ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: bamby Midva sva šla na poročno potovanje pa v Španijo na Costa del Sol. Sva se tudi lepo imela, pa veliko vidla. Sva šla v Cordobo, Sevillo in Granado ! Denarja pa midva tudi nisva imela, pa sva se zavestn oodločila,da se odpoveva dekliščini in fantovščini, pa še nekaj sva primaknila in se rajši podala za en teden na potovanje. Škoda, ker je zdaj premalo denarja, ker je tako lepo. Upam,da si kmalu opomoremo in da si bomo lahko še kaj privoščili. Moja velika želja je iti v Egipt. suzi, res škoda zate, da si tako sama, ker danes bi bil res lep dan, da bi si prišli malo gledat naš festival. Je pa že zdaj noro vroče ! Moja mama gre tekmovat , pa certifikat za široki ris dobi danes, ko bo podelitev. Ostale certifikate je pa že lani dobila. Mislim,da ji manjka certifikat še za ribice (vrsta tehnike). Se jih je že učila in mislim, da bo za drugo leto tudi to poiskusila. evo, bamby, midva sva bila pa na poročnem potovanju v Egiptu v Hurgadi , 2 tedna all inclusive uživanja v soncu in prekrasnem morju in podvodnem svetu. Sem bila pa na polovici nosečnosti z Anžejem. Zato si nisva privoščila nekih dolgih izletov, sva bolj izležavala. je blo super. Naslednjič ko greva v Egipt, greva pa na križarjenje po Nilu. bamby, jaz bom kar k tvoji mami prišla malo v šolo za kleklanje. Vem, ribice so baje najbolj zaj***** "vzorček". Bamby a ti znaš klekljat ?Kak si jaz želim ,. naučit klekljat , pa ne vem kam naj se obrnem , jaz namreč obožujem čipko . Štrikat in kvačkat znam , še klekljat se moram naučit.