|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
20.6.2008 21:30:17   
Fargesia
Miša, bodo punce bratca dobile!!!ČESTITAM!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 426
20.6.2008 21:33:45   
Anonimen
Miša, bodo punce bratca dobile!!!

Jah ne vem user posted image user posted image user posted image ? Morda... Predvsem upam, da bo vse OK....

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 427
20.6.2008 21:36:08   
Fargesia
zakaj ne bi bilo vse ok? seveda, da bo! Mora bit!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 428
20.6.2008 21:36:16   
Rubin.
Čestitke Miša, jaz ti tudi želim da bo vse o.k., tako kot vsem nam. Sicer pa sem včasih čuvala tri punčke, pa ti povem da so bile tolk cart, da bi si jih kar domov odpeljala, tako da če ne bo fantek bo pa punčka a ne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 429
20.6.2008 22:01:26   
Pikica5
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Miša čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo uživaj  v nosečnosti pa nič se sekirat user posted image user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 430
20.6.2008 22:14:31   
brkn83
rubin - tale povezave je pa res super, sem morala kr pogledati koliko je velika moja user posted image , in nisem mogla, da ne bi pogledala kr vse tedne kako se razvija.
res super.user posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 431
20.6.2008 23:15:22   
sunny24
Kolk sm jst pozabljiva!!!

Prijateljica je danes zjutraj s carskim rezom rodila fantka Leona. Oba sta v redu!!!

Nč, jst vam želim lahko nočko in se tipkamo jutri!

papa souser posted image !!!!

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 432
21.6.2008 8:06:06   
Ajvy
Miša..sprva čestitke...ti boš imela pa tako razliko kot mi..no,samo da imaš ti še eno princesko od prej...čestitke za tretjouser posted image

Čestitke za Leonauser posted image user posted image

Jst sem orenk v sezoni "ne grem na kolena"... tak da me to kar izčrpa...pa lačna sem za znoret...ampak sej bo...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 433
21.6.2008 8:26:36   
julija30
Miša čestitke user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 434
21.6.2008 9:57:35   
Pikica5
Dobro jutro user posted image ,

danes je ena zelo lepa sobota, ki kar diši po sprehodu. Upam, da ste dobro spale...

Želim vam en lep dan
user posted image

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 435
21.6.2008 10:08:53   
Rubin.
Hvala, mislim da bo res lep v vseh pogledih. Mi gremo zdaj na RD, ga ima prijatelj od Male miss in praznuje 3 leta, se že veselimo.
Izkoristite dan in uživajate.

Aja pa tistim, ki je slabo čimmanj slabosti, jaz sem zaenkrat še brez user posted image .

Papapa.

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 436
21.6.2008 11:20:38   
Fargesia
Rubin, jutri pa ti praznuješ,a ne?

jst samevam doma...moj je šel v trgovino...jaz sem še fejst prehlajena, tak da sm rajš doma...

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 437
21.6.2008 11:48:51   
tanci29
pozdravček,

dobrodošle nove user posted image ....

mi gremo tudi danes na rd. od moje sestrične stara je 9 let in jo razganja rebeldemanija...user posted image user posted image
no ker se nismo oznanili veselega dogodka , kar premislujem kaj naj oblečem ker imam kar malo napet trebušček, no kar nekaj ga je se ostalo od prejsne nosečnosti zato pa je zdaj tak kot je...prvič sem ga mela na notr pa se ni kar nekaj cajta nc vidlo...pa se take lepe kiklice in majcke bolj oprijete sem si kupla, da bom sexi mlada mamica,zdaj se pa skrivamuser posted image ...no se par dni pol pa itak povem...
v ponedeljek mam pregled-juhuhu pa bom vidla mojo novo pikico malo

želvica-tebe pa naj ne skrbi sej bomo skupaj zmogle veliko.tudi mene je na zacetku šok zadel, zdaj se pa prav veselim. no moj malček je bil 1 mesec in pol starejsi ko sem naredila test. v torek pa bo dopolnil 8 mesecev. kak cukrček je

vsem skupaj pa lep sončen vikend in veliko UŽIVANCIJE (zdej sm se pa se mal zadrla)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 438
21.6.2008 12:41:28   
kalaxy
Punce,

vidim, da vas je že veliko prišlo v tem času ko sem bila na dopustu, ki pa se ni končal dobro.
Imela sem ss user posted image , zato se od vas poslavljam. V torek sem dobila rjavi izcedek.
Cel dan sem počivala. Ponoči pa sem dobila krče in začela krvavet. Takoj smo odšli domov in do ginekologa, ki mi je potrdil, da ni več nič. Še vedno krvavim in hodim na kontrole, če bi bilo potrebno čiščenje.
Uživajte v nosečnosti in pazite na svoje user posted image .
Upam, da bom tudi jaz še letos ponovno zagledala user posted image .

LP

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 439
21.6.2008 13:04:32   
sunny24
kalaxy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Vem kako ti je! In da ni besed, da bi te potolažile, ampak vseeno...Ti kar lepo optimistično naprej! Lej, jst sem tudi imela februarja ss, pa sem junija ponovno zagledala user posted image . Sam ne se predat, ker se ne splača!!!!

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 440
21.6.2008 13:22:34   
Fargesia
kalaxy...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 441
21.6.2008 13:40:43   
Katjusa
Kalaxy izjoči bolečino potoleži se in v nove boje... držim pesti, da letos spet ugledašuser posted image in da boste drugo leto zibaliuser posted image user posted image . Vem, da ni besed s katerimi bi te lahko potolažla zato ti tako kot ostale pošiljam en velik objemčekuser posted image

punce lepo vročo soboto pa oglaste se kej na http://megastarsi.mojforum.si kjer imamo tudi spletno klepetalnico (forum je šele v nastajanu pa je že zdej čist vročuser posted image user posted image user posted image )

Danes sem sanjala tak nore sanje, da je bilo detece v trebuščku že ful veliko in me je ful močno brcalo tak da me je prav bolelo in sem G klicala (ker še vedno nisme bla na prvem pregledu) da zakaj imam tak pozno pregled ko pa sem že tako visoko nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image ..... Prav fino sem se zjutraj počutla po takih optimističnih sanjah:)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 442
21.6.2008 13:51:04   
kalaxy
Hvala punce.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 443
21.6.2008 13:53:56   
Eviii
Pozdravljene, punce.

V imenu RR teama bi vas prosila za eno uslugico. Glede na to, da urejam seznam nosečk in mamic, bi vas prosila, v kolikor mi olajšate delo in mi pošljete seznam z vašimi podatki (če seveda želite). Lahko mi ga pošljete na ZS ali ga kar prilepite na seznam nosečk.

Seveda vam želim obilo radosti in lep preostanek nosečnosti user posted image user posted image user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 444
21.6.2008 15:56:13   
Fargesia

user posted image

user posted image   FEBRUARČKI 2009  user posted image     

PDP    Ime                 (št.user posted image , št. user posted image )               prvi pregled

01.2.  Ajvy                (št.user posted image 2 , št. user posted image 1)          11.07
01.2.  anonimna        (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           01.07
02.2.  TEDIGO           (št.user posted image 2, št. user posted image 0)           25.07 (2. preg.)
03.2.  mamutka         (št.user posted image  3 ,št. user posted image 2)          prvi pregled
03.2.  bara10            (št.user posted image 2, št. user posted image 0)           15.07
03.2.   LaraS              (št.user posted image x, št.user posted image x)            23.06
04.2.  witto                (št.user posted image 1, št. user posted image 0)           24.06
05.2.  diamantina      (št.user posted image 1 , št. user posted image 0)          20.06
05.2.  nicnic               (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           prvi pregled
05.2.  nina 166          (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           30.06 (2. preg.)
06.2.  timy                 (št.user posted image 1, št. user posted image 0)           24.06
06.2.  kk85                (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           prvi pregled
07.2.  Katjuša            (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           11.07
07.2.  carmar             (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           24.06
11.2.  cati                   (št.user posted image 3, št. user posted image 0)           19.06 
11.2.  Želva                (št.user posted image  2, št.user posted image  1)            prvi pregled
12.2.  Fargesia            (št.user posted image 1, št. user posted image 0)          08.07
14.2.  tanci29             (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           23.06.
16.2.  birdy                 (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           14.07
17.2.  Rubin                
(št. user posted image 3, št. user posted image 1)         
30.06.
17.2.  julija 30            (št.user posted image  1, št.user posted image  0)          30.06. 
20.2. loverforever      (št.user posted image 2, št.user posted image 1)            17.07.
20.2. brkn83               (št.user posted image 1, št.user posted image 0)            17.07.
22.2. Pikica5               (št.user posted image 2, št.user posted image 0)            14.07.
xx.x. sunny24              (št.user posted image 2, št.user posted image 0)            16.07. (2.preg.)
xx.x. vesnozaver         (št. user posted image x, št.user posted image x)            07.07. 
xx.x. zorica                  (št.user posted image x, št.user posted image x)             03.07.
xx.x. Miša99               
(št.user posted image x, št.user posted image 2)              prvi pregled

VSEH SREČK NOSEČK NAS JE 28 user posted image user posted image user posted image

user posted image z nami so začele:user posted image
  • kalaxy

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 445
21.6.2008 16:15:38   
Anonimen
Bom anonimna, ker očitno nekaj ne štima z geslom, ki mi ga je dala sestrična nicnic... Naročila mi je, naj vam sporočim, da je imela ss, ter da vam želi, da bi ve srečno prispele do cilja.

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 446
21.6.2008 17:54:54   
Fargesia
Ne!!! nicnic...pa ne še ti!!!! joj, kaj se to dogaja....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 447
21.6.2008 17:55:33   
Pikica5
Kalaxy in Nicnic user posted image user posted image user posted image user posted image želim vama, da vaju zopet kamalu razveseli user posted image  in da čez devet mesecev dobita v naročnje user posted image . Res mi je hudo za vaju user posted image user posted image user posted image  to je tako krivično user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 448
21.6.2008 20:01:14   
Ajvy
KAlaxy in nicnic  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 449
21.6.2008 20:21:12   
Anonimen
user posted image

user posted image   FEBRUARČKI 2009  user posted image     

PDP    Ime                 (št.user posted image , št. user posted image )               prvi pregled

01.2.  Ajvy                (št.user posted image 2 , št. user posted image 1)          11.07
01.2.  anonimna        (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           01.07
02.2.  TEDIGO           (št.user posted image 2, št. user posted image 0)           25.07 (2. preg.)
03.2.  mamutka         (št.user posted image  3 ,št. user posted image 2)          prvi pregled
03.2.  bara10            (št.user posted image 2, št. user posted image 0)           15.07
03.2.   LaraS              (št.user posted image x, št.user posted image x)            23.06
04.2.  witto                (št.user posted image 1, št. user posted image 0)           24.06
05.2.  diamantina      (št.user posted image 1 , št. user posted image 0)          20.06
05.2.  nicnic               (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           prvi pregled
05.2.  nina 166          (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           30.06 (2. preg.)
06.2.  timy                 (št.user posted image 1, št. user posted image 0)           24.06
06.2.  kk85                (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           prvi pregled
07.2.  Katjuša            (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           11.07
07.2.  carmar             (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           24.06
11.2.  cati                   (št.user posted image 3, št. user posted image 0)           19.06 
11.2.  Želva                (št.user posted image  2, št.user posted image  1)            prvi pregled
12.2.  Fargesia            (št.user posted image 1, št. user posted image 0)          08.07
14.2.  tanci29             (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           23.06.
16.2.  birdy                 (št.user posted image 2, št. user posted image 1)           14.07
17.2.  Rubin                
(št. user posted image 3, št. user posted image 1)         
30.06.
17.2.  julija 30            (št.user posted image  1, št.user posted image  0)          30.06. 
20.2. loverforever      (št.user posted image 2, št.user posted image 1)            17.07.
20.2. brkn83               (št.user posted image 1, št.user posted image 0)            17.07.
22.2. Pikica5               (št.user posted image 2, št.user posted image 0)            14.07.
xx.x. sunny24              (št.user posted image 2, št.user posted image 0)            16.07. (2.preg.)
xx.x. vesnozaver         (št. user posted image x, št.user posted image x)            07.07. 
xx.x. zorica                  (št.user posted image x, št.user posted image x)             03.07.
xx.x. Miša99               
(št.user posted image x, št.user posted image 2)              prvi pregled

VSEH SREČK NOSEČK NAS JE 28 user posted image user posted image user posted image

user posted image  Z nami so pot začele:user posted image

• kalaxy user posted image
  • nicnic user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?