bamby
|
ella, Zoja je tudi ful dobra . Mi je pa fina tam, ko tako lepo palček sesa . Je pa super tole, velik napredek za Zojo, da se je sama na trebušček zvalila . Naša se ziher še ne bo, ker na bušiju sploh noče biti . Kvečjemu bi se s bušija na hrbet, samo ji še roke nagajajo . misar, Anaja skoraj vedno joka pred spanjem. Včasih prav histerično. Takrat jo moram enostavno vzeti v naročje, da jo pomirim, šele nato jo lahko položim spet v posteljico. Potem ji dam dudo, kakšno pleničko, da jo lahko stiska, jo pokrijem z odejo in jo zapustim. Potem pa ponavadi zaspi umirjeno. februarka, no fajn,da je z Lariso dane spet kot mora biti. Saj sem ti že včeraj omenila, da imajo otroci vsake toliko časa tudi postne dneve, ki trajajo po nekaj dni. Takrat lahko do polovice manj pojejo. Pa super za everčke . Jih boste sigurno komot porabili ! elma, čestitke za 3. mini RD!!! Je pa Elma res velika punca ! srečka nosečka, koliko časa ji pa ti že daješ GH? In koliko ti tega poje? Če imaš morda knjigo Nega matere in otroka je noter ena shema, kako uvajati GH. Piše, da vsake 3 dni lahko daš drugo hrano za probat, vendar 2 tedna samo po eno vrsto. vrtnica, sta si bila danes Janez in Anaja ista . Jaz sem ji tudi kuhano jabolko dala za jest, pa ni bilo nekega navdušenja . Nasprotno, po nekaj žličkah je začela celo jokat . Kar je bilo redkejšega je pa kar posrkala . Saj se morajo itak navadit na nov okus, na nov način papanja in sploh so še majhni. Moramo biti kar vsi skupaj potrpežljivi. Vsak dan malo, pa bo! Tudi Anaja se zaenkrat samo na bok šele obrne. Se pa suče okrog in okrog ! Glede vozičkov: pri 4 mesecih otroci tudi že sedijo, zato ni nujno, da so v vozičku ves čas striktno čisto leže . Saj daste naklon v minimum, pa je za štirimesečnike čisto OK. Če se pa hoče razgledovat, pa za eno stopnjo dvignite naklon. Prav gotovo ne bo nobenemu nič falilo. Je pa Anaja za spremembo zadnjih dveh noči nocoj super spala, vse do 6.10 . Sem ji dala flašo mleka, pa smo potem še do 8.30 spali.
|