Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:33:25
|
|
|
|
Suzi*
|
vrtnica, moj vrtnar je pa bliz tebe zdele...v mengšu. če ga kej vidiš, povej, da ga pozdravljam, pa da ga otroc pogrešajo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:34:49
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* vrtnica, moj vrtnar je pa bliz tebe zdele...v mengšu. če ga kej vidiš, povej, da ga pozdravljam, pa da ga otroc pogrešajo. Da se pol po našem vrtu ne pase?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:35:00
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* vrtnica, moj vrtnar je pa bliz tebe zdele...v mengšu. če ga kej vidiš, povej, da ga pozdravljam, pa da ga otroc pogrešajo. suzi, dobr da imaš kako sliko doma, a ne? Moj mi gre pa tko na jetra, da bom zdele PC ugasnila in šla gor spat, ker se mi ga na da več poslušat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:35:51
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* vrtnica, moj vrtnar je pa bliz tebe zdele...v mengšu. če ga kej vidiš, povej, da ga pozdravljam, pa da ga otroc pogrešajo. Da se pol po našem vrtu ne pase? dej nažen ga domov.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:36:25
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* vrtnica, moj vrtnar je pa bliz tebe zdele...v mengšu. če ga kej vidiš, povej, da ga pozdravljam, pa da ga otroc pogrešajo. suzi, dobr da imaš kako sliko doma, a ne? Moj mi gre pa tko na jetra, da bom zdele PC ugasnila in šla gor spat, ker se mi ga na da več poslušat Kr zgovarji se zdej na vašga Povej, da si izdajalka, pa je No nočko, če greš Pa lepe sanje....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:36:50
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* vrtnica, moj vrtnar je pa bliz tebe zdele...v mengšu. če ga kej vidiš, povej, da ga pozdravljam, pa da ga otroc pogrešajo. Da se pol po našem vrtu ne pase? Sej res! Ti si iz Mengša!Pol bi pa res lahko na kakšno uletele.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:37:56
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* vrtnica, moj vrtnar je pa bliz tebe zdele...v mengšu. če ga kej vidiš, povej, da ga pozdravljam, pa da ga otroc pogrešajo. suzi, dobr da imaš kako sliko doma, a ne? Moj mi gre pa tko na jetra, da bom zdele PC ugasnila in šla gor spat, ker se mi ga na da več poslušat sočustvujem. žaganje gre men tud nekam. sliko pa dobr da imam, jo občasno otrokom pokažem, da ga ne pozabijo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:38:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* vrtnica, moj vrtnar je pa bliz tebe zdele...v mengšu. če ga kej vidiš, povej, da ga pozdravljam, pa da ga otroc pogrešajo. suzi, dobr da imaš kako sliko doma, a ne? Moj mi gre pa tko na jetra, da bom zdele PC ugasnila in šla gor spat, ker se mi ga na da več poslušat Kr zgovarji se zdej na vašga Povej, da si izdajalka, pa je No nočko, če greš Pa lepe sanje.... tko hitr se me pa ne boš znebila, pa tut če bi šla, ti greš vsak dan že s kurami
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:38:57
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* vrtnica, moj vrtnar je pa bliz tebe zdele...v mengšu. če ga kej vidiš, povej, da ga pozdravljam, pa da ga otroc pogrešajo. suzi, dobr da imaš kako sliko doma, a ne? Moj mi gre pa tko na jetra, da bom zdele PC ugasnila in šla gor spat, ker se mi ga na da več poslušat sočustvujem. žaganje gre men tud nekam. sliko pa dobr da imam, jo občasno otrokom pokažem, da ga ne pozabijo. pol pa poštar pa to, a ne?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:41:21
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* vrtnica, moj vrtnar je pa bliz tebe zdele...v mengšu. če ga kej vidiš, povej, da ga pozdravljam, pa da ga otroc pogrešajo. suzi, dobr da imaš kako sliko doma, a ne? Moj mi gre pa tko na jetra, da bom zdele PC ugasnila in šla gor spat, ker se mi ga na da več poslušat sočustvujem. žaganje gre men tud nekam. sliko pa dobr da imam, jo občasno otrokom pokažem, da ga ne pozabijo. pol pa poštar pa to, a ne? bolj težko, ker imam enga od obveščevalne doma.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:42:23
|
|
|
|
larisa
|
Ja Vrtnica, kavica in vozičkanje z veseljem Dolenjka, sej ne vem kje se dons kure potikajo. jih morem it kr mal po Mengšu poiskat, pa mogoče še Suzijinega vrtnarja srečam, da ga domov nagonim Suzi, kaj pa dela v Mengšu? Matr sem firbec
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:42:34
|
|
|
|
dolenjka
|
sej zato sem pa rekla
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:43:43
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ja Vrtnica, kavica in vozičkanje z veseljem Dolenjka, sej ne vem kje se dons kure potikajo. jih morem it kr mal po Mengšu poiskat, pa mogoče še Suzijinega vrtnarja srečam, da ga domov nagonim Suzi, kaj pa dela v Mengšu? Matr sem firbec
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:45:09
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ja Vrtnica, kavica in vozičkanje z veseljem Dolenjka, sej ne vem kje se dons kure potikajo. jih morem it kr mal po Mengšu poiskat, pa mogoče še Suzijinega vrtnarja srečam, da ga domov nagonim Suzi, kaj pa dela v Mengšu? Matr sem firbec mogoče kateri vrtiček obdeluje.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:46:16
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ja Vrtnica, kavica in vozičkanje z veseljem Dolenjka, sej ne vem kje se dons kure potikajo. jih morem it kr mal po Mengšu poiskat, pa mogoče še Suzijinega vrtnarja srečam, da ga domov nagonim Suzi, kaj pa dela v Mengšu? Matr sem firbec mogoče kateri vrtiček obdeluje. Uh, še dobr da se nisem hvalila, da meni kdo vrtiček obdeluje, pa k sem povedala, da mojga ni.....to bi bla pa štala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:47:04
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ja Vrtnica, kavica in vozičkanje z veseljem OK,velja!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:47:52
|
|
|
|
mary_lou
|
o larisa dej me razsvetli prosim kje je linhartova v mengsu?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:48:27
|
|
|
|
Suzi*
|
mah, službeno je bil v hiši kulinarike Jezeršek al neki tazga ....cel dan se je med sestanki basal z dobrotami, pol mi pa še po telefonu govori kaj je vse jedel (je moral, ker ga je vest pekla ), jaz pa lačna.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:48:39
|
|
|
|
mala_pikica
|
Sem dodala nove slikice! Geslo je patricija.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:49:05
|
|
|
|
vrtnica76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ja Vrtnica, kavica in vozičkanje z veseljem Dolenjka, sej ne vem kje se dons kure potikajo. jih morem it kr mal po Mengšu poiskat, pa mogoče še Suzijinega vrtnarja srečam, da ga domov nagonim Suzi, kaj pa dela v Mengšu? Matr sem firbec mogoče kateri vrtiček obdeluje. Mu vsaj zalivat ne bo treba,ker je blo dost dežja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:49:45
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ja Vrtnica, kavica in vozičkanje z veseljem Dolenjka, sej ne vem kje se dons kure potikajo. jih morem it kr mal po Mengšu poiskat, pa mogoče še Suzijinega vrtnarja srečam, da ga domov nagonim Suzi, kaj pa dela v Mengšu? Matr sem firbec mogoče kateri vrtiček obdeluje. Uh, še dobr da se nisem hvalila, da meni kdo vrtiček obdeluje, pa k sem povedala, da mojga ni.....to bi bla pa štala ja, le pazi se, larisica!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:52:04
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou o larisa dej me razsvetli prosim kje je linhartova v mengsu? Uf, ta je pa težka. Sem priseljena, tko da ti ne znam pomagat z glave. Če se ti ne mudi, ti lahko pa jutri povem, ko mojega domorodca vprašam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:52:51
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ja Vrtnica, kavica in vozičkanje z veseljem Dolenjka, sej ne vem kje se dons kure potikajo. jih morem it kr mal po Mengšu poiskat, pa mogoče še Suzijinega vrtnarja srečam, da ga domov nagonim Suzi, kaj pa dela v Mengšu? Matr sem firbec mogoče kateri vrtiček obdeluje. Mu vsaj zalivat ne bo treba,ker je blo dost dežja bolš za njega
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:53:09
|
|
|
|
mary_lou
|
no dej ga prasi kje je harmonija da nom prevec iskala ma mava z lubijem konc mesca r.d pa bo to darilo za oba
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 5.6.2008 22:53:20
|
|
|
|
vrtnica76
|
Mala_pikica,prava srčka sta tvoje dva sončka .Zelo lušne fotke!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......