Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 22:45:00
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - saj res, kam pa vi mahnete? Ražanac pri Zadru
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 22:46:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* aja, čer. lepo sem te vzgojila ja, mami. kako smo danes?? eno opravičilo. larisa, včeraj ni moj pri tebi vrtnaril. sem jaz mal zaj****, ker ni bil v mengšu ampak v medvodah. Jezeršek je v Sori Sem se že včeraj mal sprašvala, pa nisem hotla bit pametna, pa zdej vidm, da bi bla lahko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 22:50:27
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* aja, čer. lepo sem te vzgojila ja, mami. kako smo danes?? eno opravičilo. larisa, včeraj ni moj pri tebi vrtnaril. sem jaz mal zaj****, ker ni bil v mengšu ampak v medvodah. Jezeršek je v Sori Sem se že včeraj mal sprašvala, pa nisem hotla bit pametna, pa zdej vidm, da bi bla lahko men tudi tolee ni šlo skupaj včeraj je pa jezeršek tudi v cerkljah bolj po t novem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 22:51:11
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* aja, čer. lepo sem te vzgojila ja, mami. kako smo danes?? eno opravičilo. larisa, včeraj ni moj pri tebi vrtnaril. sem jaz mal zaj****, ker ni bil v mengšu ampak v medvodah. Jezeršek je v Sori Sem se že včeraj mal sprašvala, pa nisem hotla bit pametna, pa zdej vidm, da bi bla lahko men tudi tolee ni šlo skupaj včeraj je pa jezeršek tudi v cerkljah bolj po t novem čer A res? Kje pa? A na isto varianto kot v Sori
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 22:54:18
|
|
|
|
mlavla
|
naša punči se je že zbudila..pa je dobila levanko..zdej pa pančka naprej... jst bom pa tud izdajalka... nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 22:54:56
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - saj res, kam pa vi mahnete? Ražanac pri Zadru Opa, potem pa smo blizu. te bom za rokav pocukala, če te bom kje zagledala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 22:56:21
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - saj res, kam pa vi mahnete? Ražanac pri Zadru Opa, potem pa smo blizu. te bom za rokav pocukala, če te bom kje zagledala štima bejbi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 22:56:26
|
|
|
|
srečka nosečka
|
zdaj pa res gremo nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 22:58:03
|
|
|
|
Suzi*
|
jezeršek je tudi nekje pri brniku, ampak je tam samo "podružnica". Glavna restavracija je nekje pri Medvodah. Če se spomnete, da je moj, ko smo šli rodit od nekje letel, to je blo to. Smo pa zadnjič pri nas v Nm v hipermarketu najboljšega soseda imeli degustacijo ravno teh jezerškov, pa smo jim povedali za dogodek (moj je ob enajstih zvečer letel proti NM, pa bi moral tam prespat, ker je imel še naslednji dan seminar), pa se je tista gospa ful smejala...kao, če je vseeno polno ceno plačal. ...itak je služba častila.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 22:59:21
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* jezeršek je tudi nekje pri brniku, ampak je tam samo "podružnica". Glavna restavracija je nekje pri Medvodah. Če se spomnete, da je moj, ko smo šli rodit od nekje letel, to je blo to. Smo pa zadnjič pri nas v Nm v hipermarketu najboljšega soseda imeli degustacijo ravno teh jezerškov, pa smo jim povedali za dogodek (moj je ob enajstih zvečer letel proti NM, pa bi moral tam prespat, ker je imel še naslednji dan seminar), pa se je tista gospa ful smejala...kao, če je vseeno polno ceno plačal. ...itak je služba častila. joj Suzi, sej Crklje so bri Brniku
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 22:59:24
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* aja, čer. lepo sem te vzgojila ja, mami. kako smo danes?? eno opravičilo. larisa, včeraj ni moj pri tebi vrtnaril. sem jaz mal zaj****, ker ni bil v mengšu ampak v medvodah. Jezeršek je v Sori Sem se že včeraj mal sprašvala, pa nisem hotla bit pametna, pa zdej vidm, da bi bla lahko men tudi tolee ni šlo skupaj včeraj je pa jezeršek tudi v cerkljah bolj po t novem čer A res? Kje pa? A na isto varianto kot v Sori čer sem pa jaz že prej pozdravla ne tam maš sam ketering, v crklajh imajo pa hotel, restavracijo, konferenčno dvorano... lepo lepo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 23:01:08
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* jezeršek je tudi nekje pri brniku, ampak je tam samo "podružnica". Glavna restavracija je nekje pri Medvodah. Če se spomnete, da je moj, ko smo šli rodit od nekje letel, to je blo to. Smo pa zadnjič pri nas v Nm v hipermarketu najboljšega soseda imeli degustacijo ravno teh jezerškov, pa smo jim povedali za dogodek (moj je ob enajstih zvečer letel proti NM, pa bi moral tam prespat, ker je imel še naslednji dan seminar), pa se je tista gospa ful smejala...kao, če je vseeno polno ceno plačal. ...itak je služba častila. joj Suzi, sej Crklje so bri Brniku ja, bejbi, mi je znano.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 23:03:05
|
|
|
|
ella79
|
evo to je to http://www.dvor-jezersek.si/
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 23:03:32
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* aja, čer. lepo sem te vzgojila ja, mami. kako smo danes?? eno opravičilo. larisa, včeraj ni moj pri tebi vrtnaril. sem jaz mal zaj****, ker ni bil v mengšu ampak v medvodah. Jezeršek je v Sori Sem se že včeraj mal sprašvala, pa nisem hotla bit pametna, pa zdej vidm, da bi bla lahko men tudi tolee ni šlo skupaj včeraj je pa jezeršek tudi v cerkljah bolj po t novem čer A res? Kje pa? A na isto varianto kot v Sori čer sem pa jaz že prej pozdravla ne tam maš sam ketering, v crklajh imajo pa hotel, restavracijo, konferenčno dvorano... lepo lepo sej, jaz sem te pa zdej a tako je to? Verjetn drago ko pes Kolk časa pa je to zdej? Sem mal za luno očitn
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 23:05:22
|
|
|
|
Suzi*
|
se vid da imajo v službi od mojga preveč denarja. si pa privoščjo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 23:08:16
|
|
|
|
ella79
|
pomoje je že skor ene dve leti cene pa pač njim primerne
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 23:14:24
|
|
|
|
ella79
|
mlavla a si uspela naročiti voziček? a pri nas pa takega nimajo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 23:17:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pomoje je že skor ene dve leti cene pa pač njim primerne No sej, pol se pa ujema. Jaz sem šla v Bukselj decembra 2005 in od takrat sem mal za luno Sem pa glihkar še 100 ml ozimnice v skrinjo dala, pa 60 ml v hladilnik za jutrišnjo sladico po večerji
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 23:22:50
|
|
|
|
dolenjka
|
Tko, zdej mam pa jaz tega seksa brez orgazma zadost in grem spat! Se tipkamo ju3! Nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 23:23:33
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pomoje je že skor ene dve leti cene pa pač njim primerne No sej, pol se pa ujema. Jaz sem šla v Bukselj decembra 2005 in od takrat sem mal za luno Sem pa glihkar še 100 ml ozimnice v skrinjo dala, pa 60 ml v hladilnik za jutrišnjo sladico po večerji si bla pa kar dolgo gor. jaz tud 100tko dajem v skrinjo glihkar.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 23:24:35
|
|
|
|
Suzi*
|
nočko, jaz tud grem.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 23:26:27
|
|
|
|
ella79
|
nočko še iz mojga konca
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 23:27:10
|
|
|
|
Janey
|
Čer ooo vidim da ene kar na morje hitite. Ja uživajte. Mi tut mamo že prenosno posteljico, ampak ne vem če jo bomo zraven tovorili (nismo je mi kupili) ker mamo bol mali avto. Mogoče bo spal kar med nama, odvisno kdaj bomo šli na morje in kam. Mogoče bomo šli kar v hotel in bomo tam še posteljico vzeli. Gremo pa šele konc avgusta, prej pa samo kam za vikend, tako da je še dolga do te. SMo si pa zato za prvi maj privoščili en teden zobek je že taki veliki smo kupli danes že zobo ščetko hehe je taka da je tut za dlesni masirat in je ke ql. Zdaj grem pa počasi pod tuš pol pa nino nano, vrtnar danes nebo rabil zalivat, ker je cel dan deževalo(beri:teta na obisku ) čav bav
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 7:17:56
|
|
|
|
pina-1
|
jutro. moja ana je poskrbela, da neb preveč spala. Pino pa še spi-. BOgi revež se je utrudil včeraj pri vrtnarjenu. Upam,da bom jaz danes zvečer tudi tako utrujena. Saj sem vam rekla, da bo vrtnaril vcceilh 2,5 min dolenjčica ti danes pakiraš... No ampak kej boš prišla še postrojit februarsko rajo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 7.6.2008 8:35:42
|
|
|
|
Suzi*
|
jutro. Mi 3je na broju, utrujeni g. Suzek pa še nina. no, tamal ga nekej budi, mogoče pa bo spregledal. ampak čez 1 uro gre že spet na vaje. pa komaj je domov prišel, samo prespat .....še en teden, pa bo konc. Tamala je ok spala. Zaspala ob devetih, poldesetih, jedla ob pol petih in spala do pol osmih. zdej pa še ene pol ure do uro, pa bo omagala. ku ku???
|
ime za pupo resnavesna07Kaj se vam zdi lepše od teh dveh imen?Sabrina (
51%)
Vanesa (
49%)
Število vseh glasov: 223Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!