sazi
|
Dan punce, upam, da ste preživele lep vikend. Mi smo se imeli ležerno fajn - na obisku pri tastu in tašči2. Vidim, da ste pri pogovorih okoli tašč, daril in imen. Jaz imam kar 2 tašči, pa sta mi obe fajn. Darilca ob primrnih priložnostih (rojstni dnevi, novo leto) vedno dobi, kar se pa večjih nakupov tiče, so nama pa moji starši kupili voziček, vse ostalo sva pa sama. V bistvu nam da vsak toliko, kot so lahko privošči in jaz sem z vsem zelo zadovoljna. Z imeni je pa tako, da meni nobena niso mimo in se nikoli ne delam norca. Mi je tudi prav slabo, ko berem, kakšne pišejo na kaki temi, ko kdo sprašuje po mnenju o imenu in ponavadi tudi kaj nazaj napišem. Se strinjam, da je morda nekoliko nenavadno pri nas dajati imena, za katere se niti ne ve, kako se napišejo in je treba črkovat in podobno, ampak tudi prav. Moj sin ima precej nenavadno ime in verjamem, da se marsikdo tudi vpraša, če sem normalna - ja, jaz sem, morda pa tisti, ki tako razmišlja ni - vsaj z mojega gledišča. Ne morejo biti vsi otroci Joćeti in Micke - to so ugotovili že naši starši in nam začeli dajati malo "modernejša" imena in še dobro, da se z leti vse spreminja. Imen še nimava izbranih, Ravno zato, ker so mi všeč malo posebna, pa se ob vsakim zamislim, koliko bo zgražanja, pa imena so mi tako všeč . No, imamo še nekaj mesecev časa. Lepe preglede želim tistim, ki vas čakajo v kratkem. Lep pozdrav
|