mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: larisa Punce, zdej pa da vam mal večer zamorim. Eno resno ? Kako vseš, da ti zmanjkuje mleka? po moje je prvi znak, da se otrok večkrat doji. Jaz si velikokrat po dojenju poskusim joško stisnit če še kaj ven priteče... Saj ravno zato sem pa vprašala. Nejc je zadnje 2-3 (nisem čist ziher) tedne kar neki štrajkal in se sam obračal stran od zize po 5 min dojenja, prej pa je jedel na vsaki 15 min , pa sem mislila, da pač hitreje poje al da mu pač ne paše. Sedaj pa sem opazila, da je že po 2 urah lačen (prej jedel na 3-4 ure) in da imam zize skos ful mehke (razen zjutraj, če ponoči poje le eno, je druga bomba), pa da ful malo časa požira, potem pa kar v prazno vleče. Pa sem privlekla na dan spet vago, pa ga po večernem hranjenju stehtala in je pojedel le 90 ml Sicer ni jokal in tud zaspal je, ampak takrat ko sem ga še tehtala je pojedel zvečer cca. 180ml , pa je to 1 m nazaj. Ne morem verjet, da me je to tolk ''zadelo''. Čist sem out Kaj zdaj? Larisa - ne se sekirat zaradi tega, ker ti manj poje. Če se spomniš, sem jaz že pred časom tudi spraševala koliko kaj pojedo vaši . Ker meni se tudi zdi, da naše že cca. 1 mesec full manj poje kolikor je včasih. Očitno ji ne paše . Ti samo pristavljaj kadar se ti zdi, da je lačen. Jaz sem bila (oz. sem še) tud full panična in našo vsakič ko se zbudi pristavim in takrat nekaj poje. Pa tud če mine samo 2 urce od zadnjega hranjenja. Sem tako bolj mirna, ker vem, da vsaj nekaj poje. Ti bodi samo pozorna, da ima 5 do 6 polulanih plenic na dan in da lepo kaka - in potem dost dobi. Ne zaradi tega nehat, ker misliš, da ti zmanjkuje mleka. Pa sploh, če ti te Nejc živahen potem sploh ni panike . Naša tud res kratek čas je, ampak potem se obrne stran od joške in začne grulit in se mi režat. Tako se lačen otrok že ne bi obnašal, ampak bi veliko jokal in nasplošno sitnaril. Lp,