Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 8:03:55
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ella zgleda da bo tudi ona nas, ker je že tako zgodi na RR me bomo lahko tudi brez nje čvekale, ona pa rez nas bolj težko bom pa z namiš kako rekla
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 8:04:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dolenjči, kdaj pa vi odjadrate? jutri ali v nedeljo? v nedeljo u sitne sate
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 8:05:05
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jutro mi smo tudi že pokonci zoja ravno pri zajtrku dolenjka sam te bomo res zelo pogrešale A vi ste že budni Uf, boste mogle pa popoldan eno odžagat Hvala Ella sej sem že včeri 3 ure popoldan spala, pomoje danes ne bo potrebno sej vem da sta spali včeraj, zato pa sem to napisala Pazi, da se danes zgodba ne ponovi, ker ob 21.00 te jaz pričakujem na čveku - stuširano oooo lepo, seveda pridem stuširana sam upam, da ne bo moj mel željo, da z njemu kak film gledam A ja? A zdej ima pa kr prednost
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 8:05:50
|
|
|
|
dolenjka
|
Mater ste nakokodakale med tem ko sem kakala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 8:08:22
|
|
|
|
ella79
|
kaj se naj najprej kregam nanj, da ga ni nič doma, potem naj pa na RR zavijem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 8:45:14
|
|
|
|
vrtnica76
|
Jutro! Naša noč ni bla nič posebnega.Janez se je ob štirih zbudil,pojedel zizo in spal naprej do šestih,potem pojedel še drugo,bil buden tolk časa,da se je poslovil od sestrice,ki je šla v šolo,zaspal in zdele še vedno pančka . Zdele pa čakam telefonski poziv,če bo treba staro mamo kej na atov grob pelat-petek je . Ampak je pa tolk turobno,da bi šla kr še kakšno kitico oddremat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 8:54:17
|
|
|
|
vrtnica76
|
Ej punce,kera je že pisala,da svojemu čežano futra?Našmu bom probala dones mal dat,pa me zanima,če jo kaj sladkam al pustim čist natur .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 9:07:06
|
|
|
|
larisa
|
Jutro , no hvala bogu normalna noč Spali do 5h pomalcali in sedaj še vedno spi , no ta je pa kr dolga, če fajn pomislim . Desno zizo mi bo pa razneslo, boliiii Vrtnica, jaz nebi sladkala. Zakaj sploh sladkat, saj je že sadje sladko, pa če takoj navadiš na sladkor, pol more bit vse sladko A od Tamare se nič ne spomniš kako je bilo z GH? Jaz si pa ravno od vas ki že imate enega ful informacij o GH obetam Dolenjka, a se že kr mal poslavljaš ? Počas se daleč pride....ta bo res dolga
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 9:07:15
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro evo mene spet v pon in tor smo bile z mamo na morju, vreme je bilo super , če nič drugega, načvekala sem se zato je pa takoj v sredo začelo deževat mi ga pa zadnje dva dni nekaj sračkamo. tamala ful težko zaspi zvečer, pa v spanju se začne jokat, očitno jo nekaj fejst matra. bi lahko bli zobki? ker ni videt kot tečnoba navadne sorte ampak zares kot, da jo nekaj matra. revčka moja . nima pa nič vročine al pa kaj podobnega. slini se pa itak, pa tud v usta vse roma,ampak to zdaj že kar nekaj časa. mamo pa mi ata zdaj par dni doma, tako, da uživamo 300 na uro
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 9:11:56
|
|
|
|
misar
|
že uvajate GH? mi še niti pomislimo na to ne. pa tud naša princess kaže popolno zadovoljstvo z joško , tko da niti ne vem, če bomo začel pri 6. mesecu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 9:19:59
|
|
|
|
vrtnica76
|
Larisa,pri Tamari sem kar Hippove kašice kupovala pol kasneje pa surova jabolčka ribala.Tokrat bom pa kr sama pripravljala.Je pa res,če enkrat okusi sladko se hitro tega navadi.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 9:20:49
|
|
|
|
larisa
|
Oooo Misar se je najdla . Jaz tud ne razmišljam o GH, ker mi je tko z ziziko čist fajn in najbolj izi Upam, da ostane mlekec do 6m! Glede joka v spanju, se je pa nam tud začelo to dogajat in potem ko ga zbudiva je ok in ga položiva nazaj v posteljico in zaspi naprej. Pomoje se jim to kaj sanja, al pa se v spanju ustrašijo, revčki Pa slini se tud tolk, da mam takoj vse slinčke mokre , sam je rekla babca, da to še ne pomeni zobkov
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 9:21:32
|
|
|
|
vrtnica76
|
Misar,mi bomo naslednji ponedeljek že pet mesecev stari .Ful gre hitro.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 9:21:46
|
|
|
|
dolenjka
|
Evo mene nazaj. Je prišla teta hišo v red spravit in sva mal čvekali, pa carica se je zbudila, pa oči tut Zdej sem si pa lase oprala in počasi bo čas, da carica dobi dopoldansko malico in gre k palčkom Jaz tudi nič o GH ne razmišljam ker mi je tko kr fajn Mogoče avgusta, če bo pridna
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 9:27:08
|
|
|
|
vrtnica76
|
Sej jest tut upam,da bodo mlekarne obratovale še nekaj časa, ampak mal sem pa res ferbčna,kako bo odreagiral na nov okus.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 9:34:49
|
|
|
|
buči
|
Jutro, se javljam in grem naprej delat. Mi imamo danes tudi atija doma. Pa Aljaž je bolje, brez vročine. Upam, da bo miren vikend, ker sva ful skurjena!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 9:35:37
|
|
|
|
ella79
|
jaz tudi upam, da bodo zize vsaj do polnih 6 m dovolj res je najbolj izi, sploh sedaj poleti, k bomo skoz neki po terenu jaz sem pa že mafine ta čas spekla, zoja je že v postli in čaka da jo palčki k sebi povabijo, jaz pa upam da bom kej peglo ta čas zalaufala, pa lase si morm še umit...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 9:36:46
|
|
|
|
ella79
|
buči super da imaš še tvojga doma, da bo kej pomagu in da se stanje pri nas umirja. Spočijte se in uživajte v vikendu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 9:39:09
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Glede joka v spanju, se je pa nam tud začelo to dogajat in potem ko ga zbudiva je ok in ga položiva nazaj v posteljico in zaspi naprej. Pomoje se jim to kaj sanja, al pa se v spanju ustrašijo, revčki Pa slini se tud tolk, da mam takoj vse slinčke mokre , sam je rekla babca, da to še ne pomeni zobkov ja sam, potem, ko se zbudi joka še vsaj 10min, jo komaj pomirim...pa tudi zvečer pred spanjem joka. pa zadnje dni tud čez dan ful. nekaj jo matra...če se ne bo poboljšalo bomo kar k p peljali. čudno je, ker je sicer ful dobre volje, pol se pa začne iz lepega dret
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 9:52:22
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Larisa spet papa kot je treba. No, vsaj zdele je in ponoč tud. Upam, da bo še naprej. Zgleda da res tist gel pomaga, al kaj jest vem. In upam da ne bom doživljala več takih dnevov, kot sem ji zdele ene 3 dni. Pa tud jest sem učer dobila od občine 112€ ob rojstvu otroka sam sem bla itak z mislimi čist drugje, tako da... Vidim da ste spet naklofale goro strani, mogoče jih še utegnem prebrat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 10:09:08
|
|
|
|
Janey
|
jutro bruha se mi tako vreme je in spet smo zaprti not, da sem kr živčna. Dans je blo spet isto kot včeraj, ampak je manj trajalo kot eno uro, ampak mi je spet živce pojedlo. Joj ej, kak so grozna takšna obdobja. Pa ko ne vem ka mu je,ko vse poskusim pa še kar tuli februarka sem brala nekaj za zobke pa ti bom napisala, pa še za druge tut: Znaki: da si drgne dlesni, ima večljo potrebo po sesanju oz. grizenju, morda se pojavi tudi kakšen izpuščaj na obrazu, lahko tudi vročina. Simptomi, ki nznanjujejo prihod prvega zobka so tudi, če otrok drgne ušesa, nima teka, je razdražljiv in ne spi. Vsi ti simptomi se običajno pojavijo štiri dni pred izrastom zoba in trajajo približno teden dni. Prihod zobka lahko olajšamo z masažo dlesni, veliko tekoči in gela ki se ga da dobili v lekarni. Ti pa dam še nasvet ene med. sestre, ki je meni prebrutalen ampak vseeno bom napisala. Ko je zobek že čisto pod dlesnijo in že pritiska ven, dlesen pa se še ni pretrgala je najhujša bolečina in napetost takrat se otroka namaz s tem calgelom, ki deluje kot anestetik in potem se s trdim delom bibo palčke pritisne in potegne čes da dnesn poči. Napetost takoj popusti in tudi otroku je lažje. Jaz tga nisem mogla naedit, ker pač nimam srca za to.se pa da dobit tudi taka ščetka ki ima gumjaste mehke ščetin in je ful fjn za masažo.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 10:09:46
|
|
|
|
Janey
|
oo tamala_82 tebe pa že dolgo ni blo tu kako ste kaj?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 10:09:57
|
|
|
|
ELMA
|
Jutro ...Evo še mi se mal oglašamo , za pebrat si skoz najdem čas , ampak za tipkat glih nimam tolk časa ....Mi smo danes stari 3 meseca , včeraj smo imeli cepljenje in tehtanje .Težka 5810 , dolga 65cm, bolj raste kot se redi , tko se mi zdi . Mal sem gledala slikice , zanimivo kak čas hiter mine,par mesecov nazaj smo lahko samo slikice od UZ gledali , pa bušije , zdaj pa taki srčki so v albumu .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 10:10:14
|
|
|
|
dolenjka
|
Tako, carica je zaspančkala, mi2 greva pa zajtr pojest, pol pa bojni plan za danes naredit Buči za Aljaža in mlekarnarja, da je doma ostal
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 6.6.2008 10:10:42
|
|
|
|
ella79
|
februarka sam da Larisa spet je. sej pozabila včeraj povedat, da se je naša že sama iz hrbta na trebušček obrnila pa tok hitr, da še dojela nisem je bila v posteljici pa je take zganjala, da sem jo neki snemala, potem odnesem foto v dnevno in jo grem nazaj pogledat, k je tok vriskala in ona šefica kravce pase tako da sem lahko šla še 1x po aparat in slikco naredila
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?