|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
6.6.2008 10:13:22   
srečka nosečka
dobro jutooooo, user posted image

naša si je že dopldanski lepotni spanec privoščila, jaz pa kavico in RR. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Ej punce,kera je že pisala,da svojemuuser posted image čežano futra?Našmu bom probala dones mal dat,pa me zanima,če jo kaj sladkam al pustim čist naturuser posted image .

Jaz sem ji to dala. Nisem je nič sladkala. Se pa vedno po tej papici tako pokaka, da je veselica. user posted image  Zanjo, ki kaka na 5 dni, je to pravi klistir. user posted image

Drgače pa tudi ne mislim prehitro na vso drugo hrano štartat, vsake oliko pa ji bom vseeno dala kakšen nov okus sprobat. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 476
6.6.2008 10:16:24   
srečka nosečka
elma - kakšna luštna slika. Pa ta kuža je točno tak, kot bi ga jaz imela, če bi seveda imeli hišo. user posted image  Pa user posted image  za mere, je že velika tale tvoja princeska.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 477
6.6.2008 10:19:32   
ELMA
srećka-nosećka a tvoja  Lana tko redko kaka user posted image  , mene skrbi če en dan naša ne kaka !Aje to normalno , po 5 dni da dojenčki ne kakajo ?

< Sporočilo je popravil ELMA -- 6.6.2008 10:21:27 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 478
6.6.2008 10:22:29   
srečka nosečka
elma - za dojene je baje OK, če ne kaka tudi do 14 dni. user posted image  Res hudo redko kaka. Ampak ni videt, da bi jo to kaj mučilo, zato se tudi ne sekiram.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 479
6.6.2008 10:22:46   
larisa
Ella, a si obveščena o U2 party-u? 21.6. bohinj, pred hostlom, U2 cover band user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 480
6.6.2008 10:27:46   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Ella, a si obveščena o U2 party-u? 21.6. bohinj, pred hostlom, U2 cover band user posted image

o temle pa res ne user posted image user posted image user posted image to je to k je bilo že lani, sam midva sva običajno vedno na morju takrat user posted image a vi greste?
pomavadi smo šli na party v Kresnice, k uni špilajo naši k jih res noro dobr uponašajo, sam 'Bono' ni čist isti user posted image
aja, a si že slišala kak nov komad iz plete k pride jeseni?

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 481
6.6.2008 10:37:42   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

dobro jutooooo, user posted image

naša si je že dopldanski lepotni spanec privoščila, jaz pa kavico in RR. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Ej punce,kera je že pisala,da svojemuuser posted image čežano futra?Našmu bom probala dones mal dat,pa me zanima,če jo kaj sladkam al pustim čist naturuser posted image .

Jaz sem ji to dala. Nisem je nič sladkala. Se pa vedno po tej papici tako pokaka, da je veselica. user posted image  Zanjo, ki kaka na 5 dni, je to pravi klistir. user posted image

Drgače pa tudi ne mislim prehitro na vso drugo hrano štartat, vsake oliko pa ji bom vseeno dala kakšen nov okus sprobat. user posted image

O,me prav zanima,če bo pri našmu tudi kej prebavo pospešilo,ker mi na vsak drugi dan kakauser posted image in ga prav pošteno matra

< Sporočilo je popravil vrtnica76 -- 6.6.2008 10:38:22 >

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 482
6.6.2008 10:38:29   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

o temle pa res ne user posted image user posted image user posted image to je to k je bilo že lani, sam midva sva običajno vedno na morju takrat user posted image a vi greste?
pomavadi smo šli na party v Kresnice, k uni špilajo naši k jih res noro dobr uponašajo, sam 'Bono' ni čist isti user posted image

Jaz sem šla tud vedno v Kresnice user posted image , samo lani pa ne, k sem bla na user posted image  bolniški.
Mi gremo vrejetno takrat na morje, če pa slučajno ne pol pa itak da gremo tja. Ja lani je blo tud, sam je blo avgusta, letos je pa že zdajuser posted image
Nisem še slišala komadov, itak jim niso všeč, pa bojo kar na novo začel delat platouser posted image  Ti, si kej slišala? Kako je, če si?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 483
6.6.2008 10:39:46   
vrtnica76
Se je mal prej zbudil,pojedel zizo in ga spet neki zvijauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 484
6.6.2008 10:58:56   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

jutro

bruha se mi tako vreme je in spet smo zaprti not, da sem kr živčna. Dans je blo spet isto kot včeraj, ampak je manj trajalo kot eno uro, ampak mi je spet živce pojedlo. Joj ej, kak so grozna takšna obdobja. Pa ko ne vem ka mu je,ko vse poskusim pa še kar tuliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
februarka sem brala nekaj za zobke pa ti bom napisala, pa še za druge tut:
Znaki: da si drgne dlesni, ima večljo potrebo po sesanju oz. grizenju, morda se pojavi tudi kakšen izpuščaj na obrazu, lahko tudi vročina. Simptomi, ki nznanjujejo prihod prvega zobka so tudi, če otrok drgne ušesa, nima teka, je razdražljiv in ne spi. Vsi ti simptomi se običajno pojavijo štiri dni pred izrastom zoba in trajajo približno teden dni.  Prihod zobka lahko olajšamo z masažo dlesni, veliko tekoči in gela ki se ga da dobili v lekarni.
Ti pa dam še nasvet ene med. sestre, ki je meni prebrutalen ampak vseeno bom napisala. Ko je zobek že čisto pod dlesnijo in že pritiska ven, dlesen pa se še ni pretrgala je najhujša bolečina in napetost takrat se otroka namaz s tem calgelom, ki deluje kot anestetik in potem se s trdim delom bibo palčke pritisne in potegne čes da dnesn poči. Napetost takoj popusti in tudi otroku je lažje. Jaz tga nisem mogla naedit, ker pač nimam srca za to.se pa da dobit tudi taka ščetka ki ima gumjaste mehke ščetin in je ful fjn za masažo.

Janey, zlata si! Hvala.user posted image user posted image

Princesa je zaspala, upam da bo spala vsaj toliko, da mal slikic uredim za razvijanje. Še zdej nisem.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 485
6.6.2008 11:06:10   
ella79

Jaz sem šla tud vedno v Kresnice user posted image , samo lani pa ne, k sem bla na user posted image  bolniški.
Mi gremo vrejetno takrat na morje, če pa slučajno ne pol pa itak da gremo tja. Ja lani je blo tud, sam je blo avgusta, letos je pa že zdajuser posted image
Nisem še slišala komadov, itak jim niso všeč, pa bojo kar na novo začel delat platouser posted image  Ti, si kej slišala? Kako je, če si?

jaz sem pa tudi lani bila v kresnicah z trebuhom in predlani tudi, no takrat pa še brez trebuha user posted image user posted image
madona, potem smo se ziher že kje srečal user posted image user posted image
mi imamo tudi v planu konec meseca na morje, sam da ne takle k je sedajle vreme, drugače se pa zna zgodit, da pridemo v bohinj
je treba naše februarčke kmal na irce navadit user posted image user posted image
pomoje bo naša prej rekla bono kot pa mama al pa ata user posted image user posted image user posted image
aha, lahko da je bilo lani avgusta, k avgusta smo bili tudi na morju, pa potem zato nismo šli
vem ja, da jim kao album ni všeč, pa da bodo še enkrat posneli. Neki demo posnetki so bili, sam se je ful slabo slišal, pa še to baje niso bili kao za ta album user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 486
6.6.2008 11:12:15   
MetiLu
Dan!
Midva sva spet spala do 9.30, ko naju je zbudil ati in sporočil, da bo okol 12.ih že doma user posted image  ponoč je blo pa spet kr neki, okol enajstih je začel neki jambrat, pa sem ga kar v spanju priklopila na jošk, da je vsaj večerjo do konca zmazal in je prec zaspal. Spal je do 5.30 user posted image  pol pojedu eno zizo in spal 1 uro user posted image  ob sedmih pa auf, pa sva mela spet vaje z dudico, pa globoke pogovore user posted image  pol sem mu pa rekla, da mami še ne more vstat, se obrnila in sem zaspala in se zbudim čez ene pol urce in tamal spi user posted image  in sva lepo še zjutraj malo notri prinesla. Sem pa jest dones tko slabo spala, skoz sem se zbujala, pa zvečer nikakor nisem mogla zaspat...

Naš ma že skoraj vse simptome za zobke, sam na dlesni ni še nič čutit, grize pa k norc user posted image  sem mislna da mi bo zjutraj kar prst pojedu...
Z GH bomo tud mi počakali, ker je tole dojenje res ajnfoh, upam da bo mlekca dost vsaj še 2 meseca user posted image

Zdele pa alelujo slišim, grem hitr izkoristit user posted image  zadnje dni celo vsak dan poje user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 487
6.6.2008 11:29:52   
vrtnica76
No,naša prva preizkušnja s čežanico je mimo in ni bilo nič navdušenja.Smo spluvali ven.Pomoje si je misliluser posted image user posted image user posted image mamica nič ne prehitevaj!user posted image Zdej čakam,če bo tapravo frekvenco najdu,da mu aleluja zašpilauser posted image .Ga pa tut dlesni tolk srbijo,da si poleg rok še slinček v usta baše.Sam,da ne bo sebe pojedeluser posted image .

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 488
6.6.2008 11:49:20   
dolenjka
Naša pa še kar spi user posted image  Midva pa čakava da bomo šli na potep in očitu nove Crockse kupit, pa mogoče še mamici (balerinke so mi ful všeč) user posted image
Men je pa tko slabo user posted image  user posted image  user posted image  Pa že včeraj zvečer mi je blo user posted image  Sam še to mi manjka, da zbolim zdej ko gremo na dopust user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 489
6.6.2008 12:08:54   
larisa
No očitno smo tud mi z včerajšnjim dnem začeli delat akrobacije user posted image user posted image  Zdaj se veselo obračamo iz hrbta na trebuh in nazaj user posted image . Pol ga pa odložim na igralno podlogo pa grem mal okol, pa pridem nazaj pa je 1m stran od igralne podlogeuser posted image , pa jamra kt star desc k se matra nazaj na hrbet prevalit user posted image user posted image user posted image ...tole bo še pestro

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 490
6.6.2008 12:24:27   
ella79
larisa, kok časa ga boš ti imela še v košari? men se zdi, da ji je že čist neudobna user posted image
jaz sem jo tudi že meter od igralne blazine dobila user posted image še mal pa bo za mano v kopalnico pripuzala user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 491
6.6.2008 12:32:35   
vrtnica76
So pa tapravi akrobati vašiuser posted image .Naš se zaenkrat obrne samo iz hrbta na bok in to najraje izvaja na previjalni mizi.Najbolš,da ga kr na tleh previjamuser posted image .Zdele bo pa čist živčnga fasal,ker se tolk napenja,pa še lačen je za povrh.Neki slabo mi je mali zadnje dniuser posted image ,pol se pa na dve uri futramo.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 492
6.6.2008 12:35:32   
larisa

larisa, kok časa ga boš ti imela še v košari? men se zdi, da ji je že čist neudobna user posted image
jaz sem jo tudi že meter od igralne blazine dobila user posted image še mal pa bo za mano v kopalnico pripuzala user posted image

Košara mu je res čisto na knap, ampak je pa še daleč od tega, da bi imel tako močne hrbtne mišice, da bi ga dala v športni del user posted image  Ful ne vem kaj narest user posted image . Sem že razmišljala o novem vozičku, če bi tega lahko prodala. Kupila bi nekaj kar se čist poleže. Tud ful mu je bilo vroče že v košari in je bil tečen, kar prej nikol ni bil user posted image , tko da si ne predstavljam da bi bil čez poletje v košari user posted image  Ampak ga res nočem zafurat s tem, da ga prekmal dajem v športni del user posted image  Pa ti?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 493
6.6.2008 12:42:53   
ella79

Košara mu je res čisto na knap, ampak je pa še daleč od tega, da bi imel tako močne hrbtne mišice, da bi ga dala v športni del user posted image  Ful ne vem kaj narest user posted image . Sem že razmišljala o novem vozičku, če bi tega lahko prodala. Kupila bi nekaj kar se čist poleže. Tud ful mu je bilo vroče že v košari in je bil tečen, kar prej nikol ni bil user posted image , tko da si ne predstavljam da bi bil čez poletje v košari user posted image  Ampak ga res nočem zafurat s tem, da ga prekmal dajem v športni del user posted image  Pa ti?

jaz sem rekla, da če bi vsajše ene 14 dni zdržala, bi bio že kar ok user posted image se pravi 4,5 mesecev, mogoče skoraj do petega. sam če gremo konec meseca na morje, bom zagotovo že športni del imela. mi je pa košara super, k mala čist uživa, tudi če je zbujena. ji pa nočem hrbtenice zafurat, pa pojma nimam kaj naj. vozička sigurno ne mislim menat

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 494
6.6.2008 12:43:50   
MetiLu
Dolenjka, dej mi povej kje sta vidva kupila prenosno posteljico, pa kolk € sta dala. Zdej sva tud midva ugotovila, da jo bo treba nabavit ...user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 495
6.6.2008 12:49:24   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Dolenjka, dej mi povej kje sta vidva kupila prenosno posteljico, pa kolk € sta dala. Zdej sva tud midva ugotovila, da jo bo treba nabavit ...user posted image

meti jaz sem pomoje tole vidla v BC pa je bla -50%, sam je akcija bila sam do 5.6
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=178130

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 496
6.6.2008 12:54:14   
MetiLu

jaz sem rekla, da če bi vsajše ene 14 dni zdržala, bi bio že kar ok user posted image se pravi 4,5 mesecev, mogoče skoraj do petega. sam če gremo konec meseca na morje, bom zagotovo že športni del imela. mi je pa košara super, k mala čist uživa, tudi če je zbujena. ji pa nočem hrbtenice zafurat, pa pojma nimam kaj naj. vozička sigurno ne mislim menat

Jaz ne vem zakaj bi komplicirala, jaz bom tud počas dala športni del gor, ker mu je v košari ful prevroče, pa še ne mara se notri vozit. Ja, a lega v lupinci je pa dobra za hrbtenico, k je pa user posted image  čist skrivljen notri? Tok mi grejo že na k**** ta deljena mnenja "strokovnjakov" kok je ena stvar dobra, drugi pa pravijo kok ni dobra. Jaz ne vem no, pri nas so starši vsaj pol manj kompliciral, pa nam nič ne fali... Jaz sem bila pri 5 mesecih že v hojci, pa sem čist dobr izpadla user posted image  pri 9 mesecih sem že shodila user posted image   pomojem bi mi dons socialna tamalga vzela, če bi ga sploh v hojco dala user posted image  Jaz se prilagajam tamalmu, trenutno v lupinci še najbolj uživa, ker lahko naokol gleda, če vem da bo zaspal namontiram košaro, samo v tej vročini je ne mislim več uporabljat...

Larisa, jaz za 1 mesec uporabe ne bi vozička menjala. Sej lahko Nejcu podložiš ritko, pa bo na ravnem.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 497
6.6.2008 12:54:37   
Februarka08
Sem dobla zdele od sosede ene plenice Lumpi.user posted image Sej vem da se podarjenemu konju ne gleda v zobe, jest sam upam, da bojo tud kej not držale in ne bo treba previjat na pol ure.user posted image
Kot sem predvidevala je Larisa spala dons celo 2x po 10 min.user posted image Zgleda jo res matra, al kaj jest vem. Zdej je pa pri men v kuhni na igralni podlogi in celo ni vpitja.user posted image Ker če bi jo dala na igralno v dnevno, je cel kraval. user posted image Sam da ve, da sem zravn, pa je ok.user posted image

Matr, moja kolegica je šla dons rodit, pa še zdej ni sms-a. Upam, da se ne matra preveč... Popadki so jo začel dajat že učer ob 3h zjutraj.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 498
6.6.2008 12:58:23   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Jest sem jo kupla v BC Hauck-ovo ker je bla ful znižana - iz 65€ na 30€. Čeprav jo še ne bomo takoj nucal, sem jo raje že takrat vzela. So pa tam nekje okrog 60€.user posted image Pa baje morm še nek jogi k se zvije za not kupit.user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 499
6.6.2008 13:04:49   
ella79
meti res da so daljena mnenja, sam jaz je nima v lupinci, če ni nujno, beri če se ne vozi z avtom. Mi pa na misel ne pride, da bi jo doma al pa če sam gremo imela kar v lupinci. Jaz tudi ne bi bila zadovoljna, če bi bila nekje nagužvana, pa da se še pretegnt ne morm user posted image naša v korari čist uživa, sam maj k ji bodo kaml noge vn gledale user posted image tudi nisem imela občutka, da bi ji bilo prevroče, no vsaj pritoževala se ni user posted image je pa res, da so naši starši manj kompliciral, sam zakaj pa ne bi če lahko user posted image user posted image user posted image pa nisem tak šlovk za kompllicirat, sam se mi zdi, da pri taki stvari se pa zelo splača mal popazit user posted image je pa to le stvar, na katero lahko vplivam, na kake druge bolezni recimo ne morm čist neposredno user posted image mah dost razglabljanja user posted image user posted image k se bodo nogice že po tleh vlekle, bom pa športni del dala user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?