|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
12.8.2008 21:29:51   
brkn83
joj pozabla sem še napisati nekaj podatkov za seznamček: stara sem 24 in septembra bom 25.
drugače pa sem imela nuhalno svetlino: 11.8., naslednji pregled pa imam 1.9.
Kaj pa bomo imeli pa še ne vemo!

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
   [Brisano sporočilo]
12.8.2008 21:46:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2377
12.8.2008 21:54:20   
brkn83
kje pa prodajajo te icco vozičke - namreč ker si želim štirikolesnika z velikimi kolesi me zanima kje jih je mogoče videti in kupiti

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
   [Brisano sporočilo]
12.8.2008 21:58:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2379
12.8.2008 22:00:52   
brkn83
super bom pa potem šla mal v city center v celju pogledati, mogoče ga bodo pa imeli in ga bom lahko videla.
hvala ti za te informacije.

Pa še nekaj sem se spomnila - punce vse že tako pridno kupujete za malčke, kje pa si boste kupile nosečniška oblačila? Js nimam pojma, nekaj sem gledala, da imajo v C&A in H&M.

Neposredna povezava do sporočila: 2380
   [Brisano sporočilo]
12.8.2008 22:01:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2381
   [Brisano sporočilo]
12.8.2008 22:02:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2382
   [Brisano sporočilo]
12.8.2008 22:05:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2383
   [Brisano sporočilo]
12.8.2008 22:10:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2384
   [Brisano sporočilo]
12.8.2008 22:12:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2385
12.8.2008 22:13:36   
brkn83
res super izgleda sem gledala zdele na spletni strani, ampak res bi bil še boljši v kakšni drugi barvi.

Neposredna povezava do sporočila: 2386
12.8.2008 22:22:43   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Nosečniška oblačila majo ful boljš zalogo v avstriji...jst sm že za 1. nosečnost dobila ene hlače iz CA res ful dobre rdeče na zvonc, fino na gumb in fršlus visoko čez boke ( vse tiste od la Via,na elastiko in  brez pasu so men padle dol iz riti..user posted image ..ampak takih oz podobnih ne najdem nikjer večuser posted image

Se mi zdi, da zdej v Avstrji nimajo nič boljš kot pri nas. Sem bla eno leto nazaj še noseča pa je ubistvu ista roba, če gledaš kak C&A al pa HM. Drago je pa to čist tu mač, ko da bi kupoval ne vem kake firmeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2387
12.8.2008 22:26:36   
birdy
Za seznamček, naslednji pregled imam 10.9., takoj naslednji dan ko pridemo iz morja.
NS je vredu, vse ok, normalno velik/a, celo sprehajat se mi ni bilo treba (da bi se user posted image  prav obrnila) kot pri Neli, slikico mam, vse krasno.
Zaenkrat pa še noben domač ne ve za nosečnost, to soboto poveva. Me je prov strah ker sva tako mlada, pa ker je Neli šele eno leto stara. V soboto pa poveva zato, ker bojo vsi na kupu, mamo žurko ob Nelijinemu rojstnemu dnevu.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
12.8.2008 22:26:58   
Balonchy
Ojla

Pr nas se pa za tega ogrevamo - sam nimam pojma kje ga v živo vidim??? Se kateri sanja???

TUKAJ

TUKAJ

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 12.8.2008 22:29:55 >

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
12.8.2008 22:44:15   
brkn83
nič zdej se pa za danes poslavljam od vas. sem malo gledala te vozičke in bo odločitev kr težka. Tako, da sem se odločila da se danes raje odpravim spat. Bom nadaljevala kak drug dan. Saj imam še kar nekaj časa.

Vsem želim lepo spanje in sladke sanje.
Lahko noč.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
13.8.2008 7:52:55   
cati
Dobro jutrouser posted image

Jaz sem pa sedaj kot en zombi pa ne zaradi user posted image  ampak ker sem že ob 4-ih zjutraj strašila po stanovanju.
Ja sem se zbudila za plavanje naše Sare in se je splačalo.
Če katera še slučajno kater ne ve je dobila oziroma si priplavala srebrouser posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
13.8.2008 9:03:09   
diamantina
Jaz sem se pa danes zbudila z močnim glavobolom user posted image  user posted image  

Glede vozička - saj ne vem, bom verjetno kje po internetu kupila, v BC, Pikapolonici ... imajo drage kot žafran.

Oblekice in ostala oprema - mislim, da se bom orng spravila h kupovanju po morfologiji oz. tam okrog 25-30 tedna.  

Nosečniška oblačila - CA, HM, in to je to. Ne mislim ne vem kolk zapravljat za ta oblačila. Tri pare spodnjih delov pa nekaj zgornjih (kar ne bo od zdaj prišlo prav) pa je. Doma pa udobna trenirka. Je pa tisim, ki morate biti spedenane v službi zdaj precej težje, ta oblačila kombinirat vejretno ... user posted image user posted image

NIč, grem delat naprej, čeprav bi najraje šla spat!!! user posted image  user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
13.8.2008 9:45:23   
Katjusa
dobro jutro....

jst sem tud hotla gledat Saro pa se nisme mogla zbudit k sme šla pozno spat.... sem pa zjutraj takoj na txt preverla kaj smo dobili in vse čestitke naši Sariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst tud nimma pojma z vozičkom kje in katerega točno vem kaj hočem in tak voziček k ga jst želim ni tako drag čeprav se mi zdi bolj prakticen od teh k jih ve v večini omenjate,,,, in v 1. smo mel takega k zdej hočem sam da kolesa ne bodo fiksna ampak da bodo sprednja gibljiva..... vsaka ima svoj okus in svoje potrebe tak da to s ebomo mogle čist individualno odločat lahko si pa mal pomagamo z idejami in primerjavo....
nosečniških oblek pa ne potrebujem doma imam trenirke, za kam it pa imam nosečniške hlače imam to srečo da znam šivat in se si sama zašila take hlače že prej in jih nosim že dlje časa, ker imam velik trebuh tak al tak in mi tak kroj ustreza tak da si hlače sama šivam.... sem si pa ene tuzd kupla v c&a ampak na žalost jih ne nosim ker mi dol lezejo ker v pasu ni vrvice tak da se morem spravit k stroju da jih mal popravim....

dons sem mela tak grozne sanje.... najprej sme šla rodit kr v ZD kje ro mel na vrhu vse paciente v eni sobi in tud nas k smo rodileuser posted image no pa porod je še kr bil nekak.... pol kasneje se mi je pa sanjalo od poroda naprej da je bla punčka in je bla mrtvauser posted image user posted image user posted image user posted image in sem se tam kregala zakaj so vztrajalai da tam rodim če bi šla v porodnišnico bi moji punčki lahko pomagali....... verjetno me preganjajo misli ker je aprila letos moji prjatlci umrla punčka pri porodu....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da me kmal mine ta strah in da se mi ne bo več o tem sanjalo....

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
   [Brisano sporočilo]
13.8.2008 9:48:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu diamantina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2394
13.8.2008 10:48:44   
Jutro,                                                                       

katjusa upam da te te črne misli čim prej izpustijo in da ne boš sanjala več kaj takšnega...ti boš rodila zrdavega otročka in boš ponovno postala ponosna mami drugega otročka boš vidla...ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image  da minejo slabe misli...

glede vozička se pa strinjam s katjuso vsaka bo kupila tistega za katerega bo vedela da je najbolj primeren za družino in seveda kater naš bo všeč mi smo se skoraj skoraj odločili oz.smo odločeni tako da nimamo več problemov glede vozička druga bomo pa tudi kupili ampak sej se nam še ne mudi...nosečniške cunje pa kr v H&M sem že kupila ene hlače tako da ni sile... 

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2395
13.8.2008 10:49:56   
Jutro,                                                                       

katjusa upam da te te črne misli čim prej izpustijo in da ne boš sanjala več kaj takšnega...ti boš rodila zrdavega otročka in boš ponovno postala ponosna mami drugega otročka boš vidla...ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image  da minejo slabe misli...

glede vozička se pa strinjam s katjuso vsaka bo kupila tistega za katerega bo vedela da je najbolj primeren za družino in seveda kater naš bo všeč mi smo se skoraj skoraj odločili oz.smo odločeni tako da nimamo več problemov glede vozička druga bomo pa tudi kupili ampak sej se nam še ne mudi...nosečniške cunje pa kr v H&M sem že kupila ene hlače tako da ni sile... 

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2396
13.8.2008 10:51:05   
Se opravičujem kr dvakrat mi je poslalo....

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
13.8.2008 10:53:41   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Ojla

Pr nas se pa za tega ogrevamo - sam nimam pojma kje ga v živo vidim??? Se kateri sanja???

TUKAJ

TUKAJ

Hauck so mel učas u Arielu, tko kot sem že prej napisala so to zdej preimenovane trgovine v BC, mogoče se splača vprašat tudi v Toysu v Avstriji (Celovec, Graz)

Po nekaj prebranih debatah mi je skor jasno postalo, da so vozički v A in v ITA cenejši! Mam prav???
Samo jaz nimam pojma kje je ta Toys v Avstriji??? Kako je pa z garancijo, če kupuješ v A? Vseen velja?

Če ima katera bolj izkušnje - kolk pa je (cca.) razlike v ceni za isti voziček v SLO al A oz. ITA???

Neposredna povezava do sporočila: 2398
13.8.2008 11:12:38   
Jaz sem pa žalostnauser posted image user posted image user posted image user posted image  spet me izcedek zajebava rozast sem že klicala G pa je rekla da naj pridem jutri zjutraj tja če pa bo slabše pa takoj v bolnico držte pesti zame PROSIMMMMM

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
13.8.2008 11:37:23   
cati
Držim pesti zate cita user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.