|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
9.7.2008 23:06:33   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Mah nekaj časa še, drugače pa daš nekaj malega in nato še priklopiš. Ampak če že imamo mleko, se dajmo potruditi da ga čim več in čim dlje dobivajo, a ne?

Mesečnica, ti imaš alergično punčko in  ti me verjetno najbolj razumeš zakaj tako razmišljam o GH user posted image  Od moje sestre sinek je bil zelo hud alergik, zdaj je že skoraj ok, je dal pa kar nekaj terapij z bioresonanco skozi in zdaj že veliko stvari lahko je, ona pa tudi, kar žari ker lahko kaj več poje, kot samo tiste zadeve na riževi osnovi...  Res ne bi rada dala kaj podobnega skozi user posted image

Ne želim pametovat, ampak ob vsem tem se sprašujem, če je takšnim otrokom res prehitro uvajanje povzročilo te user posted image  alergije? user posted image user posted image user posted image

Ne, on jo je fasal že prej, preko nje user posted image  Tudi cepljen ni, pa še dobro da ne, ker cepivo vsebuje beljak, on pa je na beljak alergičen. Če bi ti videla kako spraskan se je vsako jutro zbujal user posted image  Pa kako je jokal ponoči ker ga je srbelo user posted image
Vseeno pa so to občutljivi organizmi, črevesje, želodček.... raje počasi, pa ne bo nič zamudila, kot pa da dam skozi to kar sem videla pri sestri user posted image  
Poglej sliko boge Lane od Mesečnice user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
9.7.2008 23:08:06   
mesecnica
Samo v teh prvih cepivih baje ni jajc notri. Tako mi je rekla P. user posted image

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
9.7.2008 23:08:07   
bamby
Jaz ji Frutkov načeloma tudi ne dajem. Ne bom rekla, da sploh nobenega, se jih pa raje izogibam in hrano sama pripravim. Če grem ven, že doma pripravim sadje in ga dam v ta lonček od Aventa, ki sem ga dobila v paketu v P ali v paketu Varne prihodnosti, ker se fajn zapre.

Neposredna povezava do sporočila: 4253
9.7.2008 23:08:44   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Meti - sem pa res važna user posted image user posted image user posted image . Zdaj sem končno mobilna...

Suzi - uh ne vem...se mi zdi, da ste sedaj mal prehude zame. Saj si vidla zadnjič, da sem bila čist crknjena pa nisem mela neke dolge ture... Bom vidla... Pa res ste kar zgodnje. Greste vsak dan?

vsak dan gremo ven, ampak ne tako daleč. do bršljina smo šle v tem času 3x. drugač pa do razpotja in nazaj, pol pa na loki kampiramo. user posted image  al pa na kakšni klopci....ko tamala2 jesta.  ...tako da smo večinoma blizu, se komot tud poznej priklopiš. user posted image  zaspanke vidve. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
9.7.2008 23:09:53   
dolenjka
Bamby, upam da ji bo všeč, samo je še čist premajhna. Kar se zelenjave tiče bom začela z Bučkami in to septembra, potem pa ostala zelenjava, sadje bom kasneje, ker je sladko. Že pri soku sem se bala sladkorja user posted image  Zdaj na morju ji bom sama delala jabolčni sok, ker bom imela ljubim mir in čas user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
9.7.2008 23:11:29   
mesecnica

Mah nekaj časa še, drugače pa daš nekaj malega in nato še priklopiš. Ampak če že imamo mleko, se dajmo potruditi da ga čim več in čim dlje dobivajo, a ne?

Mesečnica, ti imaš alergično punčko in  ti me verjetno najbolj razumeš zakaj tako razmišljam o GH user posted image  Od moje sestre sinek je bil zelo hud alergik, zdaj je že skoraj ok, je dal pa kar nekaj terapij z bioresonanco skozi in zdaj že veliko stvari lahko je, ona pa tudi, kar žari ker lahko kaj več poje, kot samo tiste zadeve na riževi osnovi...  Res ne bi rada dala kaj podobnega skozi user posted image

Ne želim pametovat, ampak ob vsem tem se sprašujem, če je takšnim otrokom res prehitro uvajanje povzročilo te user posted image  alergije? user posted image user posted image user posted image

Ne, on jo je fasal že prej, preko nje user posted image  Tudi cepljen ni, pa še dobro da ne, ker cepivo vsebuje beljak, on pa je na beljak alergičen. Če bi ti videla kako spraskan se je vsako jutro zbujal user posted image  Pa kako je jokal ponoči ker ga je srbelo user posted image
Vseeno pa so to občutljivi organizmi, črevesje, želodček.... raje počasi, pa ne bo nič zamudila, kot pa da dam skozi to kar sem videla pri sestri user posted image  

Alergije res nikomur ne privoščim. Ker našo res full srbi in ji nič ne moreš pomagatuser posted image . Pa se vseeno dobro drži. Vidiš je pa ravno tako dobila to alergijo preko mene, ker njen imunski sistem še ni OK. Upam, da se pozdravi.

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
9.7.2008 23:13:02   
dolenjka

Samo v teh prvih cepivih baje ni jajc notri. Tako mi je rekla P. user posted image

Mogoče so že tako prečiščena? Jaz sem dobila info da je notri beljak user posted image  Pa ne od P, tko da naj te zdaj to ne skrbi!! Ko boš naslednjič tam, prosi za listek od cepiva, pa ga mal preštudiraj, mani je svinjsko žal, da ga nisem vzela. To pravico imamo, ker pri vsakem zdravilu piše, da je treba prebrati navodila, in cepivo je neke vrste zdravilo, samo da ne zdravi user posted image , pa nam ne dajo navodil in sestavin za prebrat. Kaj mislite, zakaj? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4257
9.7.2008 23:13:46   
dolenjka

Alergije res nikomur ne privoščim. Ker našo res full srbi in ji nič ne moreš pomagatuser posted image . Pa se vseeno dobro drži. Vidiš je pa ravno tako dobila to alergijo preko mene, ker njen imunski sistem še ni OK. Upam, da se pozdravi.

imata kako terapijo?

Neposredna povezava do sporočila: 4258
9.7.2008 23:13:50   
bamby

Največkrat je res tako, da se alergija na neka živila pokažejo že prej, preden do uvajanja GH sploh pride, kot Luni in Jakobu. Pa čisto verjamem, kako je to hudo, ko vidiš, da otrok trpi. Mislim pa, da če otrok k alregiji ni nagnjen, je zaradi uvajanja GH ne bo dobil, če pa je, se bo pa pokazala prej ali slej.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
9.7.2008 23:14:06   
srečka nosečka
user posted image  je verjamem, za vse alergike pa velik user posted image .

Sedaj nam dela preglavico GH, kaj šele bo, ko bodo v puberteti (in vse ostale zadeve zraven). user posted image
Zdaj bom kar verjela da je tako, mali otroki male skrbi, veliki otroci velike skrbi.
Jaz bom vedno v skrbeh in imela pomisleke, kako za svojo pikico naredit najbolje.

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
9.7.2008 23:16:15   
mesecnica

Mogoče so že tako prečiščena? Jaz sem dobila info da je notri beljak user posted image  Pa ne od P, tko da naj te zdaj to ne skrbi!! Ko boš naslednjič tam, prosi za listek od cepiva, pa ga mal preštudiraj, mani je svinjsko žal, da ga nisem vzela. To pravico imamo, ker pri vsakem zdravilu piše, da je treba prebrati navodila, in cepivo je neke vrste zdravilo, samo da ne zdravi user posted image , pa nam ne dajo navodil in sestavin za prebrat. Kaj mislite, zakaj? user posted image

Meni je rekla P, da je v cepivu pri 1 letu notri beljak in da se takrat (če alergija še obstaja) lahko cepi v kliničnem pod nadzorom. Tukaj pa da ni user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
9.7.2008 23:17:16   
mesecnica

imata kako terapijo?

Ne še. Na naslednjem pregledu bom zatežila za napotnice, pa ko bo stara 6 mesecev bomo šle še na terapijo na bioresonanco. Še vedno pa upam, da samo izveni...

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
9.7.2008 23:17:20   
bamby

Bamby, upam da ji bo všeč, samo je še čist premajhna. Kar se zelenjave tiče bom začela z Bučkami in to septembra, potem pa ostala zelenjava, sadje bom kasneje, ker je sladko. Že pri soku sem se bala sladkorja user posted image  Zdaj na morju ji bom sama delala jabolčni sok, ker bom imela ljubim mir in čas user posted image

Sadje ima naravni sladkor fruktozo, da ne boš kaj pomešala user posted image . Anaja ima sadje zelo rada, ne mara pa sokcev user posted image , pa četudi razredčenih user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
9.7.2008 23:17:26   
dolenjka
Bamby, se strinjam s teboj, samo spodbujati jih pa tudi ni fajn, ker so organizmi tako švoh user posted image  Veliko alergij je pa psihosomatskega izvora in izbruhnejo v povezavi s hrano....

Upam, da se Lana in Jakob čim prej "poštimata", pa moj prinček Oskar tudi!

Zdaj grem pa pančkat tudi jaz in se vam ju3 zjutraj spet pridružim user posted image

Sladke sanje!!

Neposredna povezava do sporočila: 4264
9.7.2008 23:18:05   
srečka nosečka
hvala za družbo danes zvečer, me moj vabi v posteljo user posted image

lepe sanje

nočko

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
9.7.2008 23:18:09   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

evo mene..punči je zaspala..je kar trajalo nekaj časa...

ja glede blazinic..hvala za pohvale...vam pa moram povedat, da sem čisti samouk in še sploh nimam veliko kilometrine za sabo glede šivanja... vendar sem kar zadovoljna s svojimi izdelki..no moja mami je še pred časom mela komentarje..ti itak nič ne znaš, pa sej ti ne bo ratal, škoda blaga pa cajta..sem bila kar mal jezna nanjo..user posted image

meti..veš tudi sama si želim zašiti oblogo za okrog posteljice..to bo zame naslednji podvig..ti sporočim če mi bo uspelo...user posted image

aja še prej se bom pa najbrž lotila šivanja blazin za na stole v jedilnici (saj so mi trenutno zelo pusti..)user posted image

mlavla, super obvladaš. a mi poveš, kaj si dala "noter" da je mehko? peno??user posted image  kaj in kje boš pa za obrobo kupila polnilo, ker jaz bi si tud to za posteljico sama rada zašila.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
9.7.2008 23:19:16   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Sadje ima naravni sladkor fruktozo, da ne boš kaj pomešala user posted image . Anaja ima sadje zelo rada, ne mara pa sokcev user posted image , pa četudi razredčenih user posted image .

Vem, samo je po okusu boljše kot zeljenjava. Tudi meni user posted image  No, pa naj najprej proba zelenjavo, da bo potem znala ta dobro ceniti user posted image  user posted image  user posted image  Tudi česen ji bom dajala, pa olivno olje, pa solila bom tudi...ampak vse lepo počasi...se daleč pride....zdaj grem počasiiiii  posteljo user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
9.7.2008 23:19:33   
mesecnica
Suzi vse bodo šle že spat (z mano vred) dokler boš prišla do konca user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
9.7.2008 23:20:05   
bamby
Saj jaz tudi grem spančkat.

nočko vsem

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
9.7.2008 23:20:36   
mesecnica
Nočko.

Mesečnica

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
9.7.2008 23:28:05   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

evo mene..punči je zaspala..je kar trajalo nekaj časa...

ja glede blazinic..hvala za pohvale...vam pa moram povedat, da sem čisti samouk in še sploh nimam veliko kilometrine za sabo glede šivanja... vendar sem kar zadovoljna s svojimi izdelki..no moja mami je še pred časom mela komentarje..ti itak nič ne znaš, pa sej ti ne bo ratal, škoda blaga pa cajta..sem bila kar mal jezna nanjo..user posted image

meti..veš tudi sama si želim zašiti oblogo za okrog posteljice..to bo zame naslednji podvig..ti sporočim če mi bo uspelo...user posted image

aja še prej se bom pa najbrž lotila šivanja blazin za na stole v jedilnici (saj so mi trenutno zelo pusti..)user posted image

mlavla, super obvladaš. a mi poveš, kaj si dala "noter" da je mehko? peno??user posted image  kaj in kje boš pa za obrobo kupila polnilo, ker jaz bi si tud to za posteljico sama rada zašila.

o suzi..a ti tud šivaš..

za polnilo sem pa uporabila poliesterski filc..ki se lahko pere..preverjeno danes na 40 stopinj in pa na 1200 obratov...pa še prišiti se ga da lepo...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
9.7.2008 23:38:28   
Suzi*

O Suzi čer.

Je bilo kosilo pri tašči dobro? user posted image

smo bli pri mojih starših. je blo dobro. user posted image  kuhan krompirček v kosih, bučke in paprika v omakci, pečene hrenovke in veliiik solate.

Neposredna povezava do sporočila: 4272
9.7.2008 23:47:54   
Suzi*

Suzi vse bodo šle že spat (z mano vred) dokler boš prišla do konca user posted image .

user posted image user posted image user posted image  itak ste vse že šle. user posted image  pa drugič bolj v "živo". danes sem čist v zaostanku, ker sem se tolk potepala, pa zvečer sem v miru Quelle prelistala.

Mlavla, sem za 30 RD dobila šivalni stroj. user posted image  Šivat znam za silo, kaj zarobim, skrajšam hlače, zakrpam,...me pa čaka izdelava oblekic za blazine (imam že ves material, samo časa ne), pa te obloge bi se tud lotla. Kolk filca si pa dala? Oz. koliko plasti naj ga dam za to oblogo za posteljico? user posted image  Kolk je sploh to debelo?

Neposredna povezava do sporočila: 4273
9.7.2008 23:50:51   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

user posted image user posted image user posted image  itak ste vse že šle. user posted image  pa drugič bolj v "živo". danes sem čist v zaostanku, ker sem se tolk potepala, pa zvečer sem v miru Quelle prelistala.

Mlavla, sem za 30 RD dobila šivalni stroj. user posted image  Šivat znam za silo, kaj zarobim, skrajšam hlače, zakrpam,...me pa čaka izdelava oblekic za blazine (imam že ves material, samo časa ne), pa te obloge bi se tud lotla. Kolk filca si pa dala? Oz. koliko plasti naj ga dam za to oblogo za posteljico? user posted image  Kolk je sploh to debelo?

bi morala zmerit...za oblogo bom najbrž dala celotno debelino...za blazinice pa sem dala le polovično...
ti sporočim ko izmerim..

drugač pa vidim,da znaš zagotovo več kot jaz...no upam,da se bom še česa naučila..saj veselje pa mam

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
9.7.2008 23:51:46   
mlavla
zdej grem pa tud jst pančkat..
nočko

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......