|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
19.8.2008 12:17:55   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

Oj mamice!
vidim, da ste imele danes kofetkanje v LJ user posted image user posted image user posted image ; mi gremo dans tud v LJ, ampak popoldan user posted image !
ponoči še vedno spimo super - spimo cca. od pol desetih do pol šestih.

zadnje dni opažam, da so nam začeli malo odpadat laski. upam, da ne bodo vsi, ker se bomo res težko navadili naše punčke brez laskov.

aja, nya - hvala za link-ogledalce. bom danes pogledala v LJ, če bomo šli v bc, ker jih je v nm zmanjkalo. za kako dolgo pa greš na morje? me zanima, ker nas verjetno ne bo v NM po 10.sept., bi pa ful rada videla še ostale sončke dolenjk-lunca, a.s., tako da bi blo fajn, če bi se lahko dobile enkrat do desetega user posted image .

Žiga ima pri dveh mesecih že 6390 g -Kaja dodajam na seznam in ima 63 cm-ja ni kej imamo pač velike otroke.

bravo lonapo user posted image user posted image user posted image !!! še en korenjak!

Kam pa grešuser posted image ,a boš zapustila dolenjsko prestolnico,no vsekakor se moramo dobit,enkrat v začetku septembra,ko bo še toplo user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
19.8.2008 12:18:38   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj veste zakajuser posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
19.8.2008 13:51:31   
*anamor*
Haj,

jaz sem se pa danes dobila z Bistrčankami in je bilo super. Fajn je da lahko malo poklepetaš in da spoznaš nove punce.
Mi smo danes tudi spali do 3.40 in nato do 7.30 nato pa še do 9.30. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdi pa se mi, da nebom več imela dolgo mleka, ker imam čisto mehke prsi. Upam, da se motim.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
19.8.2008 13:52:26   
sasa.vracko
zadnje dni opažam, da so nam začeli malo odpadat laski. upam, da ne bodo vsi, ker se bomo res težko navadili naše punčke brez laskov.
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

Našemu Lukcu že kaka dva tedna odpadajo laski, vsak dan in so mu že ful šli dol, ma pa spodaj veliko novih, tamladih, tko da mu bojo kmal zrasli novi, no upam user posted image  

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
19.8.2008 13:53:47   
sasa.vracko
No, mal sem zašuštrala z okvirčki ...  user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
19.8.2008 13:55:58   
sasa.vracko
Kaja 08 - user posted image  za slikce, ja tvoj Žiga je res luškan, a mate igralni center vidim?! Mi smo ga dobil za darilo od žlahte, mamo Gymini od Tiny Love, pa ga še nisem odpakirala, se mi zdi, da mu še ni neki aktualn. Bomo jesen in pozim to ful zaštartal.

Neposredna povezava do sporočila: 2356
19.8.2008 14:00:10   
sasa.vracko
user posted image  tegale mamo, no bolj slabo se vidi

Neposredna povezava do sporočila: 2357
19.8.2008 14:05:06   
sasa.vracko
Sicer vidim, da mam zdej pa js monolog, pa vseeno, a je že katera urejala otroški dodatek? Js sm oddala vlogo na CSD, zdej moram pa zato, ker nisva poročena, še na sodišče v Celje in tam oddat vlogo za preživnino, oziroma nekaj podobnega in to kopijo odnest na CSD, do takrat zadeva miruje. Potem bova oba klicana na sodišče, kjer bova morala se dogovorit glede preživnine, domnevam... Potem, ko bo vse urejeno, pa dobim otroški dodatek, tudi za nazaj, od rojstva naprej. Kakšna procedura, kot da bom prejemala miljone... Kolegica, ki ma podobno plačo kot js, dobi 42 evrov!!! Sem mislila, da se šali, to je glih za tri pakete plenic, sram jih je lahko!!! Pa tak postopek dolgovezen! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2358
19.8.2008 14:09:57   
mtinca1
Kam pa greš ,a boš zapustila dolenjsko prestolnico,

iz dolenjske na štajersko. ma moj dopust, pa mislim, da bova do konca septembra pretežno gor. potem pa nazaj.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
19.8.2008 14:13:32   
mtinca1
jaz sem se pa danes dobila z Bistrčankami in je bilo super. Fajn je da lahko malo poklepetaš in da spoznaš nove punce.

ROMY - a misliš to slov.bistrica? a se boste še kaj dobile v septembru, ker jaz bom tam po desetem sept.? joj, dans si pa sam ene "zmenke" rihtam.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
19.8.2008 14:20:01   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Sicer vidim, da mam zdej pa js monolog, pa vseeno, a je že katera urejala otroški dodatek? Js sm oddala vlogo na CSD, zdej moram pa zato, ker nisva poročena, še na sodišče v Celje in tam oddat vlogo za preživnino, oziroma nekaj podobnega in to kopijo odnest na CSD, do takrat zadeva miruje. Potem bova oba klicana na sodišče, kjer bova morala se dogovorit glede preživnine, domnevam... Potem, ko bo vse urejeno, pa dobim otroški dodatek, tudi za nazaj, od rojstva naprej. Kakšna procedura, kot da bom prejemala miljone... Kolegica, ki ma podobno plačo kot js, dobi 42 evrov!!! Sem mislila, da se šali, to je glih za tri pakete plenic, sram jih je lahko!!! Pa tak postopek dolgovezen! user posted image

Midva tudi nisva poročena pa sem dobila odločbo da dobim otroški dodatek. Nikjer nobenega sodišča user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2361
19.8.2008 14:20:15   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

user posted image user posted image user posted image  jst sem šla na csd, oddala pildek za otroški dodatek in ta mesec dobila za 3 mesece nazaj. 42 eurov - kaj bi dala za njih...jaz dobim pol manj user posted image

Žiga je car!

Neposredna povezava do sporočila: 2362
19.8.2008 14:21:56   
Kaja08
Mojca, mi imamo Plivit D3 kapljice in nimamo nobenih problemov. Po AD3 je pa imel tudi krče, pa še kakat ni mogel - ga je čisto zaprlo.

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

ooo Kaja...kok je fleten...moja nima pa še nobenga snubca, k so vsi v Izabelo zaljubljeni, pa se bo marbit on začela za fante grebst...ji bom priporočila vašga tamavčkauser posted image user posted image user posted image

O hvala, hvala user posted image  Sicer pa ni problema - Žiga bo z veseljem pogledal tudi za vašo bejbo user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
19.8.2008 14:22:32   
*Mojca*
saša: a ste prijavljena na istem naslovu in ali je oče priznal otroka?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
19.8.2008 14:25:41   
*Mojca*
Kaja danes sem skenslala AD3. V petek grem po italijanske. Še danes se mi zdi da je malo zaprt zarad tega hudiča user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
19.8.2008 14:27:14   
sasa.vracko
Nisva prijavljena na istem naslovu, mogoče je to problem?! Ja, očetovstvo je priznal, sva morala oba nekaj podpisat od CSD, da se strinjava, da je on oče otroka in tudi na rojstnem listu je on napisan.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
19.8.2008 14:28:08   
*Mojca*
Mogoče je to problem ja, da se ti smatraš kot samohranilka. Ker midva sva prijavljena na istem naslovu in ni bilo nobenih problemov.

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2367
19.8.2008 14:29:59   
sasa.vracko
Ja, sej če bom js morala njegovo plačo vpisat, bom verjetn tud dobila minimum, mislim da je okol 20 evrov, sm naredila informativni izračun, ko ga majo na netu CSD Šiška ...user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
19.8.2008 14:31:25   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Mogoče je to problem ja, da se ti smatraš kot samohranilka. Ker midva sva prijavljena na istem naslovu in ni bilo nobenih problemov.

Ja, verjetno, ker sem js še kar na domačem naslovu prijavljena, še nisem na novem naslovu

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
19.8.2008 14:31:39   
*Mojca*
No no, potem bo verjetno to to. Ma ja, s temi otroškimi dodatki je res sranje. Se ti zdi zamalo, ampak boljše kot nič...
Če bosta na istem naslovu boš morala pa dat njegovo plačo zraven.

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 19.8.2008 14:32:28 >

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2370
19.8.2008 14:32:35   
Kaja08
Ja jst sm tud njegovo plačo vpisala... Čeprav nisva prijavljena na istem naslovu, se nisem opredelila kot samohranilka

Žiga je car!

Neposredna povezava do sporočila: 2371
19.8.2008 14:33:24   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Ja jst sm tud njegovo plačo vpisala... Čeprav nisva prijavljena na istem naslovu, se nisem opredelila kot samohranilka

Pol je to odvisno od tega kako se opredeliš? In če hočeš malo zblefirat moraš na sodišče...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
19.8.2008 14:40:44   
Tina 28
Saša...a hočeš prikazat kot da si samohranilka?   Verjemi, kaj velik od tega ne boš imela (nekaj že, ampak vendarle?)
Ko sva se z bivšim razlša, mi je na ta račun padel vrtec za 1 plačilni razred dodatkov pa tud ni blo velik več?
Če pa se ti splača,, pa pazi komu razlagaš!!!Na svetu je polno nevoščljivih čvek.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
19.8.2008 14:42:40   
Tina 28
Midva tud nisva na istem naslovu pa nisem komplicirala, ker na polah ni treba posebej pisati očetovega naslova!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
19.8.2008 14:59:13   
*anamor*
mtinca - ja v Slov. Bistrici. Kaj se boš priselila v Bistrico? Super še ena nova znanka.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?