Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 22:46:29
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka bamby - a te žitne kašice, ki se mešajo z vodo (ni dodano not še AM) kar tako vmešajo v hrano, ali še ti dodaš AM? Milupa, Hipp in Humana imajo že noter prilagojeno mleko, zato se zmešajo le z vodo. Lino kašice od Podravke, ali pa Bebi od Kolinske, se pa mešajo z mlekom (najprej s prilagojenim, nato z kravjim).
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 22:46:58
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby [ Si še predstavljaš ne, kako otroci začnejo z užitkom jest, če jim nekaj paše. Edino ne vem, kako je z dojenimi otroci, kako se oni odzivajo na GH , Suzi že pravi, da Žani nič ne paše Naši ful paše . Rada papa kot mamica. Meni je v P rekla, da smo pridni, ker že dodajamo. Pa naj ji pri 6M kar še jogurte in skute uvedem. Itak je pa spet neka nova raziskava, ki je pokazala, da uvajanje pri 4M nič več ne uzpodbudi alergij, kot uvajanje kasneje. No, pa naj bom pametna, ker si želim za svojega LE NAJBOLJŠE Čakam, dan, ko si bodo za dojenje umislili, da ni najbolje za . Pol jih pa itak fentam.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 22:47:54
|
|
|
|
dolenjka
|
Meti, kot sem napisala, je to res tvoja odločitev. Samo ne obveži se, če si slučajno premisliš ali pa začneš pogrešat Janezka Kar se pa GH tiče smo se pa itak zmenile, da vsaka po svoje....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 22:48:45
|
|
|
|
MetiLu
|
Zdej grem pa spat, je ura že čist preveč! Nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 22:49:10
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Zjutraj in zvečer bi jaz rada čim dlje dojila, dokler bo seveda milch Jaz tudi, upam, da bodo joške sodelovale
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 22:49:20
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka mogoče pa sploh ne bo želela GH Ti kar sanjaj . Ko boš dala carici žitno kašico, ji bo po mojem ful dogajal, tako kot Anaji in Larisi . Si še predstavljaš ne, kako otroci začnejo z užitkom jest, če jim nekaj paše. Edino ne vem, kako je z dojenimi otroci, kako se oni odzivajo na GH , Suzi že pravi, da Žani nič ne paše Mah te žitne kašice mi itak ne dišjo. Jaz se bom trudila, da ji bom kuhala, pa potem kasneje s testeninami kombinirala Prej ali slej bodo seveda uletele na jedilnik, samo bi res rada čim kasneje, recimo nekje okoli novega leta Čer. Dolenjka - kako boš s testeninami kombinirala . Lahko razložiš bolj podrobno???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 22:50:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Čakam, dan, ko si bodo za dojenje umislili, da ni najbolje za . Pol jih pa itak fentam. Bom šla s tabo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 22:50:12
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka bamby - a te žitne kašice, ki se mešajo z vodo (ni dodano not še AM) kar tako vmešajo v hrano, ali še ti dodaš AM? Milupa, Hipp in Humana imajo že noter prilagojeno mleko, zato se zmešajo le z vodo. Lino kašice od Podravke, ali pa Bebi od Kolinske, se pa mešajo z mlekom (najprej s prilagojenim, nato z kravjim). Jaz sem kupila eno od Milupe. Pol moram vmešat v svoje mleko, ne samo z vodo in sadjem?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 22:51:30
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Čakam, dan, ko si bodo za dojenje umislili, da ni najbolje za . Pol jih pa itak fentam. Bom šla s tabo Zmenjeno , ker vidiš kakšni "knedli" so, ko si vedno nekaj "hudo pametnega" spomnijo"
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 22:51:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka mogoče pa sploh ne bo želela GH Ti kar sanjaj . Ko boš dala carici žitno kašico, ji bo po mojem ful dogajal, tako kot Anaji in Larisi . Si še predstavljaš ne, kako otroci začnejo z užitkom jest, če jim nekaj paše. Edino ne vem, kako je z dojenimi otroci, kako se oni odzivajo na GH , Suzi že pravi, da Žani nič ne paše Mah te žitne kašice mi itak ne dišjo. Jaz se bom trudila, da ji bom kuhala, pa potem kasneje s testeninami kombinirala Prej ali slej bodo seveda uletele na jedilnik, samo bi res rada čim kasneje, recimo nekje okoli novega leta Čer. Dolenjka - kako boš s testeninami kombinirala . Lahko razložiš bolj podrobno??? Testenine pa zelenjavco bom skupaj skuhala in stlačila in to bo to Ampak do takrat bo še dolga, ker res mislim zelo počasi uvajat, kot je rekla bamby
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 22:52:23
|
|
|
|
bamby
|
Jaz ji pa zjutraj (oz. že dopoldan, ker tako dolgo spi),dajem že kar GH to žitno-mlečno kašico. Če bi ji pa mogla že ob 6h ali 7h dat jest, bi pa tudi le mleko dobila. Mi namreč zdaj jemo samo 4 obroke.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 22:54:06
|
|
|
|
dolenjka
|
Bamby, sej vi ste že 5 m in pol stari Nekje okoli 6m pa itak prešaltajo na 4-5 obrokov na dan (baje ), tko da je to čist kulči Verjamem, da se ti ob 6h zjutraj tut kašice ne bi dalo pripravljat, men se včasih še dojit ne da
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 22:54:07
|
|
|
|
mesecnica
|
Aha - jasno. Jaz bi tudi rada čim dlje dojila, sploh, ker je naša že itak alergetik. Pa ob uvajanju GH in ko se ulaufa bi tudi rada še zjutraj in zvečer samo dojila. Samo ne vem, če bo to našim dovolj?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 22:56:00
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka bamby - a te žitne kašice, ki se mešajo z vodo (ni dodano not še AM) kar tako vmešajo v hrano, ali še ti dodaš AM? Milupa, Hipp in Humana imajo že noter prilagojeno mleko, zato se zmešajo le z vodo. Lino kašice od Podravke, ali pa Bebi od Kolinske, se pa mešajo z mlekom (najprej s prilagojenim, nato z kravjim). Jaz sem kupila eno od Milupe. Pol moram vmešat v svoje mleko, ne samo z vodo in sadjem? Te kašice zmešaj samo z vodo, ker je to samostojen obrok, mešaj pa po navodilih (?g/? ml vode). Ne rabiš svojega mleka. Lahko pa primešaš tudi kaj sadja, ni pa nujno. Jaz sem ji včeraj dala noter še pol banane, da mi ne bi prej segnila, drugače ji pa samo to dam brez dodatka.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 22:57:19
|
|
|
|
dolenjka
|
Mah nekaj časa še, drugače pa daš nekaj malega in nato še priklopiš. Ampak če že imamo mleko, se dajmo potruditi da ga čim več in čim dlje dobivajo, a ne? Mesečnica, ti imaš alergično punčko in ti me verjetno najbolj razumeš zakaj tako razmišljam o GH Od moje sestre sinek je bil zelo hud alergik, zdaj je že skoraj ok, je dal pa kar nekaj terapij z bioresonanco skozi in zdaj že veliko stvari lahko je, ona pa tudi, kar žari ker lahko kaj več poje, kot samo tiste zadeve na riževi osnovi... Res ne bi rada dala kaj podobnega skozi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 22:59:04
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Bamby, sej vi ste že 5 m in pol stari Nekje okoli 6m pa itak prešaltajo na 4-5 obrokov na dan (baje ), tko da je to čist kulči baje ja Naša se še kar pogosto doji , ji pa dam dopoldan GH in popoldan Sicer ne vedno dva obroka GH, ker če sva kje zunaj jo raje podojim, kot pa neke kašice sabo vlačim. Nisom pa pristaš preveč frutekov in podobnega. No, tu in tam jih pa vseeno dobi.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:00:43
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mah nekaj časa še, drugače pa daš nekaj malega in nato še priklopiš. Ampak če že imamo mleko, se dajmo potruditi da ga čim več in čim dlje dobivajo, a ne? Mesečnica, ti imaš alergično punčko in ti me verjetno najbolj razumeš zakaj tako razmišljam o GH Od moje sestre sinek je bil zelo hud alergik, zdaj je že skoraj ok, je dal pa kar nekaj terapij z bioresonanco skozi in zdaj že veliko stvari lahko je, ona pa tudi, kar žari ker lahko kaj več poje, kot samo tiste zadeve na riževi osnovi... Res ne bi rada dala kaj podobnega skozi Mi je čist jasno - res. Ker jaz bom tudi zelo pazljiva pri uvajanju GH. Mora organizem res ojačat, da sprejme neko hrano.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:01:04
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka bamby - a te žitne kašice, ki se mešajo z vodo (ni dodano not še AM) kar tako vmešajo v hrano, ali še ti dodaš AM? Milupa, Hipp in Humana imajo že noter prilagojeno mleko, zato se zmešajo le z vodo. Lino kašice od Podravke, ali pa Bebi od Kolinske, se pa mešajo z mlekom (najprej s prilagojenim, nato z kravjim). Jaz sem kupila eno od Milupe. Pol moram vmešat v svoje mleko, ne samo z vodo in sadjem? Te kašice zmešaj samo z vodo, ker je to samostojen obrok, mešaj pa po navodilih (?g/? ml vode). Ne rabiš svojega mleka. Lahko pa primešaš tudi kaj sadja, ni pa nujno. Jaz sem ji včeraj dala noter še pol banane, da mi ne bi prej segnila, drugače ji pa samo to dam brez dodatka. Mater sem glupa Sem šla na škatlo gledat, pa piše da daš ta riž in vodo, pa še AM zraven???? A ti pa praviš, da lahko samo z vodo zmešam? Bom probala, thx
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:02:01
|
|
|
|
dolenjka
|
Sej mi je jasno da brez tega ne bo šlo, pa še dobre so nekatere Samo ne bi pa rada, da je to vsak dan na jedilniku Če pa kam greš pa jasno da to daš (če ne dojiš ali pa nič več), ker drugače smo lahko kar doma
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:02:26
|
|
|
|
bamby
|
Glejte punce: najbolje je prisluhnit svojemu otroku in se ravnati tako, kot on želi. Če se vam zdi, da je otrok dovolj zrel, da poiskusi GH, dajte mu probat in to take stvari, ki niso alergene. Saj ni treba takoj cel obrok GH uvest. Lahko postopoma po nekaj žličk. Itak boste same videle, kako bo otroku ugajalo. Morda bo celo zahteval še, ker mu bo dobro. dolenjka, morda bi bilo pa carici všeč GH, npr. jabolko, hruška, banana, korenček, bučke...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:02:47
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mah nekaj časa še, drugače pa daš nekaj malega in nato še priklopiš. Ampak če že imamo mleko, se dajmo potruditi da ga čim več in čim dlje dobivajo, a ne? Mesečnica, ti imaš alergično punčko in ti me verjetno najbolj razumeš zakaj tako razmišljam o GH Od moje sestre sinek je bil zelo hud alergik, zdaj je že skoraj ok, je dal pa kar nekaj terapij z bioresonanco skozi in zdaj že veliko stvari lahko je, ona pa tudi, kar žari ker lahko kaj več poje, kot samo tiste zadeve na riževi osnovi... Res ne bi rada dala kaj podobnega skozi Ne želim pametovat, ampak ob vsem tem se sprašujem, če je takšnim otrokom res prehitro uvajanje povzročilo te alergije?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:04:04
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mah nekaj časa še, drugače pa daš nekaj malega in nato še priklopiš. Ampak če že imamo mleko, se dajmo potruditi da ga čim več in čim dlje dobivajo, a ne? Mesečnica, ti imaš alergično punčko in ti me verjetno najbolj razumeš zakaj tako razmišljam o GH Od moje sestre sinek je bil zelo hud alergik, zdaj je že skoraj ok, je dal pa kar nekaj terapij z bioresonanco skozi in zdaj že veliko stvari lahko je, ona pa tudi, kar žari ker lahko kaj več poje, kot samo tiste zadeve na riževi osnovi... Res ne bi rada dala kaj podobnega skozi Ne želim pametovat, ampak ob vsem tem se sprašujem, če je takšnim otrokom res prehitro uvajanje povzročilo te alergije? Jap. Ker organizem ni dovolj močan, da bi se boril.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:04:31
|
|
|
|
Suzi*
|
čer. ful debatirate. vas grem prebrat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:04:38
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sej mi je jasno da brez tega ne bo šlo, pa še dobre so nekatere Samo ne bi pa rada, da je to vsak dan na jedilniku Če pa kam greš pa jasno da to daš (če ne dojiš ali pa nič več), ker drugače smo lahko kar doma VSE PA ZA TO KER ŽELIM ZA NAŠE SONČKE NAJBOLJE ja to sem povedala na glas, ker vem kako jih imamo rade!!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 9.7.2008 23:05:18
|
|
|
|
mesecnica
|
O Suzi čer. Je bilo kosilo pri tašči dobro?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?