Suzi*
|
jutro. Naša se je za jest zbudila šele ob 23. (ponavadi se takoj in hoče še drugo zizo) in ob 4.30, pa potegnila do 8. Je nocoj spala 11ur in pol. je pa anžej 2x vstal za lulat, pa jaz 2x, tako da se mi zdi, da sem celo noč okrog hodila. Zdej pa naša že prvo rundo spi. Zunaj je pa kar precej oblačno, tako da ne vem al bo za ven al ne. Mislim da bomo vsaj en krog naredile, da mal plac zamenjamo. Moj mož ima pa jutri in v ponedeljek dopust, tako da se že v naprej opravičujem če bom mal bolj štrajkala kle gor. Pinči, ja, včeraj sva se pa mal zares pogovarjala, ker se že dolgo ni blo časa...pol sva šla pa že kmalu spat, ko je tamala hotla jest. vrtnica, a ti Janezu čistiš lulčka tako, da mu kožico dol potegneš?? Ker nam so rekli, da tega ni treba delat, ko je bil mali. Je imel pa anžej kot dojenček kožico ok, se mi pa zdi, da se mu je zdaj malo zarasla in skor ne gre dol...oz. si jaz ne upam potegnit, ker tamal ful ruli zraven. bi morali trenirat jo med kopanjem, samo kako naj ga primem, če se mi ne pusti? ti ga pa le pri miru pusti, če ga boli. pač čistiš samo po vrhu, nič kožice dol vlečt. par dni, pa bo ok. naša se tud zadnje dni v športnem delu vozička nekaj pritožuje....mogoče bi jo pa res dvignila še za en naklon. čeprav se tud meni mogoče zdi malo zgodaj....ne vem....naša tud hoče bit ves čas v sede....firbec babji. v ležečke pod mostom je pa včasih kar kakšne pol ure, včasih pa sploh noče bit, ker bi se nosila in okol gledala. se pa ful lepo obrača na bok, do trebuščka ji manjka še čisto malo (na ravni podlagi), če je naklon se že obrne. Nuka, mlavla, a mi lahko katera še enkrat linke od slinga in še nečesa za nosit sem prilima ??? Misar, vaša Lana pa pač nekaj sanja. Ni nujno, da so more, lahko je kaj lepega, pa zato kriči, ....sej drugač tud kričijo, ko se pogovarjajo, ko so budni. Februarka, za pikico in pregled. Glede hrane...jaz tudi jem vse, razen zelja in fižola še nisem. Čokolino in čokolado jem tud že ziher 2 meseca. pa sej lej, ene že gosto hrano dajejo, zakaj pol me ne bi že vsega jedle? Itata, da gresta na koncert!