|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
6.9.2008 17:06:57   
cati
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Kako ste pupe, vidim na velko zapravljate za bebico user posted image , jaz si bom to verjetno privoščila kak mesec pred porodom, sem še mal zadržana glede tega, ali bolje rečeno vraževerna.user posted image user posted image user posted image

Se podpišem. Jaz še tudi ne upam nič kupovat samo gledam na veliko.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
6.9.2008 17:10:18   
orto2
oj sonosečke!

mene pa tarejo skrbi glede vozičkauser posted image , če lahko to poimenujem skrbiuser posted image

kakšne imate kaj izkušnje ali pa ste slišale glede quinny speedy, pa kje lahko naročiš sprednje varovalo oz lok, pa high trek bebe confort? glede funkcionalnosti, saj kg imata skoraj enako pa zložita se tudi oba dobr, aja pa še jane slalom pro je v igri? katerega pol?

prosim, prosim za pomoč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
6.9.2008 17:16:17   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: cati

Kako ste pupe, vidim na velko zapravljate za bebico user posted image , jaz si bom to verjetno privoščila kak mesec pred porodom, sem še mal zadržana glede tega, ali bolje rečeno vraževerna.user posted image user posted image user posted image

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
6.9.2008 19:49:38   
Ajvy
Danes je pa ati peljal Tarjo na Lunin festival, imela se je fenomenalno....najbolj ji je bila všeč Neca Falk, pa otročki ki so peli karaoke...baje je ni blo dol z odra za spravit..je plesala....dobila sem njeno prvo slikico- sama jo je zrisala....
ful sem vesela, da se je imela tak fajnuser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
6.9.2008 19:51:30   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Katjuša..super za nakup...mi imamo pa še vedno isti voziček, je taka mala razlika, da je še vedno in....pa moram rečt, da mi je še vedno tak lep, kot prvi dan.....

Punce hvala za čestitke ob nakupuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy nam se pa prvi ni tak dopadel no dopadel se nam je ful sam je imel vsa 4 kolesa fiksna kar se je izkazalo za ne preveč pametno zadevo in smo ga ko je Florjan shodil prodali.... uporabljati smo ga pa nehali že prej..... mo pa tud tistega kupli rabljenega in razn dosti nižje cene od novega ni blo razlikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

superca...sej pravim..pri nas je tak majhna razlika med otročki, da je še vedno aktualen...vidva sta pa enkratno čez prišla...čestitke

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
6.9.2008 19:53:17   
Ajvy

jst sem bila čist enakega mnenja..samo sem ugotovila, da nama finančno ne bo zneslo, če bova vse na koncu kupovala....tako sva po morfologiji počasi začela ogledovat stvari...pa vsak mesec eno izmed večjih kupila...najboljše od vsega je pa bil izlet v Tosama trgovino....ah ja....

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
6.9.2008 20:46:45   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: orto2

oj sonosečke!

mene pa tarejo skrbi glede vozičkauser posted image , če lahko to poimenujem skrbiuser posted image

kakšne imate kaj izkušnje ali pa ste slišale glede quinny speedy, pa kje lahko naročiš sprednje varovalo oz lok, pa high trek bebe confort? glede funkcionalnosti, saj kg imata skoraj enako pa zložita se tudi oba dobr, aja pa še jane slalom pro je v igri? katerega pol?

prosim, prosim za pomoč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Orto na spletni strani http://soncek.si/si/vozicki/quinny-maxi-cosi/speedi-g1568.shtml prodajajo quinny speedy vozičke s prednjim varovalom, pa tudi prednja varovala posebej.

No, da se pohvalim, tudi midva sva danes kupila voziček. Po težkem boju med Quinny speedy, Jane slalom pro je zmagal Chicco s3 auto fix. Vse v kompletu: jajčka in isofix, košara, športni del, torba, nožna vreča, pa še fuuul nekih dodatkov. Sem se naravnost zaljubila ven. Sicer je malo večji, ko se zloži, pa ni problema, ker imava ogromen avtouser posted image

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
6.9.2008 20:59:44   
Katjusa

jst sem bila čist enakega mnenja..samo sem ugotovila, da nama finančno ne bo zneslo, če bova vse na koncu kupovala....tako sva po morfologiji počasi začela ogledovat stvari...pa vsak mesec eno izmed večjih kupila...najboljše od vsega je pa bil izlet v Tosama trgovino....ah ja....

iz istega razloga smo mi začeli z nakupi že zdej.... plek tega smo pa poceni prišli skozi vsaj pri vozičku..... čeprav sem vedela da je še veliko časa sam sem že nekaj časa mal spremljala kaj s ekej ponuja in kakšne so cene in se je pač pojavla priložnost da kupimo dober vozek poceni in smo se kr odločli.....user posted image user posted image user posted image user posted image naslednji mesec ne boma nič kupla k mamo registracijo za avto pol je pa november si bom najbrž kupla posteljnino za postlco.... če ne bom kr sama spet naredla no sma blago tud stane bi pa rada mela mal drugače kot je blo v prvo tak da bomo vidli tak al tak pa morem kupit kojtrček (razmišljam o tejle ponudbi kr cel komplat čeprav stojalo za baldahinček mamo sam s emi zdi dokaj ugodno http://www.galeb.eu/kompleti.html).... v vsakem primeru bo nekaj stalo.... december je božiček ni šans da se kej kupi.... jauarja pa kupmo sterilizator in flaške, in ostalo drobnarijo.... mogoče bom pa flaške kupla že za božičkauser posted image user posted image user posted image user posted image pol je pa tak že Februar.... in tak se mi zdi najenostavneje da se mal porazdeli vse skupaj... pa januarja imama 3 obletnico poroke pa jst RDuser posted image user posted image user posted image user posted image tak da bo res še pestro..... sem bi lahko šparala sam ko vem kak je ko maš malo denarja vedno pa kej vmes pride in ne moreš nič našparat......

Upamo seveda da bo do februarja vse vredu in da razne vraževerne zgodbe ne držijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
6.9.2008 23:12:57   
Ajvy
kje so slikice vaših nakupov??

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
6.9.2008 23:14:06   
Ajvy
No, da se pohvalim, tudi midva sva danes kupila voziček. Po težkem boju med Quinny speedy, Jane slalom pro je zmagal Chicco s3 auto fix

tale boj je pa bil res hud...kjer prepirata se dva...tretjega odpeljete domovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
6.9.2008 23:46:51   
tanci29
HALOOOOOOOOOOuser posted image ,

ena čvekulja je pršla nazajuser posted image ...na žalost..sem zdele rabla kr neki cajta da sem vas prečitala, ampak sem rekla če zdej ne bom pol nom nikol, ampak ne bom komentirala ker sem že pol pozabla, da nam pol kere užalila...
no uglavnem, mi smo se imeli super krasno na dopustu, ta mali je užival, se kopal, pojedu ene pet kil mivke, bil je ful dobrovoljen in je zabaval vse po vrsti, sploh na trgu raba kjer je imel svoje predstave, so se mu mimoidoči kar nasmejali...minilo je totalno prehitro...je bil pa erik tudi zelo vesel ko smo prišli domov. ko sem ga dala spat je ene 20min skakal po postli gor pa dol pa se igrasl in vriskal...da ne bom preveč dolgotvezila...
sem prebrala da je par novih, super, čestitke in dobrodošleuser posted image user posted image user posted image ,
no zdej pa komaj čakam pon, ko mam pregled...
imejte se lepo in lepo panejte

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
7.9.2008 8:08:25   
timy

No, da se pohvalim, tudi midva sva danes kupila voziček. Po težkem boju med Quinny speedy, Jane slalom pro je zmagal Chicco s3 auto fix

tale boj je pa bil res hud...kjer prepirata se dva...tretjega odpeljete domovuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Nisem našla najine barve, kar je tu modro, imava midva živo zelenouser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
7.9.2008 9:57:55   
diamantina
Jutro!

Uh, ene že imate vozičke, važičke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Saj prav. Midva bova to kupovala v decembru ali novembru, zdaj še ni časa namreč. A je treba dolgo čakat na vozičke, ko ga kupiš? Ti ga ne dajo tako ane, sploh če ga nimajo na zalogi?

Najprej sva se odločila, da bova sobico uredila.

Lepo nedeljo!  user posted image  

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
7.9.2008 11:45:56   
Ajvy
Timy...super lep vozičekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
7.9.2008 12:12:48   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: diamantina

Jutro!

Uh, ene že imate vozičke, važičke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Saj prav. Midva bova to kupovala v decembru ali novembru, zdaj še ni časa namreč. A je treba dolgo čakat na vozičke, ko ga kupiš? Ti ga ne dajo tako ane, sploh če ga nimajo na zalogi?

Najprej sva se odločila, da bova sobico uredila.

Lepo nedeljo!  user posted image  !

Nama so rekli, da bova čakala približno mesec in pol!

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
7.9.2008 18:33:47   
Čebel@
lep pozrav souser posted image !sem si rekla da pridem pozdravit pa ni nobeneuser posted image se vidi da je sončen danuser posted image upam da ste uživale v nedelji?!samo sporočim da sem učeraj 1.začutilauser posted image sicer full nalahko in nisem bila ziher danes preke jutru pa spet,sicer ne brcanje ampak samo da se nekaj premikauser posted image user posted image user posted image tako saj vem da je use ok zuser posted image ker naslednji pregled imam šele 13.10.!še fuuuullll dolgouser posted image !uglavnem pridne bodite,božajte trebuščke in se tipkamo.jaz grem počivati kar sem 3 ure hodila po avto sejmu in sem čist pafuser posted image !mož mi kuha makarone(zdele bi ubijala zanje)potem grem pa ležat!bom nehala nakladat!!!!!fajn boditeuser posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
   [Brisano sporočilo]
7.9.2008 19:52:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3517
   [Brisano sporočilo]
7.9.2008 19:54:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3518
7.9.2008 20:02:55   
sunny24
Čer! Kako smo? Danes je neko zatišje tu gor!

Joj, ene že kupujete stvari za vaše user posted image ...mi bomo pa še počakali do decembra. Sicer postlco že mamo, ampak je to stara postlca še od mojega dragega, ki jo bo mal zbrusu in prebarval, ker je zdej res grde barve (temno rjave), pa še nikamor v stanovanje nam ne paše glede na barvo...Za voziček smo se pa lih včeri skor 100% odločla za Peg Perego tri fix v črno-sivi barvi. V glavnem, vse bomo nabavljali od decembra naprej. Je mal vraževerja tudi pri meni...user posted image user posted image user posted image

Kaj pa imena, ste že zbrale kaj? Mi2 mava nekaj všečnih, sam do februarja je še dolga in se lahko še kaj spremeni. user posted image   Sem pa na podforumu imena brala komentarje na določena imena...joj, za bruhat kolk so lahko nekatere tko žaljive...

No, dejte kaj napisat, da se bomo lahko kaj menle!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
7.9.2008 20:20:30   
glen
Ciaoooooooooo.
mene pa tudi ni blo dosti cajta gori.
Sem o.k. danes sem ful utrujena pa neki me je špikalo ,pa sem As vzela in poslušala srček pa sem zdaj pomirjena.Je pa res da smo imeli včeraj dva otroška roj. dneva in danes smo danes celo žlahto po Kozini obiskali(4 obiski)tako da me najbrž od utrujenosti špika.,ma zdaj ko ležim je bolje.

Vozički vozički vozički,,,,,????
Jaz imam trio quinny buzz že od prej, pol mal kasneje(beri ko bo imeluser posted image 5-6 mes) si bom pa novega nabavla .Nevem še ali chicco s3 ali quinny formula
user posted image

ali pa

user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
7.9.2008 20:49:17   
Katjusa
ojla punce.....

mi smo kupli kr takega, na slikah je Florjanov a test..... je užival....user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image ,user posted image
zraven je pa taka košara, in vreča za nogice
user posted image ,user posted image
in še ena jajčka, za katero bom zašila sam uporo za glavico....
user posted image

to vse skupaj je blo kot sem rekla 40€ in je tle za naše konce super pa tud mi ne bo nerodlo kam it k je res lepo ohranjeno.... je pa malo prašno zato mogoče zgleda malo šekasto ponekod ampak ko bo oprano bo lepo....

danes smo bli pa v e.leclerc in sem vidla da majo flaške 2 za ceno 1 in sem vzela an kompletk 125ml:) več takih malih pa ne bom kupovala k se rabjo sam 1. mesec pol pa more bit večja rabimo pa tak eno za čejeka tako malo k se mi zdi boljše za vsako sveže kot pa da delaš velike količine..... Florjanove flaške, ki jih imamo so pa kr precej zdelane in bomo raje kupli nove.... eno 260ml še mam odginal zapakirano k je bla tud enkrat taka akcija da sme 2 dobla za ceno ene in sem eno potrebovala tak da ena mi je pa ostala in sem že takrat rekla da bo za drugega in evo je že na potiuser posted image user posted image user posted image user posted image .....

Jst tud dons ne čutim nič gibov.... to je zdej že ene 4 dni....

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
8.9.2008 8:02:44   
cati
Dobro jutro na ta dežven dan.

Katjuša ti pa zopet v e.leclercu in se nisi napovedala. Sem huda nateuser posted image
Kar se špikanja tiče sem jaz tudi imela včeraj pester dan sem celo popoldne preležalauser posted image
Brcik pa jaz tudišenič ne čutim če kak teden ali dva pa mogoče bo kaj user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
8.9.2008 8:08:37   
Balonchy
Dobro jutro posadka...

A še vse spite? user posted image

Midva sva za vikend pohajala in evo naju doma! Cik cak je šlo mimo in že je nov delovni teden... user posted image  Tako je soparno in vroče, da nimam pojma kako bom to zdržala!? Srčno upam, da bo kmal kaka stopinja manj!!! user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
8.9.2008 8:10:42   
Balonchy

FEBRUARČKI 2009

user posted image

PDP   Ime (starost)    (št.user posted image , št.user posted image )         Spol     Pregledi    Porod.

user posted image   1.2. Balonchy (27)       (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image   23.9.   PO
user posted image    1.2. Urša08 (28)         (št.user posted image  2, št.user posted image  1)  user posted image    19.9.   KR 
user posted image   2.2. smokvica72      (št.user posted image 3, št.user posted image 0)    user posted image  19.9. LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)        (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image     19.9.      
user posted image   3.2. mamutka             (št.user posted image  3, št.user posted image 2)    user posted image       ?
user posted image   3.2. bara10                (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image     ?
user posted image   3.2. LaraS                   (št.user posted image  x, št.user posted image x)     user posted image      ?
user posted image   5.2. Ajvy                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image    26.9.  LJ
user posted image   5.2. nina 166              (št.user posted image  2, št.user posted image 1)     user posted image       ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image        ?
user posted image    5.2. petrap (24)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)  user posted image   10.9.  PO
user posted image   6.2. kk85                     (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image      ?
user posted image    7.2. witto (29)             (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   24.9.  IZ 
user posted image   7.2. carmar                  (št.user posted image 2, št.user posted image  1)     user posted image      ?
user posted image   8.2. reckova (24)        (št.user posted image   1, št.user posted image   0)    user posted image    24.9.  MB 
user posted image   8.2. timy (28)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     23.9.  CE
user posted image   8.2. Nea                      (št.user posted image  4, št.user posted image  2)    user posted image      ?
user posted image   8.2. diamantna (23)    (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     2.10.  MB
user posted image 10.2. cati (28)              (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image     23.9. MB
user posted image 10.2. kolumbo              (št.user posted image  x, št.user posted image  1)     user posted image     1.10.
user posted image 10.2. Shuka                 (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image   17.9.
user posted image 10.2. Katjusa (27)        (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   29.9   CE
user posted image  10.2. orto2 (28)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    ?  LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)        (št.user posted image  3, št.user posted image  1)     user posted image    24.9.  LJ
user posted image  11.2. Želva                   (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image     ?
user posted image  14.2. tanci29 (30)         (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image    ?  LJ
user posted image  14.2. Kranjcanka          (št. user posted image  x, št.user posted image  x)    user posted image     ?
user posted image  14.2. Maša29               (št. user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    23.9.   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)          (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image      2.10.
user posted image  15.2. micamuca            (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image      ?
user posted image  16.2. birdy                    (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     10.9.
user posted image  16.2. kayica24 (24)       (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image      19.9.  PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27)  (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image       12.9 MB
user posted image  17.2. julija 30 (30)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image       ?
user posted image  18.2. naia (25)               (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image       17.9.  LJ
user posted image  19.2. zorica                    (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  20.2. maja83 (24)          (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image      10.9.  SG
user posted image  20.2. mrka                      (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  21.2. Cvetka13               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image        ?
user posted image  22.2. Pikica5 (21)            (št.user posted image  2, štuser posted image  0)    user posted image user posted image   15.9. MB
user posted image  22.2. glen (28)                (št.user posted image  5, št.user posted image  1)     user posted image       10.9.  IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)           (št.user posted image   4, št.user posted image   1)     user posted image     2.10.
user posted image  22.2. Deja (25)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)  user posted image  22.9./9.10.  CE
user posted image   22.2. lea88            (št.user posted image   1, št.user posted image   0)  user posted image     ?     PO/NG
user posted image  23.2. brkn83 (21)            (št.user posted image  1, št.user posted image 0)     user posted image      ?
user posted image  23.2. antonia (32)          (št.user posted image 3, št.user posted image  0)   user posted image      30.9.   PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)   user posted image   13.10  LJ
user posted image  24.2. sunny24                 (št.user posted image  2, št.user posted image  0)     user posted image     15.9.  PO
user posted image  24.2. Anonimen (29)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image      19.9.  LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  25.2. boma2                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     9.9.
user posted image  26.2. sazi (32)                 (št.user posted image  2, št.user posted image  1)      user posted image     9.10.  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image    25.9.  KR
user posted image  28.2. dita7                       (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image       ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 54   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 3
user posted image  = 4
user posted image  = 48

user posted image

user posted image user posted image user posted image    Z nami so pot začele:   user posted image user posted image user posted image

user posted image  kalaxy
user posted image  nicnic
user posted image  anonimna
user posted image  loveforever
user posted image  fortun
user posted image  mariana
user posted image  Rubin
user posted image  Fargesia
user posted image  Katyy26

tanci29 - kako je bilo na pregledu??? A si ga res imela včeraj al smo se zatipkali v datumu??? user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
8.9.2008 8:14:07   
tanci29
no dobro jotro...
vidim da ste me totalno zignoriraleuser posted image
vozičke ste že nabvljale...sunny si si izbrala takega kot ga imam jest pa še isto barvo...super je res...

nč lepo se imejte papa

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.