|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
6.6.2008 21:26:29   
Neni13
Hojla,

no vidim, da ste pridne. Mi smo že tudi začeli z nadaljevalnim mlekom. Milumil 2, čeprav manjka še 1 teden do 4 mesecev.user posted image
Ta teden imamo pa čist čudno obdobje. Je neka sitka, danes dopoldan smo bili terenski in je full spal. Popoldan pa taka tečka, skoz se je mogel nekdo (jaz)ukvarjat z njim.Tudi, če sem samo zraven njega sedela ni bilo dovolj. Za minuto ni smel bit sam.  Zaspal je ob 18.30 in še kar spi. user posted image
Ponavadi gre spat ob 9-ih zzvečer. Hjoj, kakšna bo kaj noč.
Ponoči se pa ta teden zbuja ob 2 zjutraj. In mu skoz hodim dudo not davat, pa tolk jamra in jokca..Tam do 4-ih.user posted image

Nimam pojma kaj se dogaja, samo upam, da bo čimprej mimo. A pošljete še meni prosim članek o uvajanju GH.

Lep pozdrav vsem..

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 551
6.6.2008 21:26:33   
bamby
Al pa mogoče Stipe vrtnari zdaj user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 552
6.6.2008 21:28:14   
ella79
larisa a bi vidva kej drug teden v qlandijo pršla na kavico, pa še katera druga je tudi vabljena user posted image aha, ti maš roj. dan user posted image

mlavla jaz sicer prisegam na slo spletne trgovine (no sam na eno), se pa najprej registriraj, potem pa pač daš artikel v košarico, greš po korakih nakupa... plačaš pa z Viso

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 553
6.6.2008 21:29:45   
bamby
neni, lahko tudi meni pošlješ na ZS mail, pa ti pošljem. Sem probala kar na ZS poslat, pa je preveč znakov user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 554
6.6.2008 21:30:39   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

neni, lahko tudi meni pošlješ na ZS mail, pa ti pošljem. Sem probala kar na ZS poslat, pa je preveč znakov user posted image

bamby dej kar tuki gor skopiraj, če bo še katera hotla

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 555
6.6.2008 21:31:17   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

srečka nosečka, koliko časa ji pa ti že daješ GH? In koliko ti tega poje? Če imaš morda knjigo Nega matere in otroka je noter ena shema, kako uvajati GH. Piše, da vsake 3 dni lahko daš drugo hrano za probat, vendar 2 tedna samo po eno vrsto.

Mah do sedaj sem ji dala 5x. Jabolka in 1x hruško. Vse kuhano, oz jabolko tudi sveže. Na začetku je pojedla morda pol žlice - svežega sadja. Ima raje kuhano in spasirano. Tega pa zmaže že cca. 50g -60g. Te knjige pa nimam.

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 556
6.6.2008 21:33:25   
MetiLu
Čer!

Naš Janez se pa še kar krega s palčki, dones se ne da user posted image  zdej se grem pa mal možeku posvečat, ker bo po treh nočeh spet mene grel user posted image  pa še € za nove kopalke mi je dal user posted image  hihihihihihihi

Se jutri kaj oglasim user posted image

Dolenjka, sem pozabila kdaj greš (jutri ali nedeljo user posted image ), v glavnem, če greste že jutri, se imejte skrajno lepo, če pa še ne, ti pa jutri zaželim lepe počitnice user posted image

Nočko

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 557
6.6.2008 21:34:11   
larisa
Ella, bi blo fajn, da malo pokofetkavauser posted image ...pa še v HM lahko mal zavijem, ker mali itak rabi kaj za oblečt user posted image  Se bova zmenile. user posted image

Mlavla, samo na e-bayu moraš bit malo previden od koga kupuješ.  Sploh je pa najbolje kupovat od takih, ki jim plačaš po povzetju, ker če te našpona in plačaš v naprej se nimaš komu žalit user posted image

No upam da moj  vrtnar kmalu pride, pa malo povrtnari preden odrine na pot user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 558
6.6.2008 21:34:47   
pina-1
čer.
jaz sem tudi ready steady za čvek, dokler Pino domov ne pride. Mi je obljubu neko vrtnarjenje danes, ampak mam feeling da ne bo nič, ker je ostal kao "omare" v kantini premikatuser posted image

Ana že spi, Mia je pri noni in čakam da domov pride.

Dolenjka se pa po moje pakira za na morje. Ampak če je pečenko napovedal grdo vreme še 10 dni, bo stipe ziher večkrat vrtnaruuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 559
6.6.2008 21:34:49   
srečka nosečka
dober večer, user posted image

mi smo pa že vse za morje spakirali in jutri zjutraj odrajžamo. user posted image  Komaj čakam, čeprav bom vas pogrešala. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 560
6.6.2008 21:35:37   
srečka nosečka
sem pa malo user posted image , sem kar dva posta poslala, mišljen pa je bil en skupaj user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 561
6.6.2008 21:39:34   
larisa
Srečka nosečka, kam jo mahate, pa za kolk časa? Pa imejte se neskončno fajn user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 562
6.6.2008 21:42:00   
ella79
kaj ??? a ste že izdajalke pa že kar na morje user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

mene pa mal skrbi za dolenjko, k je rekla da ji je neki slabo user posted image razen če ji je slabo, k bo mogla jutri prat in likat user posted image

no super larisa, se zmenmo potem za en dan user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 563
6.6.2008 21:44:53   
pina-1
ella, mislim da je stipa danes doma. mogoče se bo pa prej njemu posvetila in pol nam.user posted image  stiški, pol bo pa na z izdajalkamo kronalauser posted image user posted image user posted image

RR KLIČE DOLENJKOOOOOOOOOOOOOO!!!!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 564
6.6.2008 21:45:32   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Srečka nosečka, kam jo mahate, pa za kolk časa? Pa imejte se neskončno fajn user posted image

Šibamo v Petrčane, za en teden. user posted image  Upam, da bo mala tudi uživala in se rda namakala v bazenu. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 565
6.6.2008 21:45:40   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

dober večer, user posted image

mi smo pa že vse za morje spakirali in jutri zjutraj odrajžamo. user posted image  Komaj čakam, čeprav bom vas pogrešala. user posted image

neskončno uživajte user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 566
6.6.2008 21:51:21   
larisa
Ella,dej mal reklame naredi, pa mi povej, katero spletno trgovinico imaš rada user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 567
6.6.2008 21:54:13   
mlavla
pri nas smo se že kar odločili,da bomo šli v nabavo marela (predvsem zaradi morja)
všeč nam je pa tale trikolesnik..sam kaj ko ga preko e-baya ne znam naročituser posted image pač...

http://cgi.ebay.de/Buggy-Fit-Buggy-Kiss-Aluminium-Moon-Kollektion-Neu_W0QQitemZ160217897928QQihZ006QQcategoryZ15470QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ShippingPayment

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 568
6.6.2008 21:55:09   
pina-1
mlavla jaz sem kupola anglecare na e-bayu samo ameriškem in plačala sem preko pay pala z maastercardom. Vem samo da moraš pazit, da je % pri prodajalcu čim višji. pa za poštnino vprašaj kolikšna je za v slovenijo

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 569
6.6.2008 21:56:59   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Ella,dej mal reklame naredi, pa mi povej, katero spletno trgovinico imaš rada user posted image

zdej maš ti v mislih sigurno kej o user posted image
mimovrste user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 570
6.6.2008 21:58:46   
pina-1
mlavla pošlji jim najprej mail, če pošiljajo v slovenijo in kolikšna je poštnina

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 571
6.6.2008 21:59:34   
dolenjka
Čer user posted image

Smo se cel dan potepal, ko smo domov prišli je pa mal sonček posvetil in smo ven tekli user posted image  POl pa ritual in ne boste verjele, carica je omagala 20.10 user posted image  user posted image
Jaz sem pa krake na kavč stegnila, ker je Stipe PC okupiral user posted image
Spokano še nič, ju3 bo pa panika user posted image

Pa še mal komentarjev:
Mi se športnega dela še ne bomo šli, vsaj do sredine poletja, če le ne bo preveč zrastla user posted image  Res si rada, da hrbtne mišice fino ojača, pol bo pa šla v dvignjen položaj, imam pa jaz to srečo, da sem kupila res dober voziček in se da tudi košara malo dvignit, tako da je hrbet še vedno raven, glava pa višje od nog user posted image  user posted image  user posted image  Se je splačal dat mal več € user posted image

Prenosno posteljico sva kupila v akciji v BC in je stala 26 EUR, potem pa še "zložljiva vzmetnica" (večina jih nima zraven, če pa so, pa stane vse skupaj od 70 EUR naprej) 25 EUR user posted image
Kar se pa GH tiče pa kot sem rekla, do prihoda z julijskega kroga dopusta nič (vrnemo se začetek avgusta).

Pa drugače user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 572
6.6.2008 21:59:53   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

mlavla jaz sem kupola anglecare na e-bayu samo ameriškem in plačala sem preko pay pala z maastercardom. Vem samo da moraš pazit, da je % pri prodajalcu čim višji. pa za poštnino vprašaj kolikšna je za v slovenijo

a ni tako da iz amerike v evropo ne pošiljajo user posted image
kok si dala pa za poštnino?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 573
6.6.2008 22:00:44   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

mlavla pošlji jim najprej mail, če pošiljajo v slovenijo in kolikšna je poštnina

sej bi..sam kaj ko ne razumem nemško..upam,da se buči kaj oglasi in me reši te zadrege..user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 574
6.6.2008 22:03:02   
Februarka08
Sem tako vesela, da ne morm povedat. Po celodnevnih mukah je končno rodila moja kolegica hčerkico Tamarouser posted image user posted image in sedaj podoživljam moj porod in se Larise kar ne morm nagledat.user posted image user posted image
Ne vem kaj mi je.user posted image
Vas še potem kaj berem...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?