|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
9.7.2008 22:46:29   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

bamby - a te žitne kašice, ki se mešajo z vodo (ni dodano not še AM) kar tako vmešajo v hrano, ali še ti dodaš AM?

Milupa, Hipp in Humana imajo že noter prilagojeno mleko, zato se zmešajo le z vodo. Lino kašice od Podravke, ali pa Bebi od Kolinske, se pa mešajo z mlekom (najprej s prilagojenim, nato z kravjim).

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
9.7.2008 22:46:58   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

[ Si še predstavljaš ne, kako otroci začnejo z užitkom jest, če jim nekaj paše. Edino ne vem, kako je z dojenimi otroci, kako se oni odzivajo na GH user posted image , Suzi že pravi, da Žani nič ne paše user posted image

Naši ful paše user posted image . Rada papa kot mamica. user posted image user posted image user posted image  

Meni je v P rekla, da smo pridni, ker že dodajamo. Pa naj ji pri 6M kar še jogurte in skute uvedem.
Itak je pa spet neka nova raziskava, ki je pokazala, da uvajanje pri 4M nič več ne uzpodbudi alergij, kot uvajanje kasneje. user posted image  No, pa naj bom pametna, ker si želim za svojega user posted image  LE NAJBOLJŠE user posted image

Čakam, dan, ko si bodo za dojenje umislili, da ni najbolje za user posted image . user posted image user posted image user posted image  Pol jih pa itak fentam. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
9.7.2008 22:47:54   
dolenjka
Meti, kot sem napisala, je to res tvoja odločitev. Samo ne obveži se, če si slučajno premisliš ali pa začneš pogrešat Janezka user posted image

Kar se pa GH tiče smo se pa itak zmenile, da vsaka po svoje....

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
9.7.2008 22:48:45   
MetiLu
Zdej grem pa spat, je ura že čist preveč!

Nočko user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
9.7.2008 22:49:10   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Zjutraj in zvečer bi jaz rada čim dlje dojila, dokler bo seveda milch user posted image

Jaz tudi, upam, da bodo joške sodelovale user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
9.7.2008 22:49:20   
mesecnica

mogoče pa sploh ne bo želela GH user posted image

Ti kar sanjaj user posted image user posted image user posted image . Ko boš dala carici žitno kašico, ji bo po mojem ful dogajal, tako kot Anaji in Larisi user posted image . Si še predstavljaš ne, kako otroci začnejo z užitkom jest, če jim nekaj paše. Edino ne vem, kako je z dojenimi otroci, kako se oni odzivajo na GH user posted image , Suzi že pravi, da Žani nič ne paše user posted image

Mah te žitne kašice mi itak ne dišjo. Jaz se bom trudila, da ji bom kuhala, pa potem kasneje s testeninami kombinirala user posted image  Prej ali slej bodo seveda uletele na jedilnik, samo bi res rada čim kasneje, recimo nekje okoli novega leta user posted image

Čer.
Dolenjka - kako boš s testeninami kombinirala user posted image . Lahko razložiš bolj podrobno???

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
9.7.2008 22:50:07   
dolenjka

Čakam, dan, ko si bodo za dojenje umislili, da ni najbolje za user posted image . user posted image user posted image user posted image  Pol jih pa itak fentam. user posted image

Bom šla s tabo user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4232
9.7.2008 22:50:12   
srečka nosečka

bamby - a te žitne kašice, ki se mešajo z vodo (ni dodano not še AM) kar tako vmešajo v hrano, ali še ti dodaš AM?

Milupa, Hipp in Humana imajo že noter prilagojeno mleko, zato se zmešajo le z vodo. Lino kašice od Podravke, ali pa Bebi od Kolinske, se pa mešajo z mlekom (najprej s prilagojenim, nato z kravjim).

Jaz sem kupila eno od Milupe. Pol moram vmešat v svoje mleko, ne samo z vodo in sadjem?

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
9.7.2008 22:51:30   
srečka nosečka

Bom šla s tabo user posted image  user posted image  user posted image

Zmenjeno user posted image user posted image user posted image , ker vidiš kakšni "knedli" so, ko si vedno nekaj "hudo pametnega" spomnijo"

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
9.7.2008 22:51:46   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

mogoče pa sploh ne bo želela GH user posted image

Ti kar sanjaj user posted image user posted image user posted image . Ko boš dala carici žitno kašico, ji bo po mojem ful dogajal, tako kot Anaji in Larisi user posted image . Si še predstavljaš ne, kako otroci začnejo z užitkom jest, če jim nekaj paše. Edino ne vem, kako je z dojenimi otroci, kako se oni odzivajo na GH user posted image , Suzi že pravi, da Žani nič ne paše user posted image

Mah te žitne kašice mi itak ne dišjo. Jaz se bom trudila, da ji bom kuhala, pa potem kasneje s testeninami kombinirala user posted image  Prej ali slej bodo seveda uletele na jedilnik, samo bi res rada čim kasneje, recimo nekje okoli novega leta user posted image

Čer.
Dolenjka - kako boš s testeninami kombinirala user posted image . Lahko razložiš bolj podrobno???

Testenine pa zelenjavco bom skupaj skuhala in stlačila in to bo to user posted image  Ampak do takrat bo še dolga, ker res mislim zelo počasi uvajat, kot je rekla bamby user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
9.7.2008 22:52:23   
bamby
Jaz ji pa zjutraj (oz. že dopoldan, ker tako dolgo spi),dajem že kar GH to žitno-mlečno kašico. Če bi ji pa mogla že ob 6h ali 7h dat jest, bi pa tudi le mleko dobila. Mi namreč zdaj jemo samo 4 obroke.

Neposredna povezava do sporočila: 4236
9.7.2008 22:54:06   
dolenjka
Bamby, sej vi ste že 5 m in pol stari user posted image  Nekje okoli 6m pa itak prešaltajo na 4-5 obrokov na dan (baje user posted image  ), tko da je to čist kulči user posted image
Verjamem, da se ti ob 6h zjutraj tut kašice ne bi dalo pripravljat, men se včasih še dojit ne da user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
9.7.2008 22:54:07   
mesecnica
Aha - jasno. Jaz bi tudi rada čim dlje dojila, sploh, ker je naša že itak alergetik. Pa ob uvajanju GH in ko se ulaufa bi tudi rada še zjutraj in zvečer samo dojila. Samo ne vem, če bo to našim user posted image  dovolj?

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
9.7.2008 22:56:00   
bamby

Jaz sem kupila eno od Milupe. Pol moram vmešat v svoje mleko, ne samo z vodo in sadjem?

Te kašice zmešaj samo z vodo, ker je to samostojen obrok, mešaj pa po navodilih (?g/? ml vode). Ne rabiš svojega mleka. Lahko pa primešaš tudi kaj sadja, ni pa nujno. Jaz sem ji včeraj dala noter še pol banane, da mi ne bi prej segnila, drugače ji pa samo to dam brez dodatka.

Neposredna povezava do sporočila: 4239
9.7.2008 22:57:19   
dolenjka
Mah nekaj časa še, drugače pa daš nekaj malega in nato še priklopiš. Ampak če že imamo mleko, se dajmo potruditi da ga čim več in čim dlje dobivajo, a ne?

Mesečnica, ti imaš alergično punčko in  ti me verjetno najbolj razumeš zakaj tako razmišljam o GH user posted image  Od moje sestre sinek je bil zelo hud alergik, zdaj je že skoraj ok, je dal pa kar nekaj terapij z bioresonanco skozi in zdaj že veliko stvari lahko je, ona pa tudi, kar žari ker lahko kaj več poje, kot samo tiste zadeve na riževi osnovi...  Res ne bi rada dala kaj podobnega skozi user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
9.7.2008 22:59:04   
srečka nosečka

Bamby, sej vi ste že 5 m in pol stari user posted image  Nekje okoli 6m pa itak prešaltajo na 4-5 obrokov na dan (baje user posted image  ), tko da je to čist kulči user posted image

baje ja user posted image  Naša se še kar pogosto doji user posted image , ji pa dam dopoldan GH in popoldan
Sicer ne vedno dva obroka GH, ker če sva kje zunaj jo raje podojim, kot pa neke kašice sabo vlačim. Nisom pa pristaš preveč frutekov in podobnega. No, tu in tam jih pa vseeno dobi. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
9.7.2008 23:00:43   
mesecnica

Mah nekaj časa še, drugače pa daš nekaj malega in nato še priklopiš. Ampak če že imamo mleko, se dajmo potruditi da ga čim več in čim dlje dobivajo, a ne?

Mesečnica, ti imaš alergično punčko in  ti me verjetno najbolj razumeš zakaj tako razmišljam o GH user posted image  Od moje sestre sinek je bil zelo hud alergik, zdaj je že skoraj ok, je dal pa kar nekaj terapij z bioresonanco skozi in zdaj že veliko stvari lahko je, ona pa tudi, kar žari ker lahko kaj več poje, kot samo tiste zadeve na riževi osnovi...  Res ne bi rada dala kaj podobnega skozi user posted image

Mi je čist jasno - res. Ker jaz bom tudi zelo pazljiva pri uvajanju GH. Mora organizem res ojačat, da sprejme neko hrano. 

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
9.7.2008 23:01:04   
srečka nosečka

Te kašice zmešaj samo z vodo, ker je to samostojen obrok, mešaj pa po navodilih (?g/? ml vode). Ne rabiš svojega mleka. Lahko pa primešaš tudi kaj sadja, ni pa nujno. Jaz sem ji včeraj dala noter še pol banane, da mi ne bi prej segnila, drugače ji pa samo to dam brez dodatka.

Mater sem glupa user posted image user posted image user posted image

Sem šla na škatlo gledat, pa piše da daš ta riž in vodo, pa še AM zraven????
A ti pa praviš, da lahko samo z vodo zmešam? Bom probala, thx

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
9.7.2008 23:02:01   
dolenjka
Sej mi je jasno da brez tega ne bo šlo, pa še dobre so nekatere user posted image
Samo ne bi pa rada, da je to vsak dan na jedilniku user posted image  Če pa kam greš pa jasno da to daš (če ne dojiš ali pa nič več), ker drugače smo lahko kar doma user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4244
9.7.2008 23:02:26   
bamby
Glejte punce: najbolje je prisluhnit svojemu otroku in se ravnati tako, kot on želi. Če se vam zdi, da je otrok dovolj zrel, da poiskusi GH, dajte mu probat in to take stvari, ki niso alergene. Saj ni treba takoj cel obrok GH uvest. Lahko postopoma po nekaj žličk. Itak boste same videle, kako bo otroku ugajalo. Morda bo celo zahteval še, ker mu bo dobro.
dolenjka, morda bi bilo pa carici všeč GH, npr. jabolko, hruška, banana, korenček, bučke...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
9.7.2008 23:02:47   
srečka nosečka

Ne želim pametovat, ampak ob vsem tem se sprašujem, če je takšnim otrokom res prehitro uvajanje povzročilo te user posted image  alergije? user posted image user posted image user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
9.7.2008 23:04:04   
mesecnica

Ne želim pametovat, ampak ob vsem tem se sprašujem, če je takšnim otrokom res prehitro uvajanje povzročilo te user posted image  alergije? user posted image user posted image user posted image

Jap. Ker organizem ni dovolj močan, da bi se boril.

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 4247
9.7.2008 23:04:31   
Suzi*
čer. user posted image

ful debatirate. vas grem prebrat.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 4248
9.7.2008 23:04:38   
srečka nosečka

Sej mi je jasno da brez tega ne bo šlo, pa še dobre so nekatere user posted image
Samo ne bi pa rada, da je to vsak dan na jedilniku user posted image  Če pa kam greš pa jasno da to daš (če ne dojiš ali pa nič več), ker drugače smo lahko kar doma user posted image

VSE PA ZA TO KER ŽELIM ZA NAŠE SONČKE NAJBOLJE

ja to sem povedala na glas, ker vem kako jih imamo rade!!!!

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
9.7.2008 23:05:18   
mesecnica
O Suzi čer.

Je bilo kosilo pri tašči dobro? user posted image

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?