MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: ella79 larisa, kok časa ga boš ti imela še v košari? men se zdi, da ji je že čist neudobna jaz sem jo tudi že meter od igralne blazine dobila še mal pa bo za mano v kopalnico pripuzala Košara mu je res čisto na knap, ampak je pa še daleč od tega, da bi imel tako močne hrbtne mišice, da bi ga dala v športni del Ful ne vem kaj narest . Sem že razmišljala o novem vozičku, če bi tega lahko prodala. Kupila bi nekaj kar se čist poleže. Tud ful mu je bilo vroče že v košari in je bil tečen, kar prej nikol ni bil , tko da si ne predstavljam da bi bil čez poletje v košari Ampak ga res nočem zafurat s tem, da ga prekmal dajem v športni del Pa ti? jaz sem rekla, da če bi vsajše ene 14 dni zdržala, bi bio že kar ok se pravi 4,5 mesecev, mogoče skoraj do petega. sam če gremo konec meseca na morje, bom zagotovo že športni del imela. mi je pa košara super, k mala čist uživa, tudi če je zbujena. ji pa nočem hrbtenice zafurat, pa pojma nimam kaj naj. vozička sigurno ne mislim menat Jaz ne vem zakaj bi komplicirala, jaz bom tud počas dala športni del gor, ker mu je v košari ful prevroče, pa še ne mara se notri vozit. Ja, a lega v lupinci je pa dobra za hrbtenico, k je pa čist skrivljen notri? Tok mi grejo že na k**** ta deljena mnenja "strokovnjakov" kok je ena stvar dobra, drugi pa pravijo kok ni dobra. Jaz ne vem no, pri nas so starši vsaj pol manj kompliciral, pa nam nič ne fali... Jaz sem bila pri 5 mesecih že v hojci, pa sem čist dobr izpadla pri 9 mesecih sem že shodila pomojem bi mi dons socialna tamalga vzela, če bi ga sploh v hojco dala Jaz se prilagajam tamalmu, trenutno v lupinci še najbolj uživa, ker lahko naokol gleda, če vem da bo zaspal namontiram košaro, samo v tej vročini je ne mislim več uporabljat... Larisa, jaz za 1 mesec uporabe ne bi vozička menjala. Sej lahko Nejcu podložiš ritko, pa bo na ravnem.