Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:06:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mah nekaj časa še, drugače pa daš nekaj malega in nato še priklopiš. Ampak če že imamo mleko, se dajmo potruditi da ga čim več in čim dlje dobivajo, a ne? Mesečnica, ti imaš alergično punčko in ti me verjetno najbolj razumeš zakaj tako razmišljam o GH Od moje sestre sinek je bil zelo hud alergik, zdaj je že skoraj ok, je dal pa kar nekaj terapij z bioresonanco skozi in zdaj že veliko stvari lahko je, ona pa tudi, kar žari ker lahko kaj več poje, kot samo tiste zadeve na riževi osnovi... Res ne bi rada dala kaj podobnega skozi Ne želim pametovat, ampak ob vsem tem se sprašujem, če je takšnim otrokom res prehitro uvajanje povzročilo te alergije? Ne, on jo je fasal že prej, preko nje Tudi cepljen ni, pa še dobro da ne, ker cepivo vsebuje beljak, on pa je na beljak alergičen. Če bi ti videla kako spraskan se je vsako jutro zbujal Pa kako je jokal ponoči ker ga je srbelo Vseeno pa so to občutljivi organizmi, črevesje, želodček.... raje počasi, pa ne bo nič zamudila, kot pa da dam skozi to kar sem videla pri sestri Poglej sliko boge Lane od Mesečnice
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:08:06
|
|
|
|
mesecnica
|
Samo v teh prvih cepivih baje ni jajc notri. Tako mi je rekla P.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:08:07
|
|
|
|
bamby
|
Jaz ji Frutkov načeloma tudi ne dajem. Ne bom rekla, da sploh nobenega, se jih pa raje izogibam in hrano sama pripravim. Če grem ven, že doma pripravim sadje in ga dam v ta lonček od Aventa, ki sem ga dobila v paketu v P ali v paketu Varne prihodnosti, ker se fajn zapre.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:08:44
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Meti - sem pa res važna . Zdaj sem končno mobilna... Suzi - uh ne vem...se mi zdi, da ste sedaj mal prehude zame. Saj si vidla zadnjič, da sem bila čist crknjena pa nisem mela neke dolge ture... Bom vidla... Pa res ste kar zgodnje. Greste vsak dan? vsak dan gremo ven, ampak ne tako daleč. do bršljina smo šle v tem času 3x. drugač pa do razpotja in nazaj, pol pa na loki kampiramo. al pa na kakšni klopci....ko tamala2 jesta. ...tako da smo večinoma blizu, se komot tud poznej priklopiš. zaspanke vidve.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:09:53
|
|
|
|
dolenjka
|
Bamby, upam da ji bo všeč, samo je še čist premajhna. Kar se zelenjave tiče bom začela z Bučkami in to septembra, potem pa ostala zelenjava, sadje bom kasneje, ker je sladko. Že pri soku sem se bala sladkorja Zdaj na morju ji bom sama delala jabolčni sok, ker bom imela ljubim mir in čas
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:11:29
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mah nekaj časa še, drugače pa daš nekaj malega in nato še priklopiš. Ampak če že imamo mleko, se dajmo potruditi da ga čim več in čim dlje dobivajo, a ne? Mesečnica, ti imaš alergično punčko in ti me verjetno najbolj razumeš zakaj tako razmišljam o GH Od moje sestre sinek je bil zelo hud alergik, zdaj je že skoraj ok, je dal pa kar nekaj terapij z bioresonanco skozi in zdaj že veliko stvari lahko je, ona pa tudi, kar žari ker lahko kaj več poje, kot samo tiste zadeve na riževi osnovi... Res ne bi rada dala kaj podobnega skozi Ne želim pametovat, ampak ob vsem tem se sprašujem, če je takšnim otrokom res prehitro uvajanje povzročilo te alergije? Ne, on jo je fasal že prej, preko nje Tudi cepljen ni, pa še dobro da ne, ker cepivo vsebuje beljak, on pa je na beljak alergičen. Če bi ti videla kako spraskan se je vsako jutro zbujal Pa kako je jokal ponoči ker ga je srbelo Vseeno pa so to občutljivi organizmi, črevesje, želodček.... raje počasi, pa ne bo nič zamudila, kot pa da dam skozi to kar sem videla pri sestri Poglej sliko boge Lane od Mesečnice Alergije res nikomur ne privoščim. Ker našo res full srbi in ji nič ne moreš pomagat . Pa se vseeno dobro drži. Vidiš je pa ravno tako dobila to alergijo preko mene, ker njen imunski sistem še ni OK. Upam, da se pozdravi.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:13:02
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Samo v teh prvih cepivih baje ni jajc notri. Tako mi je rekla P. Mogoče so že tako prečiščena? Jaz sem dobila info da je notri beljak Pa ne od P, tko da naj te zdaj to ne skrbi!! Ko boš naslednjič tam, prosi za listek od cepiva, pa ga mal preštudiraj, mani je svinjsko žal, da ga nisem vzela. To pravico imamo, ker pri vsakem zdravilu piše, da je treba prebrati navodila, in cepivo je neke vrste zdravilo, samo da ne zdravi , pa nam ne dajo navodil in sestavin za prebrat. Kaj mislite, zakaj?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:13:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mah nekaj časa še, drugače pa daš nekaj malega in nato še priklopiš. Ampak če že imamo mleko, se dajmo potruditi da ga čim več in čim dlje dobivajo, a ne? Mesečnica, ti imaš alergično punčko in ti me verjetno najbolj razumeš zakaj tako razmišljam o GH Od moje sestre sinek je bil zelo hud alergik, zdaj je že skoraj ok, je dal pa kar nekaj terapij z bioresonanco skozi in zdaj že veliko stvari lahko je, ona pa tudi, kar žari ker lahko kaj več poje, kot samo tiste zadeve na riževi osnovi... Res ne bi rada dala kaj podobnega skozi Ne želim pametovat, ampak ob vsem tem se sprašujem, če je takšnim otrokom res prehitro uvajanje povzročilo te alergije? Ne, on jo je fasal že prej, preko nje Tudi cepljen ni, pa še dobro da ne, ker cepivo vsebuje beljak, on pa je na beljak alergičen. Če bi ti videla kako spraskan se je vsako jutro zbujal Pa kako je jokal ponoči ker ga je srbelo Vseeno pa so to občutljivi organizmi, črevesje, želodček.... raje počasi, pa ne bo nič zamudila, kot pa da dam skozi to kar sem videla pri sestri Poglej sliko boge Lane od Mesečnice Alergije res nikomur ne privoščim. Ker našo res full srbi in ji nič ne moreš pomagat . Pa se vseeno dobro drži. Vidiš je pa ravno tako dobila to alergijo preko mene, ker njen imunski sistem še ni OK. Upam, da se pozdravi. imata kako terapijo?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:13:50
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ne, on jo je fasal že prej, preko nje Tudi cepljen ni, pa še dobro da ne, ker cepivo vsebuje beljak, on pa je na beljak alergičen. Če bi ti videla kako spraskan se je vsako jutro zbujal Pa kako je jokal ponoči ker ga je srbelo Vseeno pa so to občutljivi organizmi, črevesje, želodček.... raje počasi, pa ne bo nič zamudila, kot pa da dam skozi to kar sem videla pri sestri Poglej sliko boge Lane od Mesečnice Največkrat je res tako, da se alergija na neka živila pokažejo že prej, preden do uvajanja GH sploh pride, kot Luni in Jakobu. Pa čisto verjamem, kako je to hudo, ko vidiš, da otrok trpi. Mislim pa, da če otrok k alregiji ni nagnjen, je zaradi uvajanja GH ne bo dobil, če pa je, se bo pa pokazala prej ali slej.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:14:06
|
|
|
|
srečka nosečka
|
je verjamem, za vse alergike pa velik . Sedaj nam dela preglavico GH, kaj šele bo, ko bodo v puberteti (in vse ostale zadeve zraven). Zdaj bom kar verjela da je tako, mali otroki male skrbi, veliki otroci velike skrbi. Jaz bom vedno v skrbeh in imela pomisleke, kako za svojo pikico naredit najbolje.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:16:15
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Samo v teh prvih cepivih baje ni jajc notri. Tako mi je rekla P. Mogoče so že tako prečiščena? Jaz sem dobila info da je notri beljak Pa ne od P, tko da naj te zdaj to ne skrbi!! Ko boš naslednjič tam, prosi za listek od cepiva, pa ga mal preštudiraj, mani je svinjsko žal, da ga nisem vzela. To pravico imamo, ker pri vsakem zdravilu piše, da je treba prebrati navodila, in cepivo je neke vrste zdravilo, samo da ne zdravi , pa nam ne dajo navodil in sestavin za prebrat. Kaj mislite, zakaj? Meni je rekla P, da je v cepivu pri 1 letu notri beljak in da se takrat (če alergija še obstaja) lahko cepi v kliničnem pod nadzorom. Tukaj pa da ni .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:17:16
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mah nekaj časa še, drugače pa daš nekaj malega in nato še priklopiš. Ampak če že imamo mleko, se dajmo potruditi da ga čim več in čim dlje dobivajo, a ne? Mesečnica, ti imaš alergično punčko in ti me verjetno najbolj razumeš zakaj tako razmišljam o GH Od moje sestre sinek je bil zelo hud alergik, zdaj je že skoraj ok, je dal pa kar nekaj terapij z bioresonanco skozi in zdaj že veliko stvari lahko je, ona pa tudi, kar žari ker lahko kaj več poje, kot samo tiste zadeve na riževi osnovi... Res ne bi rada dala kaj podobnega skozi Ne želim pametovat, ampak ob vsem tem se sprašujem, če je takšnim otrokom res prehitro uvajanje povzročilo te alergije? Ne, on jo je fasal že prej, preko nje Tudi cepljen ni, pa še dobro da ne, ker cepivo vsebuje beljak, on pa je na beljak alergičen. Če bi ti videla kako spraskan se je vsako jutro zbujal Pa kako je jokal ponoči ker ga je srbelo Vseeno pa so to občutljivi organizmi, črevesje, želodček.... raje počasi, pa ne bo nič zamudila, kot pa da dam skozi to kar sem videla pri sestri Poglej sliko boge Lane od Mesečnice Alergije res nikomur ne privoščim. Ker našo res full srbi in ji nič ne moreš pomagat . Pa se vseeno dobro drži. Vidiš je pa ravno tako dobila to alergijo preko mene, ker njen imunski sistem še ni OK. Upam, da se pozdravi. imata kako terapijo? Ne še. Na naslednjem pregledu bom zatežila za napotnice, pa ko bo stara 6 mesecev bomo šle še na terapijo na bioresonanco. Še vedno pa upam, da samo izveni...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:17:20
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Bamby, upam da ji bo všeč, samo je še čist premajhna. Kar se zelenjave tiče bom začela z Bučkami in to septembra, potem pa ostala zelenjava, sadje bom kasneje, ker je sladko. Že pri soku sem se bala sladkorja Zdaj na morju ji bom sama delala jabolčni sok, ker bom imela ljubim mir in čas Sadje ima naravni sladkor fruktozo, da ne boš kaj pomešala . Anaja ima sadje zelo rada, ne mara pa sokcev , pa četudi razredčenih .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:17:26
|
|
|
|
dolenjka
|
Bamby, se strinjam s teboj, samo spodbujati jih pa tudi ni fajn, ker so organizmi tako švoh Veliko alergij je pa psihosomatskega izvora in izbruhnejo v povezavi s hrano.... Upam, da se Lana in Jakob čim prej "poštimata", pa moj prinček Oskar tudi! Zdaj grem pa pančkat tudi jaz in se vam ju3 zjutraj spet pridružim Sladke sanje!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:18:05
|
|
|
|
srečka nosečka
|
hvala za družbo danes zvečer, me moj vabi v posteljo lepe sanje nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:18:09
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla evo mene..punči je zaspala..je kar trajalo nekaj časa... ja glede blazinic..hvala za pohvale...vam pa moram povedat, da sem čisti samouk in še sploh nimam veliko kilometrine za sabo glede šivanja... vendar sem kar zadovoljna s svojimi izdelki..no moja mami je še pred časom mela komentarje..ti itak nič ne znaš, pa sej ti ne bo ratal, škoda blaga pa cajta..sem bila kar mal jezna nanjo.. meti..veš tudi sama si želim zašiti oblogo za okrog posteljice..to bo zame naslednji podvig..ti sporočim če mi bo uspelo... aja še prej se bom pa najbrž lotila šivanja blazin za na stole v jedilnici (saj so mi trenutno zelo pusti..) mlavla, super obvladaš. a mi poveš, kaj si dala "noter" da je mehko? peno?? kaj in kje boš pa za obrobo kupila polnilo, ker jaz bi si tud to za posteljico sama rada zašila.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:19:16
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Bamby, upam da ji bo všeč, samo je še čist premajhna. Kar se zelenjave tiče bom začela z Bučkami in to septembra, potem pa ostala zelenjava, sadje bom kasneje, ker je sladko. Že pri soku sem se bala sladkorja Zdaj na morju ji bom sama delala jabolčni sok, ker bom imela ljubim mir in čas Sadje ima naravni sladkor fruktozo, da ne boš kaj pomešala . Anaja ima sadje zelo rada, ne mara pa sokcev , pa četudi razredčenih . Vem, samo je po okusu boljše kot zeljenjava. Tudi meni No, pa naj najprej proba zelenjavo, da bo potem znala ta dobro ceniti Tudi česen ji bom dajala, pa olivno olje, pa solila bom tudi...ampak vse lepo počasi...se daleč pride....zdaj grem počasiiiii posteljo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:19:33
|
|
|
|
mesecnica
|
Suzi vse bodo šle že spat (z mano vred) dokler boš prišla do konca .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:20:05
|
|
|
|
bamby
|
Saj jaz tudi grem spančkat. nočko vsem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:20:36
|
|
|
|
mesecnica
|
Nočko.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:28:05
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla evo mene..punči je zaspala..je kar trajalo nekaj časa... ja glede blazinic..hvala za pohvale...vam pa moram povedat, da sem čisti samouk in še sploh nimam veliko kilometrine za sabo glede šivanja... vendar sem kar zadovoljna s svojimi izdelki..no moja mami je še pred časom mela komentarje..ti itak nič ne znaš, pa sej ti ne bo ratal, škoda blaga pa cajta..sem bila kar mal jezna nanjo.. meti..veš tudi sama si želim zašiti oblogo za okrog posteljice..to bo zame naslednji podvig..ti sporočim če mi bo uspelo... aja še prej se bom pa najbrž lotila šivanja blazin za na stole v jedilnici (saj so mi trenutno zelo pusti..) mlavla, super obvladaš. a mi poveš, kaj si dala "noter" da je mehko? peno?? kaj in kje boš pa za obrobo kupila polnilo, ker jaz bi si tud to za posteljico sama rada zašila. o suzi..a ti tud šivaš.. za polnilo sem pa uporabila poliesterski filc..ki se lahko pere..preverjeno danes na 40 stopinj in pa na 1200 obratov...pa še prišiti se ga da lepo...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:38:28
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica O Suzi čer. Je bilo kosilo pri tašči dobro? smo bli pri mojih starših. je blo dobro. kuhan krompirček v kosih, bučke in paprika v omakci, pečene hrenovke in veliiik solate.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:47:54
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Suzi vse bodo šle že spat (z mano vred) dokler boš prišla do konca . itak ste vse že šle. pa drugič bolj v "živo". danes sem čist v zaostanku, ker sem se tolk potepala, pa zvečer sem v miru Quelle prelistala. Mlavla, sem za 30 RD dobila šivalni stroj. Šivat znam za silo, kaj zarobim, skrajšam hlače, zakrpam,...me pa čaka izdelava oblekic za blazine (imam že ves material, samo časa ne), pa te obloge bi se tud lotla. Kolk filca si pa dala? Oz. koliko plasti naj ga dam za to oblogo za posteljico? Kolk je sploh to debelo?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:50:51
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Suzi vse bodo šle že spat (z mano vred) dokler boš prišla do konca . itak ste vse že šle. pa drugič bolj v "živo". danes sem čist v zaostanku, ker sem se tolk potepala, pa zvečer sem v miru Quelle prelistala. Mlavla, sem za 30 RD dobila šivalni stroj. Šivat znam za silo, kaj zarobim, skrajšam hlače, zakrpam,...me pa čaka izdelava oblekic za blazine (imam že ves material, samo časa ne), pa te obloge bi se tud lotla. Kolk filca si pa dala? Oz. koliko plasti naj ga dam za to oblogo za posteljico? Kolk je sploh to debelo? bi morala zmerit...za oblogo bom najbrž dala celotno debelino...za blazinice pa sem dala le polovično... ti sporočim ko izmerim.. drugač pa vidim,da znaš zagotovo več kot jaz...no upam,da se bom še česa naučila..saj veselje pa mam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:51:46
|
|
|
|
mlavla
|
zdej grem pa tud jst pančkat.. nočko
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......