|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
22.6.2008 22:46:16   
Rubin.
Sem se zmotila, ni moj album, ampak To sem jaz, evo ti link:

http://www.enaa.com/oddelki/knjige/izd_1149_mama02_To_sem_jaz

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 476
23.6.2008 0:09:14   
brkn83
punce vidim, da že vse pridno spite. no sej tako je tudi prav. Ni ravno v moji navadi da tako pozno bedim, ampak sem morala dokončati seminarsko nalogo in jo poslati na mail profesorju, ker imam v torek dva izpita. No potem so pa počitnice tukaj. Ampak sej še delam, tako da bo še kr pestro.

Nič sedaj pa skočim še pod tuš potem pa spat.

Lahko noč in lepe sanje vam želim.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 477
23.6.2008 8:39:16   
brkn83
dobro jutro punce, kako ste kaj danes? No js kr uredu. sedaj sm imela mal gužve v službi, no zdej pa mam mal časa, da poklepetam, pa vidim, da ni nobene.

nič potem pa vam želim lep dan user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 478
23.6.2008 8:56:13   
cati
Zdravo

Kalaxy in nicnic  user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa čez vikend uživala pri moji mami v naravi na sončku. Bilo je super se kr bolše počutim, ko sem šla malo ven iz tega betona.

Rubin z mal zamude pa vseeno vse naj naj za rojstni dan.

Drugače pa pri meni počutje nespremenjeno. Komaj pa čakam četrtek da grem ponovno na UZ pa da vidim če mi bodo znali povedat kaj več kaj naj bi bilo tisto zraven plodeka v maternici.

Lp
Cati

< Sporočilo je popravil cati -- 23.6.2008 8:57:24 >

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 479
23.6.2008 9:06:22   
Fargesia
hej! videla sem pikico!!! ni bilo še utripa, ker je prekmalu...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 480
23.6.2008 9:49:18   
Pikica5
Jutro punce,

kako ste kaj? Fargesia čestitke za UZ, naslednjič pa bo že srček user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je danes tako slabo pa še glava me boli (sicer že od včeraj), zvečer sem zopet mela vročino user posted image  

Punce jaz vam želim lep dan in prijetno hlajenje v senčki

< Sporočilo je popravil Pikica5 -- 23.6.2008 9:52:59 >

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 481
23.6.2008 9:50:09   
tanci29
cao punce,
jaz se pocasi odpravljam na pregleduser posted image user posted image user posted image ...počutim se pa kot ena cuna, sicer ne bruham ampak mi je pa tok slabo, tko da upam da ne bom slučajno ginekologa pobruhala...sam da ne bo gužve...
ajde držte se

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 482
23.6.2008 11:25:55   
zorica

Alo punce !Meni je danes tak težek dan, nič se mi ne da, spala bi pa nenormalno sem lačna.Midva z mojim nisva mogla zdržati in sva od sreče kar vsem raztrobila.Jaz sem optimistična in upam, da se bo vse dobro razvijalo.

Kje ste kaj februarčice, tudi tako lene kot jaz ?user posted image

PS : Rubin z manjšo zamudo, ampak z iskrenimi čestitkami za rojstni dan

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 483
23.6.2008 11:29:31   
Vesnozaver
Pozdravljene ,

končno malo 'fraj' v sluzbi. Punce, komaj že čakam na ta presneti 7.7., zeeeelo sem ze radovedna.
Imam vprašanje:glede na to, da sem na prvi pregled  naročena dokaj pozno, v 10. tednu, mi povejte, se naj kar sedaj naročim na nuhalno?Ali mi bo ginekologinja priporočila oz. napotila?
Počutje je drugače v redu, nič bruhanja, edina novost je popoldansko spanje...;))

Vaša user posted image  Vesna

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 484
23.6.2008 11:30:49   
Vesnozaver
Tanci29 -kako je bilo na pregledu?

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 485
23.6.2008 11:33:55   
zorica

Vesna sicer še nisem tako daleč ampak sem prebirala druge punce ki so tudi pisale, da jih je kar G naročil na nuhalno.

Neposredna povezava do sporočila: 486
23.6.2008 11:34:50   
Pikica5
Vesna brez problema se lahko že naročiš sedaj, jaz sem že pisala dr. Pelkičevi, ravno zaradi tega ker so dopusti in pregled imam dokaj pozno. Sicer še imaš potem čas tri tedne, saj je meni dr. Pelkičeva rekla, da se NS najlepše vidi v 13. tednu. Upam, da sem ti kaj pomagala. user posted image

Tanci29 poročaj kako je bilo na pregledu user posted image

< Sporočilo je popravil Pikica5 -- 23.6.2008 11:36:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 487
23.6.2008 12:52:48   
tanci29
evo bejbike jaz sem nazaj,
super vse lepo in mi je potrdil nosečnostuser posted image user posted image ...srček se vidi tudi rumenjakova vrečka....pikica je velika 5,7 milimetra uklavnem vse ok...
tudi slabost je malce minila...moj mali piščanček pa ko sem mu pokazala slikico je kar vriskal, kot da bi vedel kaj mu kažemuser posted image user posted image

naslednji pregled imam 4.8., na nuhalno sem se pa tudi ze naročila in jo imam 5.8.  juhuhu bomo gledal naso pikico v avgustu..

vsem ostalim pa ki se niste imele prvega pregleda, naj vam čimprej mine...

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 488
23.6.2008 13:06:39   
Rubin.
Super Fergesia in tanci, važno je da je vse o.k. in da sta pikici tam kot morata biti.

Vesna, če si boš sama plačala nuhalno se lahko že prej naročiš, drugače pa dobiš pri svoji g. napotnico. Se pa dela od 11-13 tedna, tako da nisi nič preprozna, mogoče bo problem samo dopusti, ampak pred 11 ti itak ne bodo delali.

Jaz pa ne vem za kaj se naj odločim za NS ali amnio. Sem brala da moraš po amnio 3 dni strogo počivat, to pa pri meni ne pride vpoštev. Bom počakala na g. pa bomo videli, kaj mi bo rekla.

Še enkrat hvala za čestitke user posted image .

Vroče, vroče, vroče. Mala miss se je danes kopala že ob 9h zjutraj! Sedaj pa sva se skrili v hišo in bova počakali, da tahujše mine user posted image .

Čuvajte se!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 489
23.6.2008 13:38:15   
Pikica5
user posted image user posted image user posted image user posted image  Tanci29 čestitke za UZ in za srčka user posted image user posted image user posted image user posted image

ohhh meni je tako vroče, me ta vročina tako mantra, da se bom kar raztopila, brrrr user posted image  

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 490
23.6.2008 15:26:50   
Vesnozaver
Hvala za odgovore! Sem se odločila, da bom počakala do pregleda.
Ravnokar sem se vrnila iz h&m, sem ze imela ogledovanje po nosečniškem oddelku, jaaaa, pa seveda sem si ze morala kupiti ene fajn udobne kratke hlace.user posted image Malo me ze tako kg bašejo in se mi zdi, da me vse tisci...user posted image
Vročina-v sluzbi ni problema, ker imamo klimo, doma bo pa hujeuser posted image , no saj bo ze.

Imejte se lepo!

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 491
23.6.2008 16:48:06   
LaraS
oj punce!
Ravno s pregleda in ne morem izbrisat nasmeška z obraza. Vse je super, vidla 7-milimetrsko bebo:) z jajčnim foliklom ob njej, slišala njen srčni utrip ... čist noro:). Čestitke vsem ostalim, ki ste tudi imele v teh dneh pregled in vso srečo tistim, ki vas še čaka! Vročina bo pa že minila ... če drugega ne, pozimiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 492
23.6.2008 18:20:43   
Rubin.
Ravnokar sem se vrnila iz h&m, sem ze imela ogledovanje po nosečniškem oddelku,

A imajo kaj lepega? Jaz pred 4 leti nisem našla nič pametnega user posted image , razen modrcev za dojenje. Sem si takrat v Emporiumu kupila kavbojke in sem bila zelo zadovoljna, tako da tiste me še čakajo user posted image . Sicer pa imajo zelo lepa oblačilca za otroke in user posted image . A v C&A imajo tudi kaj za nosečnice? Je že bila katera?

Bravo LaraS za user posted image , se mi zdi fenomenalno ko prvič vidiš in slišiš srček user posted image .

Vročeeeeeeeeeeee!!!! Pa še ves teden bo, kaj bi dala da bi že sedaj bila na morju.

Neposredna povezava do sporočila: 493
23.6.2008 19:46:40   
cati
A v C&A imajo tudi kaj za nosečnice? Je že bila katera?

Ja v MB sicer imajo oddelek za nosečnice samo men se ni izdela neka izbira (sem pa bila pred kakimi 3mesci) mogoče imajo sedaj kaj več.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 494
23.6.2008 20:50:34   
sunny24
Kje ste vse? Nč čveka?

Vidim, da se že o nosečniških cotkah pogovarjate...po pravici povedano, komi čakam, da jih bom začela kupovat! Sem kak mesec nazaj bla v Udinah v HM, pa so meli full izbire, pa tudi cene niso ble nevem kako visoke...no, kavbojke so ble okoli 25 evrov. A so tudi pri nas take cene v HM al so višje?

Aja, rubin, mal z zamudo, ampak vseeno... VSE NAJBOLJŠE!!!!!

No, če se bo kateri dalo mal počvekat, jst sem tle, vsa crknjena od vročine. Danes je blo krepko čez 30...Kaj šele bo v tem našem betonu!!!

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 495
23.6.2008 22:08:58   
Rubin.
A so tudi pri nas take cene v HM al so višje?

Mislim da imajo povsod iste cene, ker je na listku cena za Austrijo, Slovenijo in Madžarsko če se ne motim? Je pa res, da sedaj že nisem bila na nosečniškem odd. 3 leta pa je možno, da se je kaj spremenilo user posted image . Sigurno pa bom šla pogledat.

Hvala Cati, da se ne vozim v center bv.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 496
23.6.2008 22:29:00   
ključek
hej! videla sem pikico!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ful sem vesela zate.............. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 497
24.6.2008 9:25:35   
Vesnozaver
Kuku,

Rubin-kar se tiče H&M se mi zdi da je kar nekaj stvari, ampak so pa cene kar visoke. Danes sem bila v Mani, pa imajo zelo ugodne in lepe stvari,sicer nimajo oddelka za nosečnice, sem pa kupila lanene 3/4 hlače z vrvico v pasu(udobne zelo), za 8 eur. Tako, sedaj pa moram malo nehat v trgovine hoditi, ker bo bankrot drugače...user posted image

Jutri pa smo doma....jupajdijaja.Kaj boste počele?Greste kam na izlet? Jaz bom 'samica' , ker gre mož prijatelju pomagat prikolico postavit, tako da bom dopoldne, ko se ne bo vroce izkoristila za pospravljanje, popoldne pa na kaksen obisk(hmm, samo se nekoga z bazenom se moram spomnituser posted image )

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 498
24.6.2008 10:50:03   
Pikica5
user posted image  punce,

kako ste kaj? Najprej Lara čestitke za UZ in srčka user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim vam prelep dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 499
24.6.2008 11:05:23   
sunny24
Ojla punce!

Tak lep dan, jst mam pa verjetno žalostne novice! Zjutraj sem se zbudila vsa krvava, zdaj se je krvavitev sicer ustavla, ma bom šibnla do G, da vidimo, kaj je na stvari.

Nč, držte pestke zame, čeprav mam full slab občutek!

papa

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?