Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.8.2008 12:17:55
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 Oj mamice! vidim, da ste imele danes kofetkanje v LJ ; mi gremo dans tud v LJ, ampak popoldan ! ponoči še vedno spimo super - spimo cca. od pol desetih do pol šestih. zadnje dni opažam, da so nam začeli malo odpadat laski. upam, da ne bodo vsi, ker se bomo res težko navadili naše punčke brez laskov. aja, nya - hvala za link-ogledalce. bom danes pogledala v LJ, če bomo šli v bc, ker jih je v nm zmanjkalo. za kako dolgo pa greš na morje? me zanima, ker nas verjetno ne bo v NM po 10.sept., bi pa ful rada videla še ostale sončke dolenjk-lunca, a.s., tako da bi blo fajn, če bi se lahko dobile enkrat do desetega . Žiga ima pri dveh mesecih že 6390 g -Kaja dodajam na seznam in ima 63 cm-ja ni kej imamo pač velike otroke. bravo lonapo !!! še en korenjak! Kam pa greš ,a boš zapustila dolenjsko prestolnico,no vsekakor se moramo dobit,enkrat v začetku septembra,ko bo še toplo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.8.2008 12:18:38
|
|
|
|
lunca14
|
saj veste zakaj
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.8.2008 13:51:31
|
|
|
|
*anamor*
|
Haj, jaz sem se pa danes dobila z Bistrčankami in je bilo super. Fajn je da lahko malo poklepetaš in da spoznaš nove punce. Mi smo danes tudi spali do 3.40 in nato do 7.30 nato pa še do 9.30. Zdi pa se mi, da nebom več imela dolgo mleka, ker imam čisto mehke prsi. Upam, da se motim.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.8.2008 13:52:26
|
|
|
|
sasa.vracko
|
zadnje dni opažam, da so nam začeli malo odpadat laski. upam, da ne bodo vsi, ker se bomo res težko navadili naše punčke brez laskov. IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 Našemu Lukcu že kaka dva tedna odpadajo laski, vsak dan in so mu že ful šli dol, ma pa spodaj veliko novih, tamladih, tko da mu bojo kmal zrasli novi, no upam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.8.2008 13:53:47
|
|
|
|
sasa.vracko
|
No, mal sem zašuštrala z okvirčki ...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.8.2008 13:55:58
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Kaja 08 - za slikce, ja tvoj Žiga je res luškan, a mate igralni center vidim?! Mi smo ga dobil za darilo od žlahte, mamo Gymini od Tiny Love, pa ga še nisem odpakirala, se mi zdi, da mu še ni neki aktualn. Bomo jesen in pozim to ful zaštartal.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.8.2008 14:00:10
|
|
|
|
sasa.vracko
|
tegale mamo, no bolj slabo se vidi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.8.2008 14:05:06
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Sicer vidim, da mam zdej pa js monolog, pa vseeno, a je že katera urejala otroški dodatek? Js sm oddala vlogo na CSD, zdej moram pa zato, ker nisva poročena, še na sodišče v Celje in tam oddat vlogo za preživnino, oziroma nekaj podobnega in to kopijo odnest na CSD, do takrat zadeva miruje. Potem bova oba klicana na sodišče, kjer bova morala se dogovorit glede preživnine, domnevam... Potem, ko bo vse urejeno, pa dobim otroški dodatek, tudi za nazaj, od rojstva naprej. Kakšna procedura, kot da bom prejemala miljone... Kolegica, ki ma podobno plačo kot js, dobi 42 evrov!!! Sem mislila, da se šali, to je glih za tri pakete plenic, sram jih je lahko!!! Pa tak postopek dolgovezen!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.8.2008 14:09:57
|
|
|
|
mtinca1
|
Kam pa greš ,a boš zapustila dolenjsko prestolnico, iz dolenjske na štajersko. ma moj dopust, pa mislim, da bova do konca septembra pretežno gor. potem pa nazaj.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.8.2008 14:13:32
|
|
|
|
mtinca1
|
jaz sem se pa danes dobila z Bistrčankami in je bilo super. Fajn je da lahko malo poklepetaš in da spoznaš nove punce. ROMY - a misliš to slov.bistrica? a se boste še kaj dobile v septembru, ker jaz bom tam po desetem sept.? joj, dans si pa sam ene "zmenke" rihtam.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.8.2008 14:20:01
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Sicer vidim, da mam zdej pa js monolog, pa vseeno, a je že katera urejala otroški dodatek? Js sm oddala vlogo na CSD, zdej moram pa zato, ker nisva poročena, še na sodišče v Celje in tam oddat vlogo za preživnino, oziroma nekaj podobnega in to kopijo odnest na CSD, do takrat zadeva miruje. Potem bova oba klicana na sodišče, kjer bova morala se dogovorit glede preživnine, domnevam... Potem, ko bo vse urejeno, pa dobim otroški dodatek, tudi za nazaj, od rojstva naprej. Kakšna procedura, kot da bom prejemala miljone... Kolegica, ki ma podobno plačo kot js, dobi 42 evrov!!! Sem mislila, da se šali, to je glih za tri pakete plenic, sram jih je lahko!!! Pa tak postopek dolgovezen! Midva tudi nisva poročena pa sem dobila odločbo da dobim otroški dodatek. Nikjer nobenega sodišča
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.8.2008 14:20:15
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Sicer vidim, da mam zdej pa js monolog, pa vseeno, a je že katera urejala otroški dodatek? Js sm oddala vlogo na CSD, zdej moram pa zato, ker nisva poročena, še na sodišče v Celje in tam oddat vlogo za preživnino, oziroma nekaj podobnega in to kopijo odnest na CSD, do takrat zadeva miruje. Potem bova oba klicana na sodišče, kjer bova morala se dogovorit glede preživnine, domnevam... Potem, ko bo vse urejeno, pa dobim otroški dodatek, tudi za nazaj, od rojstva naprej. Kakšna procedura, kot da bom prejemala miljone... Kolegica, ki ma podobno plačo kot js, dobi 42 evrov!!! Sem mislila, da se šali, to je glih za tri pakete plenic, sram jih je lahko!!! Pa tak postopek dolgovezen! jst sem šla na csd, oddala pildek za otroški dodatek in ta mesec dobila za 3 mesece nazaj. 42 eurov - kaj bi dala za njih...jaz dobim pol manj
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.8.2008 14:21:56
|
|
|
|
Kaja08
|
Mojca, mi imamo Plivit D3 kapljice in nimamo nobenih problemov. Po AD3 je pa imel tudi krče, pa še kakat ni mogel - ga je čisto zaprlo. IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 ooo Kaja...kok je fleten...moja nima pa še nobenga snubca, k so vsi v Izabelo zaljubljeni, pa se bo marbit on začela za fante grebst...ji bom priporočila vašga tamavčka O hvala, hvala Sicer pa ni problema - Žiga bo z veseljem pogledal tudi za vašo bejbo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.8.2008 14:22:32
|
|
|
|
*Mojca*
|
saša: a ste prijavljena na istem naslovu in ali je oče priznal otroka?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.8.2008 14:25:41
|
|
|
|
*Mojca*
|
Kaja danes sem skenslala AD3. V petek grem po italijanske. Še danes se mi zdi da je malo zaprt zarad tega hudiča
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.8.2008 14:27:14
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Nisva prijavljena na istem naslovu, mogoče je to problem?! Ja, očetovstvo je priznal, sva morala oba nekaj podpisat od CSD, da se strinjava, da je on oče otroka in tudi na rojstnem listu je on napisan.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.8.2008 14:28:08
|
|
|
|
*Mojca*
|
Mogoče je to problem ja, da se ti smatraš kot samohranilka. Ker midva sva prijavljena na istem naslovu in ni bilo nobenih problemov.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.8.2008 14:29:59
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Ja, sej če bom js morala njegovo plačo vpisat, bom verjetn tud dobila minimum, mislim da je okol 20 evrov, sm naredila informativni izračun, ko ga majo na netu CSD Šiška ...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.8.2008 14:31:25
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Mogoče je to problem ja, da se ti smatraš kot samohranilka. Ker midva sva prijavljena na istem naslovu in ni bilo nobenih problemov. Ja, verjetno, ker sem js še kar na domačem naslovu prijavljena, še nisem na novem naslovu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.8.2008 14:31:39
|
|
|
|
*Mojca*
|
No no, potem bo verjetno to to. Ma ja, s temi otroškimi dodatki je res sranje. Se ti zdi zamalo, ampak boljše kot nič... Če bosta na istem naslovu boš morala pa dat njegovo plačo zraven.
< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 19.8.2008 14:32:28 >
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.8.2008 14:32:35
|
|
|
|
Kaja08
|
Ja jst sm tud njegovo plačo vpisala... Čeprav nisva prijavljena na istem naslovu, se nisem opredelila kot samohranilka
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.8.2008 14:33:24
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 Ja jst sm tud njegovo plačo vpisala... Čeprav nisva prijavljena na istem naslovu, se nisem opredelila kot samohranilka Pol je to odvisno od tega kako se opredeliš? In če hočeš malo zblefirat moraš na sodišče...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.8.2008 14:40:44
|
|
|
|
Tina 28
|
Saša...a hočeš prikazat kot da si samohranilka? Verjemi, kaj velik od tega ne boš imela (nekaj že, ampak vendarle?) Ko sva se z bivšim razlša, mi je na ta račun padel vrtec za 1 plačilni razred dodatkov pa tud ni blo velik več? Če pa se ti splača,, pa pazi komu razlagaš!!!Na svetu je polno nevoščljivih čvek.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.8.2008 14:42:40
|
|
|
|
Tina 28
|
Midva tud nisva na istem naslovu pa nisem komplicirala, ker na polah ni treba posebej pisati očetovega naslova!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.8.2008 14:59:13
|
|
|
|
*anamor*
|
mtinca - ja v Slov. Bistrici. Kaj se boš priselila v Bistrico? Super še ena nova znanka.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?