|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
12.6.2008 10:26:11   
Bajsa
Ja lahko bi se zmenle za eno hitro kavico in čvek. Lahko okrog 10 v qulandiji tam kot v zadnjo a ne. Sej valda lohk še kera pride a ne?

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
12.6.2008 10:27:16   
Suzi*
jutro.

Naša se je za jest zbudila šele ob 23. (ponavadi se takoj in hoče še drugo zizo) in ob 4.30, pa potegnila do 8. Je nocoj spala 11ur in pol. user posted image user posted image user posted image  je pa anžej 2x vstal za lulat, pa jaz 2x, tako da se mi zdi, da sem celo noč okrog hodila.user posted image
Zdej pa naša že prvo rundo spi. Zunaj je pa kar precej oblačno, tako da ne vem al bo za ven al ne. Mislim da bomo vsaj en krog naredile, da mal plac zamenjamo.

Moj mož ima pa jutri in v ponedeljek dopust, tako da se že v naprej opravičujem če bom mal bolj štrajkala kle gor. user posted image  

Pinči, ja, včeraj sva se pa mal zares pogovarjala, ker se že dolgo ni blo časa...pol sva šla pa že kmalu spat, ko je tamala hotla jest.

vrtnica, a ti Janezu čistiš lulčka tako, da mu kožico dol potegneš?? Ker nam so rekli, da tega ni treba delat, ko je bil mali. user posted image  Je imel pa anžej kot dojenček kožico ok, se mi pa zdi, da se mu je zdaj malo zarasla in skor ne gre dol...oz. si jaz ne upam potegnit, ker tamal ful ruli zraven. user posted image  bi morali trenirat jo med kopanjem, samo kako naj ga primem, če se mi ne pusti? user posted image user posted image   ti ga pa le pri miru pusti, če ga boli. pač čistiš samo po vrhu, nič kožice dol vlečt. par dni, pa bo ok.

naša se tud zadnje dni v športnem delu vozička nekaj pritožuje....mogoče bi jo pa res dvignila še za en naklon. user posted image  čeprav se tud meni mogoče zdi malo zgodaj....ne vem....naša tud hoče bit ves čas v sede....firbec babji. user posted image   v ležečke pod mostom je pa včasih kar kakšne pol ure, včasih pa sploh noče bit, ker bi se nosila in okol gledala. se pa ful lepo obrača na bok, do trebuščka ji manjka še čisto malo (na ravni podlagi), če je naklon se že obrne.

Nuka, mlavla, a mi lahko katera še enkrat linke od slinga in še nečesa za nosit sem prilima ???

Misar, vaša Lana pa pač nekaj sanja. Ni nujno, da so more, lahko je kaj lepega, pa zato kriči, ....sej drugač tud kričijo, ko se pogovarjajo, ko so budni. user posted image

Februarka, user posted image  za pikico in pregled. Glede hrane...jaz tudi jem vse, razen zelja in fižola še nisem. Čokolino in čokolado jem tud že ziher 2 meseca. pa sej lej, ene že gosto hrano dajejo, zakaj pol me ne bi že vsega jedle?

Itata, user posted image  da gresta na koncert!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
12.6.2008 10:27:41   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Ja lahko bi se zmenle za eno hitro kavico in čvek. Lahko okrog 10 v qulandiji tam kot v zadnjo a ne. Sej valda lohk še kera pride a ne?

seveda lahko še katera pride user posted image
ok, potem pa naj kar velja okrog 10-ih, tam kot zadnjič user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
12.6.2008 10:28:26   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Suzi - greš kaj na sprehod (tle v naš konc)?

jaaa, lahko pridemo, ko se mala zbudi. te pokličem, ko štartava??? user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
12.6.2008 10:36:25   
nuka
Ella, bajsa, jencili a se vam lahko pridružim? ker v temu vremenu se nimam kam dat z mojima februarčkoma.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
12.6.2008 10:37:18   
nizy
pozdravljene ,
mi tudi spimo drugi krog ,kosilo se že peče ,.....vreme mamo pa zanič , spet dež pada user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
12.6.2008 10:38:14   
mesecnica
Suzi - me gremo že kar zdaj ven. Ti pa poklič, ko štartaš pa prideva nazaj. Greva proti grmskemu gradu...

Mesečnica

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
12.6.2008 10:39:19   
nuka
Suzi poglej na altermama al pa na sleepy wrap. Jaz si bom čez kakšen mesec kupila mei tai.

http://www.altermama.com/html/nosilke.html
http://www.sleepywrap.com/

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
12.6.2008 10:52:35   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: nuka

Ella, bajsa, jencili a se vam lahko pridružim? ker v temu vremenu se nimam kam dat z mojima februarčkoma.

nuka seveda kar pridite, sej me smo se tudi zato zmenile k je dež pa nimaš kam iti user posted image še dobr da so šoping centri user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
12.6.2008 11:04:44   
vrtnica76
Suzi, glede čiščenja lulka mi je babica že na začetku razložila kako naj delam.Se mu pa kar velik nabere-take bele smetke.Mogoče zato,da kasnej ni težav s kožicouser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
12.6.2008 11:24:46   
MetiLu
Vrtnica, men je tud rekla,d a ga moram skoz nazaj dajat in čistit, da bo šla kožica sčasoma lepo dol, sam se mu nikamor ne premakne user posted image  

Mi smo eno rundo spanja že oddelali, cunje se sušijo, zrezki pa kuhajo user posted image  jaz že kofetkam, mali žlobudra, vreme pa ni za nikamor.

Kdaj se menite za qlandijo? mogoče se še midva pripeljeva, če se nama bo dalo user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
12.6.2008 11:32:34   
vrtnica76
Končno sem našla to  Anno banano o kateri je blo tolk govorauser posted image .Tko,da se zdej tut Janez lahko pohvali ,da se z njo igra in prav uživa.
Tole vreme je pa res zauser posted image .Upam,da vsaj mal neha padat,da bova šla ma en džiro vozičkanja.
Jaz si bom pa zdele greseka skuhala.Me nekej lakota daje.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
12.6.2008 11:34:51   
mlavla
dan

naša nočka je bila lepa..Neža je zaspala ob 20:00 in prvič iin edinkrat v tej noči jedla ob 3:30..ter spala do 7:00..no pol dopoldne je bilo pa pestro...jo je spet zvijal..in je tako tuuuulila..sem bla čist živčna..sploh nisem vedla kaj naj naredim..pol sem ji pa dala kapljice proti krčom..in jo nosila na trebuščku..in je zaspala..zdej me pa čaka pegla..pa kuhanje kosila..(danes bodo riževe bombice s sirom..upam,da mi ratajo+ solata

Suzi..sam poiščem linke..pa ti pripnem...

Nuka..koliko časa je pa trajalo,da se je Nina privadila na sling..Neža se nonstop pritožuje..v ležečem položaju je še nekaj časa zdržala..zdej je pa že prevelika zanj..pa tudi ne paše ji.....Kateri sling pa imaš..in pa v katerem položaju se trenutno nosita??
Veš tudi men se zdi mei.tai zanimiv..bomo videli..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
12.6.2008 11:37:25   
mlavla
Suzi..evo samo zate...user posted image user posted image user posted image

http://www.altermama.com/
http://babaslings.co.uk/instructions.htm (tega imam jaz)
http://www.mojskratek.si/hotslings.html
http://www.pixiekid.com/shop/index.php?main_page=page&id=32&chapter=0

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
12.6.2008 11:38:49   
Februarka08
Meti, mislim, da se menijo za jutri za kavico.user posted image
Če bo v nedeljo res dež in mraz, bom tud jest uletela na kavico, ker bom mogla it nekaj za malo oblečt kupit za čez.user posted image Zih ne bom nikjer nič dobila.user posted image
Zdej je spet zaspala, zgleda bo bolj spala donsuser posted image . A to je zarad cepiva, al kako? Ste imele kakšne reakcije?

Grem sedaj testo do konca narest in pico v pečico vržt.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
12.6.2008 11:51:57   
Bajsa
Ja kavica jutri 13.6.2008 - evo šele zdele sem pogruntala da je jutr petek 13, mamo mi čarovnice zborovanje pol ob polnoči user posted image - okrog 10 ure v Qulandiji kafič nasproti c&a.
Vabljene!
Februarka pejd mal v h&m pogledat za tamalo za kakšno jopško, zihr boš kej najdla, men majo tm tko fajne stvari.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
12.6.2008 11:53:24   
ella79
meti za jutri smo se zmenile okrog desetih user posted image vidva se kar pripeljita user posted image

februarka naša je tudi kar dost spala tisti dan, sam je pa res da smo se cel dan neki potepal in ni imela druge izbire user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1392
12.6.2008 11:53:37   
vrtnica76
Po cepljenju je bil naš tut bol zaspan,pa tudi jokcast-lahko,da je reakcija.

Neposredna povezava do sporočila: 1393
12.6.2008 11:54:44   
ella79
ma sam je res jutri petek 13. user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image
februarka a si si potem oblekco sposodila za krst?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
12.6.2008 11:56:37   
ella79
jaz pa mislim, da je danes idealen dan da pridelam še eno * user posted image user posted image user posted image
a bo katera pomagala?
zoja spančka že eno uro, sam pričakujem, da bo kmal vstala, k je danes šele 1x jedla user posted image pomoje bova šle potem kar mal na potep, k cel dan doma bit je meni ubijajoče user posted image zlikano vse, pospravljeno približno user posted image tako da lahko grem user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
12.6.2008 12:07:01   
Suzi*
tristo user posted image user posted image user posted image !  se zrihtamo, naredimo 10 metrov, vzamem telefon da bi mesecnico poklicala, pa mi pade kaplja na glavo. smo lahko samo obrnile ker se je uscalo. user posted image user posted image   sej pol smo ble pol ure na balkonu, samo ni to isto. user posted image ....pa še zgleda nič, da bi nehalo.
mesecnica, dobr, da ste šle takoj ven. a vaju je napralo al ste ble že doma??

nuka, mlavla, hvala za linke. ampak tale mai-tai mi je pa zelo všeč. bom verjetno kupila, ker bi šli kam v hribe, pa ne mormo z vozičkom. tole je pa super rešitev. al pa za dež tudi. user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
12.6.2008 12:08:43   
nuka
Mlavla imam sleepy wrap. Uživat je začela šele pred kratkim, k je ugotovila da lažje spremlja dogajanje okoli sebe. Pa zmeri jo mam pri sebi ko je naspana in sita. Ležeč položaj ji ni odgovarjal tako da sva pokonci, nogice ima pa skrčene. Saj do 5 mesca tako ne smeš nogic narazen dajat, da bi te z njimi objela.

No jutri se vidimo, če bom imela avto.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
12.6.2008 12:25:22   
mesecnica
Suzi - sva na srečo prišle nazaj pred dežjem, ker je tako svinjsko pihalo, da sem mislila, da me bo odneslo. Saj mala je bila oblečena in pokrita, jaz (frajerka) pa v kratkih rokavih user posted image , me je tako zeblo, brrr... . Sem zaradi tega po pol urce prirajžala domov. Pol sva ble pa cca. 5 al pa 10 minut doma, pol se je pa vscalo... Pa še kar dežuje. Ej - zadnjič si omenjala, da boš Žani kupila kratke hlače. Jaz sem bila včeraj v BTC v Wenicu in imajo akcijo: kratke hlačke + majčka po 5.90 EUR - pa še full cortiš so. Maš pa različne kombinacije in barve - ali čist kratke hlače + majčka ali pa tričetrt + majčka... Za pogledat... Jaz sem dva kompletka vzela user posted image .

Moram pa tud jaz mal pogedat tele slinge...

Drugač smo danes spet spali kot ponavadi - na 2.5 do 3 urce se zbujamo in jemo. Se mi zdi, da se zbudi zato, ker jo srbi.
Aha - pa včeraj sem pogruntala (sem res kura), da je laktoza v vseh mlečnih izdelkih kot ena izmed sestavin, tako, da odpadejo tudi vsi izdelki iz mleka user posted image . Pa sem se že veselila, da ni alergična na mleko - tale laktoza je pa isti drek...

Lp,

Mesečnica

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
12.6.2008 12:27:59   
pina-1
dan.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa GLAVAAAAA.... no ja sej to ste že navajene da me glava boliuser posted image
sem danes v lekarni dobila neko zadevo , ki naj bi sinuse spucala, če so od tega glavoboliuser posted image

danes smo tudi mi kupili Ano banano in je v avtu rulala 100 na uro.s edaj je šla z njo tudi spat.

Jaz pa na sprehod peljem likalnikuser posted image

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 12.6.2008 12:28:43 >

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
12.6.2008 12:29:25   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

ma sam je res jutri petek 13. user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image
februarka a si si potem oblekco sposodila za krst?

Ja, oblekico sem si izposodila, oz. si jo bom - danes grem ponjo.user posted image Upam, da bom res dobla kakšno jopčko ker drugač bom ******tis fasala.user posted image Uh, tale vreme... user posted image
Dolenjka se pa zih soncu nastavla 100 na uro. Smotka.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.