|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
21.6.2008 20:27:56   
Rubin.
Kalaxy in nicnic user posted image .

Evo nas z RD, bilo je fenomenalno, mali so se super razumeli, so se kopali, lovili, pihali mehurčke, torta je bila karamelna njami, in sadna. Skratka minilo je prehitro.

Ja jutri pa jaz časitm tortico user posted image .

Imam še vedno rahel izcedek, ampak sem dala na off, kaj bo pač bo, iz srca upam, da bom z vami do februarja, če pa mi ni usojeno, pa tudi nič ne morem, proti naravi se neda in verjetno je bolje tako.

Mejte se fajn.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 451
21.6.2008 21:52:30   
*Junona*
Kalaxy in nicnicuser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 452
21.6.2008 22:13:25   
brkn83
kalaxy in nicnic - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Želim vama, da čimprej ponovno ugledata user posted image user posted image , upam, da bo to še letos, ter da boste drugo leto držale v naročju svojeuser posted image .

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 453
22.6.2008 7:44:09   
Rubin.
Dobro jutro vam želim, danes jaz častim:

user posted image

in še brezkofeinsko kavico:

user posted image

Uživajte in imejte se fajn user posted image .

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 454
22.6.2008 9:18:43   
Pikica5
user posted image

user posted image  Rubin vse najboljše za tvoj rojstni dan. user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 455
22.6.2008 10:12:44   
Fargesia

Rubin, VSE NAJBOLJŠE!!!!

user posted image

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 22.6.2008 10:13:23 >

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 456
22.6.2008 10:58:18   
diamantina
Helou!

Pikica, bodi tako fajn in mi spremeni PDP na 11. 2., imela sem pozno ovul, kar sem itak sama vedela, in mi je po UZ ta datum izračunala, prejšnjega sem si pa sama po koledarčku in ni pravi.

Kalaxy in nicnic, žal mi je user posted image  in upam, da bosta že letos zopet zagledali en velik user posted image  user posted image .

Ostale upam, da ste BP in uživate v nosečnosti (jaz zaradi slabosti niti ne toliko, ampak ... bomo že). user posted image

Imejte se lepo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 457
22.6.2008 11:11:25   
Pikica5
user posted image

user posted image   FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2009      user posted image   

PDP    Ime                   (št.user posted image , št. user posted image            Pregledi                 

user posted image  01.2.  Ajvy                (št.user posted image 2 , št. user posted image 1)          11.07
user posted image  01.2.  anonimna        (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           01.07
user posted image  02.2.  TEDIGO           (št.user posted image 2, št. user posted image 0)           25.07 (2. preg.)
user posted image  03.2.  mamutka         (št.user posted image  3 ,št. user posted image 2)          prvi pregled
user posted image  03.2.  bara10            (št.user posted image 2, št. user posted image 0)           15.07
user posted image  03.2.   LaraS              (št.user posted image x, št.user posted image x)            23.06
user posted image  04.2.  witto                (št.user posted image 1, št. user posted image 0)           24.06
user posted image  05.2nina 166          (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           30.06 (2. preg.)
user posted image  06.2.  timy                 (št.user posted image 1, št. user posted image 0)           24.06
user posted image  06.2.  kk85                (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           prvi pregled
user posted image  07.2.  Katjuša            (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           11.07
user posted image  07.2.  carmar             (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           24.06
user posted image  11.2.  cati                   (št.user posted image 3, št. user posted image 0)           19.06 
user posted image  11.2.  Želva                (št.user posted image  2, št.user posted image  1)          prvi pregled
user posted image  11.2.  diamantina      (št.user posted image 1 , št. user posted image 0)           20.06
user posted image  12.2.  Fargesia            (št.user posted image 1, št. user posted image 0)         
08.07
user posted image 14.2.  tanci29             (št.user posted image 2, št. user posted image 1)            23.06.
user posted image  16.2.  birdy                 (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           14.07
user posted image  17.2.  Rubin                
(št. user posted image 3, št. user posted image 1)          30.06.
user posted image  17.2.  julija 30            (št.user posted image  1, št.user posted image  0)          30.06. 
user posted image  20.2. loverforever      (št.user posted image 2, št.user posted image 1)            17.07.
user posted image  20.2. brkn83               (št.user posted image 1, št.user posted image 0)            17.07.
user posted image  22.2. Pikica5               (št.user posted image 2, št.user posted image 0)            14.07.
user posted image  xx.x. sunny24              (št.user posted image 2, št.user posted image 0)            16.07. (2.preg.)
user posted image  xx.x. vesnozaver         (št. user posted image x, št.user posted image x)            07.07. 
user posted image  xx.x. zorica                  (št.user posted image x, št.user posted image x)             03.07.
user posted image  xx.x. Miša99               
(št.user posted image x, št.user posted image 2)             prvi pregled

VSEH SREČK NOSEČK NAS JE 28 user posted image user posted image user posted image

user posted image  Z nami so pot začele:user posted image

• kalaxy user posted image
  • nicnic user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

< Sporočilo je popravil Pikica5 -- 22.6.2008 11:38:52 >

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 458
22.6.2008 11:40:45   
Pikica5
user posted image

user posted image   FEBRUARČKI 2009      user posted image     

PDP    Ime                   (št.user posted image , št.user posted image           Pregledi                  

01.2.  Ajvy                (št.user posted image 2 , št. user posted image 1)          11.07
01.2.  anonimna        (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           01.07
02.2.  TEDIGO           (št.user posted image 2, št. user posted image 0)           25.07 (2. preg.)
03.2.  mamutka         (št.user posted image  3 ,št. user posted image 2)          prvi pregled
03.2.  bara10            (št.user posted image 2, št. user posted image 0)           15.07
03.2.   LaraS              (št.user posted image x, št.user posted image x)            23.06
04.2.  witto                (št.user posted image 1, št. user posted image 0)           24.06
05.2nina 166          (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           30.06 (2. preg.)
06.2.  timy                 (št.user posted image 1, št. user posted image 0)           24.06
06.2.  kk85                (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           prvi pregled
07.2.  Katjuša            (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           11.07
07.2.  carmar             (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           24.06
11.2.  cati                   (št.user posted image 3, št. user posted image 0)           19.06 
11.2.  Želva                (št.user posted image  2, št.user posted image  1)          prvi pregled
11.2.  diamantina      (št.user posted image 1 , št. user posted image 0)           20.06
12.2.  Fargesia            (št.user posted image 1, št. user posted image 0)         
08.07
14.2.  tanci29             (št.user posted image 2, št. user posted image 1)            23.06.
16.2.  birdy                 (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           14.07
17.2.  Rubin                
17.2.  julija 30            (št.user posted image  1, št.user posted image  0)          30.06. 
20.2. loverforever      (št.user posted image 2, št.user posted image 1)            17.07.
20.2. brkn83               (št.user posted image 1, št.user posted image 0)            17.07.
22.2. Pikica5               (št.user posted image 2, št.user posted image 0)            14.07.
xx.x. sunny24              (št.user posted image 2, št.user posted image 0)            16.07. (2.preg.)
xx.x. vesnozaver         (št. user posted image x, št.user posted image x)            07.07. 
xx.x. zorica                  (št.user posted image x, št.user posted image x)             03.07.
xx.x. Miša99               

VSEH SREČK NOSEČK NAS JE 28 user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

PRVO TRIMESEČJE:

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:

• Še nekaj strani:

< Sporočilo je popravil Pikica5 -- 22.6.2008 11:43:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 459
22.6.2008 11:45:41   
Pikica5
Zgleda, da ne more bit pikapok, ker se na seznamčku vse prestavi, škoda, jaz pa sem mislila, da bi mela vsaka svojo za srečo.

Kako ste kaj punce? Vas slabost kaj muči?

Lep dan vam želim

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 460
22.6.2008 14:24:42   
diamantina

user posted image

user posted image   FEBRUARČKI 2009      user posted image     

PDP    Ime                   (št.user posted image , št.user posted image           Pregledi                  

01.2.  Ajvy                (št.user posted image 2 , št. user posted image 1)          11.07
01.2.  anonimna        (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           01.07
02.2.  TEDIGO           (št.user posted image 2, št. user posted image 0)           25.07 (2. preg.)
03.2.  mamutka         (št.user posted image  3 ,št. user posted image 2)          prvi pregled
03.2.  bara10            (št.user posted image 2, št. user posted image 0)           15.07
03.2.   LaraS              (št.user posted image x, št.user posted image x)            23.06
04.2.  witto                (št.user posted image 1, št. user posted image 0)           24.06
05.2nina 166          (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           30.06 (2. preg.)
06.2.  timy                 (št.user posted image 1, št. user posted image 0)           24.06
06.2.  kk85                (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           prvi pregled
07.2.  Katjuša            (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           11.07
07.2.  carmar             (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           24.06
11.2.  cati                   (št.user posted image 3, št. user posted image 0)           19.06 
11.2.  Želva                (št.user posted image  2, št.user posted image  1)          prvi pregled
11.2.  diamantina      (št.user posted image 1 , št. user posted image 0)           22.07 (2. preg.) 
12.2.  Fargesia            (št.user posted image 1, št. user posted image 0)         
08.07
14.2.  tanci29             (št.user posted image 2, št. user posted image 1)            23.06.
16.2.  birdy                 (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           14.07
17.2.  Rubin                
17.2.  julija 30            (št.user posted image  1, št.user posted image  0)          30.06. 
20.2. loverforever      (št.user posted image 2, št.user posted image 1)            17.07.
20.2. brkn83               (št.user posted image 1, št.user posted image 0)            17.07.
22.2. Pikica5               (št.user posted image 2, št.user posted image 0)            14.07.
xx.x. sunny24              (št.user posted image 2, št.user posted image 0)            16.07. (2.preg.)
xx.x. vesnozaver         (št. user posted image x, št.user posted image x)            07.07. 
xx.x. zorica                  (št.user posted image x, št.user posted image x)             03.07.
xx.x. Miša99               

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

PRVO TRIMESEČJE:

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:

• Še nekaj strani:

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 461
22.6.2008 15:53:35   
brkn83
pozdravljene punce.

Rubin - vse najboljše za tvoj rojstni dan.user posted image

joj kak je danes spet vroče. Kako pa ve punce preživljate to vročino. no js sem drugače uredu, brez slabosti in bruhanja, le v spodnjem delu trebuha me danes ful špika, pa sej bo. Ampak ta vročina me pa ubija -  že dva dni sem tako utrujena, popolnoma brez volje in komaj se prestavljam, v glavnem tako slabotno se počutim, pa ne da bi mi bilo slabo (sej razumete, kaj vam hočem povedati), tako da sploh ne vem kako bom jutri zdržala v službi.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

Neposredna povezava do sporočila: 462
22.6.2008 18:34:53   
diamantina
Jaz sem že pol dneva tako zelo sitna, da se mi domači že prav smilijo. Sploh ne vem, kaj mi je. Ful se počutim ogabno, debelo, neoptimistično, revno. Sploh si nisem več všeč in nobene hlače več ne spravim gor. Zdaj me pa verjetno še ne more tiščat zaradi nosečnosti, verjetno zato, ker preveč jem. Ful sem jezna nase in počutim se hudo napihnjeno (ziher je posredno kriv tudi dabroston).

Slabo mi je tudi, za popenit, izpit imam jutri v Lj (sploh ne vem, kako se bom iz MB strani vozila tja in nazaj v največji gneči zjutraj) - že sedaj me glava boli, tudi zato, ker se nisem veliko učila zaradi slabosti in utrujenosti.

Oh, danes je že bedast dan, komaj čakam, da grem spat. Včasih bi prav rada, da bi se zbudila na drugem mestu v drugem času. user posted image

Se vam opravičujem za tole ... nekje moraj izkašljat.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 463
22.6.2008 19:09:45   
Fargesia
diamantina, daj pojdi malo na zrak ko se bo malo ohladilo...vse se bo uredilo tako da bo prav. pa srečno jutri na izpitu!!!

Neposredna povezava do sporočila: 464
22.6.2008 19:16:02   
Rubin.
Pikica, Fergesia, brkn83 hvala za čestitke. Dan smo preživeli super, škoda, da je samo 1x na leto user posted image .

Izcedkov več ni user posted image  in upam, da tako tudi ostane. Ta teden bo pa vroče, se bomo spet hladili z sladoledom in bazenčkom user posted image .

Jaz sem o.k., še vedno brez slabosti in upam, da bo tako čimmdlje.

Julija a že komaj čakaš ponedeljek, še 8x greva spat pa bo user posted image .

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 465
22.6.2008 20:02:13   
diamantina
Fargi, sem šla na sprehod, sama, itak. Malo je pomagalo, upam, da se bom po jutrijšnjem dnevu bolje počutila. Kako se pa ti počutiš?

Rubin, sem pozabila in oprosti, ti pa želim vse naj naj za rojstni dan in veliko zdravih, srečnih in ljubezni polnih dni.

Zdaj pa grem ajat, bo tako najbolje. Lp

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 466
22.6.2008 20:10:52   
Ajvy
user posted image Rubin vse najboljše!!!!!!

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 467
22.6.2008 20:12:38   
Ajvy
Diamantina...ne sekiraj se ...veš kolk bo še vsega tega do konca....jst se v živo spomnim kolikokrat sem brezveze jokala...moj me je pa samo debelo gledal....to vse zraven paše...

V ročina...me ubija...ne vem kako je z vami, ampak jst sem ena cunja

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 468
22.6.2008 20:58:43   
TEDIGO
kalaxy in nicnic pošiljam vam user posted image . Vem kako se počutite. Žalost in bolečina je taka, da se z besedi ne da opisat. Ne obupat-svetujem vam, da če imate možnost pojdite na dopust: Jaz sem imela ss januarja, februarja pa sem šla na smučanje, zadnji dan sem se polomila, tako da 3 tedne sem od bolečin malce pozabila na ss. No tista senca bo za vedno ostala. Ampak po soncu vedno posije sonce. Tudi za vaju bo posijalo!!! 

Drugači pata moja nosečnost je povesem dugačna od prve: utrujenost, slabost, lačna sem tako, da bi jedla non stop-zredila sem se 3,5 kg (za prvo se nisem 3 mesece prav nič), pa noge (ko sem več časa stoje) mi otekavajo. Moji tri hobiji: hrana, bruhanje in spanje!!! Ampak se nič ne pretežujem, samo da bo z mojo pikico vse vredu!!! Vse potrpim!!!
No trebušček imam napihnjen, tako da imam občutek, da me vsi gledejo v trebuh, kot češ, da sem user posted image .... Jaz pa skrivam kar se da, ker do 12 tedna ne bi rada pravila nikomur, potem pa celemu svetu!!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 469
22.6.2008 21:04:23   
Anonimen
Kalxy in nicnic user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da zopet kmalu zagledate user posted image user posted image , ostale srečke user posted image  pa čuvajte svoje user posted image user posted image  in upam, da bomo vse januarja in februarja (zopet) srečne mamice... No to je moja že 3. nosečnost, sicer še nisem najbolj "sure", če je to to, ker sploh ne morem verjeti, da je tokrat uspelo no ja v prvo, pa še načrtovali ravno nismo... moj se samo reži in pravi, da me človek še špogledat ne sme pa sem že user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image .  Skratka, sem  samo veliko bolj utrujena, ob desetih zvečer me že zmanjka, čeprav sem drugače čisto nočni ptiček, še vedno imam v trebuhu takšne občutke, kot bi bila pred menstruacijo, malo sem bolj napihnjena, ok pa utrujena -> to je zaenkrat vse in upam, da slabosti, grozne zgage in kovinskega okusa v ustih še dolgo ne bo (pri obeh dosedanjih user posted image user posted image  je bilo to najbolj grozno). Drugače pa drug teden zaključim porodniško (sicer sedaj že drugi teden delam, ker sem nameravala malo pokopenzirati zaradi vrtca), sedaj pa ne vem kako bom vse to izpeljala -> upam, da se bo vse izteklo kot želim...

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 470
22.6.2008 21:40:25   
tanci29
kalaxy in nicnic-user posted image user posted image user posted image user posted image ...drzita se in srecno naprej...tukaj je poletje in cimbolj uzivajta pa bo kmalu spetuser posted image ...

rubin-ce se sprejemas cestitke ti zelim vseeeee najlepse,najslajse,najboljse za tvoj rd. jaz sem glihkar zmazala en kosček tortice, ki sem jo dobila vceraj za domov, ko smo bli na rd...no pa se sopekuser posted image user posted image user posted image zate...u kako disijo...

midva z mojim sončkom sva bila danes pri babici in dedku...mali je uzival in cofotal v bazencku, jaz sem pa misnla da bom kr izdahnila k mi je blo tolk vroče...zdej pa gledam ce bom kje očita vidla na fuzbalu

drugace pa komaj cakam jutri, da vidim mojo pikico, upam, da se bo kaj vidlo...me je kar mal hitr naročila...

zdaj pa lepo nočko jez grem naprej iskat očija po tv-ju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 471
22.6.2008 22:14:59   
Rubin.
Ajvy, Diamantna in tanci hvala za čestitke user posted image .

Diamantna, še veliko različnih razpoloženj te čaka, včasih se moraš prav kontrolirati, da ne izpadeš čudno. Nič zato saj si noseča!!!!!!!!!! user posted image

Tanci, ti boš pa že jutri videla svojo pikico user posted image , čimmlepšo slikico ti želim.

Cati kje si?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 472
22.6.2008 22:30:52   
Fargesia
jst bom tud upam da jutri videla pikico...je 8.7. predaleč...in imam UZ jutri...user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 473
22.6.2008 22:35:08   
Rubin.
Fargesia tudi zate držim pesti, da boš uživala ob gledanju user posted image , pa čimmlepšo slikico. Jaz jo imam nalepljeno v Mojem albumu od male miss. Naj ve kakšna je izgledala user posted image .

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 474
22.6.2008 22:40:35   
Fargesia
Rubin, hvala! a to slikico maš doma v albumu?

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?