![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 12:33:54
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 ma sam je res jutri petek 13. Dolenjka se pa zih soncu nastavla 100 na uro. Smotka. ja jutri je petek 13. juhuuuuuuuuuuuuuu pa smo, čarovnice, dočakale svoj dan pa še moj ma jutri r. dan dolenjka se pa po moje s stipetom stiska in carja delajo, ker je tudi dol dež ji bomo jutri čestitale za dan čarovnic
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 13:21:33
|
|
|
|
MetiLu
|
..... tkole se počutim, likar po kosilu tamal spi, jaz moram it pa cunje iz sušilca zložit. Dones imamo pa mi mini roj dan, smo stari 4 mesece Z jutri nič ne obljubim, najbrž naju ne bo, ker je možek dopoldan doma, pa bomo malo skupaj bluzili Suzi, kaj si se zdej za modrc odločila? Teli mai tai so pa še men všeč ratal, sam a ni isto kot kengurujčki
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 13:23:01
|
|
|
|
nizy
|
meti - ćestitke za mini rd
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 13:30:15
|
|
|
|
Janey
|
Dan meti čestitke..mi tudi mamo danes 4.mesece smo jabolko pojedli kašo seveda...je delal take grimase da joj hehe kako grozno vreme je tukaj. Jaz bom znoreeela doma. Že tak se ne počutim dobro tu, zdaj sem pa še prilimana na stanovanje. Mali ful čuti moj nemir, je on tut cel siten. je zdaj po 3 urah končno zaspal. Moj pride šele ob 5ih, mi2 pa še na sprehod ne morema ko tak dežuje. Ena kolegica se je sicer najavila, ampak bi mogla že tu bit, tak da mogoče še nje nebo pa še tašča me je zjutraj klicala naj ji dam malega kaj dol in mi spet dekl dvignila. Naj raje v službo hodi. Ji čisto nič ne manjka pa je na bolniški. Da mene zajebava. Ne vem eni pač ne razumejo al kaj, da mi pač ni da ji dam dol jakca. Če bi me poklicala pa bi rekla, da naj pridema malo na kakšo kavo, da ji je dolgčas, z veseljem grem...tak pa...zakaj bi ga dala dol??? samega? Če pa mi je tak lepo z njim se igrat. Vedno znova me v tako neprijetno situacijo spravi. nazadnje potem pač nesem malega dol, ampak sem zelo nesrečna tiste pol ure. mah...sej vseeno. morem se spravit učit. viknd bo napet, v ponedeljek mam izpit, pa še enga v sredo grem pokukat če mamo kaj za jest, bom umrla do 5ih do kosila pa pridem nazaj, če se poki prej ne zbudi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 13:40:55
|
|
|
|
Suzi*
|
Mesecnica, no fajn da ste pobegnile na suho. tam v btc bom pa šla mogoče jutri pogledat, če bo čas. hvala za ifno. ti, sej pol sploh nič ne smeš jest, reva. kaj pa kakšno drugo mleko?? aja, sem pogledala doma...Grande ajdovi rezanci nimajo jajc. mercatorjeve in Šparove testenine lahko vsebujejo jajca v sledovih. pa kus-kus tud lahko ješ. t ti lahko povem, kar imam trenutno doma. kaj mate zdej vse to ano banano??? kaj pa je sploh to?? Pina, zamenjej svojo bučo, pa bo boljš. a si probala kavo in limono'?? Meti, ti sporočim za modrc, sem brez avta pa še nisem do trgovine prišla. sporočim jutri. glede mai-tai...če imaš kengurujčka je po moje to dost podobno. mi ga nimamo, pa bom verjetno kar tole nabavla.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 13:43:13
|
|
|
|
Februarka08
|
Janey in meti čestitke za mini roj. dan. Jest komaj gledam. Kaj mi je prejle ratalo, to mi pa tud še ni. mala je bla sitka in sva se šle crkljat. pa jo stisnem k sebi, ji dam dudico, se uležem na kavč in ji mrmram pesmice in jo božam po ličku. mala me gleda enih 5 min pol pa zaspi kot angelček. jest pa tud zraven... sem jo dala zdej v posteljico, da sem mal kuhno v red dala, zdej bi mogla pa še kej pospravit, pa bom šla verjetno kakšno kitico odremat v spalne sobane. al pa pred tv mal... se mi prav nič ne da, kosilo mam pa itak že v pečici... grem se stiskat.... sama s sabo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 13:50:03
|
|
|
|
Janey
|
Tak se mi nekaj sladkega lušta ko sem take volje...pa nič nimamo doma...ravno zarad takih primeov...sem pa že skoraj na predporodni, še samo ena kila ampak mam jih še 20 v planu. Upam da rata, zdaj je šlo lepo dol
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 13:51:05
|
|
|
|
Janey
|
ki ste vse...bom mela monologe...če mi je tak sitno, pa ne da se mi učit. Buči daj mi eno brco v rit
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 13:52:38
|
|
|
|
Janey
|
na f5 tipki več nič ne piše
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 13:55:37
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 ma sam je res jutri petek 13. Dolenjka se pa zih soncu nastavla 100 na uro. Smotka. ja jutri je petek 13. juhuuuuuuuuuuuuuu pa smo, čarovnice, dočakale svoj dan sem enkrat rekla eni znanki da letos novo leto pride na petek 13. in je rekla da ona pač nikmor nbo šla, samo doma na postli bo sedela
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 13:56:00
|
|
|
|
nizy
|
a ni čudno , da se naši uživajo igrati z to bananco
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 13:56:33
|
|
|
|
Suzi*
|
janey, hvala za ano banano. a to tud igra? evo, jaz sem na F5.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 13:56:49
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey na f5 tipki več nič ne piše to sem tudi jaz ugorovila zato pa pgla rula. ana banana je pa zakon. Jo majo povsod, špar, mercator, BC... povsod ista cena. Ampak res, nikjer ni niti za cent razlike. Jaz sem jo danes pri najboljšem sosedu kupila. JE možek dal bone
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 13:57:31
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 ma sam je res jutri petek 13. Dolenjka se pa zih soncu nastavla 100 na uro. Smotka. ja jutri je petek 13. juhuuuuuuuuuuuuuu pa smo, čarovnice, dočakale svoj dan sem enkrat rekla eni znanki da letos novo leto pride na petek 13. in je rekla da ona pač nikmor nbo šla, samo doma na postli bo sedela a je blond???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 13:58:22
|
|
|
|
Suzi*
|
kolk pa stane ta ana banana????
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 13:58:32
|
|
|
|
nizy
|
ooo pinči ,a tvoj možek tud pri sosedu služi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 13:59:02
|
|
|
|
nizy
|
mislim ,da 11,90€
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 14:03:11
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* kolk pa stane ta ana banana???? 11,90€ ampak je res super naša z njo drnjoha že od 11 ure
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 14:03:34
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy ooo pinči ,a tvoj možek tud pri sosedu služi ne moj možek dobi bone za malico
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 14:06:46
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* kolk pa stane ta ana banana???? 11,90€ ampak je res super naša z njo drnjoha že od 11 ure kaj, a jo stiska la kaj???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 14:08:15
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* Mesecnica, no fajn da ste pobegnile na suho. tam v btc bom pa šla mogoče jutri pogledat, če bo čas. hvala za ifno. ti, sej pol sploh nič ne smeš jest, reva. kaj pa kakšno drugo mleko?? aja, sem pogledala doma...Grande ajdovi rezanci nimajo jajc. mercatorjeve in Šparove testenine lahko vsebujejo jajca v sledovih. pa kus-kus tud lahko ješ. t ti lahko povem, kar imam trenutno doma. Hvala tudi tebi... Ja vidiš tudi to je problem, ker vsebujejo jajca v sledovih. Tega ne smem...niti mleka v sledovih... Za pop***it. Mah saj bo... Problem je edino to še, da gredo kile dol... Jaz pa še nič sladkega ne smem... Mi je moj rekel, da bo najbolje, da neham dojit, ampak ne bom. Bom probala zdržat vsaj do 6 mesecev, potem bomo pa vidli. Lp,
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 14:09:10
|
|
|
|
mesecnica
|
Mi imamo tud to ano banano. Se naša tud rada igra z njo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 14:12:49
|
|
|
|
vrtnica76
|
Naš mali je pa že od 10 skos auf.Danes ni kej posebej taprav.Me je prej nekej izsiljeval,da bi se nosil,pa sem ga pol na zizo priklopla,zdej pa v posteljici počiva in kouter liže .Bom vidla kolk časa bo mir
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.6.2008 14:14:38
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* Mesecnica, no fajn da ste pobegnile na suho. tam v btc bom pa šla mogoče jutri pogledat, če bo čas. hvala za ifno. ti, sej pol sploh nič ne smeš jest, reva. kaj pa kakšno drugo mleko?? aja, sem pogledala doma...Grande ajdovi rezanci nimajo jajc. mercatorjeve in Šparove testenine lahko vsebujejo jajca v sledovih. pa kus-kus tud lahko ješ. t ti lahko povem, kar imam trenutno doma. Hvala tudi tebi... Ja vidiš tudi to je problem, ker vsebujejo jajca v sledovih. Tega ne smem...niti mleka v sledovih... Za pop***it. Mah saj bo... Problem je edino to še, da gredo kile dol... Jaz pa še nič sladkega ne smem... Mi je moj rekel, da bo najbolje, da neham dojit, ampak ne bom. Bom probala zdržat vsaj do 6 mesecev, potem bomo pa vidli. Lp, ampak res, tako si suha! kokr da ne bi bla noseča sploh. mah jaz bi ti predlagala kakšno menjavo....jaz tebi 8 kil....pa ti jih kar šenkam, ne rabim nič za menjavo. ampak a ni nič na kulinariki, kakšna sladica brez jajc....kej kar bi lahko si naredila??? sej čokolado lahko??? tisto s 70% kakava?? pa večkrat jej in več tega kar smeš. Vprašanje veš kaj je v umetnem mleku....lahko da je tud kej tazga, kar ne sme. mogoče bi ti katera lahko povedala.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.