|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
7.6.2008 21:08:58   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Zgleda, da ne bom več dolg user posted image  user posted image

hee kopirvo pa pozeba ne pobere tako hitrouser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 726
7.6.2008 21:14:03   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

buči tudi pri nas lije kot iz škafa. user posted image

No pri nas smo vsi popisani. Provzaprav si je Mia porisala noge in nalakirala nhte s plavim flomastrom. Čudežno je flomaster prišu tudi do aninega jezikauser posted image user posted image user posted image user posted image  Jao meni...HOČEM SONCE

user posted image user posted image user posted image user posted image

ti se samo smej. Sam jaz tega ne morem z radirko zbrisatuser posted image

kako je šlo dol z zida

v dm-ju prodajajo "Schmutzradierer" - neka pena, ki jo zmočiš in poradiraš madeš. Neverjetna kaj vse gre dol iz ni da ni površin.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 727
7.6.2008 21:17:22   
buči
Dolenjka, uživaj namorju, duhaj zame rožmarin in sivko! Pa pod kakšno cipreso se tudi spomni name ... user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 728
7.6.2008 21:18:51   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: buči

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

buči tudi pri nas lije kot iz škafa. user posted image

No pri nas smo vsi popisani. Provzaprav si je Mia porisala noge in nalakirala nhte s plavim flomastrom. Čudežno je flomaster prišu tudi do aninega jezikauser posted image user posted image user posted image user posted image  Jao meni...HOČEM SONCE

user posted image user posted image user posted image user posted image

ti se samo smej. Sam jaz tega ne morem z radirko zbrisatuser posted image

kako je šlo dol z zida

v dm-ju prodajajo "Schmutzradierer" - neka pena, ki jo zmočiš in poradiraš madeš. Neverjetna kaj vse gre dol iz ni da ni površin.

a tudi s kožeuser posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 729
7.6.2008 21:21:31   
larisa
Punce, zdej pa da vam mal večer zamorim. Eno resno ? Kako vseš, da ti zmanjkuje mleka?

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 730
7.6.2008 21:28:52   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Punce, zdej pa da vam mal večer zamorim. Eno resno ? Kako vseš, da ti zmanjkuje mleka?

po moje je prvi znak, da se otrok večkrat doji. Jaz si velikokrat po dojenju poskusim joško stisnit če še kaj ven priteče... user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 731
7.6.2008 21:51:53   
larisa

po moje je prvi znak, da se otrok večkrat doji. Jaz si velikokrat po dojenju poskusim joško stisnit če še kaj ven priteče... user posted image

Saj ravno zato sem pa vprašala. Nejc je zadnje 2-3 (nisem čist ziher) tedne kar neki štrajkal in se sam obračal stran od zize po 5 min dojenja, prej pa je jedel na vsaki 15 min user posted image , pa sem mislila, da pač hitreje poje al da mu pač ne paše. Sedaj pa sem opazila, da je že po 2 urah lačen (prej jedel na 3-4 ure) in da imam zize skos ful mehke (razen zjutraj, če ponoči poje le eno, je druga bomba), pa da ful malo časa požira, potem pa kar v prazno vleče. Pa sem privlekla na dan spet vago, pa ga po večernem hranjenju stehtala in je pojedel le 90 ml user posted image  Sicer ni jokal in tud zaspal je, ampak takrat ko sem ga še tehtala je pojedel zvečer cca. 180ml user posted image , pa je to 1 m nazaj. Ne morem verjet, da me je to tolk ''zadelo''. Čist sem out user posted image user posted image user posted image  Kaj zdaj?

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 732
7.6.2008 21:59:48   
dolenjka

Saj ravno zato sem pa vprašala. Nejc je zadnje 2-3 (nisem čist ziher) tedne kar neki štrajkal in se sam obračal stran od zize po 5 min dojenja, prej pa je jedel na vsaki 15 min user posted image , pa sem mislila, da pač hitreje poje al da mu pač ne paše. Sedaj pa sem opazila, da je že po 2 urah lačen (prej jedel na 3-4 ure) in da imam zize skos ful mehke (razen zjutraj, če ponoči poje le eno, je druga bomba), pa da ful malo časa požira, potem pa kar v prazno vleče. Pa sem privlekla na dan spet vago, pa ga po večernem hranjenju stehtala in je pojedel le 90 ml user posted image  Sicer ni jokal in tud zaspal je, ampak takrat ko sem ga še tehtala je pojedel zvečer cca. 180ml user posted image , pa je to 1 m nazaj. Ne morem verjet, da me je to tolk ''zadelo''. Čist sem out user posted image user posted image user posted image  Kaj zdaj?

Stara moja, da mi ne bi slučajno puške v koruzo vrgla!!!!! Eno pivo prtegn za začetek, pa mogoče mal pumpuco aktiviraj, da se proizvodnja mal poveča, mogoče je mal tvoj vplivak, k je šel user posted image  Ni še vse izgubljeno!! user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 733
7.6.2008 22:05:38   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Stara moja, da mi ne bi slučajno puške v koruzo vrgla!!!!! Eno pivo prtegn za začetek, pa mogoče mal pumpuco aktiviraj, da se proizvodnja mal poveča, mogoče je mal tvoj vplivak, k je šel user posted image  Ni še vse izgubljeno!! user posted image

Predvsem ne obupaj in SE NE SEKIRAJ. Največ pri izgubi mleka naredijo živci. Doji kolko lahko, spet čimveč pristavljaj in vmes si še poskusi ščrpat. Kupi si tudi čaj za dojenje in nasplošno spij ful tekočine. Vem kaj preživljaš in res samo ne živciraj se!!!!!! Pomiri se in si govori da imaš dovolj mleka. Nič hudega če par dni jesta malo bolj pogosto, pa če je sit je tudi dobro. Naš ko je na flašo pa vidimo kolko poje včasih zmazne od šuba 150ml, včasih komaj 90 pocuza pa cuza pol ure, včasih 100, ponavadi pa tam ene 120ml. Mislim na tebe in ti pošiljam pozitivne vibracije da imaš mlekouser posted image še enkrat: NE SEKIRAJ SE!!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 734
7.6.2008 22:06:19   
Suzi*
čer.

kako smo??
jaz sem utrujena in brez volje za karkoli.
...edino jedla bi iz same nejevolje.user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 735
7.6.2008 22:06:35   
mesecnica

Larisa - ne se sekirat zaradi tega, ker ti manj poje. Če se spomniš, sem jaz že pred časom tudi spraševala koliko kaj pojedo vaši user posted image . Ker meni se tudi zdi, da naše že cca. 1 mesec full manj poje kolikor je včasih. Očitno ji ne paše user posted image . Ti samo pristavljaj kadar se ti zdi, da je lačen. Jaz sem bila (oz. sem še) tud full panična in našo vsakič ko se zbudi pristavim in takrat nekaj poje. Pa tud če mine samo 2 urce od zadnjega hranjenja. Sem tako bolj mirna, ker vem, da vsaj nekaj poje.
Ti bodi samo pozorna, da ima 5 do 6 polulanih plenic na dan in da lepo kaka - in potem dost dobi. Ne zaradi tega nehat, ker misliš, da ti zmanjkuje mleka. Pa sploh, če ti te Nejc živahen potem sploh ni panike user posted image .
Naša tud res kratek čas je, ampak potem se obrne stran od joške in začne grulit in se mi režat. Tako se lačen otrok že ne bi obnašal, ampak bi veliko jokal in nasplošno sitnaril.
user posted image

Lp,

Mesečnica

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 736
7.6.2008 22:06:48   
ella79
larisa men tudi to dela, da kar neha vlečt in se stran obrača in zvija nazaj user posted image potem pa more obvezno en al pa dva kupčka podret, mal okrog pogledat, počit, potem pa spet naprej jest user posted image sploh dopoldan ma te fore user posted image pomoje so sam mal bolj firbčni, pa si radi vzamejo čas za obrok. Če mi je ne uspe nazaj pristavt, jo sedaj kar odložim na igralno podlogo, da se mal odpočije al kaj vem kaj, potem pa čez ene 10 min spet z veseljem zagrabi. Ta čas si pa jaz lepo kavico pripravim in RR zalaufam user posted image Potem sem že premišljevala da so te dopoldanske fore zato, k 12 ur ponoči nič ne je, pa se ne more tok hitr tok najest, pa potem bolj počas user posted image k popoldan pa potem ni problem user posted image dej tisto vago raj nazaj posprav, k zdej boš pa sploh čist preveč obremenjena kok poje, pa še tvojga ni doma... vse bo še slabše.  Tvoj Nejc je čist fajn fant, kg in cm ima dovolj, tako da te nima nič skrbet, da premalo poje. Mogoče ima preskok v rasti in malo več potrebuje user posted image
aja, še to user posted image moje zize tudi niso ne vem kok nabite user posted image so se navadle da ponoči zdržijo 12 ur brez praznjenja, pa nič ne spustijo user posted image se mi res ne da več zvečer pred spanjem al pa sredi noči s črpalko skakat user posted image res pa je, da sem bila prej ful mirna, če sem vedela da mam eno flaško v hladilniku za vsak slučaj, zdej pa vem, da to ni potrebno in da se bo iz zize zagotovo najedla. To je pri meni očitno vse v glavi user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 737
7.6.2008 22:10:28   
Suzi*
Larisa, mleko je!!!! Ogromno pij, počivaj, dobro jej, živce na pašo.....in mleka bo dovolj. Naša tud kakšne dni je ful pogosto, potem par dni ful poredko, včasih vleče 10 minut kot za stavo, drugič samo par minut mal poliže zizo....lahko da mu ni pasalo, pa da je slučajno manj pojedel. Nič se sekirat. user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 738
7.6.2008 22:10:54   
mesecnica
Suzi - ti si najbrž spet sama. Veš v ponedeljek imamo že bioresonanco pri tisti gospej. Me full zanima kako bo...
Saj ti si zadnjič vidla, kakšne fore ima naša, ko je treba jest user posted image , a ne?

Lp,

Mesečnica

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 739
7.6.2008 22:14:36   
Februarka08
Uf, čvekate. Pa kje imate čas.user posted image user posted image
Jest sem ravno od peglanja, me noge bolijo za znort, zjutrej smo € zapravlali in sem pokurla že skor vse kar mi je občina dala.user posted image user posted image Pa to ne morš verjet, kok je vse drago.user posted image
Nisem vas še nič brala, sam od Larise sem ujela, da mali bolj malo je. Larisa, kot so že druge povedale, ne se sekirat, čeprav vem, da je to težko, saj sem imela sama že izkušnjo 2 dni nazaj in me je kar pobiralo, ko sem videla da mala bolj malo poje. Je pa tako, da če ti lepo zaspi, potem ne skrbi. Mi je patronažna ravno ta teden razlagala, da user posted image včasih zanalašč pustijo mastno mleko, ker se hočejo npr.samo odžejati, čez 1 uro pa bi spet jedli. In potem mamice takoj naženemo vik in krik, da imamo premalo mleka, v resnici so si pa oni privoščili manjši obrok. Če ti je to kaj v tolažbo...user posted image
Zdaj vas pa še na hitro mal preberem, potem grem pa spat, ker sem izmučena.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 740
7.6.2008 22:15:33   
MetiLu
Čer!

Moj tamal je končno zaspal user posted image  men se res zdele ne da od doma, tko da bom tole dekliščino preskočila... Larisa, kam si pa vabljena? Mogoče sva pa na isto user posted image  naša je v Lukovci
Se pa glede dojenja strinjam z Dolenjko, tud men se je že včasih zdelo, da ga zmanjkuje, pa je zdej spet ok. Pa ko mi jih čist v nulo sprazne in se mi zdi,d a samo še cuclja, ga odstavim in stisnem zizo, da vidim, če sploh še kaj ven teče, pa je že vedno do zdej mlek priteku, tko da vem, da ga imam še na zalogi user posted image

Jaz se pa s piškotki bašem, pa že dva dni sanjam o čipsu in radlerju user posted image  pa obojega skoraj nikoli ne jem oz. pijem user posted image  user posted image user posted image bo jutri res treba v štacuno, pa še moj je frej user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 741
7.6.2008 22:17:17   
Suzi*
Mesecnica, ja kaj pa druzga kot sama. Tole je že čist adijo pamet, kar mamo pri nas. user posted image user posted image  
Sem vidla tvojo, ja. user posted image user posted image  Prava faca. Vleče 3 minute, pol se pa reži in čveka da dol padeš.user posted image user posted image user posted image  Super za bioresonanco!!! user posted image  Res upam, da bo koristilo. user posted image  Jaz sem pa tud našla podatke od tistega strica, ki v Župnci parcelira zraven vas, samo ga še nisem poklicala. Mogoče ga jutri napadem. user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 742
7.6.2008 22:22:07   
mesecnica
Suzi - sorry sem čist pozabila na tistga strica. Ti pošljem ZS.user posted image

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 743
7.6.2008 22:23:15   
Februarka08
Punce, lepo čvekajte še naprej, jaz grem pod tuš in spat.

Nočko.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 744
7.6.2008 22:24:33   
MetiLu
No, lahko sam dopišem, da se z vsemi strinjam, ki ste Larisi odgovarjale user posted image  Punca glavo gor pa zizo ven, ko bo hotu. Tud jest mislim, da tvojemu Nejcu čist nič ne manjka user posted image
Jaz vage sploh nimam, tko da že iz P ne vem, koliko mi poje na obrok. Sam dokler je tko živahen in se mu delajo klobasice, se sploh nič ne sekiram. Že zdej pa vem, da mi bo hudo, če bom mogla "predčasno" nehat dojit user posted image  Mi je to res tko fajn...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 745
7.6.2008 22:32:00   
Suzi*
Mesecnica, ni problema, pa hvala!! user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 746
7.6.2008 22:39:20   
dolenjka
Tko! Decu sem naredila pedikuro, sebi jo grem zdajle, speglala, Tarine brisačke in nekaj malenkosti je še v sušilcu, mojih 5 cunj je spokanih oz na kupu, zdaj moram pa samo še v potovalko dat in čevlje na kup. Ju3 zjutraj pa še zdravila in ostalo kozmetiko pa malenkost hrane in gas. Kar ne bomo imeli, bomo pa dol kupili, sej ne gremo v Saharo user posted image

Joj kok vas bom pogrešala user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 747
7.6.2008 22:40:50   
mesecnica
Dolenjka - uživaj še za nas...user posted image

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 748
7.6.2008 22:43:28   
Suzi*
Dolenjka, uživaj. Mi te bomo tud pogrešali, pa še fouš ti bomo. user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 749
7.6.2008 22:45:19   
ELMA
žIVJO...

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

čer user posted image

pri nas pa ni nič deževalo user posted image šefica že v poslji in seveda tudi že preganja palčke user posted image mojga itak spet ni user posted image user posted image je šel na 20 let OŠ  user posted image jaz ne vem, kako majo desci tok enih stvari skoz user posted image
jaz sem se pa zdele mal sladkala user posted image najprej lubenico, čez pa mafina user posted image pa bom pomoje še mal lubenice, k mi prav paše neki osvežilnega user posted image sem pa danes nabrala gozdne jaogde, pa mimi mi je že domače dala in sem jih itak sam vohala lahko user posted image  

ELLA  Si me zdaj ustrašila , jez sm dva dni prej pojedla par jagod in nisem opazila nobenga fleka pri Elmi , zdaj sem spet se najedla ,pa sem se ustrašila , a misliš da bo kakšna reakcija ...?
A je sploh kira jedla jagode , mislim tista ki doji in če  je z user posted image  bilo vse OK ?

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.