|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
7.6.2008 8:43:06   
Suzi*
Evo, če vas zanima, kaj bodo peli na koncertu naslednji teden. dodatno vem da pojejo šer gibonnija.
Program za POpMLAD 3
(brez komadov, ki so povezani z gostom in brez vrstnega reda)

1-       Sergeant Pepper (Beatles)
2-      With a little help of my friends (Beatles)
3-      Dan ljubezni (Pepel in kri)
4-      Enakonočje (Pepel in kri)
5-      Dan neskončnih sanj (Vlado Kreslin)

6-      Le naprej (Dan D)
7-      One of These Nights (Eagles)

8-      Take it Easy (Eagles)
9-      How deep is your love (Bee Gees)
10-     Africa (Toto)
11-     Rosanna (Toto)

12-     Soul Food to Go (Manhattan Transfer)
13-     Operator (Manhattan Transfer)
14-     I Still Haven't Found What I'm Looking For (U2)
15-     Elevation (U2)      

16-     Bohemian Rhapsody (Queen)
17-     Sir Duke (Stevie Wonder)
        I Wish (Stevie Wonder)
        Superstition (Stevie Wonder)
18-     Let the Sunshine in (5th Dimension)

user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 626
7.6.2008 8:51:16   
larisa
Jutro,

ne bom o noči, ker ne vem kaj se pri nas dogaja, ampak je vsak dan slabša noč user posted image

Suzi, katera skupina pa je to? Kje, kdaj imajo koncert? Jaz bi pa to šla poslušat, saj so vendar U2-ji tud vmes user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 627
7.6.2008 8:54:00   
dolenjka
Jutro user posted image

kaka glupa noč user posted image . Tamala se je ob 1h začela oglašat in moj kmet jo je kar dvignil, ker je kao lačna user posted image  Valda je bla budna ko čuk in sem jo na joške dala, pol pa ne spat user posted image  Sem njo in našga sterala nekam v 3....... Pol je pa ponoru in sem mu lepo razložila, da naj ga bo kar strah dni, ko ne bo več na joškah, ker bo on takrat za njo skrbel 3 dni skupaj, pa da ga vidim junaka, kako bo to prenašal user posted image  Verjetn misl da mi je ful luštn da se mi tamala po joškah vlač 3x ponoč user posted image  Sej ni isto kot da bi se on! user posted image
No seveda smo bili ob 5h že spet budni in potem po 1 joški hitro zaspali ampak samo do 7h, ko jo je šel preventivno ven vzet, drugač mi se men odpelal user posted image  Je mela pa tko polno plenico, da nič čudnega da ni spala user posted image  No, jaz sem bila v postelji do 8.30, zdej pa kavo popijem, jo dam na joško in da mi zaspi s svetlobno hitrosto, drugač se mi bo dokončno utrgal user posted image  Mam še vse za spokat, itak moram na vse mislit, drugač grem dol lahko takoj v šoping, ker gospod bo že kaj drugega našel za počet user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 628
7.6.2008 8:56:00   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Jutro,

ne bom o noči, ker ne vem kaj se pri nas dogaja, ampak je vsak dan slabša noč user posted image

Suzi, katera skupina pa je to? Kje, kdaj imajo koncert? Jaz bi pa to šla poslušat, saj so vendar U2-ji tud vmes user posted image

kaj se pa dogaja z našimi (včasih) pridnimi in spečimi user posted image  user posted image  Pa valda en bo kak zob user posted image  Se mi zdi da drugače nič ne kaže na to user posted image  Samo je pa to že 3 noč ki ni po PSu user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 629
7.6.2008 9:01:38   
Suzi*

Jutro,

ti želim že danes lepšo noč.user posted image
to ni skupina, ampak mešani pevski zbor Pomlad, pa imajo skor vsako leto tudi poPmlad, kjer ne pojejo klasike ampak zabavno muziko z bendom. ful so dobri. user posted image  koncert bo v soboto, 14.6. ob 21. uri na gradu Grm v novem mestu. jaz bom tam.user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 630
7.6.2008 9:04:20   
mala_pikica
Dobro jutro punce!

Vreme je res za zjokati, mi pa gremo v nedeljo ponoči na morje user posted image , sem gledala 7 dnevno napoved, pa ni neka vročina napovedanauser posted image .

Jaz sem tudi že pred časom brala zgodbo od Angeline, sem bila čisto šokirana. Upam, da bo lahko kaj dosegla.

Vidim, da vas je že kar nekaj začelo z uvajanjem GH, jaz bom tudi še čakala do 6m. Moj user posted image  še sploh nobene druge tekočine noče piti, niti vode, niti čaja. Tudi po žlički ne, se začne takoj jokati. Imam eno vprašanje! Tisti, ki samo dojite; koliko popijejo vaši user posted image  še dodatne tekočine?

Glede sedenja pa takole, da lahko rečemo, da user posted image  samostojno sedi, se mora znati sam dvigniti v sedeči položaj in znati držati ravnotežje, brez, da pade, ko se nagne v L ali D stran. To pa zmore redko kateri user posted image  tudi še pri 6m. Glede uporabe lupinice, pa je le ta bolj priporočljiva kot pa ležalnik. Ležalnik je premehak, brez trde podlage in mišice nič ne delajo. V lupinici imajo user posted image  boljši fiziološki položaj. Ste napisale, da v časih niso nič komplicirali, pa so uporabljali hojice,....pa je bilo vse vredu. Saj večina (90%, pa še kakšen % zraven)user posted image  mimogrede opravi s hojico in ostalimi pripomočki in lepo shodijo, je pa dokazano, da nekateri user posted image  pa imajo lahko zaradi tega resnično težave z hojo, gibanjem in ravnotežjem. Tako, da jaz ne mislim tvegati in nič prehitevati z razvojem mojega user posted image . Imam pa jaz našega večinoma na tleh, je pa kot živo srebro. Ga najdem čisto drugje, kot pa ga dam dol. Lp

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 631
7.6.2008 9:04:49   
Suzi*
dolenjka, a vaša tud štrajka ponoč?user posted image   sej na morju bo pa boljš spala, ker bo utrujena od sonca in vode.user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 632
7.6.2008 9:05:10   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Jutro,

to ni skupina, ampak mešani pevski zbor Pomlad, pa imajo skor vsako leto tudi poPmlad, kjer ne pojejo klasike ampak zabavno muziko z bendom. ful so dobri. user posted image  koncert bo v soboto, 14.6. ob 21. uri na gradu Grm v novem mestu. jaz bom tam.user posted image

a bodo še kje drugje? Mi2 bi jih tudi slišala user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 633
7.6.2008 9:07:43   
dolenjka

dolenjka, a vaša tud štrajka ponoč?user posted image   sej na morju bo pa boljš spala, ker bo utrujena od sonca in vode.user posted image user posted image

Ja, zadnje 3 dni ni več kot je bilo. Prejšnja 2 dni se je zbudila 1x, danes pa ob 1h, 5h in potem malo čez sedem user posted image

Mala pikica, kam greste na morje? Jaz sem tudi zdaj vremensko za Zadar za 7 dni gledala in je tut bolj user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 634
7.6.2008 9:10:04   
larisa

Jutro,

Sej pevski zbor je tud skupina, sej jih je več user posted image user posted image user posted image  đouk
Škodauser posted image , takrat pa jaz praznujem svojo 30-ko. Tko, da ne bo šlo.

Dolenjka, pomoje je nekaj v zraku, ker je več user posted image  ki ga sračkajo. Pa sej naš se je zbudil samo ob 3h, pa sploh ni jokal al pa jamral, ampak se tolk premetava po košari, da vse ropota (glede na to da sem v tej košari spala še jaz in moja strejša sestrauser posted image ) in mu dam dudo, da se umiri, pa spi dalje, ampak pol se je pa ob 6h zbudu, pa vse skup nč pojedel, čeprav se je zagnal jest, kot da že 3 dni nebi user posted image  in pol se je premetaval v spanju dokler nisem mela dost in sem vstala, ker nisem mogla več poslušat, zdej je pa že 1 uro na miru, mulc user posted image user posted image  Pomoje sem bla pa tud živčna, ker sem vedla da moj dons gre in bova 4 dni sama in priznam, me je tega kar malo strah. user posted image  Mali pa to itak čuti user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 635
7.6.2008 9:11:06   
larisa
U Suzi, sem se še neki spomnila, a poznaš vse člane zbora? A poje tam kakšen Matej?

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 636
7.6.2008 9:14:13   
Janey
Jutro

gnila noč..sem ga mela pol noči pri sebi, pa lih tak nič nisem spala  ko je tak brcal pa se prebujal. Sej ne vem al so to res zobki krivi al pač mu tak je, Kr ga namažem pa vse, pa je isto. In spet je blo isto jutro. Moj pa se seveda obrne pa dalje spiuser posted image user posted image user posted image user posted image sem ga potem šla zbudit, mu dala malega in rekla naj spi z njim, je spet tako kričal, seveda že meni prej. Res ne vem kaj je to. Pa celi dan se potem samo smeji. In tudi ko se zbudi se smeji pol pa začne tečkat in NIČ noče in pol si mislim da je te utrujen ga dam v posteljico in te šele začne kričat. 3 al 4 dni je že tak. user posted image user posted image v glavnem zdaj spita, jaz pa jem mamino domačo jagodno marmmeladooouser posted image user posted image user posted image pol si grem pa skuhat še kavo, pa na čik da se malo pomirim.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 637
7.6.2008 9:14:19   
dolenjka

Jutro,

Sej pevski zbor je tud skupina, sej jih je več user posted image user posted image user posted image  đouk
Škodauser posted image , takrat pa jaz praznujem svojo 30-ko. Tko, da ne bo šlo.

Dolenjka, pomoje je nekaj v zraku, ker je več user posted image  ki ga sračkajo. Pa sej naš se je zbudil samo ob 3h, pa sploh ni jokal al pa jamral, ampak se tolk premetava po košari, da vse ropota (glede na to da sem v tej košari spala še jaz in moja strejša sestrauser posted image ) in mu dam dudo, da se umiri, pa spi dalje, ampak pol se je pa ob 6h zbudu, pa vse skup nč pojedel, čeprav se je zagnal jest, kot da že 3 dni nebi user posted image  in pol se je premetaval v spanju dokler nisem mela dost in sem vstala, ker nisem mogla več poslušat, zdej je pa že 1 uro na miru, mulc user posted image user posted image  Pomoje sem bla pa tud živčna, ker sem vedla da moj dons gre in bova 4 dni sama in priznam, me je tega kar malo strah. user posted image  Mali pa to itak čuti user posted image

Sej naša tut ne joka, sam neke opičje user posted image  glasove je spuščala in bi ji duda čist zadostovala, moj kmet jo je pa dvignu user posted image  Kaj je pa moja čutla user posted image  Da bo mami pokala in ji bo šlo boljš od rok če bo skurjena? user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 638
7.6.2008 9:16:20   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

pa na čik da se malo pomirim.

zdej sem ga pa tut jaz že pošteno potrebna user posted image  Pa sem mislila da me be po več kot treh mesecih in pol že minilo, pa me še kar vinta user posted image

Mater se bom en dan zapušila, pa če ne prej, takoj ko neham dojit user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 639
7.6.2008 9:19:25   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

pa na čik da se malo pomirim.

zdej sem ga pa tut jaz že pošteno potrebna user posted image  Pa sem mislila da me be po več kot treh mesecih in pol že minilo, pa me še kar vinta user posted image

Mater se bom en dan zapušila, pa če ne prej, takoj ko neham dojit user posted image

hehe jaz tut sem tiste prve dni bla tak živčna ko sma mela take probleme z dojenjem pa sem si mislila da ko minejo ti meseci bom celo škatlo naenkrat kadila, po dva si bom v usta dalauser posted image user posted image user posted image ampak potem so tile "meseci" prehitro minili in mi je mleka zmanjkalouser posted image
pa ti povem da se mi je fuulll luštalo, ampak pol ko pa sem prižgala pa mi je blo ful ugabno, ampak sem poskušala tak dolgo da mi je spet postalo dobro...kaj češ..

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 640
7.6.2008 9:20:09   
maja_
mala pikica, pri polno dojenem "dojenčku", ni potrebna nobena dodatna tekočina. Pri  prvem otročku sem hčer v poletni vročini samo malo pogosteje pristavljala, tudi če je potegnila samo 3x, 5x, da se je malce odžejala. Današnja doktrina v medicini priporoča izključno dojenje polnih 6 mesecev in šele nato uvajanje goste hrane(seveda ob tem dojenje še naprej, ker gre sprejemanje hrane zelo postopoma in počasi), torej pri polnem 6 mesecu, tako da je še veliko časa, spoloh za tiste, ki smo rodile konec februarja in so naši dopolnili šele 3 mesece. Mene to zelo veseli, da mi ne bo potrebno letos na dopustih pacat, sploh zaradi vročine, ko se kaj rado pokvari in bo vsaj tokrat hrana skoz z nami. Tako komot bo samo letos. Jaz ne predvidevam dodajanja dodatnih tekočin, ampak po potrebi pogostejše pristavljanje.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 641
7.6.2008 9:20:33   
mala_pikica
Dolenjka, mi gremo v Tučepi, pri Makarski. Upam, da bo lepo, pa rada bi, da bi bila voda topla, da se bo Lana lahko kopala. A ti boš Taro kopala v morju? Jaz bom v bazenček nalila morsko vodo in ga tam not namakalauser posted image .
Naš Luka se tudi zadnje dni več zbuja ponoči. A ti Tare ne daš na zizo, ko se zbudi? Jaz pa mojega vedno dam na zizo, upam, da ga ne bom razvadila! Samo Luka ponoči res slabo pije, samo parkrat potegne pa že spi, potem pa se nikoli ne naje do sitega, ampak to dela že od začetka, pa ga rukam, da bi se do konca na jedel, pa nič ne pomaga. Spi kot top.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 642
7.6.2008 9:23:56   
Suzi*

U Suzi, sem se še neki spomnila, a poznaš vse člane zbora? A poje tam kakšen Matej?

vseh ne. imaš pa tukaj vse napisane.

http://www.pomlad.net/

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 643
7.6.2008 9:24:32   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: maja_

mala pikica, pri polno dojenem "dojenčku", ni potrebna nobena dodatna tekočina. Pri  prvem otročku sem hčer v poletni vročini samo malo pogosteje pristavljala, tudi če je potegnila samo 3x, 5x, da se je malce odžejala. Današnja doktrina v medicini priporoča izključno dojenje polnih 6 mesecev in šele nato uvajanje goste hrane(seveda ob tem dojenje še naprej, ker gre sprejemanje hrane zelo postopoma in počasi), torej pri polnem 6 mesecu, tako da je še veliko časa, spoloh za tiste, ki smo rodile konec februarja in so naši dopolnili šele 3 mesece. Mene to zelo veseli, da mi ne bo potrebno letos na dopustih pacat, sploh zaradi vročine, ko se kaj rado pokvari in bo vsaj tokrat hrana skoz z nami. Tako komot bo samo letos. Jaz ne predvidevam dodajanja dodatnih tekočin, ampak po potrebi pogostejše pristavljanje.

Poznam deklico, ki je zaradi pomanjkanja tekočine (polno dojena) dobila taki vročinski udar da je bila 10 dni v bolnici, prvih par dni ji niso mogli znižat vročine. Jaz mislim, da je potrebno poslušat otroka. Če se nenehno oblizuje in cmoka in če pristavljanje ni dovolj (ene mame imajo zelo gosto mleko že takoj na začetku in zelo malo mleziva) mu je potrebno dat pit tud kaj druga. Seveda če želi, niti slučajno ga ni potrebno siliti. Jaz sicer ne dojim ampak pokec prije vsaj deci med vakim obrokom, pa sam želi.Tak da ob vročinskih navadil je včasih dobro ponudit kako kapljico čaja ali vode.

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 644
7.6.2008 9:28:24   
mala_pikica
Ja maja saj imaš prav, samo zdaj, ko je bila vročina bi mi pasalo, da bi še kaj popil, predvsem takrat, ko ga pazi ati in mene ni. Sem pa tudi prvo polno dojila celih 6m. Upam, da bo tudi zdaj tako, zaenkrat kaže dobro. Mu pa tudi jaz pogosteje ponudim zizo, če je mogoče žejen.

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 645
7.6.2008 9:28:41   
ella79
jutro user posted image
vse se pritožujete nad spanje, naša pa sploh nima problema, v glavnem spi od pol devetih do pol devetih v enem kosu user posted image res je pomoje kar fenomen naša šefica user posted image pa da bi kar neki brez veze jokali nikoli, zdej se že več kot pol ure v špeguček gleda na iralni podlogi, pa knjigico prelista in vriska zravn. Sem prav zadovoljna, da mamo takega user posted image . Aja dere se, če jo obiski po rokah vlačijo user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa do mami po solatko in špinačko user posted image
dolenjka lepo pokaj, pa le glej da kej ne pozabiš doma user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 646
7.6.2008 9:30:19   
ella79

Jutro,

user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem tudi takoj to opazila user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 647
7.6.2008 9:31:45   
Janey
ella ste pa res srečneži za čez noč. Pokec tut ni nikoli kr za brezveze jokal zdaj par dni ma te finte, ampak samo zjutraj pol ga pa spet do jutra ne slišimo jokat. Malo pojamra ko mu kaj fali. Tudi ponoči se nekaj oglaša samo. Ampak jaz si mislim da zdaj ko zobek raste da je mogoče zaradi tega. Bomo videli. V knjigah piše da je 7 dni po tem ko pokuka ven še lahko otrok razdražljiv in vse to.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 648
7.6.2008 9:33:36   
mala_pikica
Janey, saj mu tudi jaz ponujam, pa mu niti slučajno ni za piti. Res pa gledam tudi fontanelo, če bi imel mogoče premalo tekočine. Ampak je zaenkrt lepo napeta, tako, da zgleda, da mu je samo dojenje zaenkrat še dovolj.
A tvoj Jakec, pa še zmeraj tako joka? Ti verjamem, da si po takem joku čisto adijo. Upam, da čim hitreje mine.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 649
7.6.2008 9:50:22   
pina-1
mi smo pa so 5 spali in pol je bla pri nas, ker sem jaz zaspala preden je ona pojedla.

Dolenjka, moj je komi ob 7 ugotovu, da je otrok bil pri nas v posteljiuser posted image . sedaj je pa kavo spil, alelujo zašpilau in je šou. Jaz pa doma z obema user posted image , stanovanje je kot štala. Ampak njega niuser posted image user posted image user posted image  Mater, po moje bo pri nas danes streho odkrivalouser posted image user posted image user posted image

mava pa jutri obletnico poroke in sem mu rekla, da jaz nebi kuhala doma. Pa tudi če samo na eno super pizzo gremouser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.