Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 11:31:31
|
|
|
|
kati kati
|
meti-a si ti z Grosupelj?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 11:38:35
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* dolenjka, ampak jaz sem tud na carja pomislila. a si delala test???? NIsem delala testa, ker ga še namoču ni čit tko kot je treba, Marija pa tut nisem bol boš pa res samo nas tako pogrešala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 11:41:06
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: larisa Men se zdi, da smo kot ene desperate housewifes suzi veš kaj, najoblje da ti zorganiiraš da tvoj in njegov zbor enkrat za nas februarčice pojejo... Po moje bi blo kar veliko kandidatk. ej, pinči, ful dobra ideja!!!!! sam jaz resno mislim. reci g. Suzaku, da smo me tiste, ki smo te tolažle in družbo delale ko njega ni blo in da si to zaslužimo če pridete k nam v deželo cvička, se lahko kej zmenmo. recimo en popoldnaski piknik?? Mi biti za, samo po 25.6. zmejeno.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 11:44:43
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: larisa Men se zdi, da smo kot ene desperate housewifes suzi veš kaj, najoblje da ti zorganiiraš da tvoj in njegov zbor enkrat za nas februarčice pojejo... Po moje bi blo kar veliko kandidatk. ej, pinči, ful dobra ideja!!!!! sam jaz resno mislim. reci g. Suzaku, da smo me tiste, ki smo te tolažle in družbo delale ko njega ni blo in da si to zaslužimo če pridete k nam v deželo cvička, se lahko kej zmenmo. recimo en popoldnaski piknik?? Mi biti za, samo po 25.6. zmejeno. NO, če se bo res kaj iz tega izcimilo me prostim na ZS obvesti, ker bom po prihodu z morja verjetno en teden vaše čveke brala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 11:46:56
|
|
|
|
mlavla
|
dolenjka..tole počne naša tamala že neki časa--kakšen teden..je pa ful buckasta..če mi rata vam pripokam kakšno slikco (pri treh mesecih in par dni je imela 6600g in 63cm)
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 11:48:12
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mlavla a si uspela naročiti voziček? a pri nas pa takega nimajo majo sam je precej dražji..pa še barve nimajo take kot si želim... pa še zmeri nisem naročila... si poslala mail za poštnino? jaz sem iz amerike dobila v pičlem 1 tednu. Aja pa pay pal si naredi. KEr če plačaš preko pay pala, plačaš šele ko dobiš robo. Oni zate kontrolirajo če je roba poslana.... Jaz sem bla full zadovoljna in bom še kupovala preko e baya. pina..si akr ne upam,. ker sem tudi v angleščini zelo slaba..tako,da upam, da se me bo kdo usmilil in naročil v mojem imenu..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 12:11:39
|
|
|
|
mlavla
|
kje pa ste vse? a že kuhate?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 12:31:45
|
|
|
|
Suzi*
|
zdej sem se spomnila da vam povem.....pa sej mogoče da ste že same ugotovile.......če imate flaše s cuclji od aventa, pa bi kupile tudi magični lonček, ki ima mehak kljun.....ne rabite kupovat celega lončka, ampak lahko samo kljunčke posebaj, ker se jih da na flaško namontirat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 12:53:57
|
|
|
|
nizy
|
mlavla- a vaša dude noče , je dosti lažje ,če jo malo zamotiš z dudo .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 13:28:52
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy mlavla- a vaša dude noče , je dosti lažje ,če jo malo zamotiš z dudo . mara dudo..sam se je razvadila, ker smo ji kapljice proti krčem dajali kar na dudo (napaka..sam kaj ko se tega nisem prej zavedala)..zdej jo pa zelo redko potegne če ni sladka...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 13:30:02
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* zdej sem se spomnila da vam povem.....pa sej mogoče da ste že same ugotovile.......če imate flaše s cuclji od aventa, pa bi kupile tudi magični lonček, ki ima mehak kljun.....ne rabite kupovat celega lončka, ampak lahko samo kljunčke posebaj, ker se jih da na flaško namontirat. suzi jst sem pa čist razočarana nad flašami avent..saj nam kar naprej teče pri navoju..? al se to sam nam dogaja? drugače pa imamo še eno flaško mam..pa smo zelo zadovoljni...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 13:30:21
|
|
|
|
Suzi*
|
naša tud noče dude. ampak ne je tako pogosto čez dan, razen zvečer pred spanjem, da si zgleda napravi zalogo za ponoči. moja2 sta šla pa zdej oba hkrati v deželo palčkov. ...samo vrtnarja pa še ni. nič ne bo rožice zalival.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 13:33:04
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* zdej sem se spomnila da vam povem.....pa sej mogoče da ste že same ugotovile.......če imate flaše s cuclji od aventa, pa bi kupile tudi magični lonček, ki ima mehak kljun.....ne rabite kupovat celega lončka, ampak lahko samo kljunčke posebaj, ker se jih da na flaško namontirat. suzi jst sem pa čist razočarana nad flašami avent..saj nam kar naprej teče pri navoju..? al se to sam nam dogaja? drugače pa imamo še eno flaško mam..pa smo zelo zadovoljni... mah, jaz ful nimam izkušenj s flaškami, se čist samo dojimo, samo zdej sem nekej probavala ji moj mlek po flaški dat, za hude čase, če me ni doma. teklo ni nič, tudi z magičnim lončkom smo bili zadovoljni pri anžeju.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 13:37:43
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* zdej sem se spomnila da vam povem.....pa sej mogoče da ste že same ugotovile.......če imate flaše s cuclji od aventa, pa bi kupile tudi magični lonček, ki ima mehak kljun.....ne rabite kupovat celega lončka, ampak lahko samo kljunčke posebaj, ker se jih da na flaško namontirat. suzi jst sem pa čist razočarana nad flašami avent..saj nam kar naprej teče pri navoju..? al se to sam nam dogaja? drugače pa imamo še eno flaško mam..pa smo zelo zadovoljni... mi tut samo mam uporabljamo in so najboljše od vseh nam
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 13:48:05
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* zdej sem se spomnila da vam povem.....pa sej mogoče da ste že same ugotovile.......če imate flaše s cuclji od aventa, pa bi kupile tudi magični lonček, ki ima mehak kljun.....ne rabite kupovat celega lončka, ampak lahko samo kljunčke posebaj, ker se jih da na flaško namontirat. suzi jst sem pa čist razočarana nad flašami avent..saj nam kar naprej teče pri navoju..? al se to sam nam dogaja? drugače pa imamo še eno flaško mam..pa smo zelo zadovoljni... mi tut samo mam uporabljamo in so najboljše od vseh nam za mam sem pa tudi jaz že slišala pohvale. tudi za tiste lončke na kljun, ki ne polivajo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 13:58:10
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan Mi pa kar fajn spimo do 4 zjutraj, pa pol do sedmih tud še nekako Kati kati, ja jaz sem iz Grosuplja Naš Janez tud čajček pije, ponavadi cca. 100ml v celem dnevu. kakšen dan pa tud nič... Uporabljam flaško mam in je super Mlavla, tud midva sva mela take dneve, da je skoz na men visu, zdej pa spet jeva na 3-4 ure, včasih tudi na 2. Pa različno, včasih poje obe, največkrat pa samo eno zizo Sicer pa naš zdej kar naprej to dudo zauga bi jo pa lahko tud mal manj mel rad sej mi ni nikol prov Dolenjka, uspešno pakiranje in en res super dopust vam želim Mejte se fajn! Pa ne se preveč na dedca razburjat Tarici pa mal čez prste poglej, sej ti je do zdej pustila spat, kakšno noč ga lahko pa tud ona mal žura na morju bo ziher super spala, ti si pa supermami in boš 1,2,3 spakirala Naju je pa danes moja mami peljala v šoping po kopalke zame in bom zdele mal važna, ker mi je dobra mamika kupila kar dvoje, pa še kavbojke, 2 majčke, torbico, pa še nekaj drobnarij tko, da sem cela nova Suzi, mi lahko najdeš link od BC za tale magični lonček. Jaz sem že gledala, da bi mu kupila tak lonček za pit, da ne bi po flaški, samo so vsi od 6. mesecev naprej
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 15:12:16
|
|
|
|
MetiLu
|
ooo Suzi HVALA
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 15:19:37
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu ooo Suzi HVALA ...ker si glih ti, no.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 15:32:21
|
|
|
|
pina-1
|
ojla. čvekulje... moja miša št.2 je zaspala, miša pt. 1 nekje odzuni hodi, dedc mi je celo bajto zopet usral. Jaz pa mam kuhnjo id kosila za pospravit, pa se mi ne da naša pa piječaj samo po flaiš od tomi tipi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 15:39:38
|
|
|
|
mlavla
|
sej pri nas flaša pride v poštev samo za čaj al pa za takrat, ko mene ni..si prej iztisnem... sem pa tudi sama že slišala same pohvale za flaše tommee tippee.. meti..naša tud 200ml čaja včasih spije...no saj zadnjič, ko je bila taka vročina..zdej ko so pa hladnejši dnevi..pa še 100ml ne..jst ji ga ponudim..glih silim ji ga ne...ker naša bi drugače skoz na mojih joškah visela..pa še tako veliko visi...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 15:40:28
|
|
|
|
mlavla
|
pa dude imamo tud od mam.pa so super...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 15:50:41
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Evo, naju je oči peljal na kmečki turizem na kosilo Od tamale stvari so že na moji postelji zložene, samo še svojih 5 gat spakiram in je to to.Če pa dec kej rabi sabo, si bo pa že naštimal Zdej je malčica zaspala (pa med kosilom je tut pančkala ) in grem tut jaz na kavč, ker mi je spet (al še vedno ) slabo in sem zoprna Se tipkamo kasneje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 16:02:28
|
|
|
|
buči
|
Pri nas takoooooooooooooo lije! A veste, da sem v bistvu vesela, da je Aljaž prejšnji teden zbolel, ker so ta teden dobili še rovirus v vrtec in jih je od 18 ostalo le še 5 - angina in rota sta naredila svoje. Noro!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 17:36:43
|
|
|
|
MetiLu
|
Pri nas je pa sonček jaz uživam ob kavici, moj je na računalniku janez pa tlele zraven afne gunca z grizalno ropotuljico Med drugim perem cunje in delam plan za zvečer, ker grem na dekliščino pester dan
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.