se NIKOLI več ne ponovi, sploh ne ko sem sama, ker bom kar v norišnco šla pol Sej te bomo redno obiskovale, OBLJUBIM kaj si ti prijazna, da ni nekaj stičanke v tebi No, glih za domorodko se pa še ne morem imeti
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 11:45:58
|
|
|
|
pina-1
|
vam se dogaja. me sam pol urce ni pa je tolko za prebrat.... grem otroka dat spat, pa pridem nazaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 11:47:32
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 vam se dogaja. me sam pol urce ni pa je tolko za prebrat.... grem otroka dat spat, pa pridem nazaj Moja se je zbudila, sem ji dala novo pleničko, pozaugala zizi in bla zaspana pa sem jo kar nazaj v posteljo dala, zdaj se pa oglaša
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 11:54:33
|
|
|
|
Suzi*
|
evo vam vrtnarja.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 12:04:07
|
|
|
|
Bajsa
|
Ojla! Se vidi da je zuni dež in da smo vse na RR . Sem jezna ko na tole vreme! Men bo ves les na streh napel in bo vse krivo. Pada že od včeri, pa celo noč, pa zgleda da še kr ne misle nehat! Zala je kot običajno spala celo noč. Zaspala je okrog 21.30, pa je spala do 7, sm jo kr v pojstlci pustila in je frajerka nazaj zaspala do 8, sm dala zize, pojedla, je bla 2 urci zbujena, spet mal zizo za polizat in zdej spet spi . Zdej morem pa hitr it na zajtrk - kosilo, ker sem že ful lačna! Mater se prov pozna na vagi k nč ne jem, nimam cajta sploh. Sam še 5 kg pa sm na teži pred nosečnostjo, no če jih dam pa 10 dol pol bom pa šele vesela .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 12:04:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* evo vam vrtnarja. Tale je od Buči, sta si kar mal podobna, a ne?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 12:09:40
|
|
|
|
Suzi*
|
dolenjka, a ti bi pa tazga???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 12:16:08
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dobro jutro, dober dan , Naša že drugo rudno danes spi, morda jo potegne za 1,5 ure kot včeraj. Mi bo prav pasalo, ker moram za morje še ena dva kupa cot zlikat. Verjetno bom likala, ko mi bo Lana družbo delala, sedaj se bom raje na RR pasla. janey - za prvi zobek. Ta urca Jakčevega joka pa upam, da se več ne ponovi.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 12:18:30
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* dolenjka, a ti bi pa tazga??? Tale je pa čist premočn zame
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 12:21:07
|
|
|
|
pina-1
|
evo moja spi, jaz prečekiram RR in grem peglat. Suzika rožica tebi se pa dogaja..A te je dež zmoču alikaj?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 12:21:56
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* dolenjka, a ti bi pa tazga??? Tale je pa čist premočn zame
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 12:43:50
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* dolenjka, a ti bi pa tazga??? Tale je pa čist premočn zame Uf Suzika,tale je pa čist hud.Bom kr od Janeza en slinček sunla,ker se tolk slinim .Že kr po monitorju teče pa še tipke mi je zalil.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 12:44:17
|
|
|
|
srečka nosečka
|
- jupi mene je sedaj poštar razveselil, mi je prinesel odločbo od občine. Dali mi bodo 105 EUR ob rojstvu Lane. Sem se bala, da sem že prepozna za to vlogo. Bodo kar prav prišli tile everčki.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 12:49:29
|
|
|
|
Suzi*
|
no, mal luštov sem vam pa le naredila. srečka, sam ne otroku govort, da je poštar prišel. jaz sem parkrat to anžeju rekla, zadnič smo bli pa vsi doma, pa nekdo pozvoni, pa anžej pred obema izjavi: "mami, a je poštar?" a rabim kej komentirat, kakšen pogled sem dobila od mojga moža???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 12:50:00
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka - jupi mene je sedaj poštar razveselil, mi je prinesel odločbo od občine. Dali mi bodo 105 EUR ob rojstvu Lane. Sem se bala, da sem že prepozna za to vlogo. Bodo kar prav prišli tile everčki. Opa,srečka nosečka tale je bla pa zdele res huda.Ti je pa ornk polepšal dan .Ampak s telim vrtnarjem se pa zihr ne more kosat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 12:52:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* no, mal luštov sem vam pa le naredila. srečka, sam ne otroku govort, da je poštar prišel. jaz sem parkrat to anžeju rekla, zadnič smo bli pa vsi doma, pa nekdo pozvoni, pa anžej pred obema izjavi: "mami, a je poštar?" a rabim kej komentirat, kakšen pogled sem dobila od mojga moža??? hudoooooooooooo Tko, jaz sem se odločila, da mojga dedca ne šlivim 5 % in grem s tamalo h kozmetičarki, pa naj mi vsaj pedikuro naredi, da bom imela vsaj noge lepe na morju, če sem že debela
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 12:59:50
|
|
|
|
Suzi*
|
dolenjka, si se čist prav odločila. uživaj. vrtnica pa rabi še enga vrtnarja??? evo ti ga....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 13:00:00
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* no, mal luštov sem vam pa le naredila. srečka, sam ne otroku govort, da je poštar prišel. jaz sem parkrat to anžeju rekla, zadnič smo bli pa vsi doma, pa nekdo pozvoni, pa anžej pred obema izjavi: "mami, a je poštar?" a rabim kej komentirat, kakšen pogled sem dobila od mojga moža??? - ta pa je dobra
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 13:01:39
|
|
|
|
srečka nosečka
|
nas je več, ki vrtnarje rabimo suzi - zame enega s kratkimi lasmi, pa ni nujno, da ima toliko "tablic" na trebuhu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 13:03:43
|
|
|
|
mlavla
|
naša tamala je pa danes tako sitna..bom popi**** fasala vsak čas... ob takih trenutkih pa močno pomislim,da bi imela še kakšnega otroka..čeprav se imela vedno željo, da bi jih imela več
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 13:04:56
|
|
|
|
Suzi*
|
srečka, a bo dober?????
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 13:06:13
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla naša tamala je pa danes tako sitna..bom popi**** fasala vsak čas... ob takih trenutkih pa močno pomislim,da bi imela še kakšnega otroka..čeprav se imela vedno željo, da bi jih imela več Saj je pri nas isto, da bi kdaj lahko pop...., ko mala sitnari in ji ne paše ne to ne ono. Samo potem se tako sladko ti naši sončki nasmejijo in vse skupaj hitro pozabimo. A ni tako? Več otrok, več smeha in veselja.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 13:06:38
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* srečka, a bo dober????? to mi delaj bejba
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 13:07:10
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla naša tamala je pa danes tako sitna..bom popi**** fasala vsak čas... ob takih trenutkih pa močno pomislim,da bi imela še kakšnega otroka..čeprav se imela vedno željo, da bi jih imela več zmerom bodo taki trenutki, bejba. ampak pomisli na lepe trenutke, ko se ti nasmeji, pa pozneje, ko ti rečejo, da te imajo radi, da so te pogrešali in dobiš tak velik objem in lupčka. itak boš imela še kakšnega sončka bonbončka.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 13:08:51
|
|
|
|
Suzi*
|
srečka, samo da si zadovoljna.
|
Partner/ica in nosečnostпеперутка16Ali vaš/a partner/ica ve, v katerem tednu ste noseči?Da. (
60%)
Ne, vedno pozabi. (
20%)
Ne, ne zanima ga/jo. (
20%)
Število vseh glasov: 10Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!