|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
15.8.2008 15:36:49   
Kaja08
Ojla bejbe! kako je pa dons težek dan! Žiga še nič ni spal in je siten, pol pa ne more zaspat. Pa neki zadrema, pa se čez 5 minut spet zbudi. Pa še user posted image  je neki v križ usekal...skratka obupen dan. Upam, da bo jutr boljši user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
15.8.2008 19:07:56   
*Mojca*
kako zatišje je danes tukaj. Verjetno vsi pohajate ali se cartate. No, mi smo prespali pol dneva, potem smo bili malo tečni, zdaj pa spet spimo.
Upam, da bomo spali tudi ponoči...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
15.8.2008 19:33:29   
Anonimen
Mi smo prvič spali celih 9 ur, nato pa še dodatne 3.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tamala prekaša vse zaspance naokoli.user posted image  In še čez dan dremuha kar veliko.user posted image

Zdej pa čakam, da se zbudi in gre na nočni spanec. Očitno je en velik zaspan dan danes.Pa soparen seveda.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2178
15.8.2008 20:43:27   
Kaja08
O madonca, KONČNO je naš sine zaspal. CEL DAN je sitnaril in jokcal, nič mu ni bilo prav....spal je lih kakšno uro - seveda ne v kosu, ampak po 5 minut. Zdej pa samo upam, da ga je čez dan vse tok izmučl, da bo spal celo noč...

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
15.8.2008 20:47:12   
Anonimen
Didlinaa super za spanjeuser posted image user posted image user posted image

Pri nas je še vedno vse po starem. Ema je pridna, še vedno veliko spi tudi čez dan, v glavnem se dojiva, en do dva obroka pa ima aptamil. Smo pa zadnje dni cele dneve zunaj in ji zgleda tako paše zrak, da v vozičku samo spiuser posted image . Ponoči spi ta prvo rundo 6,7 uric, poje potem pa spi naprejuser posted image

Kaja upam, da ti spi celo noč

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2180
15.8.2008 21:31:08   
Tina 28
naša Anja pa vedno bolj spi, ko se pripravlja na dež in ko dežuje...popoldan je po dolgem času vlekla tri ure... po kopanju pa je spet zaspala.

A so vam tud cortkani ko se pretegujejo po spancu...Anja se tko intenzivno preteguje...roke v luft in ritko ven in ful kjut šobico zraven...in spet noge od sebe ...in to kar traja, jaz se pa režim, ko je tko simpatično!user posted image

aja...zanima me, če se vaši že z glasom smejijo...tisto pravo smejanje ne le široki nasmeški z gruljenjem...jat že komaj čakam...ko se je nejc prvič sem spustila par solzic od ganjenosti,...zdaj pa spet čakam na to.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
15.8.2008 21:51:03   
Tina 28
Danes mi je prijateljica posodila sling za poskušnjo. Po ogledu CD- si jaz to strašno reč namontiram in vajno poskušam spraviti Anjo...začela je vreščati ko norc, čeprav se je prej smejalauser posted image user posted image .

Potem sem poskusila še eno varianto, ko je bla spet O.K. (b.t.w....umirila sem jo le z dojenjem)...je bla spet vsa kisla, jaz pa imela občutek, da jo ne znam notr prav pospravit. Ma keri šovi....ati je sam gledal, ko jo tlačim notr, pa nobenga haska.

Na CD- pa una gospa tko elegantno pospravlja otroke v sling na tisoč in en način...PO MOJE JE ZA TO RABLA ŠOLO!

A vam gre kaj boljš (tiste, ki imate slinge)---al sem jaz tko tumpasta, da ne znamuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
15.8.2008 21:58:47   
aleksandra silvija
A so vam tud cortkani ko se pretegujejo po spancu...Anja se tko intenzivno preteguje...roke v luft in ritko ven in ful kjut šobico zraven...in spet noge od sebe ...in to kar traja, jaz se pa režim, ko je tko simpatično!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
slikaj, posnemi, slikajuser posted image

Lunca-je pa res orenk dec ta tvoj Lun!

Kaja-user posted image user posted image user posted image user posted image  za spanje in za vse ostale prince in princeske!

Ja, pri nas je pa ravno mimo ena runda orenk vetra, nekaj deeeebelih toč je padlo. user posted image  Pa na srečanju motoristov. Je v klubu, pa kup enih obveznosti, mene pa fuuul strah, da se mu kaj ne zgodi,.. Na prostem ni ravno za bit, no! Pa odneslo, podrlo vse cerade,  pa,...pa mi reče, da je na varnem-na kozolcu,..hmmmmuser posted image

Jaz sem pa naše otroke kar vse v spalnico znosila, da jih imam vsaj skup!user posted image
Saj pretiravam. Ampak po vseh teh neurjih, me je strah, ko že malo okoli vogalov zapiha-bi jaz kar pakiralauser posted image .

Zaspana nisem čistooo nič.
Je bil pa tudi naš Lovro nekaj siten čez dan-tudi kar ni mogel zaspati. 5 min pa konec, potem pa bi se nosil, pa spet ne--ker je bilo user posted image  soparno.
No, sedaj vsi 3-je lepo user posted image .

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
15.8.2008 22:01:57   
aleksandra silvija
Joj, Tina, kako bi ti rada pomagala. Lunca ima sling in uporablja.
Pa saj se meni tudi zdi, da se tega zavezovanja še najbolje navadiš, če gledaš v živo.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
15.8.2008 22:12:32   
aleksandra silvija
Ja. Pa slikce se mi menjujejo. Hvala za navodila včeraj.user posted image

Lunca, kam si ušla?

Neposredna povezava do sporočila: 2185
15.8.2008 22:26:01   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Ja. Pa slikce se mi menjujejo. Hvala za navodila včeraj.user posted image

Lunca, kam si ušla?

Stuširat sem se šla,zdej pa dirkam spat,ker nimam te sreče,da bi moj otrok spal že celo noč,on bi sam jedel,pa jedel,ma sem ga danes merila,bi me skor kap,v treh dneh je zrasel za skoraj dva centi ima 63,ma ne vem no ,raste ko konoplja,je očitno prešel v obdobje-poskok v rastiuser posted image ,res bom mogla it cunce kupovat,mu je že veliko stvari premalih,mu bom kar Enejeve stvari dala,saj ga bo kmalu dohiteluser posted image .
Tina,ja jaz mam trak,nimam slinga-nima obroča,se moraš navezat,ma meni je hitro steklo,je pa tako,enim ful paše ta način nošenja,spet drugi ga ne marajo,to je isto ,kot duda,naš je ne mara.Tako,da če se noče nosit je ne sili.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 2186
15.8.2008 22:28:40   
lunca14
user posted image Aleksandra....od,kdaj pa imaš ti tok otrok,vas pa jeuser posted image user posted image user posted image user posted image ,ampak ste pa cartkaniuser posted image user posted image user posted image ,ma saj so vsi bebijiuser posted image user posted image user posted image zato,bi jih pa mela jaz ,še ene 5user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
15.8.2008 22:32:13   
aleksandra silvija
od,kdaj pa imaš ti tok otrok,vas pa je ,ampak ste pa cartkani ,ma saj so vsi bebiji zato,bi jih pa mela jaz ,še ene 5

(odgovor
user posted image
Ja, samo ne naenkratuser posted image . Pa samo en je "taprau"user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
15.8.2008 22:33:08   
aleksandra silvija
zato,bi jih pa mela jaz ,še ene 5

Pa ne mi skomine delat, no,..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2189
15.8.2008 22:40:45   
Tina 28
vidve sta pa korajžni...še ene pet in mini avtobust časti država (sam naša verjetno neuser posted image ).

Ja Lunca...kakorkol sem jo notr dala, je bil fud jok..poskusla sem tega s obrču ).

Enkrat je dala ena en link, ko se nekakšen trak na hrtbu na križ zaveže...zdel se mi je velik boljši...sam ga zdaj rajš nam kupla, ker vidim, da bo le sirena.

Zakaj bi ga rada: ...rada gobam in sem zadnjič šla z malima v gozd s kengurujem (prvič poskusla)...kmal smo mogli ven dat Anjo, ker ji ni pasal. Tko, da sem jo na rokah nosla, nejc pa košaro z maloco in drugo za gobe (mal lisičk sva pa najdla).

Pol se mi je pa anja med dojenjem na štoru s takum šusom pokakala, da je bilo po hrbtu polno kakice. Ne me vprašat, ko sen jo nesla do avta, ki tud ni bil tko bliz. Nejc je pa sploh omagoval zaradi težke košare z vsemi potrebščinami.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2190
15.8.2008 22:42:32   
Tina 28
seveda sem tiste za previjat pustila v avtu, češ v eni uri jo pa že ne bo treba prevituser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
15.8.2008 22:47:57   
aleksandra silvija
Zakaj bi ga rada: ...rada gobam in sem zadnjič šla z malima v gozd s kengurujem (prvič poskusla)...kmal smo mogli ven dat Anjo, ker ji ni pasal. Tko, da sem jo na rokah nosla, nejc pa košaro z maloco in drugo za gobe (mal lisičk sva pa najdla).

Pol se mi je pa anja med dojenjem na štoru s takum šusom pokakala, da je bilo po hrbtu polno kakice. Ne me vprašat, ko sen jo nesla do avta, ki tud ni bil tko bliz. Nejc je pa sploh omagoval zaradi težke košare z vsemi potrebščinami.

Zato imam 3 čisto zadostiuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
15.8.2008 22:53:53   
Tina 28
pa še to moram povedat. Tam kjer sem v gozdu dojila, sva ravno našla eno zaplatico lisičk...Nejc ves vesel počasi nabira...si vsako ogleda in pospravi. Pa od daleč zagledam enga človeka ki se nama je bližal. Pride zraven naju mal ogovori in nejcu diplomatsko reče a jih bov vsak pol nabralauser posted image user posted image user posted image . in res začne nabirat in jih daje sebi v vrečko....jaz sem mu pa glih prej povedala, da se nama je tko luštalo mal v gobe pa mava mal problem , k je treba zlo na izi in na hitro. On pa je kao tri dni na uskovnici in lohk cele dneve išče lisičke, pa gre tiste nabirat k sva jih midva našla.

Nič nisem rekla, ker me je čist zaflaširal, pa še dojila sem in sem se počutla čist nemočno.

Haaaaalooo...presmnet ljubljančan (prisotne izzvete) je nama pobiral gobe k sva s tako muko in tolk vožnje rabla da sva do njih prišla.

Seveda se je z nejcem tko priliznjen pogovarjal, da se je njemu še fajn zdel, da skupaj pobirata (seveda on hitr, Nejc pa počas), sam k sem mu pa v avtu razložila, da to ni blo pogobarskih merilih (sem bla kar huda)...se je pa zamislu in ni bil več tko navdušen.

RES JE SVET POLN UPOKANCEV!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
15.8.2008 23:05:23   
lunca14
Enkrat je dala ena en link, ko se nekakšen trak na hrtbu na križ zaveže...zdel se mi je velik boljši...sam ga zdaj rajš nam kupla, ker vidim, da bo le sirena.

Tista ena sem bla jaz,ja dal sem link za zavezovanje na hrbet,drugače pa se ga veže spredaj.Se pa trdno drži kot klop,tako,da bi lahko ko,ot z njim gobe nabirala.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
15.8.2008 23:09:03   
lunca14
No zdej grem pa res spat,nočko vama želim tina in aleksandrauser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
15.8.2008 23:10:37   
Tina 28
ja...ta mi je bil bolj všeč...ker je res čist ob teb, ne pa tko kot v slingu.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
15.8.2008 23:27:59   
aleksandra silvija
Pride zraven naju mal ogovori in nejcu diplomatsko reče a jih bov vsak pol nabrala . in res začne nabirat in jih daje sebi v vrečko....
user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca-lahko noč.
E vidiš, v pestunji tudi ni tako ob telesu-ne morem gob nabirat.  Bom očitno rabila še trak,..pa naučiti se zavezovati,...

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
15.8.2008 23:33:50   
aleksandra silvija
Bom očitno rabila še trak

Hja, namesto v voziček, bi bilo bolje investirati v trakove in v kakšno urico učenja zavezovanja,...z vozičkom in otroki ne morem pravzaprav NIKAMOR!

Kako naj peljem voziček in držim zraven 2 otroka?
O.k. 1-ega pa res in to vsako sekundo!

Danes sta tašča in tasta dopoldan vzela starejša 2 na Svete gore. Pa pridejo v času kosila domov in mojemu rečejo, naj ju odpelje, da sta tako utrujena, da morata spat-sta celo dopoldne za Jernejem tekala.
user posted image
No, vsaj bila sta mu stalno za petami, lahko jima ju zaupamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2198
16.8.2008 4:23:52   
aleksandra silvija
Sem spet tu.

Vsaj vreme se je umirilo.
Pri nas podrta le 1 velika cipresa, ki je rasla na smem, pa vrtiljak za sušenje perila je odneslo v ograjo, veje po dvorišču,....vse skupaj nič. Ampak v okolici.ojoj.
Kar ne morem verjeti, kako nam jo lahko vreme zagode.

Vsem želim mirne noči, pa naj gre ta veter adijo.

Neposredna povezava do sporočila: 2199
16.8.2008 6:59:39   
aleksandra silvija
user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse!
jutro!

Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?