Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 21:26:29
|
|
|
|
Neni13
|
Hojla, no vidim, da ste pridne. Mi smo že tudi začeli z nadaljevalnim mlekom. Milumil 2, čeprav manjka še 1 teden do 4 mesecev. Ta teden imamo pa čist čudno obdobje. Je neka sitka, danes dopoldan smo bili terenski in je full spal. Popoldan pa taka tečka, skoz se je mogel nekdo (jaz)ukvarjat z njim.Tudi, če sem samo zraven njega sedela ni bilo dovolj. Za minuto ni smel bit sam. Zaspal je ob 18.30 in še kar spi. Ponavadi gre spat ob 9-ih zzvečer. Hjoj, kakšna bo kaj noč. Ponoči se pa ta teden zbuja ob 2 zjutraj. In mu skoz hodim dudo not davat, pa tolk jamra in jokca..Tam do 4-ih. Nimam pojma kaj se dogaja, samo upam, da bo čimprej mimo. A pošljete še meni prosim članek o uvajanju GH. Lep pozdrav vsem..
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 21:26:33
|
|
|
|
bamby
|
Al pa mogoče Stipe vrtnari zdaj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 21:28:14
|
|
|
|
ella79
|
larisa a bi vidva kej drug teden v qlandijo pršla na kavico, pa še katera druga je tudi vabljena aha, ti maš roj. dan mlavla jaz sicer prisegam na slo spletne trgovine (no sam na eno), se pa najprej registriraj, potem pa pač daš artikel v košarico, greš po korakih nakupa... plačaš pa z Viso
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 21:29:45
|
|
|
|
bamby
|
neni, lahko tudi meni pošlješ na ZS mail, pa ti pošljem. Sem probala kar na ZS poslat, pa je preveč znakov
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 21:30:39
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby neni, lahko tudi meni pošlješ na ZS mail, pa ti pošljem. Sem probala kar na ZS poslat, pa je preveč znakov bamby dej kar tuki gor skopiraj, če bo še katera hotla
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 21:31:17
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby srečka nosečka, koliko časa ji pa ti že daješ GH? In koliko ti tega poje? Če imaš morda knjigo Nega matere in otroka je noter ena shema, kako uvajati GH. Piše, da vsake 3 dni lahko daš drugo hrano za probat, vendar 2 tedna samo po eno vrsto. Mah do sedaj sem ji dala 5x. Jabolka in 1x hruško. Vse kuhano, oz jabolko tudi sveže. Na začetku je pojedla morda pol žlice - svežega sadja. Ima raje kuhano in spasirano. Tega pa zmaže že cca. 50g -60g. Te knjige pa nimam.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 21:33:25
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Naš Janez se pa še kar krega s palčki, dones se ne da zdej se grem pa mal možeku posvečat, ker bo po treh nočeh spet mene grel pa še € za nove kopalke mi je dal hihihihihihihi Se jutri kaj oglasim Dolenjka, sem pozabila kdaj greš (jutri ali nedeljo ), v glavnem, če greste že jutri, se imejte skrajno lepo, če pa še ne, ti pa jutri zaželim lepe počitnice Nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 21:34:11
|
|
|
|
larisa
|
Ella, bi blo fajn, da malo pokofetkava ...pa še v HM lahko mal zavijem, ker mali itak rabi kaj za oblečt Se bova zmenile. Mlavla, samo na e-bayu moraš bit malo previden od koga kupuješ. Sploh je pa najbolje kupovat od takih, ki jim plačaš po povzetju, ker če te našpona in plačaš v naprej se nimaš komu žalit No upam da moj vrtnar kmalu pride, pa malo povrtnari preden odrine na pot
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 21:34:47
|
|
|
|
pina-1
|
čer. jaz sem tudi ready steady za čvek, dokler Pino domov ne pride. Mi je obljubu neko vrtnarjenje danes, ampak mam feeling da ne bo nič, ker je ostal kao "omare" v kantini premikat Ana že spi, Mia je pri noni in čakam da domov pride. Dolenjka se pa po moje pakira za na morje. Ampak če je pečenko napovedal grdo vreme še 10 dni, bo stipe ziher večkrat vrtnaru
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 21:34:49
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dober večer, mi smo pa že vse za morje spakirali in jutri zjutraj odrajžamo. Komaj čakam, čeprav bom vas pogrešala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 21:35:37
|
|
|
|
srečka nosečka
|
sem pa malo , sem kar dva posta poslala, mišljen pa je bil en skupaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 21:39:34
|
|
|
|
larisa
|
Srečka nosečka, kam jo mahate, pa za kolk časa? Pa imejte se neskončno fajn
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 21:42:00
|
|
|
|
ella79
|
kaj ??? a ste že izdajalke pa že kar na morje mene pa mal skrbi za dolenjko, k je rekla da ji je neki slabo razen če ji je slabo, k bo mogla jutri prat in likat no super larisa, se zmenmo potem za en dan
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 21:44:53
|
|
|
|
pina-1
|
ella, mislim da je stipa danes doma. mogoče se bo pa prej njemu posvetila in pol nam. stiški, pol bo pa na z izdajalkamo kronala RR KLIČE DOLENJKOOOOOOOOOOOOOO!!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 21:45:32
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Srečka nosečka, kam jo mahate, pa za kolk časa? Pa imejte se neskončno fajn Šibamo v Petrčane, za en teden. Upam, da bo mala tudi uživala in se rda namakala v bazenu.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 21:45:40
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dober večer, mi smo pa že vse za morje spakirali in jutri zjutraj odrajžamo. Komaj čakam, čeprav bom vas pogrešala. neskončno uživajte
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 21:51:21
|
|
|
|
larisa
|
Ella,dej mal reklame naredi, pa mi povej, katero spletno trgovinico imaš rada
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 21:55:09
|
|
|
|
pina-1
|
mlavla jaz sem kupola anglecare na e-bayu samo ameriškem in plačala sem preko pay pala z maastercardom. Vem samo da moraš pazit, da je % pri prodajalcu čim višji. pa za poštnino vprašaj kolikšna je za v slovenijo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 21:56:59
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ella,dej mal reklame naredi, pa mi povej, katero spletno trgovinico imaš rada zdej maš ti v mislih sigurno kej o mimovrste
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 21:58:46
|
|
|
|
pina-1
|
mlavla pošlji jim najprej mail, če pošiljajo v slovenijo in kolikšna je poštnina
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 21:59:34
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Smo se cel dan potepal, ko smo domov prišli je pa mal sonček posvetil in smo ven tekli POl pa ritual in ne boste verjele, carica je omagala 20.10 Jaz sem pa krake na kavč stegnila, ker je Stipe PC okupiral Spokano še nič, ju3 bo pa panika Pa še mal komentarjev: Mi se športnega dela še ne bomo šli, vsaj do sredine poletja, če le ne bo preveč zrastla Res si rada, da hrbtne mišice fino ojača, pol bo pa šla v dvignjen položaj, imam pa jaz to srečo, da sem kupila res dober voziček in se da tudi košara malo dvignit, tako da je hrbet še vedno raven, glava pa višje od nog Se je splačal dat mal več € Prenosno posteljico sva kupila v akciji v BC in je stala 26 EUR, potem pa še "zložljiva vzmetnica" (večina jih nima zraven, če pa so, pa stane vse skupaj od 70 EUR naprej) 25 EUR Kar se pa GH tiče pa kot sem rekla, do prihoda z julijskega kroga dopusta nič (vrnemo se začetek avgusta). Pa drugače
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 21:59:53
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 mlavla jaz sem kupola anglecare na e-bayu samo ameriškem in plačala sem preko pay pala z maastercardom. Vem samo da moraš pazit, da je % pri prodajalcu čim višji. pa za poštnino vprašaj kolikšna je za v slovenijo a ni tako da iz amerike v evropo ne pošiljajo kok si dala pa za poštnino?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 22:00:44
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 mlavla pošlji jim najprej mail, če pošiljajo v slovenijo in kolikšna je poštnina sej bi..sam kaj ko ne razumem nemško..upam,da se buči kaj oglasi in me reši te zadrege..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 22:03:02
|
|
|
|
Februarka08
|
Sem tako vesela, da ne morm povedat. Po celodnevnih mukah je končno rodila moja kolegica hčerkico Tamaro in sedaj podoživljam moj porod in se Larise kar ne morm nagledat. Ne vem kaj mi je. Vas še potem kaj berem...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?