|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
27.6.2008 14:31:49   
larisa
Danuser posted image ,

tko, mi smo tud klimo naročili, da bova z malim vsaj preživela, ker tole je pa too much. Ponoči zunaj 13 stopinj, mi vse odprto, pa v stanovanju vseen 27 stopinj user posted image user posted image user posted image , nč jasno. Tko da : klima bo!user posted image

Dolenjka dej glavo za nekaj minut v hladilnik, drugač ti bo dec s carico vred ušel user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
27.6.2008 14:32:27   
misar
evo zdele sem neki malga pomalcala, pa še z nektarino se bašem...hudič je dobrauser posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
27.6.2008 14:41:09   
misar
danes pa jaz nisem nič user posted image sem kar fajn volje, pa še tamala je pridkana da ni res, tko da zaenkratuser posted image user posted image

sem šla danes mal v šoping za halačami, take đins varianta bele sem hotela... a ve veste da 32 št. hlač ne obstaja???user posted image user posted image user posted image user posted image to že ni čist res...ok sej priznam, verjetno imajo mal velike št.  sam vseeno, za se zjokat.tazga problema pa še nisem imela, da nimajo manjših številk user posted image user posted image user posted image user posted image , ne vem a naj se jokam al smejem. pa tko ene hude sem vidla v s.oliverju, ma hudič 34 št. so ble kar ok,sam eno št. manjše bi ble pa idealne..no sem šla pol še v zaro, pa h&m, sem že mislila, da majo povsod modo za močnejše. se še spomnim, da sem enkrat celo si kupila hlače št. 40, zdaj mi je pa 34 prevelikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...po moje bom kar po une šla v s.oliverja, kaj pa naj

no nehite zdaj s pecivom, jaz bi tud...je včer moj  predčasno iz službe prišel, pa je našel mene sredi kavča, ker ta mala je pančala, kako se bašem s sladoledom direkt iz banjice..pred  tem sem pa še en puding požrla pa še ene piškote, pa vse na mizi pred mano razmetano, je mislil, da bo konc sveta, ko se tko nažiramuser posted image user posted image user posted image (ponavad glih ne vidi tega mojega basanja, dobr zakamufliramuser posted image user posted image user posted image )

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
27.6.2008 15:48:32   
ella79
misar dej poglej v otroškem s.oliverju, imajo zelo lepe in moderne stvari, tam ti bo zagotovo kaj prav

mary jaz bi imela tudi zdele roj. dan user posted image user posted image super za klimo user posted image user posted image in vse naj naj za roj dan user posted image   user posted image user posted image

larisa
super tudi za vašo klimo user posted image kako kej športni del vozička?

jencili tole pa res ni bla dobra noč user posted image bo zdele na morju pokazal, kako zna fajn spat user posted image in super za paket user posted image ti kar še enkrat izpolni pildek user posted image user posted image user posted image

sem hotla napisat, da naša pa že dve uri spančka, sam se je ravno zbudila user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
27.6.2008 15:56:09   
MetiLu
Misar, v New Yorkerju in Orsey-u imajo št. 32 user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
27.6.2008 16:00:05   
MetiLu
se zdele tamalmu režim, k take poka na igralni podlogi user posted image  je pogruntal nove zloge, pa se tko hecn krega z eno igračo user posted image user posted image user posted image   revček, ga tko dlesni hecajo user posted image

mater se mi ne lub za likalnik user posted image  ... sem pa lihkar pokofetkala, pa kar je še Planice ostalo, zmazala user posted image  zdej se grem pa mal z Janezkom igrat, da mu ne bo dolgčas user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
27.6.2008 16:20:07   
dolenjka
Naša pa spet centimetre nabira v svoji sobici user posted image  Danes sva ji končno raztegnila posteljico user posted image  Je bila čist navdušena ko sva jo notri položila user posted image

Zdajle sem spodnji štuk posesala in kar teče od mene, sam škoda k se kg ne topijo ampak gre samo voda ven user posted image

Meti, sej moj ni nič ušpiču, celo zelo priden je, sam jaz sem zoprna, kot ponavadi user posted image

A ste ve tut tolk lene kot jaz user posted image  Sem mi še na RR ne da pisat user posted image  

No, katere greste zdaj ta vikend na dopust? Da ne bom tiralice razpisala, samo zato sprašujem user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
27.6.2008 16:28:24   
ella79
dolenjka jaz sem čist lena, kar zeha se mi user posted image bi se v kakem bazenčku namakala user posted image sej se bom jutri že na morju user posted image user posted image tako da veš, da ne bo kakega povpraševanja po men user posted image user posted image gremo zelo zelo zgodaj zjutraj, vsaj tako moj pravi, sam koker ga poznam se prej ko ob sedmih ne bomo spokal user posted image mater, mam še ene dve uri za likat, pa skoraj vse ostalo še za prpravt - ne da se mi sploh

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
27.6.2008 16:29:40   
ella79
dolenjka a ste kej Taro v morju namakal, al sam v bazenčku? Jaz mislim, da bo pri nas sam bazenček špilal user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
27.6.2008 17:11:22   
dolenjka
O Elči user posted image

Nogice do stegen je imela v morju user posted image , drugače pa je bila v bazenčku. Zdaj ji ga bom še doma naštimala, verjetno v nedeljo, če bo še tako lepo zunaj, ker ju3 se bomo spet cel dan potepali user posted image  user posted image  user posted image

Ti gorenjska šefica, kdaj se pa vrnete user posted image  Greste na Pag, a ne? Sem uočila en iber dober hotel na Pagu in bomo šli verjetno začetek septembra mal dol user posted image  
Če bo vse po planih, sem zdaj naračunala, da bo carica vsega skupaj 2 meseca na morski klimi letos user posted image  user posted image  user posted image  Upam, da se bo izšlo še s Pokljuko jeseni, da bo še malo alpskega zraka fasala user posted image

Zdajle pa še 1 uro in 45 panča user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
27.6.2008 17:18:06   
dolenjka
Punce moje, prihaja dežek! Glejte tole! Samo upam, da ne bodo te padavine do nas že ponehale user posted image

http://www.pro-vreme.net/index.php?id=5#2

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
27.6.2008 17:26:45   
ella79
vrnemo se enkrat do 10.7.
dolenčji bi pasal tukile zdele mal poležavat, a ne user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil ella79 -- 27.6.2008 17:28:53 >

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
27.6.2008 17:43:39   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

vrnemo se enkrat do 10.7.
dolenčji bi pasal tukile zdele mal poležavat, a ne user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

NO, le glej da čim prej pridete, da se kej vidimo, ker mi 13.7. že spet gremo user posted image

Ti, kdaj si pa moj vikend slikala? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
27.6.2008 18:30:47   
ella79
lahko se un petek 11.7. dobimo user posted image
a ni to ta hotel user posted image sem mislila da si mislila hotel Luna user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
27.6.2008 18:38:09   
Februarka08
Ella, a ti že potuješ?user posted image Kdo bo pa zdej kofetkal z mano? Bajsa, Nuka, Jencili, kje steeeeeeeeeee? Kaj pa kera druga? Ne vse uidt.user posted image Ne, saj ne.... maksimalno uživajteuser posted image user posted image user posted image

Naša frajla je danes spet zoprna... Tale vročina ji čist nč ne pašeuser posted image tud bo treba o klimi razmišljatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
27.6.2008 19:04:13   
Suzi*
čer.

danes je en čuden dan, sva mela neke frke z mojim, ampak smo preživeli. žana je pa danes kar precej spala, sploh dopoldne. zdej bomo šli pa počas v kopalnico se mal osvežit. pol pa spat. je pa zdele zunaj že malo vetra, tako da že luftamo. user posted image  

bom jaz tud jutri mogoče spekla tisto "ala itata" pecivo....a se torej da spodaj listnato testo (koliko?) pa gor sadje, pa prelijemo s smetano (a pol litra al četrt litra??) in jajci???

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
27.6.2008 19:04:49   
Suzi*
aja, klima je pa zakon, mi bi brez nje verjetno kar pocrkali tle v stanovanju.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
27.6.2008 20:22:59   
nizy
pozdravljene ,

je pa zatišje tuki gor ,

ella
fajn se mejte na morju user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
27.6.2008 20:29:21   
nizy
jaz sem pa zbolelauser posted image   , vrti se mi , pa vneto grlo mam ,komi diham , pa ornk  kašljam ,... lekadol ne pomaga user posted image , bo treba k zdravniku jutri ,če ne bo bolj user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
27.6.2008 20:41:06   
nizy
Azro  pa cel dan zobki matrajo , čisto malo manjka , je calgel v uporabi ,...... danes je probala kašico riž-breskev in ji je bila všeč , pa sok breskev tudi user posted image .

Ena je pisala za fredov obroč  , sem šla gledat  in stane 24,90€. Zvezdico s cedeji  sem pa zamudila , je že redna cena user posted image

Ali ima kera ta senčnik in  kako se obneseuser posted image

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173152

< Sporočilo je popravil nizy -- 27.6.2008 20:42:05 >

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
27.6.2008 20:48:20   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

Azro  pa cel dan zobki matrajo , čisto malo manjka , je calgel v uporabi ,...... danes je probala kašico riž-breskev in ji je bila všeč , pa sok breskev tudi user posted image .

Ena je pisala za fredov obroč  , sem šla gledat  in stane 24,90€. Zvezdico s cedeji  sem pa zamudila , je že redna cena user posted image

Nizy, ravn dons sm dobla reklamo za BC in je fredov obroč 19.90€.user posted image
Upam, da se čimprej pozdraviš...user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
27.6.2008 20:51:35   
Janey
nizy ne kupuj tega senčnika...je za en K*****, stran vrženih 8 eur

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
27.6.2008 20:59:53   
itata
suzi: jaz sem kupila razvaljano testo in sem ga pol paketa gor dala na ta okrogel model (500g je pakunga). testo prešpikaš z vilico daš gor sadje in preliješ iz mešanico pol (mali tetrapakec) sladke smetane + 3 jajca+ sladkor. potem daš pečt na 200 stopinj za cca 25 min.
sem vesela, da imenujete zadevo po meni, ampak to je krostatauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
27.6.2008 21:05:45   
nizy
janey - hvala za infouser posted image

februarka - možno , da  je akcija od jutri naprej , reklamo ,mam pa verjetno jaz tudi v nabiralniku , ali pa jo je moj user posted image fliknu s tran z ostalimi reklamami user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
27.6.2008 21:07:34   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

js ga imam pa je ok

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

maxi cosi tobi vs. romer king
sirenetta

test avtosedežev by uporabnice RR :)

zelo zadovoljna z romer king (29%)

nezadovoljna z romer king (0%)

zelo zadovoljna z maxi cosi tobi (19%)

nezadovoljna z maxi cosi tobi (1%)

imam en drug avtosedež in sem zadovoljna (46%)

imam en drug avtosedež in sem nezadovoljna (5%)

Število vseh glasov: 405

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!