|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
8.9.2008 11:19:14   
tanci29
cao...
evo mene nazaj s pregleda...vse je ok...poslušali smouser posted image ...sicer ga na začetku ni našel tako da sem bla kar malo  prestrašena ampak pol je pa začel bit in to enkrat na eni strani pol pa že na drugi..nas je malo hecal in se izmikal..naslednji pregled-morfologija 6.10. en dan pred obletnico porokeže druge ajajaj...

o imenih se sploh ne pogovarjava..sicer pa mislm da bo kar ostalo kar sva se oba strinjala, ampak bomo vidli...mava čisto drugačne okuse tako da se raje ne menim, ker ne prideva nikamor...
tele na forumu pri imenih pa se tudi meni zdijo zelo zelo nesramni..ponavadi so to ene in teiste cvetke, ki si dajo duška tukaj pisat nemogoče in grde stvari-vsaj zame...

petrap-hvala za dobrodošlico..pa držim pestke za tvoj pregled..a boš imela morfologijo?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
8.9.2008 11:20:45   
Čebel@
midva nisva na svojem!živiva v tavrhnem štuku!je pa panika ker je samo 1 kuhinja in zdej ko se naja izogiba se spov lepo šihtava kera kdaj kuha!komi čakam danes popoldne da greva z mojmu en štedilnik kupit da mi ne bo treba dol hodt(aja tud kuhat je začela tisto hrano ki jo midva ne marava)!dragač petrap pa sva ble midve z mojo taščo tud tko da se je hinavčina čutila v zraku sam po 4 letih je pa zavrelo in ekplodiralo

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
8.9.2008 11:26:03   
Čebel@
tanci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled!sam da je use ok!drgač punce pa ful pomaga(vsaj meni )da sem dala ven to kar me je žulilo od tašče!jest nimam nič slabe vesti da jo "opravlam"!taka pač je

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
8.9.2008 11:26:44   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

tko da, blagor vam, ki ste na svojemuser posted image

mi nismo na svojem smo pa na srečo pri mojih starših in v isti hiši živi še stara mama on stric imamo vsak svoje gospodinjtvo..... s starši se dobro razumemo nimamo tažev tud ogromno nam pomagata.... kar se pa stare mame tiče je pa druga zgodba sma to me niti tok ne briga tak al tak je hiša od mojih2 in dokler sta onadva mamo mi dovolj prostora pol se boma pa že z bratom zmenla kaj in kakouser posted image user posted image user posted image user posted image se bo pa slabše godilo tistim k me zdej prezoirajo in se dalajo da me majo radiuser posted image user posted image user posted image user posted image ja grdo se sliši sma tak pač je vse se plača vse se vračauser posted image user posted image user posted image user posted image sej nisem tak maščevalna pa na žalost prehitro odpuščam.... če sem tašči odpustila (ne čisto sam tolk da grem tja in das e menim z njo stvari k se ne tičejo moje družune in mene apč take splošne debate) k je mojo družino žalila in k je rekla svoji sestri vpričo mene da me bo za purana zamenjala..... pol veste da nisem tak nasramna da bi koga kam brcnla

sazi zdej sem pa radovedna kako ime ste zbrali da je tok nenavadno?

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
8.9.2008 11:28:25   
Katjusa
tanciuser posted image user posted image user posted image user posted image tale vaš vas pa že malo hecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj šele bouser posted image user posted image user posted image user posted image sam da je vse vreduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
8.9.2008 11:29:19   
tanci29
joj taščice vam pa res delajo probleme...jah ene so pa res mal smotane(tašče mislm)...se morjo tud povsod utaknt...pa res če še skupaj živiš je še težje..ni glih luštno da moraš gledat da se ne srečaš...
no moja taščica je super mogoče tudi zato ker živimo zelo zelo zelo daleč stran...so glih pod nami na drugi strani zemeljske oble mislm...tako da se redno slišiva po telefonu malo počvekava in to je to...vidimo se enkrat letno in takrat se imamo prav fajn..pa še tolk dobro kuha...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
8.9.2008 11:30:30   
Čebel@
da me bo za purana zamenjala
IZVIRNO SPOROČILO: ta je pa huda nouser posted image puran?jest ne vem če bi še govorila z njo!ima res srečo da ne zameriš za dolgo

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
8.9.2008 11:31:47   
Katjusa
zdle sem opazla da mam še točno 5 mesecev do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image juhuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image še 2 tedna in bom na pol poti.... ravno včeraj mi je moj reku da komi čaka..... kak je to lepo slišatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
8.9.2008 11:31:55   
petrap
tanci29 - sem klicala gin če mam morfologijo, sam je rekla sestra, da bo gin naredila sam ultrazvok, če bo kaj narobe me bo poslala pa naprej na...ma ne štekam čist najbolj bomo vidl kaj bo...

majchy23 - tud midva sva v tazgornjem štuku...sam mava vse svoje, razen skupno stopnišče...sam bomo zdaj še to zaprli...da bo vsaj malo ločeno...

glede tašč pa...saj vem, da tud jaz nisem popolna, sam nočem pa da me kdo ustrahuje pa mi govori kaj morm delat pa kako...na to sem pa alergična....moje življenje je sam moje, pa nanj lahko vpliva sam moj možk, ker pač prihajam iz številčnejše družine, se v večji meri preživljam sama že od srednje šole, tko da mi ne bo noben pamet solil kaj morm počet....user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
8.9.2008 11:34:18   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

da me bo za purana zamenjala
IZVIRNO SPOROČILO: ta je pa huda nouser posted image puran?jest ne vem če bi še govorila z njo!ima res srečo da ne zameriš za dolgo

sej takrat pol ene 3 tedne nisem šla tja takrat sma še skor vsak teden šla še ni blo florjana

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
8.9.2008 11:34:56   
petrap
pa čestitam za pregled tanci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
8.9.2008 11:35:12   
Čebel@
od moje kolegice mami pravi da moraš iti od tašče tok deleč sran živet da ne more v copatah do tebe!pa je zgleda res tko(večino)user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
8.9.2008 11:35:59   
tanci29
katjuša tale tvoja je pa res mal smotana....a kr takele klamfa ja kaj ji pa je...no sej mogoče bo mal k seb prišla in videla da je mal čez les in mogoče bo že prepozno pa ji bo žal...dobra si da takole odpustiš takele bedarije sploh od nekoga ki naj bi te malo bolj spoštoval, pa tud če te ne mara, te ma pa zato njen sin...

jest bi ji enkrat ke odnesla ena velzga pečenga purana..pa bi rekla no zdej pa uživejte s temle purančkom, mene pa pustte pr mer..pa nej bo še kdo zraven da ji bo mal nerodno kako se zna lepo obnašat...notr ji pa nafili eno tako filo da ji bo pol ene tri dni slabo...no zdej sm pa že žleht...

ajde pozdravček

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
8.9.2008 11:38:40   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

katjuša tale tvoja je pa res mal smotana....a kr takele klamfa ja kaj ji pa je...no sej mogoče bo mal k seb prišla in videla da je mal čez les in mogoče bo že prepozno pa ji bo žal...dobra si da takole odpustiš takele bedarije sploh od nekoga ki naj bi te malo bolj spoštoval, pa tud če te ne mara, te ma pa zato njen sin...

jest bi ji enkrat ke odnesla ena velzga pečenga purana..pa bi rekla no zdej pa uživejte s temle purančkom, mene pa pustte pr mer..pa nej bo še kdo zraven da ji bo mal nerodno kako se zna lepo obnašat...notr ji pa nafili eno tako filo da ji bo pol ene tri dni slabo...no zdej sm pa že žleht...

ajde pozdravček
res je mal žlehtna taleuser posted image mogoče bi pa nucal!sam ne slabo ampak driskauser posted image je hujša!joooj smo že grozne!veste kok se jim mora kolcat

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
8.9.2008 11:41:00   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

tanci29 - sem klicala gin če mam morfologijo, sam je rekla sestra, da bo gin naredila sam ultrazvok, če bo kaj narobe me bo poslala pa naprej na...ma ne štekam čist najbolj bomo vidl kaj bo...

majchy23 - tud midva sva v tazgornjem štuku...sam mava vse svoje, razen skupno stopnišče...sam bomo zdaj še to zaprli...da bo vsaj malo ločeno...

sam čudno po datumu bi jo že lahko mela??? tak čudno eni naročajo da res ne veš pol... pripravi se kot da bo in dragi nej gre polek če bo lahko bolje višek kot pa da zamudi

ja svoj vhod pa more bit to mamo tud mi urejeno čeprav mi smo v sredini zgoraj je stara mama s stricem spodaj sta pa moja starša in imata spalnico še v tem štuku k smo mi sma nas ne motita k gor prideta sam spat in zjutraj gresta še predno mi vstanemo tak da smo cel dan čist sami..... je pa tud notranje stopnišče, ki sega od spodaj do vrha in se je dogajalo da sem mela obiske kr od staremame dol al je bla to ona al stric al pa kaka teta k je bla pr njen na obisku in sem prosla očeta da vrata za zgorni štuk zapre ker če kdo želi k meni imam vrata in zvonec ne pa da grem na wc in pridem po možnosti na pol oblečena in me obsk čaka v dnevniuser posted image user posted image user posted image user posted image in zaradi tega me je botra napadla in me cela žlahta sovraži sam tak pač je jst ne morem živet tako da mi vsak hodi po stanovanju in k me ni doma me iščejo po sobahuser posted image user posted image user posted image user posted image ja komu pa lahko jst pridem dlje k do vhodnih vrat???? moja 2 mi ne hodita po stanovanju razn k kam gremo in jih fehtam da mii ribico hranita pa muco smo mel vse sotalo pa pustita primiru....

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
8.9.2008 11:45:10   
Čebel@
katjušs ti dam kr prov da ste si tako uredili!tud če je tete nima kej iskat u stanovanju če te ni doma!pa še kar naprej moraš paziti da si oblečenuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
8.9.2008 11:45:13   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

ajde pozdravček
res je mal žlehtna taleuser posted image mogoče bi pa nucal!sam ne slabo ampak driskauser posted image je hujša!joooj smo že grozne!veste kok se jim mora kolcat

da bi imela še delo ne ne dam ji tega veselja..... ja zato se pas prašujem kako je lahko moj mož tak vredu in hvala bogu vem da me ima rad in da me spoštuje in zato ga imam ša rajšiuser posted image user posted image user posted image user posted image prej smo tja prišli na kosilo sme še kej pomagala zdej se pa svedem in nas postreže pol še pa pospravi sama.... k tak ni nič vredno če kej pomagam....
srečna sem da imam svojo družino in z njo uživam vsi sotali pa kakr čejo..... mam tud srečo da imam super starše, ki imajo radi mojga moža inse res lahko razumemo in ko kaj rabim mi vedno pomagajo brez da bi mi pol kdaj kej sponašaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
8.9.2008 11:47:54   
Čebel@
tud moj pa tašča sta kot dan in noč!je pa zato tast super!!!!!!!zdele ko smo se mal skregal je stopu na najino stran in nahrulu taščo da nej se ne spravla na nosečnicouser posted image on je ser car!!!!!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
8.9.2008 11:50:36   
petrap
katjusa - tud jaz mislim, da bi mogla met zdaj...saj bo šel možek z mano, če ga bo šefe spustu...

A katera vem a ta moj trakec odšteva dneve al prišteva starost otroka user posted image Men se zdi, da odšteva dneve do rojstva...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
8.9.2008 11:51:28   
petrap
majchy - tud pri nas tast velikokrat mal brzda taščo :)

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
8.9.2008 12:02:56   
Čebel@
punce kera sprememba kar naenkrat.........glihkar je moj pršu iz službe in ga je tašča ustavla in mu rekla da jo blazno moti da se MI(opa MI)ne moremo pogovoriti kot družina.moja družina je moj mož in še nerojena pikica in ne ona!!!!!!!!!no uglavnem in zdej moj hoče da grem dol(kot da se ni nič zgodilo)in se pogovorimo!ker pa sem trmasta(sem oven)pa ne bom šla!tuki gor imam vrata pa nej potrka pa pove kar ima za povedati!kaj mislite?ali moram iti dol in se delat hinavsko?user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
8.9.2008 12:04:28   
Čebel@
petrap če si v 20t in ti prov kaže do konca potem ti odševa dneve do rojtvauser posted image !po moje

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
8.9.2008 12:19:08   
sunny24
Madona, cel roman sem napisala in potem "We are sorry..." user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, v glavnem, spet ste se načvekale in lepo taščice obdelale...No, jst nimam tašče uradno (smo koruzniki) sam je pa mama od mojega fajn, se zastopimo.

tanci, četitam za pregled!!! user posted image user posted image user posted image   Ob priliki te bom še mal zaslišala o tem vozičku...Sej lahko ne?user posted image

Je bla mal prej pr meni sodelavka in smo se lepo načvekale, pa še kužija je prpeljala...VELIKO mrcino alias čivava in me je celo prelupčkal...Vsaj edn, če že mojega dragega ni doma! user posted image  Pol grem pa še k noni in tam me čaka pa moj lubček alias res velik kuža, k me bo spet celo zlupčkal...Bo moj dragi ratu še ljubosumen...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
8.9.2008 12:21:49   
sunny24
Aja, pa danes me neki maternica boli oz mi jo nateguje...si moj podnajemnik rihta stanovanje...Sam še ne ve, da ga bom februarja izselila...user posted image  Tko, da nej kar uživa še do konc februarja...user posted image user posted image user posted image
Sem pa učeri lovila našo pikico z AS po celem trebuhu...Lumpek se mi je mal skrival...To bo eno živahno otroče!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
8.9.2008 12:22:13   
Shuka
sunny, ko se ti to zgodi, ker predolgo časa pišeš, samo v okenčku, kjer ti piše We are sorry, klikneš na desni gumb na miški in klikneš nazaj, vse se ti povrne, potem tekst označiš in skopiraš, zapreš okno, se še enkrat prijaviš v sistem in ponovno odpreš okence za odgovor, prilepiš, še enkrat smajlije prilepiš ker izzginejo in pošlješ.
Tko da ne rabiš 2x pisat. user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.