Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 9:58:28
|
|
|
|
dolenjka
|
Mala pikica, zgled da bo Tara tudi samo v bazenčku Sprva je bilop mišljeno, da bomo šli na eno plažo, kjer je voda visoka največ do kolen in posledično takoj ful topla in bi jo dala v fredov obroč in čofa čofa zdaj pa kaže na slabše vreme in se verjetno ne bo tako segrela, tako da bo verjetno bazenček pel Je pa naša včeraj 1. mal več čaja popila - v celem dnevu kar 100 ml Seveda je zdaj omagala, jaz pa še eno žehto zalavfam in pol gas pokat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 9:58:46
|
|
|
|
Suzi*
|
pinči, moj je tud šel. še mal pet, ker že dolgo ni. pol pride domov, zvečer pa.... ...ima njegova sopevka dekliščino in ji grejo pet. da ne govorim da čez 2 tedna ima v planu it z zborom za cel vikend na poroko od te iste sopevke....v beograd! upam, da bosta lepo praznovala!!! pa čestitke. kolk let ga že trpiš???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 10:00:22
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* pinči, moj je tud šel. še mal pet, ker že dolgo ni. pol pride domov, zvečer pa.... ...ima njegova sopevka dekliščino in ji grejo pet. da ne govorim da čez 2 tedna ima v planu it z zborom za cel vikend na poroko od te iste sopevke....v beograd! upam, da bosta lepo praznovala!!! pa čestitke. kolk let ga že trpiš??? Suzi, ne , sej bo poštar kej na obisk prišel
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 10:09:47
|
|
|
|
larisa
|
Men se zdi, da smo kot ene desperate housewifes
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 10:12:18
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Men se zdi, da smo kot ene desperate housewifes mah, dolenjka, ko bi vsaj.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 10:14:20
|
|
|
|
Suzi*
|
...čeprav mi je nekej vrtičkanje omenjal preden je šel. ...ampak čez dan je že umetnost, da oba naenkrat spita.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 10:15:52
|
|
|
|
Suzi*
|
aja, naša nič ne pije poleg dojenja zaenkrat. ji bom pa ko bo vroče probala kaj ponudit za vmes.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 10:20:29
|
|
|
|
buči
|
Nisem še odšla na dopust, samo nimam časa za RR! Bo pa zato prihonji teden ,' Vas ne morem zdaj prebrat za nazaj! Smo pa veliko bolje!
< Sporočilo je popravil buči -- 7.6.2008 10:21:20 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 10:27:17
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Men se zdi, da smo kot ene desperate housewifes suzi veš kaj, najoblje da ti zorganiiraš da tvoj in njegov zbor enkrat za nas februarčice pojejo... Po moje bi blo kar veliko kandidatk.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 10:30:41
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: larisa Men se zdi, da smo kot ene desperate housewifes suzi veš kaj, najoblje da ti zorganiiraš da tvoj in njegov zbor enkrat za nas februarčice pojejo... Po moje bi blo kar veliko kandidatk. ej, pinči, ful dobra ideja!!!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 10:39:59
|
|
|
|
dolenjka
|
Men je spet slabo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 10:42:01
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Men je spet slabo zato ker boš pogrešala februarke in rr
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 10:42:32
|
|
|
|
kati kati
|
največje čveke
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 10:53:02
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Men je spet slabo zato ker boš pogrešala februarke in rr sam pomojem je to res to
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 11:00:34
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Men je spet slabo zato ker boš pogrešala februarke in rr sam pomojem je to res to da niste vi carja naštimali? te bom preko sms obveščala o novostih pri februarčicah
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 11:01:32
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: larisa Men se zdi, da smo kot ene desperate housewifes suzi veš kaj, najoblje da ti zorganiiraš da tvoj in njegov zbor enkrat za nas februarčice pojejo... Po moje bi blo kar veliko kandidatk. ej, pinči, ful dobra ideja!!!!! sam jaz resno mislim. reci g. Suzaku, da smo me tiste, ki smo te tolažle in družbo delale ko njega ni blo in da si to zaslužimo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 11:11:51
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: larisa Men se zdi, da smo kot ene desperate housewifes suzi veš kaj, najoblje da ti zorganiiraš da tvoj in njegov zbor enkrat za nas februarčice pojejo... Po moje bi blo kar veliko kandidatk. ej, pinči, ful dobra ideja!!!!! sam jaz resno mislim. reci g. Suzaku, da smo me tiste, ki smo te tolažle in družbo delale ko njega ni blo in da si to zaslužimo če pridete k nam v deželo cvička, se lahko kej zmenmo. recimo en popoldnaski piknik??
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 11:14:24
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mlavla a si uspela naročiti voziček? a pri nas pa takega nimajo majo sam je precej dražji..pa še barve nimajo take kot si želim... pa še zmeri nisem naročila...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 11:16:06
|
|
|
|
Suzi*
|
dolenjka, ampak jaz sem tud na carja pomislila. a si delala test????
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 11:21:12
|
|
|
|
mlavla
|
dan punce povejte mi če je to normalno, da naša tolk je... ob 18h ob 19:15 ob 20:00 ob 22:00 ob 2:00 ob 4:00 ob 8:00 ob 10:40 ????? men se bo namreč odtrgal..se mi zdi, da sam še dojim.. pa da ne pozabim..dolenjka..uživaj maksimalno...še za nas..mi namreč letos najbrž ne bomo videli morja...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 11:23:45
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mlavla a si uspela naročiti voziček? a pri nas pa takega nimajo majo sam je precej dražji..pa še barve nimajo take kot si želim... pa še zmeri nisem naročila... si poslala mail za poštnino? jaz sem iz amerike dobila v pičlem 1 tednu. Aja pa pay pal si naredi. KEr če plačaš preko pay pala, plačaš šele ko dobiš robo. Oni zate kontrolirajo če je roba poslana.... Jaz sem bla full zadovoljna in bom še kupovala preko e baya.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 11:24:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* dolenjka, ampak jaz sem tud na carja pomislila. a si delala test???? NIsem delala testa, ker ga še namoču ni čit tko kot je treba, Marija pa tut nisem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 11:26:15
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla dan punce povejte mi če je to normalno, da naša tolk je... ob 18h ob 19:15 ob 20:00 ob 22:00 ob 2:00 ob 4:00 ob 8:00 ob 10:40 ????? men se bo namreč odtrgal..se mi zdi, da sam še dojim.. pa da ne pozabim..dolenjka..uživaj maksimalno...še za nas..mi namreč letos najbrž ne bomo videli morja... Brez zamere, sam men se ne zdi normalno, sploh ne! Bolj se mi zdi, da se nikol ne naje zares, ker je stalno na joškah A to je stalno tak program al kako
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 11:27:16
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: larisa Men se zdi, da smo kot ene desperate housewifes suzi veš kaj, najoblje da ti zorganiiraš da tvoj in njegov zbor enkrat za nas februarčice pojejo... Po moje bi blo kar veliko kandidatk. ej, pinči, ful dobra ideja!!!!! sam jaz resno mislim. reci g. Suzaku, da smo me tiste, ki smo te tolažle in družbo delale ko njega ni blo in da si to zaslužimo če pridete k nam v deželo cvička, se lahko kej zmenmo. recimo en popoldnaski piknik?? Mi biti za, samo po 25.6.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 11:27:56
|
|
|
|
dolenjka
|
UUU, še 3x se oglasim pa bom imela 4000 objav Mater sem dobra
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.