|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
6.6.2008 13:13:48   
larisa
Meti, naši starši niso imel nobenih lupinic, pa če tebi ni pasal ležat na ravnem si se pač drla al pa so te popestvali, odvisno od staršev user posted image user posted image user posted image , niso imel možnosti, kot jo imaš ti, da ga daš v lupinico, ker košare ne mara.user posted image Jaz sem mnenja, da moraš svojega otroka tolk dobro poznat, opazovat, da veš na kaj je pripravljen. Nekateri so verjetno že pri 3m za v športni del, ki se ne poleži.user posted image  Jaz sem zadnjič mojega dala k fredici v športni del in je bingljal levo desno kot kak nudelj user posted image  in mislim, da njegova hrbtenica res ni pripravljena na športni del. Glede na vse priskave in zadeve, ki jih zdaj pri user posted image  gledajo in preverjajo, nebi rada vidla, da mi kdo reče, da sem ga sama zafurala. Je pa res da danes trdijo tako, darugič bodo spet drugače, ampak jaz bolj logično in po svojem user posted image  gledam, kot pa kaj trenutno tako zelo odsvetujejo ali priporočajo. Če pa zčnemo s tem kaj kdo komplicira, se pa itak lahko 3 dni pogovarjamo in valda vsaka mama misli da dela najbolje za svojega user posted image , ker je tudi res! Leta 1978 ko sem jaz prišla na svet, pa niti niso mogli tko komplicirat ker ni bilo stvari za komplicirat in je blo kar se tega tiče itak bolje kot danes, ko imamo polno rit vsega pa še nikol nismo zadovoljni user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 501
6.6.2008 13:15:00   
Februarka08
Meti, v BC je dnevna spletna akcija 9.6. in je ena prenosna posteljica znižana za 30%. Se ti splača pogledat. user posted image Sem glih mail dobla. user posted image Noče mi pa odpret strani, da bi vidla kera je.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 502
6.6.2008 13:18:13   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Meti, v BC je dnevna spletna akcija 9.6. in je ena prenosna posteljica znižana za 30%. Se ti splača pogledat. user posted image Sem glih mail dobla. user posted image Noče mi pa odpret strani, da bi vidla kera je.user posted image

sem jaz pogledala, točno ta je k sem jaz link pripopala user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 503
6.6.2008 13:26:30   
Suzi*
ojla. samo pozdravim vas. imam oba doma, pa je gužva.

grem vas mal prebrat.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 504
6.6.2008 13:29:42   
nizy
februarka-  jaz sem v to  pojstlo dala kar navaden jogi 60*120 ,smo meli enga viška doma user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 505
6.6.2008 13:34:13   
MetiLu
Ella sej se strinjam s tabo user posted image  sam našmu se čist trga če mora buden ležat v košari, tko da mi kej dost drugega ne preostane user posted image  razen da ga skoz po rokah nosim, to se pa itak priporoča drža kot je v lupinici user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 506
6.6.2008 13:42:19   
MetiLu
Larisa, sej pravim, jaz mojga Janeza gledam in vidim kaj mu odgovarja, ker z lupince mi bo pa tud vsak čas ven pobegnu, ker se tok dviguje user posted image  V košari je v teli vročini čist prehudo, pa še temno modre barve je... je pa koker kdaj, če vem, da bom nekje dalj časa, ga dam sigurno v košaro, če grem pa na sprehod za 20 min, pa vidim, da ne bo spal (ker se je naprimer ravno zbudil) ga dam pa v lupinco, da okol gleda in je čist happy user posted image  

Pomojem bom probala še kakšnih 14 dni počakat, pol ga bom dala pa v športni del, pa mu lepo podložila, da bo na ravnem. Pa itak imam še tisti ročaj, ki se namontira spredaj, da ven ne pade user posted image  pred šestimi tedni sem ga probala dat v športni del, pa mu je bil še ful prevelik, čeprav že takrat ni opletal naokol, zdel pa pomojem ne bo več problem user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 507
6.6.2008 13:54:55   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

februarka-  jaz sem v to  pojstlo dala kar navaden jogi 60*120 ,smo meli enga viška doma user posted image

Ja, sej bi ga jest tud lohk dala, sam ne morm ga pa trogat sabo na morje.user posted image Že tko bo avto do fula poln.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 508
6.6.2008 14:01:17   
Bajsa
Ojla!

Punce jaz vas ne dohajam več!
Mi smo danes prvič probali kašico. Sm jo kupla v mullerju od nestle-Alete, pa jo je Zala tko malcala, da je blo veselje za videt. Sicer se je mal kisl držala vsake tolk, ker pač ni vedla kaj je to, ampak 4 žličke smo spravli dol, mal bomo pa še jutr probal, pa da vidmo kako bo.Mi še kr delamo kt norci. Glih zdele nama oči štema po glavuser posted image .
Morem šibat, se Zala joka.

Pa pa!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 509
6.6.2008 14:14:42   
Suzi*
Joj, kolk ene hitite z GH. Sicer je čist vaša stvar, kokr tudi v čem otroka okol prevažate, ampak mi bomo kar lepo do 6m počakali, ker je zizo dat najbolj enostavno. Žano imam pa jaz zdaj 2 tedna že v športnem delu. se ne poleži čist dol, malo je naklona, ampak sej v lupinici je tudi, pa če user posted image  pravilno nosiš, je tudi zvit kokr v lupinici. Tako da vsak po svoje. Se pa tud meni zdi, da jim je v košari čist preveč vroče. jaz sem jo menjala predvsem zato, ker mi je bo že čist pretežko žano v košari trogat v 3. nadstropje. user posted image  se pa ni noter nikol nič pritoževala. zaspala je vedno tako v košari kot zdaj v športnem delu.

februarka, hvala za info glede prenosne posteljice. user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 510
6.6.2008 14:32:54   
Bajsa
Suzi saj jaz jo drugač tud samo dojim. Dons smo pač probali da vidmo kako ji kaj okus odgovarja. Mislem da ni nč slabga, če bo madam vsak dan, al pa vsak drug, tretji dan probala še mal kašice ( to je mišljeno 3-4 al pa ene 6 žličk, seveda ne polnih. Ostalo bo pa mami pomalcala user posted image  ) . Sej tam do morja enkrat bi blo pa že verjetno fino da bi ji že lahko kakšno kašico vmes dala.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 511
6.6.2008 14:33:58   
larisa
Suzi, si šla na facebook?user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 512
6.6.2008 14:35:24   
ELMA
Za tiste ki so danes žalostne zaradi vremena ,

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tko fajn migajo , a bi jih želele imeti na svome vrtu .

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 513
6.6.2008 14:35:36   
bamby
ella, Zoja je tudi ful dobra user posted image . Mi je pa fina tam, ko tako lepo palček sesa user posted image . Je pa super tole, velik napredek za Zojo, da se je sama na trebušček zvalila user posted image . Naša se ziher še ne bo, ker na bušiju sploh noče biti user posted image . Kvečjemu bi se s bušija na hrbet, samo ji še roke nagajajo user posted image .

misar, Anaja skoraj vedno joka pred spanjem. Včasih prav histerično. Takrat jo moram enostavno vzeti v naročje, da jo pomirim, šele nato jo lahko položim spet v posteljico. Potem ji dam dudo, kakšno pleničko, da jo lahko stiska, jo pokrijem z odejo in jo zapustim. Potem pa ponavadi zaspi umirjeno.

februarka, no fajn,da je z Lariso dane spet kot mora biti. Saj sem ti že včeraj omenila, da imajo otroci vsake toliko časa tudi postne dneve, ki trajajo po nekaj dni. Takrat lahko do polovice manj pojejo. Pa super za everčke user posted image . Jih boste sigurno komot porabili user posted image !

elma, čestitke za 3. mini RD!!! Je pa Elma res velika punca user posted image !

srečka nosečka, koliko časa ji pa ti že daješ GH? In koliko ti tega poje? Če imaš morda knjigo Nega matere in otroka je noter ena shema, kako uvajati GH. Piše, da vsake 3 dni lahko daš drugo hrano za probat, vendar 2 tedna samo po eno vrsto.

vrtnica, sta si bila danes  Janez in Anaja ista user posted image . Jaz sem ji tudi kuhano jabolko dala za jest, pa ni bilo nekega navdušenja user posted image . Nasprotno, po nekaj žličkah je začela celo jokat user posted image . Kar je bilo redkejšega je pa kar posrkala user posted image . Saj se morajo itak navadit na nov okus, na nov način papanja in sploh so še majhni. Moramo biti kar vsi skupaj potrpežljivi. Vsak dan malo, pa bo!
Tudi Anaja se zaenkrat samo na bok šele obrne. Se pa suče okrog in okrog user posted image !

Glede vozičkov: pri 4 mesecih otroci tudi že sedijo, zato ni nujno, da so v vozičku ves čas striktno čisto leže user posted image . Saj daste naklon v minimum, pa je za štirimesečnike čisto OK. Če se pa hoče razgledovat, pa za eno stopnjo dvignite naklon. Prav gotovo ne bo nobenemu nič falilo.

Je pa Anaja za spremembo zadnjih dveh noči nocoj super spala, vse do 6.10 user posted image . Sem ji dala flašo mleka, pa smo potem še do 8.30 spali.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 514
6.6.2008 14:36:39   
Suzi*
bajsa, sej pravim, da vsak po svoje. pa tud od otrok je odvisno kdaj so pripravljeni. meni se naša zdi še čist nepripravljena. bom jo začela z GH futrat, ko bo npr. vsaj približno sedela.

larisa, včeraj ne, ni blo energije, pa še moj je pol prišel. ko bo čas, bom šla gor. mogoče zvečer.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 515
6.6.2008 14:38:00   
ELMA
Hvala bambi ...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 516
6.6.2008 14:40:03   
Suzi*
bamby, mislim da user posted image  samostojno sedijo šele okol 6m. naš anžej je takrat začel.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 517
6.6.2008 14:44:04   
Suzi*
?????

če sem že član BC kluba, pa bi se registrirala kot uporabnik spletne trgovine, kaj moram navest kot ID????? če se ljubi kateri pogledat, ali pa ve iz glave, hvala.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 518
6.6.2008 15:30:35   
ELMA
mailto:pe13@baby-center.si

Suzi jaz sem se registrirala v e-trgovino in dobila modro kartico , ampak mislim da sem za ID kontaktirala z eno gospo na tem e-mail zgoraj .Probaj mislim  da su mi oni rekli kaj naj upišem user posted image .

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 519
6.6.2008 15:32:42   
Suzi*
elma, a ti si v trbovljah rodila??? a si brala na forumu rodili smo zgodbo od angeline?????

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 520
6.6.2008 15:50:04   
ELMA
SUZI zdaj sem prebrala .HELLO , user posted image pa oni niso normalni , boli jih k**** kaj se dogaja z nosečnico , se ni njihova hći.Se prov da grejo na sodišće , samo kaj ti to pomaga če si na koncu invalid .Hvala bogu ne planiram več nobene nosečnosti ....user posted image Reva se mi res smili ...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 521
6.6.2008 16:05:44   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

bamby, mislim da user posted image  samostojno sedijo šele okol 6m. naš anžej je takrat začel.

Samostojno res šele pri 6. mesecih, pri štirih pa ob opori. Saj v vozičku se tudi nazaj naslonijo, pa jih nimaš čisto pokonci, vsaj jaz ne user posted image .

elma, kaj ti prinese modra kartica od BC?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 522
6.6.2008 16:33:55   
kati kati
bamby-tvoja Anaja je pa prava lepotička...ma tko lepe laske...user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 523
6.6.2008 17:06:14   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Samostojno res šele pri 6. mesecih, pri štirih pa ob opori. Saj v vozičku se tudi nazaj naslonijo, pa jih nimaš čisto pokonci, vsaj jaz ne user posted image .

saj, jaz tudi mislim, da pri 3, 4 mesecih ni nobene panike, če so v športnem delu na najnižjem naklonu.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 524
6.6.2008 17:40:13   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

saj, jaz tudi mislim, da pri 3, 4 mesecih ni nobene panike, če so v športnem delu na najnižjem naklonu.

tud jaz se strinjam user posted image

Sem šla brat tisto porodno zgodbo, mater, da se men kej tazga zgodi, jih postrelim user posted image user posted image user posted image  groza, boga Angelina user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?