|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
11.8.2008 21:56:53   
glen
cita kak vozek pa imata izbran?

meni je blo danes slabo za znoret, pa ful slabo sem se počutla cel dan,kot da bom zbolela,glava grlo slabo.....
zdaj je malo bolje ma še ni to to.
zdaj bi pa slive jedla,pa mi jih je zmanjkalouser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
11.8.2008 22:05:36   
Sunny je pa našel prava imena hoče obdržat stara imenauser posted image user posted image user posted image ampak po mojem se je le malo hecal...lepo to da si se malo nadihala svežega zraka...glede cedevite se pa ne bom pridružila ker jo ne pijemuser posted image mi ni nikoli bila nekako dobra ko sem bila pa še otrok sem jo pa kr tko jedla na roko njami je blo dobro zdej pa mi ne gre...

Glen od pegperegota GT3 al pa od chiccota sam ti zdele ne vem točno povedat kk se rečeuser posted image user posted image user posted image

Pa res ja katjusa kaj pa tvojo jutranje igranje z avtomobilčki??user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
11.8.2008 22:05:50   
Katjusa
Ja cita kak vozek bosta kupla.....

Mi2 tud imama 2 avta in sicer fiat marea weekend 1,9 jtd in pa nekega starega cliota..... zdej pa moj gleda večjega sam prej k drugo leto tak al tak nič ne bo k sma brez denarja.... pa sej marea je ful velika prtlažnik je tak da bi plesal not:) radi bi imeli 7 sedežev, da bi se kdaj lahko vsi skupaj kam peljali.... cliota pa uporabljamo ful poredko sploh zdej moj se pelje tud z motorjem v službo in pol se lahko jst in florjan z mareo okol vozma drgač grema pa s cliotom.... imama pa nov motor yamaha 250 sem pozabla oznako.... sma jo kupla maja.... komaj čakam da se bom lahko mal več vozla, zdej si ne upam preveč.....

glen jst bi tud slive.... pa pr nas še niso zrele še malo manjka niti jih ni veliko tak da zdej tak črvive dol padajo pol pa vprašanje kaj bo gor istal.... mam pa grozdje v hladilniku mogoče se bom tistega mal lotla....

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
11.8.2008 22:07:27   
Katjusa
dons se mi ni blo treba zjutraj igrat k sma šla v trgovino pol je bil pa mal pr babiki in dediju sma se prejle mal igrala....  sej boma ju3 not spravla.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
11.8.2008 22:18:35   
sunny24
Danes sem si potrdila, da sem res noseča. Sem namreč dobila nenormalno željo po čokoladi, ki je do sedaj nisem marala oz mi je bla fuj. In sem pojedla celo 2 kvadratka!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
11.8.2008 22:19:25   
Katjusa
morem it me dragi vabi grema tv gledat.... lep večer pa pridno čvekajte in lahko noč

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
11.8.2008 22:22:39   
Katjusa lepo se cartaj in sladko nočko

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
11.8.2008 22:47:09   
Balonchy
Nočko čvekice...

Se beremo zjutraj!

user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
12.8.2008 7:12:23   
Pikica5
Dobro jutro punce,

danes vam pa jaz skuham user posted image  kavico ali pa čajček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila včeraj na pregledu in smo veliki že 62mm oba sončka sta enako velika.  Sem pa dobila en kup sirupov, saj mam malo slabo kri pa dobrostena ne rabim več jest user posted image

Balonchy, Vesna, Diamantina, Glen čestitke za fantička Timy tebi pa za punčko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim vam en lep dan

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
12.8.2008 7:53:54   
boma2
Pikica: no lepo, da je vse ok... in čestitam za dva user posted image  in želim ti zdravo nosečnost še naprej,... :)

Venozaver: kako je bilo na NH..

Glen: hvala za odgovor, kako se kaj počutiš??

cita: Kako kaj tvoje slabosti, upam, da počasi minevajo...

sunny24: tudi čokolada včasih zadiši, tudi če je ne maraš.. :)

diamanta in julija 30: čestitike... :)user posted image

V glavnem vsem februarčičam želim lepo in zdravo user posted image  in čim manj user posted image ..

No meni je že dva dni kr slabo... ampak to paše zraven... :)

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
12.8.2008 8:10:36   
timy
Dobro jutro!

Hvala za čestitke!

Tudi jaz bi se rada včlanila v klub ljubiteljic cedevite. Moja najljubša okusa pa sta grenivka in gozdni sadeži. mnjam, mnjamuser posted image

Vidim, da že kupujete vozičke. Sama se odločam med Jane slalom in med Quinny speedy. Mislim, da se bom na koncu odločila za Quinny, saj če vzamem vso opremo (jajčka, košara, športni voziček, pregrinjalo, torba) je Quinny 100 evrov cenejšiuser posted image  No, pa saj imam še čas. Lahko, da bom našla še tretjega ali celo četrtegauser posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
12.8.2008 8:16:21   
cati
Dobro jutro

Jaz tudi v cedvita klub spadamuser posted image
Danes sem že 14t noseča kako čas beži

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
12.8.2008 8:18:38   
timy
Pikica5 kako lepo! Iskrene čestitke za kar dvojno veseljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
12.8.2008 8:21:21   
timy
Ja Cati, se strinjam s tabo!! Še malo (čeprav se mi zdi še cela večnost do takrat) pa bomo začutile brcanje naših pikic.user posted image

Komaj čakamuser posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
12.8.2008 8:32:49   
Vesnozaver
Dobro jutro!

boma2: na nuhalni je bilo vse ok, naše dete se sicer ni hotelo obrniti v pravo smer, pa smo morali iti na sprehod, se obracati...potem pa se je gospodič blagovolil nastaviti:)
upam, da te čimprej mine slabost.Mene zjutraj hoče zagrabit, pa hitro dam nekaj v usta, pa je boljše. Sedaj sem glih banananjam.

cedevito pijem, jo imam rada. Nabavila veeeliko vrečko, ki jo presipavam v oni majhni lonček od cedevite.

Ginekologinja mi je včeraj povedala, da še nisem prebolela toxeuser posted image  (zdaj je nimam), torej še naprej samo malo mačko cartat, 150x roke umivat...

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
12.8.2008 8:34:16   
cati
IZVIRNO SPOROČILO: timy

Ja Cati, se strinjam s tabo!! Še malo (čeprav se mi zdi še cela večnost do takrat) pa bomo začutile brcanje naših pikic.user posted image

Komaj čakamuser posted image

Ja jaz tudi da vidim kak občutek je touser posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
12.8.2008 9:30:53   
brkn83
Dobro jutro.

No midva sva pa včeraj šla na nuhalno svetlino. Bebica je velika 64mm, in se prav lepo razvija. Vse je uredu, prav lepo so se že videle rokice in prstki.................... V glavnem ful lepo jo je bilo videti. Moj se je prav veselil tega pregleda.
A veste kaj me zanima, kdaj pa se kaj vidi spol? Namreč mal me firbec matra kaj bomo imeli.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
12.8.2008 9:52:30   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

Dobro jutro!

boma2: na nuhalni je bilo vse ok, naše dete se sicer ni hotelo obrniti v pravo smer, pa smo morali iti na sprehod, se obracati...potem pa se je gospodič blagovolil nastaviti:)
upam, da te čimprej mine slabost.Mene zjutraj hoče zagrabit, pa hitro dam nekaj v usta, pa je boljše. Sedaj sem glih banananjam.

cedevito pijem, jo imam rada. Nabavila veeeliko vrečko, ki jo presipavam v oni majhni lonček od cedevite.

Ginekologinja mi je včeraj povedala, da še nisem prebolela toxeuser posted image  (zdaj je nimam), torej še naprej samo malo mačko cartat, 150x roke umivat...

no lepo čestitam..

vidim, da so bili zelo uvidevni na tvoji nuhalni... kje si pa delala, če ni skrivnost?

< Sporočilo je popravil boma2 -- 12.8.2008 9:53:26 >

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
12.8.2008 9:56:16   
glen
Punce jaz se pa danse počutim še slabše kot včeraj.user posted image
Kot povožena,glava se mi bo razpočla,grlo au au au,pa sem vzela žalbljeve bombone(ker septolet in podobnega zdaj nesmemo)pa mi na bruhanje grejo.
Joj tako sem zanič,da nevem če nebi do zdravnice šla,ampak itak vročine nimam ,lekadol mam doma, čaj tudi, tako da bom kr počivala.
Vozički vozički,jaz sem že celo študijo nardila iz tega,že pri Lin

Cita gt3 je fajn voziček ga ima prijatelca,samo velik avto moraš met ker je mal velik,drugače pa ena a,tudi chicco S3 je zelo fajn ga ma pa druga prijatelca in me je skoraj malo bolj navdušil kot gt3.

Timy glede tvojih dveh jane-speedy ti priporočam jane.
Dobra prijatelca je mela najprej speedyja pa ni bla neki ful zadovolna z njim otrok ful pleše v naslonjalu,.....tako da ga je pol prodala in kupla rabljenega jane in je ful navdušena nad njim, tako da ga ma zdaj še za drugega user posted image ,je pa res quinny bolj poceni.malo pobrskaj po iskalniku boš vidla je bilo na forumu že veliko debat o speedyju.
Mi imamo doma quinny buzz(trio.voz+košara+jajček)pol mal kasneje pa si bom najbrž privoščla Chicco s3,bomo vidli.
zdaj pa v ležečke

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
12.8.2008 9:59:38   
glen
brkn83
spol se velikokrat vidi že na nuhalni če vprašaš,mi bomo imeliuser posted image ,pa še ostalim so povedali za spol na nuhalni,no tistim katere so vrašale,ma je malo za rezervo za vzet ker je še zgodaj.
Meni so v 1user posted image za Lin že na nuhalni povedali da bo user posted image in je držalo

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
12.8.2008 10:09:08   
Balonchy
Tudi jaz še nisem prebolela toxe!!! user posted image

Eh, sej bo. Mal več pozornosti pri našem user posted image ... Umivam si pa roke tolk, da verjetn mi bo kmal kože zmanjkalo!!! user posted image

A že vse vozke zbirate??? Men se sanja ne katerega! Pa tut pojma nimam kaj še (poleg cotk, previjalne, jajčka,...) še rabim!

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
12.8.2008 10:12:42   
Katjusa
Jutro punce.... dons smo sept dolgo spali mali se je sicer zbudil ob pol 7 pa sem šla pogledat kaj hoče in je bil popolnoma buden in sme mu rekla da je zunaj tema pa je hotu videt (seveda teme ni blo več) in sem ga komaj prepričala v nasprotno no in pol je le nazaj zaspal in zdej še kr spi.... jst sem se pa vstala pred 15 minutami.....

Čestitke vsem za NS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako je lepo slišat....

Vesnozaver pazi nase in na svojo pikico če boš pa kej po netu gledala o toksi boš pa tak videla da je z vsakim tednom manjša nevarnost za plod.... ampak vseeno izogibaj se stvari, ki ti lahko škodijo (zemlja, mački, slabo oprana zelenjava, sadje.... vedno dobro operi in kot si sama napisala pogosto umivanje rok) sej bo vse OKuser posted image user posted image user posted image

Men pa niso ti vozički, ki imajo ločeno košaro preveč všeč všeč mi je pr njih to da lahko jajčko samostojno gor montiraš (zelo prav pride za v trgovino) v prvo nismo mel tako in zdej v drugo mi je zelo pomembno da se ročaj obrača v obe smeri ker tud pol k mali že sedi in je še mičken je včasih potreba da ga gledaš.... pa še na hitro ga zaščitiš pred soncem sploh takrat ko sedi v polsedečem položaju...  pa ne rečt mamo marelce k to ni to na vsakem ovinku sonce not posije...) no vsaka ima svoje izkušnje al pa svoje želje in meni so bolj praktični vozički ki imajo nastavljiv ročaj v obe smeri in mehko prenosno torbo za dojenčka in pa seveda malo večja kolesa k mamo tle tud makedam:) s tem da sprednja borejo bit gibljiva na prvem niso bla in je bla kriza ko smo šli v trgovino k nismo mogl vozit.... pa tud za vsako zavijanje se je treba cel gor naslont da vozek mal obrneš......

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
12.8.2008 10:19:37   
Katjusa
punce nej katera poskusi seznam popravit men ne gre mi vedno vrže ven neko napako sem včeraj poskusla že 100X tak da že na pamet vem kaj je treba nardit pa mi ne gre....
Diamantini se doda user posted image
Julija30 se pripiše datum pregleda 22.8 in starost 30
timy se dodauser posted image

upam da bo šlo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
12.8.2008 10:22:50   
sunny24
Jst podiram vse rekorde...Sem se zbudila že ob 9h! Bravo zame!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjusa ti pa ne tako hecat tvojega sineka, da je zjutraj ob 7h zuni še tema. si bo kaj čudnega mislil...user posted image user posted image user posted image
Aja, a mi lahko daš tisto internet stran, kjer se lahko una krema al gel za proti bolečinam kupi? Veš  katera, ne?
Vsem čestitke za nuhalno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glen, za grlo pomaga, če žajbl grgraš. Pa kake inhalacije si naredi. In Halls bombone si kupi.

Evo, pa danes sem točno 12 tednov noseča...Kako lepo. Še malo, in sem vn iz ta hudega!!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
12.8.2008 10:25:55   
Katjusa
sunny tukaj naročiš brezplačni vzorček http://perskindol.si/ kupiš pa lahko potem zadeve v lekarni

Evo moj sonček se je pravkar zbudil to pa mislim da je rekord 10:25 spat je šel ob 9:15 in zbudil se je ob pol7 za ene 5 min:)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Florjan tak je treba da lahko mamica dolgo spi:)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.