|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
28.6.2008 23:22:46   
Suzi*
mi smo se dopoldne crklali doma, popoldne smo pa šli mal na potep. je blo tako luštno zunaj, res prijetna temperatura. user posted image
moj je na zaključnem pikniku od zbora. user posted image  mah, skos majo nekaj, upam, da bo zdej počas konc za čez poletje.user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
28.6.2008 23:27:50   
nuka
Suzi pol sva na istem. Vsak vikend neki najde. Sam dons bo potegnu čez noč. Sej po en stran mi čist prov pride. Bom vsaj ponoč spala ker ne bo smrčanja.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
28.6.2008 23:28:34   
MetiLu
U mater kok je že ura...
Jaz sem uspela skoraj vse zlikat, zdej grem pa hitro spat, ker bom mogla najbrž kmal vstat user posted image  

Dolenči hvala, sej jaz bi jo tud sam za nogice in rokice rabila, drgač je oblečen user posted image  na plaži pa tudi v senci žarki pečejo ... sem vidla zadnjič, pa ga nisem mela s čim namazat user posted image  grem v ponedeljek v lekarno, moram par stvari nabavit, pa bom še tole. Za najina možakarja pa vem, sem mojga komaj dol z galerije spravila user posted image

Pinči, uživajte jutri user posted image

Zdele pa luftam, je kar frišno zunaj, me že malo zebe user posted image  se je v stanovanju končno shladilo na 23,5°C user posted image

Grem spat ...
Nočko user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
28.6.2008 23:28:50   
Suzi*
a je bila katera na Pagu v kampu Straško in Zadru v Zatonu??? a lahko kaj priporočate? gledam pa apartmaje al pa tiste mobilne hiške.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
28.6.2008 23:32:44   
Suzi*
Meti, jaz našo tud namažem. vsaj po nogicah, ki so pri vozičkanju težko v senci. boljš to kokr da jo sonce opajsa. imam pa kremo Eucerin, f 40 v spreju (za oba tamaučka). mustela je pa od rojstva naprej.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
28.6.2008 23:33:03   
nuka
Za Straško vem sam to da je veliko sence. Ga kar pohvalja. Samo tam pa še nisem bla. Bolj obvladam Lošinj.

Meti si bla pridna danes. Jaz sem včeri zvečer likala. Se kup sploh ni hotel zmanjšat.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
28.6.2008 23:36:23   
Suzi*
Larisa, jaz bom nabavla mei tei. Itak je od takrat, ko tamali že lepo kravice pasejo oz. ko so na trebuščku, da se na rokice opirajo. tako nekje piše, pa ne vem kje. naša je pa ko en periskop ves čas ko je na bušiju, pa kar sedela bi skos. tako da se moram samo še odločit za barvo oz. vzorček, pa naročim.user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
28.6.2008 23:39:36   
Suzi*
jooj, ne mi o likanju, me ena gora čaka, pa se mi sploh ne ljubi. mogoče v pon. če ne bo preveč vroče. user posted image
sem pa strokovnjak uspela pobarvat pol cunj iz pralnega stroja v modro. user posted image user posted image  pojma nimam od katere stvari se je tako pobarvalo. zdej mi pa ne preostane druzga kokr da v varekino vržem????, ker tako lisasto ni za nosit. ...pa glih tanajlepše majčke od tamalih. user posted image  pa čist nov slinček.user posted image user posted image  mah, bi se kr požrla. user posted image  

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
28.6.2008 23:46:59   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: itata

jutro,
bajsa: matr sej mene tud tkole kdaj spomin izda pa kej zašuštram... sam da sem jaz zadnjič pozabila pri baki štedilnik prižgan - kao sem dala vodo gret za čaj in sem pozabla pa sva šle vmes z mamo ven na sprehod. čez eno uro nazaj. še dobr da ima neko varovalo (keramična plošča) k se je ugasnil vmes na srečouser posted image  pridna da si šla pogledat babco...

user posted image user posted image user posted image  to se je pa tudi meni že zgodilo, da sem praktično "vodo prismodila", ko sem jo dala gret z Anajino mleko. In to se mi je zgodilp celo že 2x user posted image . In zakaj? Zato ker sem odvisnica od RR in vse sproti pozabim, kaj delam user posted image user posted image !

itata, šteje se, da do 6. meseca starosti otok še potrebuje nočno hranjenje, ptem pa je morda že res otrokova razvada. Jaz bi do takrat počakala, potem pa šele začela kakšne ukrepe izvajat za odvajanje nočnega hranjenja. Če čez dan zadosti je, potem ni panike. Morda bi pomagalo tudi uvajanje GH. Naša je začela spat, ne da bi rabila ponoči jest, čim sva začeli jest GH.

misar, na splošno se po Idriji tudi bolj enostavne stvari kleklja. Kar sem jaz poslikala, sta dva prtička, ki sem ju v čipkarski šoli klekljala (z rožicami in tisti okrogel, ki ima več tehnik). Laboda pa sem sama sklekljala in je slika s celo družino (zadaj so še trije majhni) poslikala sem samo največjega, ker je bil najzahtevnejši. Če imaš čas in voljo, je prav fajn, ampak meni se res ne da user posted image . Morda enkrat, ko bodo otroci že večji user posted image . Ima tašča res ene ubitačne papirce. Zame pravi izziv! Je pa res zelo zahteven in morda se ga bom enkrat, ko bom pri volji res lotila. No, jih ima več, samo meni je eden bil posebno všeč. Je tihožitje - vaza z šopkom različnih rož in trav.

IZVIRNO SPOROČILO: Janey
kaj bučke daste svojimuser posted image z olupom al brez????

Midve še nisva do tamo prišle, ampak jaz bi jih za začetek verjetno olopila.

mery lou, noro presenečenje za RD od lubija user posted image . Pa iskrene čestitke še od mene in Anaje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . !!

meti, pa probaj oblogo vseeno odstranit, da vidiš kako izgleda. Če je Janez dovolj velik, jo morda res ne potrebuje več, pa bolj komot mu bo. Saj ni nujno, da mora vse imet, če je zraven user posted image . Na vožnji bo pa po moje vse OK. Pojdite od doma v zgodnjih jutranjih urah (npr. ob 3h), da ne bo vroče, pa Janez bo spal. Če boste šli na avtocesto, je itak hitra pot, čeprav se pri tunelu zna zabasat, zato bi bilo skor bolje it do, Maslenice po jadranski magistrali, potem pa po AC do Šestanovca. Mi smo šli lani tako in je bilo super! Letos bomo tudi šli isto, le da gremo po AC le do Trogirja.

jencili, tisto kartico od varne prihodnosti za paket sem jaz kar žlahtnici podarila, ker oktrobra pričakuje user posted image .
Za krst, obhajilo ali birmo onavadi podarimo kar čestitko, noter pa nekaj denarja. So najbolj veseli user posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

Ena je pisala za fredov obroč  , sem šla gledat  in stane 24,90€. Zvezdico s cedeji  sem pa zamudila , je že redna cena user posted image

Sem dobila nov baby center katalog in so zdaj v akciji za 20€.

buči, user posted image user posted image user posted image  verjamem, da je s starši težko shajat. Jaz sem imela tudi pop**** ko sem bila še doma. Stalno se je mati nekaj name spravljala. Odkar sem na svojem, je pa vse OK.
Upam, da čimprej umirita spor med vamauser posted image !

Vsem ki greste na morje, lepo uživajte!!!

Jaz sem se prej tudi mal s peglo sprehajala, pa kasno smo spet domov prišli, pa je bilo treba še oba otroka skopat. Mi bi tudi rabili klimo, ampa kse zaenkrat raje umaknemo v hladnejše kraje za popoldneve, ponoči imamo pa vse križem odprto, pa še popihat noče. Še dežja ni bilo včeraj, čeprav se je celo popoldne pripravljalo user posted image .
Včeraj mi je Anaja popoldan spala cele 3 ure od 18h- 21h. Itak da se je že ob 4.30 zbudila in do 7.30 ni dala miru user posted image . Sem  probala vse načine od dude, pokrivanja, pleničke za ninico, do papcanja. Je pojedal le 110 in imela akrobacije po postelji dalje. Ko je pa zaspala je pa že Tim ob 8h vstopil v spalnico, da je lačen. Sem rekla mojmu, naj mu gre za jest dat, ker sem jaz skozi Anajo pedenala, pa je rekel,da on tudi ni nič spal user posted image . Itak,da sem mu šla dat jest, Anaja se je pa tudi potem ob 8.40 zbudila, da sem jo šla nahranit in previt in sva itak vstali. Danes je pa nisem pustila spat. Upam,da bo nocoj bolje!

Jutri gremo popoldan na parnik Lucija na Most na Soči user posted image . On, Tim in tašča pa grejo že zjutraj na Sveto Goro (pri novi Gorici)po tasta, ker nocoj celo noč hodi peš iz Idrije do tja. Potem imajo še mašo in nato grejo domov. Jih je več takih zagrizenih, ki hodijo tja peš user posted image  (imajo romanje vsako leto). Jaz grem zdaj raje spat!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
29.6.2008 0:01:35   
Suzi*
nočko, tud jaz letim v mižule.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
29.6.2008 7:30:00   
Februarka08
Jutro.
Prvauser posted image Končno enkratuser posted image
Mala seveda še spančka, zvečer je pozno zaspala, ker sem mela obiske in je bil šunderuser posted image , vmes sem pa peglala, se nisem pustila motituser posted image
Smo mel pa že petelinji zajtrk in je končnooooooo spet tak kot pred user posted image no, mal še manjkauser posted image Možek že zajtrk pripravlja, pol gremo pa v šoping, na kavico in še kamuser posted image za kosilo bomo pa pekli zunaj, tako da bo kuhna spet lepa ostalauser posted image user posted image

Lepo nedeljo vsem, uživajte, Jencili srečno pot!user posted image

Aja, evo tud naša smolčica danes praznuje 4. mini roj. danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
29.6.2008 7:40:50   
pina-1
jutro.
ste včeri vse na plano prišle, ko sem jaz odšlauser posted image user posted image user posted image  lumpe.

jaz sem že od 5. 30 ouf. sem že spohala eso za na plažo. zdej ko kavo spijem pa še zbaše po torbah kar rabimo in gremo. Se mi zdi da tovorimo kot norci, pa gremo samo za en danuser posted image

buči včeri sem pozabla ti poslat en objemček. Besede so skoraj odveč. Sama najbolje veš kako in kaj. jaz ne zagovarjam da je treba potrpet ker je tvoja mama. Klinc pa taka mati, ki me samo ob živce spravlja. Probaj se skulirat in umirit, za tvoje fante. Oni rabijo mirno in sproščeno mamo.

Meti, jaz sem zadnjič tisti post od elle preštudirala in kupila kremo v lidlu, ker je zelo dobro ocenjena pa še poceni je. Meni je noro dajat 25€ za eno kremo za sonce. Sem pa tudi dobila od chiccota v paketu od varne prihodnosti in se jo s tistim zadnjič namazala. JE blo kullll.

grem sedaj mojga zbudit in spakirat do konca, ker čez eno urco će gremmo.
zvečer ali pa jutri zjutraj vam pa pripopam kako slikico. Upa, da bo ana danes tudi od volje za kopanje. Zadnjič je v fredove obroču full uživala.
Vse ki pa kolebate, ali kupit ta obroč ali ne, naj vam povem da se ga fulll splača. Otroci tako fajn noter stojijo. Ana je kar brcala z nogicami kot kaka mala žabica. user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
29.6.2008 7:41:46   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Aja, evo tud naša smolčica danes praznuje 4. mini roj. danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
29.6.2008 7:55:05   
buči
Jutro, upam, da boste imeli lepo nedeljo, ne preveč vročo. Naš Aljaž danes praznije rojstni dan, ampak prideta le 2 prijateljčka, ker so večina na morju, ostali pa bolani. Sicer ga ima šele v sobto, ampak gremo potem na dopust, pa se tako veseli, da moramo nekaj početi v to smer. Grem eno mini torto kupit, ker nisem pri volji za peko. Upam, da ne bo prevroče.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
29.6.2008 8:24:53   
misar
dobro jutro...

spet kar fino spaliuser posted image budnica dvakrat, zdaj jo pa dragec animira, ker ma mami pomembnejše delo.user posted image user posted image user posted image

zvečer pa že 3 dni nimamo problema za zaspat. ja očitno je njena ura okoli osmih. po kopanju jo sam odložim v najino posteljo se uležem zraven, se mal poigrava, ji zapojem kako pesmico, povem kaj smo delali čez dan in eto ona že drnjoha. da bi le tako ostalo user posted image user posted image user posted image

včeraj se je tašča spet izkazala in naju poklicala že dopoldan, da če bi rada kaj počela, da lahko tamalo k njej pripeljeva. najprej sva razmišljala, da bi si mal časa zase vzela pa mal posteljo mečkala, ker pa je tamala ful dopoldan drnjohala, sva to rešila že dopoldan user posted image ...po kosilutašči res pripeljeva tamalo midva pa hopa na motor user posted image user posted image user posted image , ma je pasalouser posted image user posted image , sva letos sam enkrat šla na motor.

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: misar

dobro jutro

jencili: kaj pri vragu je porivalček user posted image user posted image user posted image user posted image , mene beseda spominja na vse drugo kot na otroško igračo user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe, da ne boš preveč ugotavljala, kaj bi to lahko bilo. Zelo uporabna zadeva...

http://soncek.si/si/1598-tomy-vecnamenska-igraca-multi-6-i2272.shtml

hej jencili, to mamo pa tud mi...a porivalček se reče?! user posted image user posted image user posted image user posted image

meti...jaz sem kupila v NY kavbojke št. 25 pa so se tud men,  ultra razvlekle pa sem bila jezna ko user posted image pa še glih pocen niso bleuser posted image user posted image ...ja vem da majo kavbojke 24, sam jaz bi neki ala hlače v beli barvi, ja saj lohk tud jeans sam se mi zdi skor mal prevroče za kavbojke user posted image , pa še tko bedno, da dam 50-60€ za hlače, ki jih mam lahko sam enkrat pol jih moram pa kar prat dat, da jih spet mal skupi potegne user posted image

< Sporočilo je popravil misar -- 29.6.2008 8:30:30 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
29.6.2008 8:50:52   
Suzi*
jutro.

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Meti, jaz sem zadnjič tisti post od elle preštudirala in kupila kremo v lidlu, ker je zelo dobro ocenjena pa še poceni je. Meni je noro dajat 25€ za eno kremo za sonce. Sem pa tudi dobila od chiccota v paketu od varne prihodnosti in se jo s tistim zadnjič namazala. JE blo kullll.

ta krema iz lidla je najbolj ocenjena!!!!user posted image  kolk pa stane???

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
29.6.2008 10:30:30   
MetiLu
jutro
lahko samo rečem da sem bila celo noč pokonc, jaz ne vem kaj našga fanta daje user posted image  sem čist skurjena...

Misar, zakaj si pa ne kupiš kakšne bele lanene hlače, take bolj široke? jaz imam troje user posted image  mi od hlač za poleti ni boljšega za nosit user posted image  pa še videlo se ne bo, če ti bodo malo bolj komot, pa tud ko se raztegnejo, dobr zgledajo... vsaj men user posted image
Pina, bom pa jest šla tud v Lidla user posted image  Jaz sem zadnjič hotla fredov obroč kupit, pa mi je bil ful drag... A se Ana v moju kopa z njim user posted image  al hodite kam na bazen?

Buči, lepo praznujte user posted image
Februarka, čestitkice za mini RD user posted image user posted image

Grem si šmorn spečt, odkar ovsene kosmiče notr mešam, ga jem na dva dni, mi je ful dober user posted image  pa najbrž ne rabim pisat, da je moj spet cel dan na šihtu, od 8.00 do 20.00 ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
29.6.2008 11:57:43   
bamby
meti, user posted image  da ti bo lažje. So pa tudi za en drek take službe, če moraš biti ob vsakem dnevu cel dan tam user posted image . Družina pa naj se sam rihta user posted image user posted image ! Fredov obroč dobiš sedaj v BC za slabih 20 €, ker ga imajo v akciji. Jaz ga zadnjič nisem kupila, ker mi ga je takoj sestra ponudila, da mi ga posodi. Mislim pa, da se ga splača kupiti in malčki noro uživajo v njemu.

februarka, čestitke Larisi za 4. mini RD user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image
mlavla, enako tudi Neži user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image

buči, Aljažu pa vse najboljše za RD in naj mu praznovanje ostane v najlepšem spominu! Vsi pa danes lepo praznujte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!! user posted image

pina, koliko stopinj pa ima zdaj morje in kam se hodite kopat?

Vsem želim pa lepo nedeljo!

Spali smo pa mi bolj normalno kot prejšnjo noč, čeprav se je Anaja že ob 6h zbudila. Sem ji šla kar za jest dat in ko je imela dost, se je samo na bok obrnila in spala dalje user posted image ! Zdaj pa na tleh drnjohca user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
29.6.2008 13:34:18   
itata
dan, mi smo danes vsi na kupu, trenutno pa oba otroka spita, moj pa dol kuha kosilouser posted image

bamby: ja pol ma še 1 mesec fore da zmanjša sam. nasl mesec bom mal z GH probala še zraven pa da vidimo.

včeri sem se pa 2 ure hecala, da je zaspal. večino časa sva v postli ležala in se božala pa objemalauser posted image  mi je zakinkal mal pozno za pol urce in ga pol nisem nazaj spravla do 23h. se je pa pol dojil sam ob 2h in 6h in spal takoj naprej do 8h. tko da je drugč blo kar ok...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
29.6.2008 13:47:40   
Bajsa
Dober dan!

Naša noč je bla pa dons kr neki. Zaspala je šele ob 23, pa se mi je zbudila že ob 2, me je skor kap. Sm mislna da je že ene 5 ura, ker je mela spet zdele ene dvakrat popadke in se je ob 5 zbudila, pojedla in spala naprej. Sm šla na wc preden sem jo podojila, pogledam na uro in me je skor kap, 2 in 10 min. No pol je uspela potegnt do 5, ko naju je kot vedno ko dela zjutraj zbudil oči. Sva spet jedle in zaspale nazaj do 9, no ja neki je že blo, sam nisem navajena več tkole po delih spat user posted image

Meti te čist razumem, moj tud non stop dela, včerej in dons je bil od 6 do 18, pa prej cel teden popoldan, ko je pa frej pa itak stanovanje pedena, tko da se res počutim včasih kot mati samohranilka s cimrom, pol pa še pomankanje pogovorov, sladolednih palčk in jote naredi svoje user posted image
Buči user posted image  upam, da se boste zmenil tko da bo za vse dobr. Probi pa mal zobe stisnt in ohrant mirne živce, zase in za svoje fante. Vem pa kako je k te mati razkuri. Men tud moje živce je, ampak se tolažim s tem, da bom kmal v svojem štuku in bo pol kuj mal bolš, upam....

Zdele sm dala našo madam mal v pojstlco v upanju da bo šla mal k palčkom, ker je seveda spala celih lepotilnih 20 minut. a enkrat še ni nekih hudih pritožb, bomo vidl, mogoče ji pa clo rata zaspat. Sita je previta je, to je to.
Jaz bom šla tud kupt fredov obroč, mogoče nam bo pa prov pršu ko bomo na morju, drugač ga bomo pa drug let ponucal sej je do 2 leta se mi zdi. No pa rada bi se šla kdaj z Zalo mal kopat kam tud v bazen, sam mi ne diši glih zarad čistoče user posted image
No zdej grem pa po ljubenic in jorgurt, k mam glih cajt user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
29.6.2008 15:21:09   
MetiLu
ja Bajsika moja, se kar strinjam s tabo user posted image  moj zdele že ene 2 meseca dela skoz popoldan al pa celodnevne šihte ... user posted image user posted image user posted image  pa za kakšno mizerno plačouser posted image  še dobr, da sva zaenkrat brez kakšnih kreditov, če ne ne vem kako bi se nam izšlo ...

Jutri je pa celo frej in gremo skupaj v nabavo pa v BC po tale fredov obroč in bombažno prevleko za avtosedež, da se moj mali ne bo tako kuhal notri user posted image  pa še kakšen oravek se bo našel...

Ah tale moj Janez pa bo mel karakter, takoj ko mu nekaj ne gre od rok se začne pizdit in jokat user posted image  res ga prec takoj mikne, če mi kaj ne gre user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Zdele ga slonček ob živce spravlja....
Sem mu pa dones nekaj pilšastih igrač oprala, pa se je čist zaljubil v tistega donozavrčka, ki sem ga v Gardalandu kupila user posted image

Grem papcat, sem si spekla tanov krompirček v pečici, pa hrenovke zraven, še mal tatraske stisnem na krožnik, pa sem zmagala.

Aja, pa dones smo prvič probali jabolko user posted image  sem ga naribala in mu je bil sokec ful ful dober, kašice je pa čist malo pojedel, jo je najprej ven metal, pol mu je pa tudi to uspelo pojest, no res čist čist malo user posted image
Sem mu mogla neki dat, ker vsakič tako milo gleda in roke steguje, ko zraven njega jem user posted image  Revček mali user posted image
Mogoče pa drug teden malo korenčka probamo...

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
29.6.2008 17:57:40   
itata
evo ta veliko je moj peljal nazaj. mali je tko priden, ker mu non stop zabava špila k je ona tuki, da se mamo prav fajnuser posted image  mala pa itak težka faca. škoda k malkrat tkole pride. ji skoz dogaja...
jakob je kar dol padu dobesedno k je šla.... zdej komira že eno uro. jaz sem pa mal pospravla pa zgruntat moram kako se da prevleka dol z ležalnika, da jo dam oprat, ker se je frajerka polulala notuser posted image  jo moj mal navaja brez plenice, sam valda ne pove kdaj jo lulat...
neki moram pa še za službo prebrat nujno. matr me včasih maltretirajo. en model sploh ne šteka da sem na porodniški!! pa mi pošlje dam pogodbo kar je ok, sam pol kar teži, da jo moram v enem dnevu pogledat pa takuser posted image
mali je pa probal mal lubenice. je bla tko narezana in je sesal košček tko k joškouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
29.6.2008 19:28:43   
Februarka08
Ojla...
mi smo bli cel dan zunejuser posted image , mala je sicer malo spala, ampak bolj malouser posted image , smo pekli, jedli in se rediliuser posted image , zdej se gremo pa kopat in večerjat, pol pa upam da kmal v mižule mažule.

Sem hotla prašat, kolk razredčite tist sokec jabolčni od Frutkauser posted image Jest sem ga kupla in ji ga bom jutri mal dala da ga proba, pa ne vem kolk naj ga razredčim z vodouser posted image

Meti, super da je Janezek sprejel jabolkouser posted image Jaz bom tud začela počas ji kaj dajat, sam ne vem s čim naj začnem.... pravijo, da z korenčkom...user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, pa hvala za čestitke.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
29.6.2008 21:42:25   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

jutro.

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

ta krema iz lidla je najbolj ocenjena!!!!user posted image  kolk pa stane???

čer.
evo nas iz orja. JE blo lepo, ampak naporno. MEni se res to ne da delat vsak vikend.
Mia je uživala sto na uro, ana se je tudi kopala, pol je pa kar 5 ur v kosu spala v debeli hladovini. G. Pino je podoben jastogu, ker je ves rdeč. Jaz sem pa kar solidna.

Mia je zaspala v avtu in še vedno spi. Ani pa se dogaja v postelji. Upa, da kmalu zaspi.

Suzika, tale krema stane celih 2€user posted image  ČE nimate lidla gor mi povej ti jaz tudki kupim in pošljem

grem prebrat kaj ste napisale. sej kej veliko zgovorne niste bleuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
29.6.2008 21:50:07   
pina-1
meti, ana se s fredovim obročem v morju kopa. v bazenu sploh še ni bla.

bamby, pojma nimam kolko ma morje. Jaz sem ji najprej nogice pomočila, pa ritko pol sem jo pa celo dala v obroč in v vodo. Sicer je na začetku malce protestirala, ker si je pač zmočila trebušček, samo pol je blo pa OK. Danes smo se kopali v Poreču- zelena laguna. JE pa v KP voda toplejša kot doluser posted image

itata, jaz sem ana že davno dala lubenico za sesat. Danes je tudi hruško sesala. sem samo olupek odstranila in je vlekla. domače kašice in soka od jabolke pa ne mara. Kašico hippovo še nekako poje, ampak domače pa ne. Sok ji pa dam hruškov, pa kar od oka razredčim. samo vseeno ne preveč. Malo okusa mora met.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.