Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:14:40
|
|
|
|
pina-1
|
dobro jutro 2. mi je uspelo odspati cele pol ure. sedja pa razmiljam če bi šla en krog okoli bajte, ali bi šla likat ali bi bla na RR. pri nas me dežuje še.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:15:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pozdravčič pozdravćić tudi tebi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:16:05
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dobro jutro 2. mi je uspelo odspati cele pol ure. sedja pa razmiljam če bi šla en krog okoli bajte, ali bi šla likat ali bi bla na RR. pri nas me dežuje še. Kar na RR bodi, se ti še mal zatikajo črke
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:16:08
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pozdravčič pozdravćić tudi tebi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:16:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pozdravčič pozdravćić tudi tebi Ejo, likalnik imaš topel, črta
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:17:06
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dobro jutro 2. mi je uspelo odspati cele pol ure. sedja pa razmiljam če bi šla en krog okoli bajte, ali bi šla likat ali bi bla na RR. pri nas me dežuje še. ker pejt peglat..da bom mela vsaj v mislih..da nisem edina, ki dela to ...brrrr delo.. zdej pa res grem..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:17:38
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dobro jutro 2. mi je uspelo odspati cele pol ure. sedja pa razmiljam če bi šla en krog okoli bajte, ali bi šla likat ali bi bla na RR. pri nas me dežuje še. Kar na RR bodi, se ti še mal zatikajo črke lahko je po mojem hrbtu z lopato mlatit, ko maš naspano rit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:18:46
|
|
|
|
pina-1
|
kar se pa vrtnarja tiče, bi prosila za tel. št. kakega dobrega, ker moj je dal odpoved in je pri nas na vrtu ogromno plevela. vse se zarašča
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:18:58
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dobro jutro 2. mi je uspelo odspati cele pol ure. sedja pa razmiljam če bi šla en krog okoli bajte, ali bi šla likat ali bi bla na RR. pri nas me dežuje še. Kar na RR bodi, se ti še mal zatikajo črke lahko je po mojem hrbtu z lopato mlatit, ko maš naspano rit moja rit je že dolgo naspana, zato pa je tko velika
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:19:25
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dobro jutro 2. mi je uspelo odspati cele pol ure. sedja pa razmiljam če bi šla en krog okoli bajte, ali bi šla likat ali bi bla na RR. pri nas me dežuje še. ker pejt peglat..da bom mela vsaj v mislih..da nisem edina, ki dela to ...brrrr delo.. zdej pa res grem.. mislim da je to zadnja možnost.... moje dete ne spi, pa ga ne morem zapostavljat in it peglat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:19:27
|
|
|
|
vrtnica76
|
mali.Janez se je prišel špilat na zizo.Pa še režal se mi bo v fris .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:20:32
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dobro jutro 2. mi je uspelo odspati cele pol ure. sedja pa razmiljam če bi šla en krog okoli bajte, ali bi šla likat ali bi bla na RR. pri nas me dežuje še. Kar na RR bodi, se ti še mal zatikajo črke lahko je po mojem hrbtu z lopato mlatit, ko maš naspano rit moja rit je že dolgo naspana, zato pa je tko velika no evo recepta, manj spi pa bo rit manjša
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:21:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 kar se pa vrtnarja tiče, bi prosila za tel. št. kakega dobrega, ker moj je dal odpoved in je pri nas na vrtu ogromno plevela. vse se zarašča Jaz grem tut danes mal plevel zrihtat, ker drugač bo pragozd ratal Aja, sem se pozabila pohvalit, da smo se ponoč pogovarjat začel, sam je bla panika že pr prvem stavku, tko da bo treba danes ponovit, pa mogoče že do drugega stavka pridemo Je blo pa tko dobr, k še nikol
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:22:20
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dobro jutro 2. mi je uspelo odspati cele pol ure. sedja pa razmiljam če bi šla en krog okoli bajte, ali bi šla likat ali bi bla na RR. pri nas me dežuje še. Kar na RR bodi, se ti še mal zatikajo črke lahko je po mojem hrbtu z lopato mlatit, ko maš naspano rit moja rit je že dolgo naspana, zato pa je tko velika no evo recepta, manj spi pa bo rit manjša
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:23:53
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 kar se pa vrtnarja tiče, bi prosila za tel. št. kakega dobrega, ker moj je dal odpoved in je pri nas na vrtu ogromno plevela. vse se zarašča Jaz grem tut danes mal plevel zrihtat, ker drugač bo pragozd ratal Aja, sem se pozabila pohvalit, da smo se ponoč pogovarjat začel, sam je bla panika že pr prvem stavku, tko da bo treba danes ponovit, pa mogoče že do drugega stavka pridemo Je blo pa tko dobr, k še nikol dolenjka pa ne rečt, da se še niste od februarja pogovarjal mi se tudi sedaj bolj razumemo kot prej no, najmanj tok dobr
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:24:47
|
|
|
|
vrtnica76
|
Sinoč sem pa skor popi...itis fasala,ko sem si lase sušila .Zgleda,da bo treba čupo postrišt,ker je tole čist preveč dela.Se še ne morm odločit za ta poseg ,ker sem tri leta čakala na to dolžino.Pa še ful mi izpadajo .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:25:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 kar se pa vrtnarja tiče, bi prosila za tel. št. kakega dobrega, ker moj je dal odpoved in je pri nas na vrtu ogromno plevela. vse se zarašča Jaz grem tut danes mal plevel zrihtat, ker drugač bo pragozd ratal Aja, sem se pozabila pohvalit, da smo se ponoč pogovarjat začel, sam je bla panika že pr prvem stavku, tko da bo treba danes ponovit, pa mogoče že do drugega stavka pridemo Je blo pa tko dobr, k še nikol dolenjka pa ne rečt, da se še niste od februarja pogovarjal mi se tudi sedaj bolj razumemo kot prej no, najmanj tok dobr 1x vmes smo se neki hotl, pa ni blo glih to to Jp, takle mamo pr nas, sej zdej bomo pa za nazaj notr prnesl Veš, pri nas poročenih je to tko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:26:19
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 kar se pa vrtnarja tiče, bi prosila za tel. št. kakega dobrega, ker moj je dal odpoved in je pri nas na vrtu ogromno plevela. vse se zarašča Jaz grem tut danes mal plevel zrihtat, ker drugač bo pragozd ratal Aja, sem se pozabila pohvalit, da smo se ponoč pogovarjat začel, sam je bla panika že pr prvem stavku, tko da bo treba danes ponovit, pa mogoče že do drugega stavka pridemo Je blo pa tko dobr, k še nikol kdo vas je pa zmotu. prehitra reakcija, ker je bila dolga abstinenčna kriza ali Tara? pri nas ponavadi reakicja prehitro pride
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:28:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 kar se pa vrtnarja tiče, bi prosila za tel. št. kakega dobrega, ker moj je dal odpoved in je pri nas na vrtu ogromno plevela. vse se zarašča Jaz grem tut danes mal plevel zrihtat, ker drugač bo pragozd ratal Aja, sem se pozabila pohvalit, da smo se ponoč pogovarjat začel, sam je bla panika že pr prvem stavku, tko da bo treba danes ponovit, pa mogoče že do drugega stavka pridemo Je blo pa tko dobr, k še nikol kdo vas je pa zmotu. prehitra reakcija, ker je bila dolga abstinenčna kriza ali Tara? pri nas ponavadi reakicja prehitro pride priznam, bila sem kriva in mal prehitr reagirala, no sej on tut ni za mano velik zaostaju Carica je bla pa pridna, ker je vedla,d a mami pa oči vadita kako se carja naredi Moj je spet "pozabu" da je treba gumice uporabit, pa sem ga hitr spomnla
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:32:16
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka priznam, bila sem kriva in mal prehitr reagirala, no sej on tut ni za mano velik zaostaju Carica je bla pa pridna, ker je vedla,d a mami pa oči vadita kako se carja naredi Moj je spet "pozabu" da je treba gumice uporabit, pa sem ga hitr spomnla no to zdej veš,d a moraš vrtnarju dat bolj pogosto delo. POl tudi rožce lepše cvetijo po moje je bolš da jaz mal ven grem, ker mi neke čudne pi**** po glavi hodijo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:33:35
|
|
|
|
vrtnica76
|
Ja abstinenčna kriza je res huda stvar.Gredo stvari prehitro in je treba pol večkrat v akcijo.Mogoče bi pa dobr blo met kakšnega sponzorja za gumice ,ker gredo ful v promet.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:34:20
|
|
|
|
Suzi*
|
jaz bi tud enga dobrga vrtnarja rabla. sicer pa upam da bomo kmal nadoknadli vse zamujene pogovore.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:35:03
|
|
|
|
larisa
|
Dolenjka , za odprto sezono pogovorov Zgleda je bil včeraj tak dan, mi smo se tud po dooolgem cajtu pogovarjal , pa zarad mene al pa njega po dolgem cajtu, ampak zarad prjatlce
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:35:15
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka priznam, bila sem kriva in mal prehitr reagirala, no sej on tut ni za mano velik zaostaju Carica je bla pa pridna, ker je vedla,d a mami pa oči vadita kako se carja naredi Moj je spet "pozabu" da je treba gumice uporabit, pa sem ga hitr spomnla no to zdej veš,d a moraš vrtnarju dat bolj pogosto delo. POl tudi rožce lepše cvetijo po moje je bolš da jaz mal ven grem, ker mi neke čudne pi**** po glavi hodijo Ja, zdej ga bom u iber zaposlila, pa da vidim čez kaj se bo pol pritoževal
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 10:35:17
|
|
|
|
ella79
|
nisem vedla da se vrtnarji tok radi pogovarjajo in to še z mojo prjatlco
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?