|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
30.6.2008 9:47:01   
itata
misar tole bo spet kaka luna ti povem... naš se je dojil - ker duda pač ponoč ni dobra a ne - ob 00:15, 2:30 in 5h.  takrat je celo malo vstal, pol sva spala od 6h do 8:30, zdej pa spet mal kinkauser posted image  če je men kej jasn...
meti upam, da vsaj tebe janezek ni razočaral... jaz sem se že zbudila utrujena, da ne omenjam zaspana...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
30.6.2008 9:52:17   
mary_lou
SVECANO SPOROCAM DA SM NAREDILA SE ZADNJI IZPIT IN DA JE KONC ZA VEKE VEKOV............no se diploma sam to je macji kaselj 

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
30.6.2008 10:04:43   
Janey
jutro
mary čestitikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridna si res. svaka čast

jaz se bi pa najraje kar skoz balkon vrgla. ker huje kot mi je tak ne more bit. včeraj sma se z mojim nekaj spričkala, nakar je zaspal na kavču, prej pa obljubil da danes pa bo on vse pospravil (sma mela namreč obisk z vso večerjo in vsem) in je tak trdno spal, da ko sem ga zbudila se je pogovarjal z mano in nazaj zaspal. revež ne...je celo noč spal ko je ribe lovil, da ne povem raje kaka je bla moja, ker jaka že 3 tedne ne spi. zbuja se na eno uro al pa še manj. naKAr nisem mogla malega nikakor pomirit ko se je prvič zbudil in sem sla mojga hitro zbudit da bi malemu nardil za jest, da ga lahko jaz dalj mirim. pa je rekel ja bom, pa jaz čakam in valda nazaj zaspi. pustim malega da kriči grem sama nardit in valda kadarkoli sem sama, mali spije vse in hoče še....ponavadi, večinona pusti vsaj za cucl not. mali spet kriči grem spet naret...na robu joka...gospod pa spi in se ne gane. sem malega zrihtala in vse kar je bilo za v hladilnik dat pospravla ostalo sem pa pustila in sem ga šla zbudit naj pospravi in se je kao zbudil me butasto gledal, valda mu nič jasno zakaj se meni z uh kadi in grem se zrihtat in rečem lahko noč. malo ležim in nisem nič slišala, pač sem si mislila da jaz nebom tega pospravla pa če do nedelje tu ostane in sem zaspala. pol pa vrata hrrrššš, pa neki šuhi tk tk tk  pa kričanje v šepetanju in to tako da me je zbudilo, itak malega tudi....zdraaavooo(tašča pa tast prišla z morja)...sem mislila da ste še vsi budni(ura je blaa 12user posted image user posted image user posted image ) nakar se začne spet šepetaje dret nejc nejc nejc nejc in vedno bolj glasno(valda je spet nazaj zaspal), ga zbudi naj gre spat v spalnico, čes mi2 že spima(ne več)....mislim a je to normalno??? nakar ga kliče čez 10 min, valda spet malega gor vrže...jaz tak nisem mogla zaspat, ker mi je srce utripalo 200 na uro od jeze in sprašuje mojega če se je zbudil je šel spat? HALO??? pa kaj ma jutr šolo, po pouk zamudil, 10 let je star al kaj? mislim ej....ne morem met svojga lajfa v tej bajti. pa če bi na tleh spal, kaj jo briga.  v glavnem...sem se mogla malo spucat....je kar lažje..

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
30.6.2008 10:05:07   
itata
ja mary čestitke!! odlično. jaz se tud spomnim kolk sem bila happy k sem zadnji izpit opravla. pol sem se pa še profesorju pri katerem sem delala diplomo mal zlagala, da me že služba čaka in sem ful hitr diplomirala pol. te izpiti ti pa res tko nad glavo visijo, da je joj včasih. pa še zdej z tai-jem in vse, da si tole skončala. lepo. res si pridna!! user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
30.6.2008 10:13:07   
itata
janey: glede na to, da sem živela prej s prejšnjim fantom s taščo točno vem kako je to. sej si neki napisala, da imata svoja vrata v svoj štuk? zakleni jih! kaj te briga, če bo mela kaj za pripomnit! bolš prva zamera kot zadnja. iz lastnih izkušenj pa tole: to mora tvoj fant uredit s svojimi starši in ne ti. naj jima lepo pove kaj je (OČITEN) problem in vtikanje, sploh pa štafnanje po vajinem koncu bajte ob polnoči ne bi smelo prit nikomur na misel! ampak ok... eni so res adijo. ker jaz sem tam pri sebi probala sama pa sem tašči kej namignila pa ni štekala al je bila pa užaljena (je pa mislila, da bova midve kuhale skupi pa vrtičkarle pa kaj vem kerga boga). enkrat mi je krava še clo skledo iz rok vzela in jo še mal bolj postrgala k sem JAZ neki pekla ZASE... sem tolk ven padla, da sem se prav zadrla nanjo da nej prec spusti, ker jaz packam in ne ona. me je postran gledala še 2 tedna... tko da te štekam in taki se ne spremenijo. se pravi vrata zaklent in deca v akcijo. druge ni. držim pesti, da se kej uredi. ker to da pol k maš 2 min časa vsakič k svojim letiš pa skoz iz bajte ven in eno skrivanje pred taščo - to te ubije- verjemi. sem tud jaz poslušala vsako jutro kje je, preden sem šla zajtrk si vzet al pa sploh ven iz bajte, da se ja ne bi srečale (mela gospa preveč časa in me je čakala tko da me je ujela in klepetala lahk s kom) - rataš živčna razvalina!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
30.6.2008 10:16:19   
itata
janey: to okol pospravljanja in njihovega spanja pa sploh komentirala ne bom, ker se mi zdi, da nas je večina na istem. moj je zadnjič pustu čisto posodo v pomivalcu in umazane piskre lepo v korito in na pult nalagal - 3 dni!!! pol me je pa butast gledal kaj sem tko občutljiva, če se mu pač v 3 dneh k je bil sam to ni dal narest, danes k sem prišla pa pač bi to enkrat naredil - verjetno je pretežko to narest preden pridem, da ne gledam umazanije enkrat in ne poslušam take butaste zgodbe. sem mu sam rekla stari moj sej nisi v hotelu! če že men ne pomagaš vsaj za svojo ritjo pospravi in se je sam skidal! matr mu češko, glih vse mu je treba rečt in naročit.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
30.6.2008 10:19:10   
misar
itata..menda je pol res bila luna user posted image ja i wish user posted image user posted image user posted image

mary user posted image user posted image user posted image čestitke, sem ti kar mal fouš user posted image user posted image user posted image

janey...kaj naj rečem, steraj jih nekam user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
30.6.2008 10:21:24   
Janey
itata sej moški so menda več al manj vsi enaki. kaj češ. jaz sem se tak navadla da se samo se nasmejem pa nardim, ker se mi ne da kregat,ampak včeraj mije pa oblubu da bo on, ker po tolkih neprespanih nočeh tak sama veš kaki si in sem bla ful vesela. potem je pa zaspal, pa se to še ni bil glavni razlog. da se za pikecA  ni mogo vstat...pa daj no...
kar se pa MissT tiče...smo ji že marskaj povedali pa kaj nardili, pa pokazali da bi zaštekala, pa žal pač ne. taka je. sej pač...bo upam da čimprej priložnost da se spokamo od tu. ker me bo ubilo to.
moj pa ne samo da ji pove...100x ji pove.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
30.6.2008 10:22:07   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: misar

janey...kaj naj rečem, steraj jih nekam user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če sta lih prišla z dopustauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sebe bom steralauser posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
30.6.2008 10:30:08   
Janey
aja...pa tisto včeraj...je še zdaj na mizi...in se ne bom NITI TAKNILA.

kako vreme je...malo paše hladovina, samo malo sončka bi pa lahko blo
si grem po malo malin

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
30.6.2008 10:31:05   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

aja...pa tisto včeraj...je še zdaj na mizi...in se ne bom NITI TAKNILA.

to ti dam pa čist pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
30.6.2008 10:57:27   
itata
janey posodo kar pust itak. ja pol pa res sam počaki priložnost, da se odseliš, če ste ji povedal pa ne šteka... beda. pa ključavnico mogoče vse glih montiraj in zakleni pa naj se pol z vrati meni kje je kdo...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
30.6.2008 11:00:34   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: itata

janey posodo kar pust itak. ja pol pa res sam počaki priložnost, da se odseliš, če ste ji povedal pa ne šteka... beda. pa ključavnico mogoče vse glih montiraj in zakleni pa naj se pol z vrati meni kje je kdo...

hehe sej mamo klučavnico, samo pač ne zaklepamo. mogoč bomo pa res začeli. sej načeloma ne hodita gor. čakata na stopnicah da mi pridemo mimo doluser posted image user posted image user posted image
kaj pa moje dete ko se je zbudil se najedel in dalje spiuser posted image valda če ponoči ne

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
30.6.2008 11:02:59   
srečka nosečka
dan, user posted image

pri nas je začelo deževat user posted image , kako sem ga vesela. Prav paše po teh peklenskih dneh. Midve pa sva danes končno uspele s šesto nastavljeno urinsko vrečko, da sva jo odnesle v laboratorij. Mater, to je cela umetnost, da jo nastaviš, da kaj noter priteče. Sem mislila,d a bo spet premalo, ampak je gospa rekla, da je OK. user posted image

janey - upam, da najdete čimprej varianto, da se preselite, ker to pa je že too much. Da te tašča tako  user posted image . Verjemi, da se boste imeli veliko raje, ko boste narazen. Do takrat pa taščo kar na "stand by" daj. user posted image
Jaz to vem, kako je fino, ker sem že od 18. leta (hvala ati in mami za stanovanjeuser posted image ) na svojem in je prav fino.  user posted image

mary - user posted image user posted image user posted image  čestitke. Pridna si. user posted image

Zgleda, da je nekaj res v zraku, Lana je zadnje dneve takšna tečka, da je joooj. Kar nekaj kriči. user posted image  Sploh, če jo kakšna igrača razjezi. Pa začela se je nova finta. Lady hoče zaspati na boku, pol pa se na trebuh obrne in začne tečkat. Nazaj pa se še ne zna obrnit.

Sva pa danes nabavili "pametnega kužka". Se mu ful smeji in pogovarja z njim. Upam, da bo ji še zanimiv, da bo lahko malo z njim klepetala in ne samo z mano. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
30.6.2008 11:10:14   
srečka nosečka

matr mu češko

user posted image user posted image user posted image  - tudi mojemu, ker je že od srede samo slika, tona pa ni. user posted image
Pa ne bom spet prva. Malo ga EMŠO juser posted image  user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
30.6.2008 11:11:52   
Janey
srečka bravo za dober ulovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja tale kuža je ful luškan, jaka ma rad tut ono knjigico, jo ma ena kolegica pa se ji tako režiuser posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
30.6.2008 11:12:43   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

matr mu češko

user posted image user posted image user posted image  - tudi mojemu, ker je že od srede samo slika, tona pa ni. user posted image
Pa ne bom spet prva. Malo ga EMŠO juser posted image  user posted image

ma nekaj je res v luftu očitno ne...mogoče je bla kaka fuzbal fever...ker so nemogoči tile naši zadnje čase. nevemno

Neposredna povezava do sporočila: 3392
30.6.2008 11:13:39   
itata
srečka nosečka: naš se tud zmer bolj pogosto jezi na igračke... ga ne ubogajouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
30.6.2008 11:14:24   
Janey
malo za šalo user posted image user posted image user posted image

Mujo dobi službo pri Certusu kot šofer avtobusa. Njegov šef mu prvi dan
daje napotke:
"Čuj, Mujo, toti avtobus boš vozo, pa kasiro boš tudi ti, ker nimamo
več kondukterof... Pa pazi, kak boš vozo!"
Mujo sede v avtobus, ga zakurbla (trideset let star Tamič teče ko švicarska
ura) in se odpelje na svojo turo.
Ob 11:35 njegovega šefa obvestijo, da je imel Mujo hudo nesrečo. Šef se
takoj odpelje na prizorišče. Na ravnini med Radizelom in Framom vidi na
polju popolnoma razbit avtobus, nekaj potnikov je že odpeljal rešilec,
nekatere so še obvezovali, nekaj je bilo pokritih.... Mujo pa brez praske
žalostno sedi na odtrganem avtobusnem kolesu.
"Pa kaj si te ti delal, da si na toti ravnini zleto s ceste???"
"Zadi sem kasiro..."

ravno mejle gledamuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
30.6.2008 11:15:20   
Janey

srečka nosečka: naš se tud zmer bolj pogosto jezi na igračke... ga ne ubogajouser posted image

naš tut ja...sploh če je prevelika in je ne more dat v usta.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
30.6.2008 11:17:16   
mary_lou
user posted image    Evo jest častim.....

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
30.6.2008 11:17:23   
srečka nosečka

Očitno tudi našo ne ubogajo. user posted image  Pol pa sem zraven samo zato, da ji igračke menjujem, da se ji katera ne zameri. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
30.6.2008 11:18:19   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

malo za šalo user posted image user posted image user posted image

Mujo dobi službo pri Certusu kot šofer avtobusa. Njegov šef mu prvi dan
daje napotke:
"Čuj, Mujo, toti avtobus boš vozo, pa kasiro boš tudi ti, ker nimamo
več kondukterof... Pa pazi, kak boš vozo!"
Mujo sede v avtobus, ga zakurbla (trideset let star Tamič teče ko švicarska
ura) in se odpelje na svojo turo.
Ob 11:35 njegovega šefa obvestijo, da je imel Mujo hudo nesrečo. Šef se
takoj odpelje na prizorišče. Na ravnini med Radizelom in Framom vidi na
polju popolnoma razbit avtobus, nekaj potnikov je že odpeljal rešilec,
nekatere so še obvezovali, nekaj je bilo pokritih.... Mujo pa brez praske
žalostno sedi na odtrganem avtobusnem kolesu.
"Pa kaj si te ti delal, da si na toti ravnini zleto s ceste???"
"Zadi sem kasiro..."

ravno mejle gledamuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
30.6.2008 11:18:57   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

hvala hvala - bi se res prilegla user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
30.6.2008 11:23:12   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

hvala hvala - bi se res prilegla user posted image

veste kaj, jaz si jo grem pa naredit, sam brez smetaneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.