|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
24.6.2008 11:12:39   
Anonimen
Pozdravljene punce. Bi se vam pridružila, če me sprejmete medse in seveda ne zamerite, da bom nekaj časa še anonimna - namreč precej dolgo sem že na RR, znanci in prijatelji to vejo, pa ne bi rada, da kdorkoli izve pred mojimi domačimi ali  pa celo, da bi novica prišla do njih preko "telefončkov" z RR-a. Upam, da me nimate za paranoično, ampak za nosečnost vem šele od danes zjutraj in je zaenkrat mala skrivnost mojega user posted image  in mene.

Sem že skrivaj hodila k vam gledat in malo brat in sem želela, da se vam pridržim - tudi napisala sem vam že to, le da ne vem, kako sem se vam podpisala.

Sicer imam verjetno PDP 1. ali 2. marca, ker pa sem že 1. rodila nekaj prej, ker sem imela zdravtvene težave, ki jih pričakujem tudi sedaj, bi šla kar k vam. Pa še na februar sem malo čustveno navezana.

Doma imam že enega sončka, to je moja 2. nosečnost in obakrat nama je uspelo kar takoj - in obakrat sem bila prepričana, da ne bo uspelo, a naju je potem prjetno presenetil plusek na CB (no, obakrat je nekaj dni prej test pokazal minus, tako da sem očitno prehitra, čeprav je bilo že izostanku M).

Vsega za nazaj nisem brala, ker je preveč strani. Upam, da se dodobra spoznamo in naklepetamo. S somesečnicami mojega prvega sončka že nekaj let čvekam tu gor, se večkrat dobimo - z našimi sončki ali zvečer same, res jih veliko poznam in upam, da bo tako živo zaživela tudi naša skupinica.

Toliko sem se na kratko javila, jutri odhajamo na krajši dopust, tako da se vam sredi prihodnjega tedna spet kaj javim - upam, da me do takrat ne pozabite.

LP in zdravo in srečno nosečnost vsem

Anonimna user posted image

za seznam pa:

user posted image   1.3. Anonimna user posted image  (št.user posted image 2, št.user posted image 1)            sporočim naknadno - se moram še naročiti 

(odgovor članu Pikica5)
  Neposredna povezava do sporočila: 501
24.6.2008 11:17:56   
Vesnozaver
sunny24 drzimo pesti, da bo vse OK!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 502
24.6.2008 11:24:13   
Pikica5
user posted image

user posted image   FEBRUARČKI 2009      user posted image     

PDP    Ime                   (št.user posted image , št.user posted image           Pregledi                                 

user posted image  01.2.  Ajvy                (št.user posted image 2 , št. user posted image 1)          11.07
user posted image  01.2.  anonimna        (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           01.07
user posted image  02.2.  TEDIGO           (št.user posted image 2, št. user posted image 0)           25.07 (2. preg.)
user posted image  03.2.  mamutka         (št.user posted image  3 ,št. user posted image 2)          prvi pregled
user posted image  03.2.  bara10            (št.user posted image 2, št. user posted image 0)           15.07
user posted image  03.2.   LaraS              (št.user posted image x, št.user posted image x)            23.06
user posted image  04.2.  witto                (št.user posted image 1, št. user posted image 0)           24.06
user posted image  05.2nina 166          (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           30.06 (2. preg.)
user posted image  06.2.  timy                 (št.user posted image 1, št. user posted image 0)           24.06
user posted image  06.2.  kk85                (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           prvi pregled 
user posted image  07.2.  Katjuša            (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           11.07
user posted image  07.2.  carmar             (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           24.06
user posted image  11.2.  cati                   (št.user posted image 3, št. user posted image 0)           19.06 
user posted image  11.2.  Želva                (št.user posted image  2, št.user posted image  1)          prvi pregled
user posted image  11.2.  diamantina      (št.user posted image 1 , št. user posted image 0)           22.07 (2. preg.) 
user posted image  12.2.  Fargesia            (št.user posted image 1, št. user posted image 0)         
08.07
user posted image  14.2.  tanci29             (št.user posted image 2, št. user posted image 1)            23.06.
user posted image  16.2.  birdy                 (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           14.07
user posted image  17.2.  Rubin                
(št. user posted image 3, št. user posted image 1)          30.06.
user posted image  17.2.  julija 30            (št.user posted image  1, št.user posted image  0)          30.06. 
user posted image  20.2. loverforever      (št.user posted image 2, št.user posted image 1)            17.07.
user posted image  20.2. brkn83               (št.user posted image 1, št.user posted image 0)            17.07.
user posted image  22.2. Pikica5               (št.user posted image 2, št.user posted image 0)            14.07.
user posted image  01.3. Anonimnauser posted image    (št.user posted image 2, št.user posted image 1)             prvi pregled
user posted image  xx.x. sunny24              (št.user posted image 2, št.user posted image 0)            16.07. (2.preg.)
user posted image  xx.x. vesnozaver         (št. user posted image x, št.user posted image x)            07.07. 
user posted image  xx.x. zorica                  (št.user posted image x, št.user posted image x)             03.07.
user posted image  xx.x. Miša99               
(št.user posted image x, št.user posted image 2)             prvi pregled 

VSEH SREČK NOSEČK NAS JE 29 user posted image user posted image user posted image  

user posted image  Z nami so pot začele:user posted image

• kalaxy user posted image
  • nicnic user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

user posted image

< Sporočilo je popravil Pikica5 -- 24.6.2008 11:33:03 >

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 503
24.6.2008 11:31:27   
Pikica5
Anonimna user posted image  dobrodošla in čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  želim ti lepo nosečnost in zdravega user posted image

Sunny24, drži se punca, srčno upam, da je vse vredu s tabo, držimo pesti in mislimo nate, za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 504
24.6.2008 11:38:36   
cati
Sunny24 držim pesti da je vse okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 505
24.6.2008 11:40:18   
Vesnozaver
Anonimna dobrodošlauser posted image !

Pa še podatek za dopolnitev podatkov: to je moja prvauser posted image

pozdravček

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 506
24.6.2008 12:26:20   
zorica

Anonimna dobrodošla !user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce kako ste kaj danes.Jaz spet nenormalno utrujno.Je to sploh normano da toliko spim ?Znakov nimam nobenih.Pa kje je še naslednji četrtek ko imam 1uz,...

Danes sem naročena pri osebni zdravnici, da ji nesem papirje da jih napiše za komisijo, saj bom več kot mesec dni na bolniški ( bila sem v postopku ivf in v mb
priporočajo počivanje in mirovanje ).Se jaz tega pridno držim, le dolgčas mi je že.Sicer pa itak vse prespim user posted image

Aha pa še za seznam.To je moja prva user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 507
24.6.2008 12:30:58   
cati
Punce kako ste kaj danes

Jaz sem pravkar bruhalauser posted image user posted image  
Drugače pa vedu.user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 508
24.6.2008 12:32:57   
cati
sunny24 vidim da si gor.Si bila pri ginekologu??

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 509
24.6.2008 12:33:43   
Anonimen
Sunny 24 držim pesti da bo vse ok.user posted image user posted image

Za vse tiste , ki ste že videle svoje pikice user posted image user posted image user posted image . Tudi me bomo dočakale. Jaz imam pregled danes teden in se ga že močno veselim.user posted image Po pregledu tudi poveva domačim in potem ne bom več anonimna. Slabosti imam prisotne kar čez cel dan, enkrat bolj drugič manj, imam tudi beli tok, pa mal rumenga izcedka. Glavno da je s pikico vse ok.

Držte se, pa čim več počivajte v tej vročini.

anonimna user posted image

(odgovor članu zorica)
  Neposredna povezava do sporočila: 510
24.6.2008 12:50:31   
tanci29
sunny24-hej bejbi držim pesti...najbrž si že opravila pregled in upam da je vse ok....

anonimna dobrodošla med februarčicami..seveda, da te z veseljem sprejmemo medse, sploh komaj čakamo da se nam pridružijo noveuser posted image  in da nas bo čim več...

mi pa našim domačim povemo jutri..moja mamica ima danes r.d. in gremo jutri malo praznovat pa bo dobila lepo darilce, pa še zvedela bo da bo še enkrat babi...moja stara mama pa itak vsakič ko pridem pravi da rabi mali družbo, ampak bo pomoje kar presenečena, ko bo slišala, da smo pridelali družbo našemu sončku..

no lep dan,papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 511
24.6.2008 12:58:53   
Anonimen
hvala za dobrodošlico

sem se pravkar naročila in imam 1. pregled 6.8.

kakšnih posebnih težav nimam, mi je pa že daj časa po malem slabo (ampak ne za bruhat) - sploh ob pogledu na čokolado (no, ne vedno), a tak čokoholik semuser posted image

sem bila pa v 1. nosečnosti nenormalno zaspana tam nekje do 3. meseca. Sem prišla iz službe, zaspala na kavču, zvečer sem pa samo malo pojedla in se preselila v posteljo. Meseci so šli kar mimo - no, zdaj ne bo tako, ker mi naš malo škat ne pusti spati in ne zamudim niti ure dneva več (no, vse je za nekaj dobro).

LP
A user posted image

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 512
24.6.2008 13:04:49   
Katjusa
Kaj vse jst tukaj preberem vsem ki ste izgubile svoje pikice user posted image user posted image user posted image držite se upam da kmalu posije nov sonček za vas

Sonny24 držim pesti, da bo vse vreduuser posted image user posted image

Vse nove pridružene čestitamuser posted image user posted image user posted image in vem želim lepo nosečnost.

Jst sem vredu mal več mi je slabo tak da sem veselauser posted image user posted image user posted image ker pač tako vem da se nekaj dogaja..... imam pa tud kr precej romankasto-zelenega izcedkauser posted image user posted image user posted image to je bojda normalno v nosečnosti tak da ne polagam pažnje na to... moj mi posluša skor vsak dan srčka pravi da ga sliši in je tud meru hitrost okol 160 kar bi blo ravno lahko to.... pa sem mu rekla da ni varjante da bi slišal ker z aparaturami ne slišijo (angelsaund bojda po 12 tednu) pa je reku ada on zgleda dobro sliši.... dejte probat.... Pa ne se smejat :)

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 513
24.6.2008 14:25:11   
sunny24
Evo, jst sem nazaj.

Torej, vidi se GV, začetki plodeka, dobila sem Dabroston in ležanje, naslednji pondelk mam spet pregled. Joj, sem se prav pošteno ustrašla zjutraj!!!!

Zdaj pa lahko sam upamo, da bo vse v redu z našo pikico!!!!

Pestke prosim!!!!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 514
24.6.2008 14:51:41   
Pikica5
Sunny24 brez skrbi ziher bo naslednjič ti povedala, da je vse super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  držim pesti user posted image

Punce meni je danes tako user posted image  pa še vročina me ubija, ohhhhhhhhhhhhh, kar v antarktiko bi šla user posted image  upam, da bo kmalu boljše.

Lepo se imejte

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 515
24.6.2008 20:02:46   
timy
Anonimna vse čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunny24 držim pesti, da bo vse vredu. user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem imela pregled in sem videla 13 mm veliko pikico ter srčka.user posted image user posted image user posted image  Imam pa spremenjen PDP, in sicer na Prešernov dan, 8. 2. 2009.user posted image user posted image user posted image  Drugi pregled imam 19. 8. V četrtek pa bom poklicala za nuhalno.

Imejte se kar se da lepo.

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 516
24.6.2008 20:38:52   
Katjusa
Punce eno vprašanje ti in tam se mi polek rumenega izcedka pojavi kaka kot taka takna žilica rjavega a je to normalnouser posted image user posted image user posted image user posted image zdej me pa res skrbi sicerni veliko tega sam ko se obrišem pa to ne vedno tak enkrat na dan že ene 3 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image sej verjetno paničarim brezveze sam me je strah.....

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 517
24.6.2008 21:11:26   
brkn83
pozdravljene punce.

kako ste kaj? no js sem kar precej utrujena. Danes sem imela še dva izpita na faksu.
Poleg tega pa me še nekaj skrbi že cel dan. Namreč zjutraj sem dobila vročino, sicer 37,2 no sedaj pa sem si zopet merila in jo imam 37,5. sedaj pa me zanima, ali je to kaj nevarno, drugače sem tudi malo prehlajena, ampak nekako mislim, da ni od prehlada.
kaj pravite?

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 518
24.6.2008 22:30:43   
Fargesia
brkn83, jaz sem bila cel vikend fertik. TT glih tok povišana, da sem bla čist na tleh, pa ful prehlajena...v treh dneh je minilo...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 519
24.6.2008 22:31:18   
Fargesia
Katjuša, po moje ni nič hudega. če bo pa bolj pogosto pa le pojdi do G.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 520
25.6.2008 10:28:04   
Ajvy
Dobro jutro,,,kera bruhalna noč...adijo pamet....tolk sem lačna, da je to že za znoret....

VSem, ki ste videle svoje pikiče, čestitke.....user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 521
25.6.2008 11:47:39   
Fargesia
ojla punce...vidim da sem naredila traparijo ker sem šla prej na UZ...jokam, ker ste tiste k ste bile na pregledih videle srčke, jaz pa ne...in zdej me je ful strah...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 522
25.6.2008 11:58:19   
ključek
ojla punce...vidim da sem naredila traparijo ker sem šla prej na UZ...jokam, ker ste tiste k ste bile na pregledih videle srčke, jaz pa ne...in zdej me je ful strah...

vse bo ok, boš vidla!! ker teden si zdej??8?? no, ko boš naslednjič, boš lepo videla srček,  in boš pomirjena. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 523
25.6.2008 12:02:40   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

V kolkem tednu si pa bla ti na pregledu?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 524
25.6.2008 12:55:37   
Anonimen
Fergesia naj te nič ne skrbi. Naslednjič boš videla srčka.user posted image

Sunny24  držimo pesti zate. Ti samo lepo počivej in se ne sekiraj, vse se bo dobro izšlo in februarja boš dobla svojga sončka v naročje. V prvi nosečnosti sem tudi jaz krvavela, par tednov preležala, potem se je pa umirilo in je bila nosečnost bp.

Katjusa tudi meni se je na začetku pojavilo malo rjavkastega izcedka, pa občasno kok kaka žilca in to na dva do tri dni. Sedaj se je pa umirilo. V katerem tednu pa si? Pr men je sedaj od 7 tedna naprej v redu, le rumen izcedek še imam.

Punce uživajte.

anonimna user posted image

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?