dolenjka
|
Drage moje, najlepša hvala za spodbudne besede! Carica je bila res bolj pančkana, drugače pa OK. Veš Bamby, jaz imam samo 1 otročka in tudi če bi jih imela 5 bi mislila enako. 1 na .....tisoč faše stranske učinke, avtizem.... in kaj če bo to ravno moja pikica Ne bom pisala kaj vse sem prebrala v teh dveh mesecih, ker bolj da ne veste (tiste, ki se v to niste poglabljale). Jaz si samo želim, da bom tudi jaz čim prej mirno spala. Nikoli ne bom vedela kako bi bilo, če je ne bi, zdaj je kar je in jo bomo cepili tudi 2 intretjič, samo proti moji volji in če se ji kaj zgodi, bo z menoj konec! In ja, vem, da so bolezni zelo nevarne in niso popolnoma izkoreninjene, nikjer pa ne piše, da bi jo ravno ona dobila, spet smo na 1 proti .....tisoč. Torej tu nekje kar se statistike tiče a ne? potem pa so tu še alergije...... No, zdaj je kar je in debata zaključena. Malo težje je zaspala danes ("šele" 21.00) in upam, da bo imela lepo nočko in sladke sanje Ima pa 2 nove kopalke Sem dobila prijaznih 20% popusta na oboje, ker so bile kar drage S popustom vred 63 EUR po komadu Hude k 100 hudičev, bom kar spala na plaži čez noč, ker prejšnjo rundo nisem bila na plaži nič, ker sem debela, bela, brez pametnih kopalk (predvsem joške delajo probleme tastarim)... zdej imam pa dvoje in še paero zraven 1 so oranžne s srebrno šnalo na spodnjem delu, druge pa krem in olivnozelene, pa še paero je bil v kompletu. Ene je plačal moj, druge sem si pa sama na karto varalico kupila Že lani na Baliju sem si kupila oranžen sarong in zdaj samo še nedeljo čakam Tko, sem mal izmučena od današnjega faking dneva in bom šla počasi na kavč, potem pa v zg. štuk