|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
8.9.2008 15:28:56   
petrap
Glede imen sam tole, midva imava za enkrat izbrana imena, ki so kratka, pa takega imena ni niti v tej občini, kjer zdaj živiva, niti v moji prejšnji občini.user posted image user posted image user posted image user posted image Tko da se bodo najbrž marsikomu zdela čudna. Pa kaj, nama so super.

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
8.9.2008 15:42:37   
sazi
Katjuša - hvala za statistike. Se priizbiri imen kar dosti sprehajam po tistih straneh - imam pač željo, da ime ni prepogosto. SIcer sem vesela, da vam ime Lev ni mimo, če pa bi kateri bilo, pa tudi ni za zamerit, saj ne morejo biti vsa imena všeč vsem. Gre samo za "kulturo" debate na temo imen, ki pa je že druga pesem.
Ja, ime Maj mi je tudi zelo všeč, ampak kot rečeno, jih je zadnje čase malo preveč. In če je 1. Lev, potem 2. ne bo Jure (pa je tudi Jure zelooo lepo ime). Lev pa lahko pomeni vsemogoče. Midva nisva izhajala in živalskega sveta ampak iz malo bolj in malo manj znanih osebnosti (Lev Nikolajevič Tolstoj) in v Rusiji je Lev v bistvu okrajšava za Leonid, Leopold, kar se pri nas pres skrajša v Leon...

Vozički - mi imamo še od prej Speedija. Dokupit moram samo košaro za prvih nekaj mesecev. Sem jo imela tudi prvič in jo prodala naprej zaradi prostorske stiske. Lupinico imam Maxi cosi Cabrio in je super. Gre tudi na voziček, ampak sem to varianto zelo redko uporabljala (samo, če je v avtu zaspal, jaz pa sme imela kak zelo kratetk opravek) - mali je bil v lupinici načeloma res samo med vožnjo z avtom.

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
8.9.2008 15:53:53   
Čebel@
glede vozičkov.....midva sva ga dobila(od moža sestra dala)na tri kolesa(moti me ker je prvi fiksen)ampak je res tok lep da niti podrazno ne grem druzga kupovat.sej pravim samo prvo kolo me moti.drugač je pa kr ena firma(menda je bil v avstriji kupljen).potem za naprej pa nama je dala še marelco od peg peregota.tko da....res nebi mela 3 vozičkov doma(čeprov ko videm kakšnega hudega bi ga kr kupila).sva pa v BC naročila lupinico od maxi cosi(cabrio)svetlo moder-vijolčen!res je lepa!tko da komi čakam da bomo rodili da bomo važni v lupiniciuser posted image !povsod kjer sva se zanimala za te lupinice so nama jih res ful priporočali!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
8.9.2008 16:19:23   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: barbyka

je boljša  lupinica ali mehka košara od vozička? midva greva naslednji mesec v nabavo vozička.

uživajte.user posted image

jst sem za košaro sploh za sprehode, lupinico tud mi uporabljamo samo v avtu če mali not zaspi ko gremo v trgovino le to damo kr v nakupovalni voziček če gremo pa za dlje časa ga pa vsekakor prestavimo......

majchy če te moti da je sprednje kolo fiksno ti naj povem da te bo pol še bolj motilo tak da premisli mi smo sicer v 1 imeli 4 kolesnika s fiksnimi kolesi in z njim nisem mogla nikamor v trgovino al pa kej najboljši je bil tle doma za sprehode..... kako se obnesejo trikolesniki ne vem no pa sej boš videla še vedno lahko kasneje kupiš če se bo izkazalo da ni vredu

men so tud všeč imena, ki niso preveč pogosta tak da sem skos na teh statističnih straneh od kar mi je ena tle povedala zanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausilein)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
8.9.2008 20:37:53   
Katjusa
Punce, kje ste? Kaj je tako zatišjeuser posted image user posted image user posted image men je mal dolgčasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
   [Brisano sporočilo]
8.9.2008 21:07:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3606
8.9.2008 21:17:34   
Katjusa
kolumbo lahko noč, pa lep dan ju3 v službi.... pa lepo si spočij....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
8.9.2008 21:26:35   
sunny24
Čer!

Sem vidla, da je nakomu dolgčas, pa sm pršla mal pokukat...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
8.9.2008 21:36:07   
Katjusa
sunny lepo lepo.... in kaj kej počneš? si bla pr noni?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
8.9.2008 21:38:01   
sunny24
Ojla! Joj, danes je bil kar aktiven dan, ja. user posted image  Najprej zjutraj obisk, pol sem šla k noni, sem se s kužijem igrala, pa še k mojim domovsem šla, pa v trgovino, pa pol sem večerjo nardila...zdej pa crknjena ležim tu na kavču...
Kaj pa ti kej delaš?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
8.9.2008 21:41:54   
Katjusa
trenutno nagovarjam florjana da se gremo uredit in ajatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
8.9.2008 21:45:14   
sunny24
ooo, danes ste pa podalšali, ker ponavadi gre že okoli 21h spat.
Ga navajate na nočno življenje v februarju...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
8.9.2008 22:03:14   
Katjusa
ja bi lahko rekli da ga navajamo na nočno življnjeuser posted image user posted image user posted image user posted image ma če me kr naprej prosi mami nebi ajal nebi ajal.... pa mož je mel neki za delat in smo ga čakaluser posted image user posted image user posted image user posted image sej veš oba 2 so oblečeta in umijeta,pa plešeta imata svoj način priprave na spanje, jst pa sam kakav prinesemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
8.9.2008 22:13:14   
sunny24
user posted image user posted image user posted image

Ja, mama je pa ta glavna za kakav! Itak!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
8.9.2008 22:41:43   
Katjusa
lepo se mejte mi gremo Tv gledat pol pa počasi ajat..... Pikica me še kr nič ne brca pa tak je blo fino k me je..... upam da ji bo kmal dovolj tesno da bom čutla

lahko noč

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
9.9.2008 8:05:19   
Balonchy
Jutro...

Kako ste?
Ko ste bile ravno včeraj pri vozičkih... Kje jih boste kupovale?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
9.9.2008 8:30:26   
cati
Dobro jutro user posted image

Včeraj pa ste se naklepetaleuser posted image
Saj prav.
Lupinice, vozički..... Men se še sanja ne kakšno naj kupiva. Bo treba kakšnega "strokovnjaka" malo povprašat.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
9.9.2008 8:32:00   
cati
Balonchy nisem zasledila ali pa sem spregledala. Kaj ti že čutiš gibeuser posted image ?? Sem videla da si že v 21t

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
9.9.2008 9:02:16   
mausilein
dobro jutro, kako ste?
naš user posted image  je danes že ob 5,30 imel telovadbo.user posted image  user posted image  user posted image

zanima me, če se kateri dogaja, da bi ji otrdel trebuh? jaz vsake toliko opazim, da mi trebuh otrdi, pa ko se umivam, si včasih otipam maternični vrat. se vam zdi to normalno? je katera tudi to opazila? se opravičujem, če je vprašanje malo čudno, ampak ne bi rada kake panike zagnala.
uživajte. user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
9.9.2008 9:11:22   
Katjusa
Jutro......

jst sem danes dopolnila 18 tednovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem vesela da ta nosečnost poteka tak drugače od prve in tolk bolj sproščeno in resnično lahko uživamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image skrbi me sam ker že približno 1 teden ne čutim več gibov..... pa sej bo v prvi nosečnosti jih tud nisem od 18-20 tedna nekje čutla..... bojda v tem času naraste količina plodovne vode in maternica zraste tako da imajo žabice veliko prostora in se gibi slabše čutijo..... k da moj roko gor vedno čuti jst pa neuser posted image

če boste kupovale nove vozičke imaste na voljo otroške trgovine, nekaj malega se najde tud na bolhi.... če pa rabljene pa vsekakor na bolhi je največja ponudba..... Drugače pa bojda je v Rutarju velika izbira sam dost boljša je v LJ kot v MB.....

barbyka jst mam tud večkrat trd trebuh..... tak da mam prav neprijeten občutekuser posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
9.9.2008 9:17:28   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: cati

Balonchy nisem zasledila ali pa sem spregledala. Kaj ti že čutiš gibeuser posted image ?? Sem videla da si že v 21t

cati - moj ticker je nastavljen še "po tastarem" PDP-ju... Tako, da sem realno v 20-tednu. user posted image
Glede brcik sem pa ne dolgo nazaj pisala, da nimam pojma, če je to to!? user posted image  Nekaj sem čutila... pa potem spet nič, pa.... Kr neki... Če so ble to brcike potem ja, drugače pa ne! user posted image  
Po moje sem zdaj full razumljivo napisala user posted image  Hahaha...

Se mi zdi pa, da jih tudi jaz zadnjih par dni ne čutim toliko kot nekaj časa nazaj. Sam verjetno tako mora bit!?!? Katjuša - ni še panike, a??? user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
9.9.2008 9:24:02   
Balonchy

FEBRUARČKI 2009

user posted image

PDP   Ime (starost)    (št.user posted image , št.user posted image )         Spol     Pregledi    Porod.

user posted image   1.2. Balonchy (27)       (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image   23.9.   PO
user posted image    1.2. Urša08 (28)         (št.user posted image  2, št.user posted image  1)  user posted image    19.9.   KR 
user posted image   2.2. smokvica72      (št.user posted image 3, št.user posted image 0)    user posted image  19.9. LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)        (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image     19.9.      
user posted image   3.2. mamutka             (št.user posted image  3, št.user posted image 2)    user posted image       ?
user posted image   3.2. bara10                (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image     ?
user posted image   3.2. LaraS                   (št.user posted image  x, št.user posted image x)     user posted image      ?
user posted image   5.2. Ajvy                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image    26.9.  LJ
user posted image   5.2. nina 166              (št.user posted image  2, št.user posted image 1)     user posted image       ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image        ?
user posted image    5.2. petrap (24)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)  user posted image   10.9.  PO
user posted image   6.2. kk85                     (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image      ?
user posted image    7.2. witto (29)             (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   24.9.  IZ 
user posted image   7.2. carmar                  (št.user posted image 2, št.user posted image  1)     user posted image      ?
user posted image   8.2. reckova (24)        (št.user posted image   1, št.user posted image   0)    user posted image    24.9.  MB 
user posted image   8.2. timy (28)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     23.9.  CE
user posted image   8.2. Nea                      (št.user posted image  4, št.user posted image  2)    user posted image      ?
user posted image   8.2. diamantna (23)    (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     2.10.  MB
user posted image 10.2. cati (28)              (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image     23.9. MB
user posted image 10.2. kolumbo              (št.user posted image  x, št.user posted image  1)     user posted image     1.10.
user posted image 10.2. Shuka                 (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image   17.9.
user posted image 10.2. Katjusa (27)        (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   29.9   CE
user posted image  10.2. orto2 (28)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    ?  LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)        (št.user posted image  3, št.user posted image  1)     user posted image    24.9.  LJ
user posted image  11.2. Želva                   (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image     ?
user posted image  14.2. tanci29 (30)         (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image     6.10.  LJ
user posted image  14.2. Kranjcanka          (št. user posted image  x, št.user posted image  x)    user posted image     ?
user posted image  14.2. Maša29               (št. user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    23.9.   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)          (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image      2.10.
user posted image  15.2. micamuca            (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image      ?
user posted image  16.2. birdy                    (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     10.9.
user posted image  16.2. kayica24 (24)       (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image      19.9.  PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27)  (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image       12.9 MB
user posted image  17.2. julija 30 (30)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image       ?
user posted image  18.2. naia (25)               (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image       17.9.  LJ
user posted image  19.2. zorica                    (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  20.2. maja83 (24)          (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image      10.9.  SG
user posted image  20.2. mrka                      (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  21.2. Cvetka13               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image        ?
user posted image  22.2. Pikica5 (21)            (št.user posted image  2, štuser posted image  0)    user posted image user posted image   15.9. MB
user posted image  22.2. glen (28)                (št.user posted image  5, št.user posted image  1)     user posted image       10.9.  IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)           (št.user posted image   4, št.user posted image   1)     user posted image     2.10.
user posted image  22.2. Deja (25)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)  user posted image  22.9./9.10.  CE
user posted image   22.2. lea88            (št.user posted image   1, št.user posted image   0)  user posted image     ?     PO/NG
user posted image  23.2. brkn83 (21)            (št.user posted image  1, št.user posted image 0)     user posted image      ?
user posted image  23.2. antonia (32)          (št.user posted image 3, št.user posted image  0)   user posted image      30.9.   PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)   user posted image   13.10  LJ
user posted image  24.2. sunny24                 (št.user posted image  2, št.user posted image  0)     user posted image     15.9.  PO
user posted image  24.2. Anonimen (29)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image      19.9.  LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  25.2. boma2                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     9.9.
user posted image  26.2. sazi (32)                 (št.user posted image  2, št.user posted image  1)      user posted image     9.10.  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image    25.9.  KR
user posted image  28.2. dita7                       (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image       ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 54   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 3
user posted image  = 4
user posted image  = 48

user posted image

user posted image user posted image user posted image    Z nami so pot začele:   user posted image user posted image user posted image

user posted image  kalaxy
user posted image  nicnic
user posted image  anonimna
user posted image  loveforever
user posted image  fortun
user posted image  mariana
user posted image  Rubin
user posted image  Fargesia
user posted image  Katyy26

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
9.9.2008 9:29:01   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Se mi zdi pa, da jih tudi jaz zadnjih par dni ne čutim toliko kot nekaj časa nazaj. Sam verjetno tako mora bit!?!? Katjuša - ni še panike, a??? user posted image

pomoje ni panike ker kot sem rekla v prvo jih nisem čutle med 18-20 tednom in potem ne redno torej ne vsak dan do nekje 22 tedna pol se je pa zečelo vselo vsak dan večkrat na danuser posted image user posted image user posted image user posted image tak da med 20 in 22 tednom nisem  imela redno kak dan ja tud 2x ali več  kak dan pa sploh ne..... blo je vse OK

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
9.9.2008 9:45:47   
reckova
Hej sonosečke! Kaj meni ta moj user posted image  pripravlja...... no, da strnem zgodbo. V soboto greva na morje  in pol je on imel včeraj neko finto, da mora nekaj na računalnik naredit sam in da jaz ne rabim bit zraven. Pa mi je bilo full sumljivo---ker ponavadi si res vse povema pa ok, sem mislila mu dam mir. In pol pa vidim danes na njegovem računu, da je plačal račun v full visoki vrednosti neki zlatarni. Skoraj me je kap. Saj vem približno kaj me čaka, ko sva se menila, če bi se poročila zdaj ko bomo trije...samo sem vseeno presenečena, ker nisem pričakovala. Zdaj pa se še morem delat kak teden kot da nič ne vem...... sej mi je smešno.....joj ta moj lubi. No, nekomu sem se mogla izpovedat, pa da vidimo kaj bo na morju. Ajde babe...se beremo še kaj do petka. Nadaljevanje zgodbe vam pa valda sporočim. Upam pa da je to zame, ne za katero drugo :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
9.9.2008 9:49:39   
Čebel@
jutro punce!hvala za nasvete glede vozička.morem se še z mojmu pogovort!če ne drugač bomo meli pa 3 vozke doma.pri nas je user posted image preke jutru spet telovadu.ene 10 minut skupi.me pa tok križ boli da je za pop...!a kero bolijo kej jajčniki?mal me skrbi da sem se prehladilauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.