bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata jutro, bajsa: matr sej mene tud tkole kdaj spomin izda pa kej zašuštram... sam da sem jaz zadnjič pozabila pri baki štedilnik prižgan - kao sem dala vodo gret za čaj in sem pozabla pa sva šle vmes z mamo ven na sprehod. čez eno uro nazaj. še dobr da ima neko varovalo (keramična plošča) k se je ugasnil vmes na srečo pridna da si šla pogledat babco... to se je pa tudi meni že zgodilo, da sem praktično "vodo prismodila", ko sem jo dala gret z Anajino mleko. In to se mi je zgodilp celo že 2x . In zakaj? Zato ker sem odvisnica od RR in vse sproti pozabim, kaj delam ! itata, šteje se, da do 6. meseca starosti otok še potrebuje nočno hranjenje, ptem pa je morda že res otrokova razvada. Jaz bi do takrat počakala, potem pa šele začela kakšne ukrepe izvajat za odvajanje nočnega hranjenja. Če čez dan zadosti je, potem ni panike. Morda bi pomagalo tudi uvajanje GH. Naša je začela spat, ne da bi rabila ponoči jest, čim sva začeli jest GH. misar, na splošno se po Idriji tudi bolj enostavne stvari kleklja. Kar sem jaz poslikala, sta dva prtička, ki sem ju v čipkarski šoli klekljala (z rožicami in tisti okrogel, ki ima več tehnik). Laboda pa sem sama sklekljala in je slika s celo družino (zadaj so še trije majhni) poslikala sem samo največjega, ker je bil najzahtevnejši. Če imaš čas in voljo, je prav fajn, ampak meni se res ne da . Morda enkrat, ko bodo otroci že večji . Ima tašča res ene ubitačne papirce. Zame pravi izziv! Je pa res zelo zahteven in morda se ga bom enkrat, ko bom pri volji res lotila. No, jih ima več, samo meni je eden bil posebno všeč. Je tihožitje - vaza z šopkom različnih rož in trav. IZVIRNO SPOROČILO: Janey kaj bučke daste svojim z olupom al brez???? Midve še nisva do tamo prišle, ampak jaz bi jih za začetek verjetno olopila. mery lou, noro presenečenje za RD od lubija . Pa iskrene čestitke še od mene in Anaje . !! meti, pa probaj oblogo vseeno odstranit, da vidiš kako izgleda. Če je Janez dovolj velik, jo morda res ne potrebuje več, pa bolj komot mu bo. Saj ni nujno, da mora vse imet, če je zraven . Na vožnji bo pa po moje vse OK. Pojdite od doma v zgodnjih jutranjih urah (npr. ob 3h), da ne bo vroče, pa Janez bo spal. Če boste šli na avtocesto, je itak hitra pot, čeprav se pri tunelu zna zabasat, zato bi bilo skor bolje it do, Maslenice po jadranski magistrali, potem pa po AC do Šestanovca. Mi smo šli lani tako in je bilo super! Letos bomo tudi šli isto, le da gremo po AC le do Trogirja. jencili, tisto kartico od varne prihodnosti za paket sem jaz kar žlahtnici podarila, ker oktrobra pričakuje . Za krst, obhajilo ali birmo onavadi podarimo kar čestitko, noter pa nekaj denarja. So najbolj veseli . IZVIRNO SPOROČILO: nizy Ena je pisala za fredov obroč , sem šla gledat in stane 24,90€. Zvezdico s cedeji sem pa zamudila , je že redna cena Sem dobila nov baby center katalog in so zdaj v akciji za 20€. buči, verjamem, da je s starši težko shajat. Jaz sem imela tudi pop**** ko sem bila še doma. Stalno se je mati nekaj name spravljala. Odkar sem na svojem, je pa vse OK. Upam, da čimprej umirita spor med vama ! Vsem ki greste na morje, lepo uživajte!!! Jaz sem se prej tudi mal s peglo sprehajala, pa kasno smo spet domov prišli, pa je bilo treba še oba otroka skopat. Mi bi tudi rabili klimo, ampa kse zaenkrat raje umaknemo v hladnejše kraje za popoldneve, ponoči imamo pa vse križem odprto, pa še popihat noče. Še dežja ni bilo včeraj, čeprav se je celo popoldne pripravljalo . Včeraj mi je Anaja popoldan spala cele 3 ure od 18h- 21h. Itak da se je že ob 4.30 zbudila in do 7.30 ni dala miru . Sem probala vse načine od dude, pokrivanja, pleničke za ninico, do papcanja. Je pojedal le 110 in imela akrobacije po postelji dalje. Ko je pa zaspala je pa že Tim ob 8h vstopil v spalnico, da je lačen. Sem rekla mojmu, naj mu gre za jest dat, ker sem jaz skozi Anajo pedenala, pa je rekel,da on tudi ni nič spal . Itak,da sem mu šla dat jest, Anaja se je pa tudi potem ob 8.40 zbudila, da sem jo šla nahranit in previt in sva itak vstali. Danes je pa nisem pustila spat. Upam,da bo nocoj bolje! Jutri gremo popoldan na parnik Lucija na Most na Soči . On, Tim in tašča pa grejo že zjutraj na Sveto Goro (pri novi Gorici)po tasta, ker nocoj celo noč hodi peš iz Idrije do tja. Potem imajo še mašo in nato grejo domov. Jih je več takih zagrizenih, ki hodijo tja peš (imajo romanje vsako leto). Jaz grem zdaj raje spat!
|