|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
18.7.2008 21:21:05   
Tina 28
Ojla

Sem spet en kup napisala, pa me je ven vrglo.
Kaja...najina sončka sta isto starauser posted image tko, da mi ni treba tikerja delatuser posted image

Tamala mi že od 6-ih spi, tko da sem lohk fajn v miru zrihtala tavečjega. Ponavad se takle čas ful joka, tko da sedaj ne vem, kaj naj prčakujem,ko se zbudi. Očitno tud nanjo luna vpliva tko k na mami.

Kako ste kaj z ritmom? Mi mamo čez dan še vse zmešan (od tega da kakšen dan kar večinoma spi, druge pa čist ničuser posted image ).
Ponoči že vem, da me bo enkrat zbudila in potem še v zgodnjih jutranjih urah...ostalo pa mi je španska vas.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 876
18.7.2008 21:21:28   
NajaG
ojla,
danes mi od 2popoldan mali ni nič več spal in se je samo jokal.Revček se je tako zvijal in bil rdeč da je joj...nisem vedla več kak ga naj umirim...pritiskal je in prdel...danes se še ni pokakal... grozne bolečine je moral imeti...revček moj zlati...imam občutek da je to krivo umetno mleko Aptamil ki sem mu ga 2krat dodala...včeraj in danes zjutraj...sem se menla z eno, ki je tudi že mamica...je rekla da je njenega malega tale Aptamil tudi zaprl...in da je zelo pozno to ugotovila, da je to krivo...je prvo mislila, da ona že vse narobe poje...in mi danes svetovala, naj si kupim drugo mleko Milumil...da je to lažje od Atapmila in je bolj prilagojeno dojenčkom... :roll: Zdaj pa bom vidla...bom poskusla s tem...Njej potem mali ni bil več zaprt.

No, ob sedmih sem šla na sprehod z  malim...in mi je zunaj takoj zaspal...(prej od treh dalje nič) in sem ga zdaj prinesla v stanovanje in še kar dalje spi..ga bom še kar malo pustila. Revček moj mali... Bi ga morala skopati danes...pa nimam zdaj srca, da bi ga budila... :roll:

kapljice..
ena kolegica mi je svetovala za one antiflat iz Avstrije...so baje ful dobre in mali ni imel nič krčev več. Tak da če se mojemu pojavijo krči...grem kar po te kapljice...pa da vidimo.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 877
18.7.2008 21:25:47   
Tina 28
aja...bepanten je pomagal pri gubah, sem pa zdaj preventivno kupla tud puder in bom tud ribo...(ne, vem glih kaj je to, ker prvič slišim, pa velik omenjateuser posted image ).

Sem pa danes v lekarni vplrašala, če obstaja kaj za mrčes in res ...ZANZI...BABY SPRAJ, ki se ga lahko uporablja proti mrčesu od 0 dalje. (mene skrbi, ker bi šla gobe nabirat s ležečim kengurujem mal po gmajni alpa na kak piknik...pa se klopov bojim in pikov).

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 878
18.7.2008 21:31:26   
Tina 28
no in glavna današnje novica...bila sem pri ginekologu.
Ni mi vzela brisa, ker mi ga je med nosečnostjo. BAJE SO MOJE STRGANINE IN PREREZANINE POCELJENE, TKO DA LOHKuser posted image ....sam vem da ne bom, ker sem bla še tam vsa preplašena, ko se je pripravljala na pregled. (mal je blo zoprno, ampak sem prežvela).

Sem se pa zmenila za mireno...tko da si jo grem 30.7. namontirat, da bo mir. (tabletk ne smem, kondomi pa uničjo ves razpoloženje, ker so desci tko štorastiuser posted image user posted image user posted image ...mal hecam, sam res sem se že odvadla tega).

Tko, da zrihtan vse in mam namem mojmu za njegov rojstni dan , ki ga ma začetk avgusta, kar sebe z mašno podarit...če mi bo le uspel strah pregnat, pa če ne bova kaj sitna en na druggauser posted image user posted image .

Zdaj k ve, da fizično lohk, je ratal bolj oprezen, če bi me kaj prepričal in ga jezi, ker nisem za stvaruser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 879
18.7.2008 21:42:04   
Tina 28
Jaz tud očitno ne znam tickerja narest?!user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 880
18.7.2008 21:51:46   
mtinca1
pranje - jaz perem skoraj vedno vse na 60 stopinj - plenice, krpice in vse bodije, majčke... - tud če piše 40. Do zdaj je blo še vse vredu, verjetno pa bom kdaj kakšno cunjico uničla; ampak, če se mi pa zdi ful butasto posebej prat teh par malih oblačilc na 40 al pa celo na 30.

likanje - prejšnji teden nisem več likala, ampak kr iz sušilca v omaro. zdaj ko imamo pa ta naš neljubi seboroični dermatitis, pa spet vse od a do ž likam oz. kdaj pa kdaj lika tud user posted image , ker sem mu rekla, da mi je patronažna rekla, da jaz ne smem. ampak to se bo kaj kmalu končalo, ker se boji da bi izpadel copata. Je pa bil ful smešen, ko se je ful matral in tiste male majčke zlagal kot velike in potem dobil format 5 x 5 cm - čez čas je pogruntal bednost svojega početja, pa še moja pripomba, da itak potem to obesim na obešalnik, ni bla ob pravem času.

kofetkanje - dans sem šla s sodelavko popoldan na en drink, ki se je zavlekel na dobri dve uri in pol in je tamala ves čas v vozičku pridno spala, pa še zdaj spi-že štir ure in pol-me mika, da jo bi zbudila, ko jo gledam, kako v sanjah že eno uro premika usta v rednih presledkih kot bi se dojila.  

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 881
18.7.2008 22:32:00   
mtinca1
kaja - še sreča, da sem sam pofarbana na blond - mi je le uspelo user posted image user posted image user posted image  - pripet ticker!

sem šla na tole stran: http://lilypie.com/first_birthday.php
in nato tisto html besedilo skopirala v "moj profil" pod "dodaten opis".

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 882
18.7.2008 22:48:52   
RMRM
No, meni je tud končno uspelo pripeti tickeruser posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 883
18.7.2008 22:49:44   
NajaG
no jaz tudi zdaj ustvarjam tale ticker...ampak kje se to vidi?user posted image sem dobro naredila?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 884
18.7.2008 23:15:31   
Tina 28
No, bravo Tina....zda sem pa dala otroka pod streho..hvala Kaja za link.

(odgovor članu NajaG)
Neposredna povezava do sporočila: 885
18.7.2008 23:27:29   
Tina 28
očitno jaz zaključim dnevno debato s samogovori tu gor, čez dan pa ne ujamem vašega čvekanja....ah bo že, če me vsaj preberete naslednji danuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 886
19.7.2008 6:05:55   
annnna
dobro jutro. da se še malo jaz javim. moj deček ma taki super tajming da sma vsak dan ob 5. 30 gor...očke pa take kot da je spal tri dni skupaj. ga dam v lažalnik in so pogovorja in si poje in smeje na veliko... bolk ko mu govorim da je še prehitro in da naj še malo zaspi bolj se on smeji... upam da bom zrihtali da bo potegno vsak do kakih osmih da se konkretno naspim... sej bouser posted image

drugače pa polno zasedeni vsak dan se privajamo na družinsko življenje...
lep dan vam želimuser posted image

Moj mali princ Mai - 30.5.08.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 887
19.7.2008 9:49:13   
Kaja08
ooooo, punce, kolk ste pridne!! user posted image user posted image user posted image user posted image  za tickerje!!!

IZVIRNO SPOROČILO: NajaG

no jaz tudi zdaj ustvarjam tale ticker...ampak kje se to vidi?user posted image sem dobro naredila?

če greš z miško na ime uporabnice, se ti prikaže ticker

(odgovor članu NajaG)
Neposredna povezava do sporočila: 888
19.7.2008 9:51:43   
sasa.vracko
Dobro jutro mamice

Kaja 08- a res za previjalne podloge?  user posted image  Hvala za informacije, sam mi je DM bližji, ga mam praktično pred nosom, v Muller se moram pa v Velenje peljat... No, bom šla v kratkem...

LP

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 889
19.7.2008 9:56:06   
sasa.vracko
Tina28- svetovno si to napisala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in si fajn poštudirala, kaj pa men svetuješ, js mam pa 28. julija rojstn dan, to bo kmal, a si naj js tud mašno zavežem, al jo naj njemu in si ga podarim ....

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 890
19.7.2008 10:14:54   
sasa.vracko
Kaja - kaj praviš na moj nov ticker?! user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 891
19.7.2008 10:16:45   
sasa.vracko
Kaja - ej sorry, res sm šele zdejle dobr pogledla in opazla da maš ti tud astronavtka.... user posted image  Sej ga lohk spremenim, če hočeš, nism hotla kopirat za tabo...

Neposredna povezava do sporočila: 892
19.7.2008 10:17:46   
sasa.vracko
O, shit, ti maš angelčka, ne astronavtka .. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 893
19.7.2008 10:20:22   
sasa.vracko
Tina 28 - kaj je že mirena? A je to tista spirala, ko ti jo vstavijo? Moja kolegica si je dala lani in dokler ni svojmu povedala je blo vse ok, ko mu je pa omenila, kaj ima, je pa takoj začel jamrat, ja da je vedu da je nekaj, ker ga baje pika v one... Ja, valjda da ga more, ma pa res kaliber .... user posted image

OK, zdej pa dost monologa, grem kaj narest

Neposredna povezava do sporočila: 894
19.7.2008 10:32:45   
*Mojca*
Joooj babe žabe čvekaste! Mali je ravnokar zaspal in evo, sem rabila pol ue da vas preberem in sploh ne vem kje začet user posted image

polivanje: naš poliva in bruha samo zjutraj. Ponoči hočem podret kupčka pa kar noče. Očitno bo to razlog?

pranje: vse na 60 stopinj, likanje: nič user posted image

menstruacija: kaj je že to? ena kolegica mi je rekla da jo je po CR dobila šele čez 7 mesecev user posted image dejte mi povedat tiste ki ste imele CR, kdaj lahko začnem s tekom ali pa trebušnjaki ali pa kakršnokoli rekreacijo. G imam šle 25.8. user posted image

danes ponoči se je naš Luka non stop napenjal in spuščal take čudne glasove. Ne vem ali so bili krči in se mu ni dalo jokat? user posted image Prav strah me je bilo. Je postal temno rdeč, nekaj zarogovilil in zaspal. Kar neki...
Glede teh vetrovnih kapljic, kako točno to daš? Ker Luka sploh ne zna zagrabit flaše, on prisega na joško user posted image No, pa še enkrat bi prosila za telefonsko kjer jih naročiš, ker jih vse tako hvalite user posted image
Kar pa se tiče ad3 imajo baje nek super nadomestek ki ne dela krčev tudi v Italiji. Se bom pozanimala in sporočila.
Pa še to: malo butasto vprašanje...posvetovalnica....to je pregled pri pediatru al kako? Ker mene je patronažna samo naročila na prvi pregled ko bo Luka že ene 7 tednov (dopusti), o posvetovalnici pa ni nič govorila user posted image

Evo, sem se razpisala, zdaj grem pa zrihtat ticker user posted image

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 19.7.2008 10:33:20 >

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 895
19.7.2008 10:34:05   
Tina 28
Ja, noter ti vstavi in pol mal vrvica ven gleda....sam če mot, se jo lohk čist pr vratu odreže. Je za pet let in če želiš zanosit, ti vzamejo ven. Men se zdi dobra zadeva, sploh ker jo maš lohk med dojenjem. 

Neposredna povezava do sporočila: 896
19.7.2008 10:36:43   
Tina 28
Ja mojca...to je posvetovalnica...nič bat, da boš kaj zamudila.Ne pa pozabit sebe spravt do ginekologa (beri: če si ga že mela pa bravo)

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 897
19.7.2008 10:43:29   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Ja mojca...to je posvetovalnica...nič bat, da boš kaj zamudila.Ne pa pozabit sebe spravt do ginekologa (beri: če si ga že mela pa bravo)

Ma kje pa...najprej me je naročila 8.9., potem sem se malo zbunila in me je prestavla na 25.8. user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 898
19.7.2008 10:52:10   
alea01
oj mamiceuser posted image

Bom kasneje brala nazaj in komentirala. Imam problem. Nimam dovolj mleka in zvečer tamali dodajam-to vam je že znanouser posted image . no, Izabela, ki je tolk pameten otrokuser posted image , mi več noče jest iz flaškeuser posted image . Naj še tako tiščim, ne zagrabi-razen čajauser posted image . Zamenjala sem flaške pa nič. In smo danes od 4ure zjutraj do zdaj jedle-zizale. In seveda se ni najedla, ker ni mlekca. Vrešči kot pri norcih in vem, da je lačna. Kaj naj naredim?

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 899
19.7.2008 10:55:01   
Tina 28
alea   vem, da je grozno sam pomojem ko bo dovolj lačna bo tud lašo hotla

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?