dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: larisa Jutro, ne bom o noči, ker ne vem kaj se pri nas dogaja, ampak je vsak dan slabša noč Suzi, katera skupina pa je to? Kje, kdaj imajo koncert? Jaz bi pa to šla poslušat, saj so vendar U2-ji tud vmes ti želim že danes lepšo noč. to ni skupina, ampak mešani pevski zbor Pomlad, pa imajo skor vsako leto tudi poPmlad, kjer ne pojejo klasike ampak zabavno muziko z bendom. ful so dobri. koncert bo v soboto, 14.6. ob 21. uri na gradu Grm v novem mestu. jaz bom tam. Sej pevski zbor je tud skupina, sej jih je več đouk Škoda , takrat pa jaz praznujem svojo 30-ko. Tko, da ne bo šlo. Dolenjka, pomoje je nekaj v zraku, ker je več ki ga sračkajo. Pa sej naš se je zbudil samo ob 3h, pa sploh ni jokal al pa jamral, ampak se tolk premetava po košari, da vse ropota (glede na to da sem v tej košari spala še jaz in moja strejša sestra ) in mu dam dudo, da se umiri, pa spi dalje, ampak pol se je pa ob 6h zbudu, pa vse skup nč pojedel, čeprav se je zagnal jest, kot da že 3 dni nebi in pol se je premetaval v spanju dokler nisem mela dost in sem vstala, ker nisem mogla več poslušat, zdej je pa že 1 uro na miru, mulc Pomoje sem bla pa tud živčna, ker sem vedla da moj dons gre in bova 4 dni sama in priznam, me je tega kar malo strah. Mali pa to itak čuti Sej naša tut ne joka, sam neke opičje glasove je spuščala in bi ji duda čist zadostovala, moj kmet jo je pa dvignu Kaj je pa moja čutla Da bo mami pokala in ji bo šlo boljš od rok če bo skurjena?