|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
19.8.2008 15:00:25   
*anamor*
Aja, glede otroških sva midva tudi morala najprej urediti preživnino na sodišču. Katastrofa s temi otroškimi in vsemi papirjami. Samo nekakšno laufanje je s tem, na koncu pa dobiš vsepovsod minimalno. 

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
19.8.2008 15:00:57   
*anamor*
Jeeee, odprla sem novo stran. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa imam jaz samogovore.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
19.8.2008 16:15:19   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Kaja 08 - user posted image  za slikce, ja tvoj Žiga je res luškan, a mate igralni center vidim?! Mi smo ga dobil za darilo od žlahte, mamo Gymini od Tiny Love, pa ga še nisem odpakirala, se mi zdi, da mu še ni neki aktualn. Bomo jesen in pozim to ful zaštartal.

hvala, hvala user posted image ...pa sem spet zrasla za par centimetrov user posted image  Ja, mi imamo tudi igralni center od Tiny love - rajski vrt al kako že...en vrt user posted image  Pa v bistvu še ni fuuul aktualen, ampak par minutk pa je mir, ko je Žiga na blazini. Sej se hitr naveliča, ampak paše mal ga odložit, ker noče bit več v ležalniku.Ne vem, kaj se mu je tako zameril

Žiga je car!

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
19.8.2008 16:17:57   
Kaja08
In bejbe, kako je bilo na kofetkanju v City parku? Midva sva imela resen namen prit, pol je pa Žigata celo jutro napenjal in je skoz jokcu, kakat pa ni mogu user posted image  Pa se je potem končno umiril, je pa bila že tolk ura, da se mi je zdel že prepozno. Pa sem potem mami poklicala in sva šle v Supernovo v Muellerja po plenice in na kavo. Pa se je potem tam pošteno pokakal, pa ne samo enkrat, ampak dvakrat user posted image  
Pol sem pa prišla domov in se je čez kakšno uro še enkrat! Ni čudn pol, da se je zjutraj tako matral in jokcal, če je imel pa polna čreva user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
19.8.2008 16:34:26   
Anonimen
Jaz sem pa našo psico danes razbolhila, user posted image je mela tolk bolh, da je bla aleluja.user posted image Še nikol tako kot letos. Baje je letos ful težav z bolhami povsod.user posted image

Našauser posted image ima pa danes lepotni spanec, ker mi je kar na 2 uri pila iz joške in takoj zaspala že 2x.user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2380
19.8.2008 18:20:20   
Anonimen
daaan...mi pa spet ič ne spimo ponoči...danes se je mali odločil da se mu ne da spati in smo bili budni od dveh do štirihuser posted image ,pa ko smo zaspali spet budnica ob pol šestih...groza sem kot zombi...pa ko se je najedel sem se zrihtala in ob pol osmih sma že bila zunaj,sem šla do mame...no sej je dobil mal not s spancem,je pančkal pri mami eno uro in doma še pol uro in pol...jst upam da bo danes bolje,ker že tretje noč ga neki sračka...jst nujno rabim spanec...glede otroških jih jst dobivam 21e...sramota...me je kr sram povedat kolk dobim če me kdo vpraša...punce mirno nočko vsem,pa držite pesti za nas da se končno malo naspimo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2381
19.8.2008 19:26:48   
aleksandra silvija
Zdi pa se mi, da nebom več imela dolgo mleka, ker imam čisto mehke prsi. Upam, da se motim.

Zelo pogosto je tudi napačno prepričanje mamic, da ko prsi niso več nabrekle ali polne, da jim je mleka zmanjkalo. V času od drugega tedna pa nekje do tretjega meseca otrokove starosti se vzpostavi ravnovesje med ponudbo in povpraševanjem (med tvorbo mleka in otrokovo zahtevo po dojenju). Mamica in otrok se navadita drug na drugega in dojenje postane utečena rutina. Takrat mamice opazijo, da so njihove prsi postale mehkejše, izcejanje mleka ni več tako intenzivno in najprej pomislijo na to, da je mleka pričelo zmanjkovati. Nekatere mamice žal ravno iz tega razloga posežejo po dodatku nadomestnega mleka in prenehajo z dojenjem v prepričanju, da nimajo več mleka. Ko se enkrat prsi prilagodijo ponudbi in povpraševanju, se zmehčajo in postanejo "polne" le še takrat, če npr. vaš otrok prespi svojo uro za hranjenje ali preskoči kakšen obrok. Prsi namreč niso rezervoar za mleko (zato velike prsi nimajo več mleka kot manjše) ampak se mleko v njih tvori neprenehoma, tudi medtem, ko otrok sesa.

Vidiš, česo prsi mehke še niti pod razno ne pomeni, da mleka ni več, manj in podobno!

SREČANJE  v NM do 10. septembra---zmenjeno, se v začetku meseca dogovorimo kdaj.

Sedaj pa šibam, ker gremo na morje. Zato.
Uživajte.
Se tipkamo.

Baj

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
19.8.2008 21:37:00   
Anonimen
Čer

Jaz imam jutri pregled pri G, pa sem danes dobila menstruacijouser posted image tako, da moram zjutraj poklicat, da mi da drug datum.
Dojiva se še vedno, na levi strani mi je začela jesti, samo sedaj pa kakšno rundo hoče še in ji moram narediti 30-60ml apatamila. Ponoči se še vedno zbujava samo enkrat tam okrog 4 poje in spi do 7,8 potem spet jeva in spi ona tam do 10user posted image tako,da se glede tega se res ne morem pritoževati.

Me je skrbelo kako bo, ko bom sama z obema pa moram reči da nam kar gre in pač izkoristim tisti čas ko Ema spi, da na pol skuham, pospravim... Čez dan meni še vedno veliko spi, dopoldne 2 urci, če sva zunaj še kakšno urco več, popoldne pa 2-3 po dve urci.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2383
19.8.2008 22:05:09   
RMRM
Ninny, tvoja Ema je pa res pridna ponoči. Pri nas še vedno po dnevi jemo kar na dve uci, včasih tud prej če je zbujen, ponoči pa že dva dni tud na dve urci, prej je potegnil tud 3do 4 urce, je pa res, da se ful hitro naje, sva cca 20 min. fertik, pa tud pol takoj zaspi.

Drugač se je pa ful začel pogovarjat, pa smejčkat, da sta mu mami pa oči nujno mogla neki kupituser posted image . Je dobil tak fletkan vrtiljak za na posteljo, z letečimi medvedki, pa ponoči se vse nekaj sveti, je Lukas nad njim prav navdušen.
Pa jaz sem v BC danes kupila lok z igračkami za voziček, ali pa lupinco, ki je sedaj v akciji in je prav super za to cenouser posted image . Še dobr da je BC mal od rok, če ne bi bila non stop tam in pokupla vse tiny love igračke ki so tako luštkaneuser posted image

AS - uživajte na morju
taanikaa - kar se spanja tiče mi je ful poznanouser posted image
didlina - kaj si pa uporabila za bolhe? Mi smo do sedaj vedno uporabljali ampulce, mi je pa ena znanka rekla, da sedaj, ko je kužika stara 3 leta kamot pošpricam kar z Biokilomuser posted image

Kar se otroških dodatkov tiče je res ena žalost. Mi jih HB dobimo še v A, tam je pa čist nekaj drugegauser posted image .

user posted image user posted image user posted image  za kofetkanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
19.8.2008 22:23:22   
anaj22
ojla mamice
sladoled je bil danes super, alea moajca naslednič častim jest. Se opravičujem ker sva tako hitro šla sam naju je že močno lakota preganjala.
Midva sva se dons cev dan potepala, so ga vsi hotl neki po rokah mečkat je bil tko siten da mi ni blo nič jasen, pol pa prideno domov je bil pa najbol nasmejano dete na svetu. Smo se skopal pa pojedel in zasplal ko ubiti, mamo padlega borca.
Mojca, alea in ostale midva bova nasledni teden spet v LJ pa se lohk kej dobimo.
No zdej pa še probam slikce dat v album pol pa spat.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
19.8.2008 22:55:24   
anaj22
Ratal mi je dat slikce v album. album se imenuje kr kofetkanje pol sem pa dodala še mal slikc od mojga sončka album je Jaka. Komentariji so dopisani da boste vedle kdo ja kdo.
Nočko

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
19.8.2008 23:14:50   
Tina 28
o kuuul...mal slikc...zdaj si vsaj kakšno mamico predstavljam...bi blo fajn še naše slikce v tickerje dat, da bi si lažje predstavljale. Jaz si kar eno sliko v glavi ustvarim...Kaja...tebe si predstavljam kot tisto punčko pod imenom
user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
19.8.2008 23:46:38   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pravkar sem si ogledala album,vas kofetkarc,vse,vsiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ste pravi sončki in cukerčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....jaz pa grem sedajle v pančevouser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
20.8.2008 5:54:53   
Anonimen
Dobro jutro.
Mi smo mel včeraj tehtanje in v 11h dneh je naš sonček pridobil 320g in 2 cm. Vsaj zdi se mi - ker sem mela tolk stvari za vprašat, da sm pol pozabila, kolk točno so mere.user posted image

aja, nya - hvala za link-ogledalce. bom danes pogledala v LJ, če bomo šli v bc, ker jih je v nm zmanjkalo. za kako dolgo pa greš na morje? me zanima, ker nas verjetno ne bo v NM po 10.sept., bi pa ful rada videla še ostale sončke dolenjk-lunca, a.s., tako da bi blo fajn, če bi se lahko dobile enkrat do desetega .

mtinca - z morja pridemo 5.9., tko da enkrat do 10. se lahko dobimo

,no vsekakor se moramo dobit,enkrat v začetku septembra,ko bo še toplo

luncab - Jaz ne vem zakajuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*
Mogoče je to problem ja, da se ti smatraš kot samohranilka. Ker midva sva prijavljena na istem naslovu in ni bilo nobenih problemov.

Ja, verjetno, ker sem js še kar na domačem naslovu prijavljena, še nisem na novem naslovu

Ni zaradi tega - midva tud nisva na istem naslovu, pa nisva rabila tega. Ti se smatraš kot samohranilka, ker nisi njegovih dohodkov vpisala na vlogo za otroški dodatek - sam pazi, ker preverjajo ali res živiš sama - na sodišču moraš rečt, da nista par, če želiš bit mati samohranilka - jaz sem tudi mislila, da bomo to nardili, vendar sem na koncu zaključila, da se ne splača - zarad živcev, kdaj te bo kdo prijavil, al te bodo preverjali - mah, ni vredno tistih 20 € na mesec.

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2389
20.8.2008 6:53:57   
Anonimen
user posted image

Bo, tole je pa fotka z Jernejevega turističnega avtorallya - Luka je mel svoje prevozno sredstvouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2390
20.8.2008 7:32:51   
NajaG
Jutro punce po dolgem času:)
vidim, da ste vredu.
Super,da imate vmes srečanja in poklepetate še v živouser posted image

Midva sva tudi vredu, Staš čez dan bolj malo spi, se je treba kar ukvarjat z njim.Sem že prava animatorka včasihuser posted image
Danes je vstal ob 6.30 in zdaj sem ga dala še v posteljco, da še malo drema in posluša uspavanke..še nočem it zdaj ven.bova šla malo pozneje, da še kakšno mamico srečam in grem na kavo.

Včeraj se mi ni dalo likat, zato me danes čakauser posted image Ampak kaj hočemo...bomo že, a ne?!
Naslednji teden imava spet pregled, komaj čakam, da vidim kolko je zrastel in kolko ima kg..

Jaz se pa moram naročit na pregled pri G, da vidimo, če je zdaj vse ok...

No, se tipkamo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
20.8.2008 8:29:06   
lunca14
luncab - Jaz ne vem zakaj

Zato,da bomo lahko še odzunaj kafetkale,in vozičke guraleuser posted image user posted image .......važička,ko maš pa tko luštega sinkauser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu NajaG)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
20.8.2008 8:36:08   
*Mojca*
Na kavi je blo res lušno. Definitivno moramo ponovit user posted image user posted image user posted image

anaj22 mi smo naslednji teden na morju. Definitivno pa se dobimo še kdaj user posted image

eno vprašanje za srečnice ki jim malčki spijo po 7, 8, 9 ur. Jih vmes kaj previjate?

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
20.8.2008 8:40:22   
lonapo
nya, ful je luštkanuser posted image user posted image user posted image

A katera ve če se da obrazec za otroške dodatke tud na netu dobit.Morm prav skor do Lj za obrazce.

Naš Žigi bi se rad pa skoz pestval in takoj tuli ko ga dam v počivalnikuser posted image , pa noče se več v leže pestvat, pa s trebuha se obrne na hrbet.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
20.8.2008 8:48:09   
lonapo
eno vprašanje za srečnice ki jim malčki spijo po 7, 8, 9 ur. Jih vmes kaj previjate?

Ponavadi ne, razen če je ful pokakan-drugače se čist zbrihta in potem zelo dolgo traja da nazaj zaspi.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
20.8.2008 9:04:35   
mtinca1
mtinca - ja v Slov. Bistrici. Kaj se boš priselila v Bistrico? Super še ena nova znanka.

ne, preselila sem se pred leti v obratni smeri, zdaj grem gor na "počitnice".

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
20.8.2008 9:06:41   
mtinca1

ne. če pa vmes dojim, jo pa vedno prej previjem.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
20.8.2008 9:11:03   
Anonimen
A katera ve če se da obrazec za otroške dodatke tud na netu dobit.Morm prav skor do Lj za obrazce.

lonapo - jaz sem iz neta sprintala, obrazec in navodila

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2398
20.8.2008 9:12:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

luncab - Jaz ne vem zakaj

Zato,da bomo lahko še odzunaj kafetkale,in vozičke guraleuser posted image user posted image .......važička,ko maš pa tko luštega sinkauser posted image user posted image user posted image

Aja. Sej tvoj je tud ful user posted image user posted image user posted image  cukrast s tole kapico

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2399
20.8.2008 9:28:50   
babysolza
jst sem šla na csd, oddala pildek za otroški dodatek in ta mesec dobila za 3 mesece nazaj. 42 eurov - kaj bi dala za njih...jaz dobim pol manj

jaz pa še to ne. Pa nimam milijonske plače, še povprečne ne. user posted image  user posted image  user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?