Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.7.2008 21:21:05
|
|
|
|
Tina 28
|
Ojla Sem spet en kup napisala, pa me je ven vrglo. Kaja...najina sončka sta isto stara tko, da mi ni treba tikerja delat Tamala mi že od 6-ih spi, tko da sem lohk fajn v miru zrihtala tavečjega. Ponavad se takle čas ful joka, tko da sedaj ne vem, kaj naj prčakujem,ko se zbudi. Očitno tud nanjo luna vpliva tko k na mami. Kako ste kaj z ritmom? Mi mamo čez dan še vse zmešan (od tega da kakšen dan kar večinoma spi, druge pa čist nič ). Ponoči že vem, da me bo enkrat zbudila in potem še v zgodnjih jutranjih urah...ostalo pa mi je španska vas.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.7.2008 21:21:28
|
|
|
|
NajaG
|
ojla, danes mi od 2popoldan mali ni nič več spal in se je samo jokal.Revček se je tako zvijal in bil rdeč da je joj...nisem vedla več kak ga naj umirim...pritiskal je in prdel...danes se še ni pokakal... grozne bolečine je moral imeti...revček moj zlati...imam občutek da je to krivo umetno mleko Aptamil ki sem mu ga 2krat dodala...včeraj in danes zjutraj...sem se menla z eno, ki je tudi že mamica...je rekla da je njenega malega tale Aptamil tudi zaprl...in da je zelo pozno to ugotovila, da je to krivo...je prvo mislila, da ona že vse narobe poje...in mi danes svetovala, naj si kupim drugo mleko Milumil...da je to lažje od Atapmila in je bolj prilagojeno dojenčkom... :roll: Zdaj pa bom vidla...bom poskusla s tem...Njej potem mali ni bil več zaprt. No, ob sedmih sem šla na sprehod z malim...in mi je zunaj takoj zaspal...(prej od treh dalje nič) in sem ga zdaj prinesla v stanovanje in še kar dalje spi..ga bom še kar malo pustila. Revček moj mali... Bi ga morala skopati danes...pa nimam zdaj srca, da bi ga budila... :roll: kapljice..ena kolegica mi je svetovala za one antiflat iz Avstrije...so baje ful dobre in mali ni imel nič krčev več. Tak da če se mojemu pojavijo krči...grem kar po te kapljice...pa da vidimo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.7.2008 21:25:47
|
|
|
|
Tina 28
|
aja...bepanten je pomagal pri gubah, sem pa zdaj preventivno kupla tud puder in bom tud ribo...(ne, vem glih kaj je to, ker prvič slišim, pa velik omenjate ). Sem pa danes v lekarni vplrašala, če obstaja kaj za mrčes in res ...ZANZI...BABY SPRAJ, ki se ga lahko uporablja proti mrčesu od 0 dalje. (mene skrbi, ker bi šla gobe nabirat s ležečim kengurujem mal po gmajni alpa na kak piknik...pa se klopov bojim in pikov).
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.7.2008 21:31:26
|
|
|
|
Tina 28
|
no in glavna današnje novica...bila sem pri ginekologu. Ni mi vzela brisa, ker mi ga je med nosečnostjo. BAJE SO MOJE STRGANINE IN PREREZANINE POCELJENE, TKO DA LOHK ....sam vem da ne bom, ker sem bla še tam vsa preplašena, ko se je pripravljala na pregled. (mal je blo zoprno, ampak sem prežvela). Sem se pa zmenila za mireno...tko da si jo grem 30.7. namontirat, da bo mir. (tabletk ne smem, kondomi pa uničjo ves razpoloženje, ker so desci tko štorasti ...mal hecam, sam res sem se že odvadla tega). Tko, da zrihtan vse in mam namem mojmu za njegov rojstni dan , ki ga ma začetk avgusta, kar sebe z mašno podarit...če mi bo le uspel strah pregnat, pa če ne bova kaj sitna en na drugga . Zdaj k ve, da fizično lohk, je ratal bolj oprezen, če bi me kaj prepričal in ga jezi, ker nisem za stvar
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.7.2008 21:42:04
|
|
|
|
Tina 28
|
Jaz tud očitno ne znam tickerja narest?!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.7.2008 21:51:46
|
|
|
|
mtinca1
|
pranje - jaz perem skoraj vedno vse na 60 stopinj - plenice, krpice in vse bodije, majčke... - tud če piše 40. Do zdaj je blo še vse vredu, verjetno pa bom kdaj kakšno cunjico uničla; ampak, če se mi pa zdi ful butasto posebej prat teh par malih oblačilc na 40 al pa celo na 30. likanje - prejšnji teden nisem več likala, ampak kr iz sušilca v omaro. zdaj ko imamo pa ta naš neljubi seboroični dermatitis, pa spet vse od a do ž likam oz. kdaj pa kdaj lika tud , ker sem mu rekla, da mi je patronažna rekla, da jaz ne smem. ampak to se bo kaj kmalu končalo, ker se boji da bi izpadel copata. Je pa bil ful smešen, ko se je ful matral in tiste male majčke zlagal kot velike in potem dobil format 5 x 5 cm - čez čas je pogruntal bednost svojega početja, pa še moja pripomba, da itak potem to obesim na obešalnik, ni bla ob pravem času. kofetkanje - dans sem šla s sodelavko popoldan na en drink, ki se je zavlekel na dobri dve uri in pol in je tamala ves čas v vozičku pridno spala, pa še zdaj spi-že štir ure in pol-me mika, da jo bi zbudila, ko jo gledam, kako v sanjah že eno uro premika usta v rednih presledkih kot bi se dojila.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.7.2008 22:32:00
|
|
|
|
mtinca1
|
kaja - še sreča, da sem sam pofarbana na blond - mi je le uspelo - pripet ticker! sem šla na tole stran: http://lilypie.com/first_birthday.php in nato tisto html besedilo skopirala v "moj profil" pod "dodaten opis".
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.7.2008 22:48:52
|
|
|
|
RMRM
|
No, meni je tud končno uspelo pripeti ticker
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.7.2008 22:49:44
|
|
|
|
NajaG
|
no jaz tudi zdaj ustvarjam tale ticker...ampak kje se to vidi? sem dobro naredila?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.7.2008 23:15:31
|
|
|
|
Tina 28
|
No, bravo Tina....zda sem pa dala otroka pod streho..hvala Kaja za link.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 18.7.2008 23:27:29
|
|
|
|
Tina 28
|
očitno jaz zaključim dnevno debato s samogovori tu gor, čez dan pa ne ujamem vašega čvekanja....ah bo že, če me vsaj preberete naslednji dan
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.7.2008 6:05:55
|
|
|
|
annnna
|
dobro jutro. da se še malo jaz javim. moj deček ma taki super tajming da sma vsak dan ob 5. 30 gor...očke pa take kot da je spal tri dni skupaj. ga dam v lažalnik in so pogovorja in si poje in smeje na veliko... bolk ko mu govorim da je še prehitro in da naj še malo zaspi bolj se on smeji... upam da bom zrihtali da bo potegno vsak do kakih osmih da se konkretno naspim... sej bo drugače pa polno zasedeni vsak dan se privajamo na družinsko življenje... lep dan vam želim
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.7.2008 9:49:13
|
|
|
|
Kaja08
|
ooooo, punce, kolk ste pridne!! za tickerje!!! IZVIRNO SPOROČILO: NajaG no jaz tudi zdaj ustvarjam tale ticker...ampak kje se to vidi? sem dobro naredila? če greš z miško na ime uporabnice, se ti prikaže ticker
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.7.2008 9:51:43
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Dobro jutro mamice Kaja 08- a res za previjalne podloge? Hvala za informacije, sam mi je DM bližji, ga mam praktično pred nosom, v Muller se moram pa v Velenje peljat... No, bom šla v kratkem... LP
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.7.2008 9:56:06
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Tina28- svetovno si to napisala in si fajn poštudirala, kaj pa men svetuješ, js mam pa 28. julija rojstn dan, to bo kmal, a si naj js tud mašno zavežem, al jo naj njemu in si ga podarim ....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.7.2008 10:14:54
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Kaja - kaj praviš na moj nov ticker?!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.7.2008 10:16:45
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Kaja - ej sorry, res sm šele zdejle dobr pogledla in opazla da maš ti tud astronavtka.... Sej ga lohk spremenim, če hočeš, nism hotla kopirat za tabo...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.7.2008 10:17:46
|
|
|
|
sasa.vracko
|
O, shit, ti maš angelčka, ne astronavtka ..
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.7.2008 10:20:22
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Tina 28 - kaj je že mirena? A je to tista spirala, ko ti jo vstavijo? Moja kolegica si je dala lani in dokler ni svojmu povedala je blo vse ok, ko mu je pa omenila, kaj ima, je pa takoj začel jamrat, ja da je vedu da je nekaj, ker ga baje pika v one... Ja, valjda da ga more, ma pa res kaliber .... OK, zdej pa dost monologa, grem kaj narest
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.7.2008 10:32:45
|
|
|
|
*Mojca*
|
Joooj babe žabe čvekaste! Mali je ravnokar zaspal in evo, sem rabila pol ue da vas preberem in sploh ne vem kje začet polivanje: naš poliva in bruha samo zjutraj. Ponoči hočem podret kupčka pa kar noče. Očitno bo to razlog? pranje: vse na 60 stopinj, likanje: nič menstruacija: kaj je že to? ena kolegica mi je rekla da jo je po CR dobila šele čez 7 mesecev dejte mi povedat tiste ki ste imele CR, kdaj lahko začnem s tekom ali pa trebušnjaki ali pa kakršnokoli rekreacijo. G imam šle 25.8. danes ponoči se je naš Luka non stop napenjal in spuščal take čudne glasove. Ne vem ali so bili krči in se mu ni dalo jokat? Prav strah me je bilo. Je postal temno rdeč, nekaj zarogovilil in zaspal. Kar neki... Glede teh vetrovnih kapljic, kako točno to daš? Ker Luka sploh ne zna zagrabit flaše, on prisega na joško No, pa še enkrat bi prosila za telefonsko kjer jih naročiš, ker jih vse tako hvalite Kar pa se tiče ad3 imajo baje nek super nadomestek ki ne dela krčev tudi v Italiji. Se bom pozanimala in sporočila. Pa še to: malo butasto vprašanje...posvetovalnica....to je pregled pri pediatru al kako? Ker mene je patronažna samo naročila na prvi pregled ko bo Luka že ene 7 tednov (dopusti), o posvetovalnici pa ni nič govorila Evo, sem se razpisala, zdaj grem pa zrihtat ticker
< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 19.7.2008 10:33:20 >
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.7.2008 10:34:05
|
|
|
|
Tina 28
|
Ja, noter ti vstavi in pol mal vrvica ven gleda....sam če mot, se jo lohk čist pr vratu odreže. Je za pet let in če želiš zanosit, ti vzamejo ven. Men se zdi dobra zadeva, sploh ker jo maš lohk med dojenjem.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.7.2008 10:36:43
|
|
|
|
Tina 28
|
Ja mojca...to je posvetovalnica...nič bat, da boš kaj zamudila.Ne pa pozabit sebe spravt do ginekologa (beri: če si ga že mela pa bravo)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.7.2008 10:43:29
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Ja mojca...to je posvetovalnica...nič bat, da boš kaj zamudila.Ne pa pozabit sebe spravt do ginekologa (beri: če si ga že mela pa bravo) Ma kje pa...najprej me je naročila 8.9., potem sem se malo zbunila in me je prestavla na 25.8.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.7.2008 10:52:10
|
|
|
|
alea01
|
oj mamice Bom kasneje brala nazaj in komentirala. Imam problem. Nimam dovolj mleka in zvečer tamali dodajam-to vam je že znano . no, Izabela, ki je tolk pameten otrok , mi več noče jest iz flaške . Naj še tako tiščim, ne zagrabi-razen čaja . Zamenjala sem flaške pa nič. In smo danes od 4ure zjutraj do zdaj jedle-zizale. In seveda se ni najedla, ker ni mlekca. Vrešči kot pri norcih in vem, da je lačna. Kaj naj naredim?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 19.7.2008 10:55:01
|
|
|
|
Tina 28
|
alea vem, da je grozno sam pomojem ko bo dovolj lačna bo tud lašo hotla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?