|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
17.7.2008 19:54:20   
*anamor*
Zdravo mamice,
danes pa je en naporen dan za nami. Nekaj nas kar krči in to pri vsakem hranjenju. Full si je bogi, samo tiši pa joka. Pa še zelo malo je spačkal. Bomo vidli kako bo jutri. Upam, da ga več nebo krčlo.
Glede user posted image tudi midva z mojim še zdaj ne, ker je mene tudi malo strah, pa še kar šive čutim in še čistim se. Samo moj tudi že malo namiguje, samo me razume tako, da ne gnjavi.

Danes smo se tudi prvič kopali in je Taj tako užival, da kar hudo. Prej je jokal, nato pa je kar utihnil, ko smo ga dali v vodo. Upam, da bo vedno užival v vodici.

Jemo pa tako, danes se je najedel oz. nehal jesti potem pa čez kakšne polurce spet hotel jesti. Upam, da nebo vedno tako.

Lepo bodite in se še vam javim

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 826
17.7.2008 22:19:24   
Anonimen
Jaz sem se pa danes pogovarjala z dvema mamicama, ki imata že kr velike otroke - 9 in 14 let, pa sta mi rekli, da teh ad3 kapljic nista dajali - sej zdravniki ne vejo, če jih daješ. Baje, da je bolje otroku naraven d-vitamin omogočit, pomeni, da ga malo posončiš vsake toliko, pa je bolje. Pa še krčev ni. Kakšen nasvet?

Drugače sem pa kr žalostna danes, ker moj Lukec poliva po hranjenju, morava met skoz slinček. Pa preoblačiva se tud kr dostkrat. Sej ne vem al naj zganjam paniko al ne. kupčkov ne podira, ker včasih že ko ga dvignem poliva. Mogoče se preveč naje. Ma kaj pa vem. Bom jutr patronažno poklicala, pa vprašala. K pravijo, da je treba vsakih 5 minut kupčke podirat - sej ne vem al naj res to sprobam al mi bo vse ven pobruhal.

Nč, zdej grem pa v horizontalo, sva danes bla na dveh sprehodih - dopoldne z mtinco in Lano - upam,da nama uspe to večkrat ponovit - naslednjič destinacija Loka?, popoldne pa z Lukitovo teto.

Lahko noč.

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 827
18.7.2008 9:20:50   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Drugače sem pa kr žalostna danes, ker moj Lukec poliva po hranjenju, morava met skoz slinček. Pa preoblačiva se tud kr dostkrat. Sej ne vem al naj zganjam paniko al ne. kupčkov ne podira, ker včasih že ko ga dvignem poliva. Mogoče se preveč naje. Ma kaj pa vem. Bom jutr patronažno poklicala, pa vprašala. K pravijo, da je treba vsakih 5 minut kupčke podirat - sej ne vem al naj res to sprobam al mi bo vse ven pobruhal.

Dobro jutro! Nya, naš tudi zadnje čase ful poliva. Sam pomoje se ne poje preveč...eni so pač malo bolj polivalčki, kot drugi....Sej itak sam neha jest, ko je sit. Pri nas se večkrat še tako zgodi, da mu čez pol ure mleko ven priteče, kljub temu, da smo podrl kupčka user posted image  No, povej, kaj ti bo rekla patronažka...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 828
18.7.2008 9:47:58   
lunca14
Nč, zdej grem pa v horizontalo, sva danes bla na dveh sprehodih - dopoldne z mtinco in Lano - upam,da nama uspe to večkrat ponovit - naslednjič destinacija Loka?, popoldne pa z Lukitovo teto.

Smrk,smrkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,mene pa nečte s sabo,že prav,že prav.......

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 829
18.7.2008 10:47:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Nč, zdej grem pa v horizontalo, sva danes bla na dveh sprehodih - dopoldne z mtinco in Lano - upam,da nama uspe to večkrat ponovit - naslednjič destinacija Loka?, popoldne pa z Lukitovo teto.

Smrk,smrkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,mene pa nečte s sabo,že prav,že prav.......

Itak da te hočmo, ti sam povej, kdaj lahko, se bova midve prilagodile, kajne mtinca?

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 830
18.7.2008 10:48:24   
tweetek
ojla ....

ja, naš tudi poliva prav veliko že kake tri tedne... ampak se lepo redi,tko da se poskušam čim manj obremenjevat. se pa preoblačimo tud po trikrat na dan, pa jaz moram tud majce menjatuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 831
18.7.2008 10:51:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tweetek

ojla ....

ja, naš tudi poliva prav veliko že kake tri tedne... ampak se lepo redi,tko da se poskušam čim manj obremenjevat. se pa preoblačimo tud po trikrat na dan, pa jaz moram tud majce menjatuser posted image

Očitno je to kr pogost pojav, sem mislila, da mamo sam mi enga malega pobruhančka, ki ga imam neznansko rada, sam ko bi hotel malo večkrat kupček podret, bi bla mami zlo vesela.
Moram nardit zalogo majčk, k vidm, da bomo veliko praliuser posted image

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 832
18.7.2008 10:53:09   
aleksandra silvija
se pa preoblačimo tud po trikrat na dan, pa jaz moram tud majce menjat

Enako.

Je pa Lovro imel danes tehtanje.
Ima 4510g  in 54,5 cm (+ 1310 g in + 2,5 cm)
Naslednje tehtanje 18.8, cepljenje 9.9.

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 833
18.7.2008 10:54:53   
aleksandra silvija
Moram nardit zalogo majčk, k vidm, da bomo veliko prali
user posted image
Aha.
Po user posted image  nimaš več kaj oblečt, ker se zamenja moda--no, po Lovrotu mi stvari tudi prav niso večuser posted image .
Po dojenju pa,...imaš vse zgornje dele zaprane in pravzaprav ne nosim nič strašno "fensi", ker je zaradi samega dojenja nerodno, pa pranje, likanje,....user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 834
18.7.2008 10:56:03   
NajaG
Ojla, moj Staš tudi občasno poliva..se morava kar včasih pogosto preoblačit. Ampak se tudi pridno redi...a je to kaj narobe,da poliva?

Zdaj ga imam v ležalniku in ful opazuje okoli sebe...a zdaj že lepo vidijo?al še je prehitro?Mi pa malo že drema, pomojem ga bo zmanjkalo. A ve pustite kdaj svoje malčke spati kar v ležalniku al jih odnesete v posteljo.

Včeraj sem ga prvič pustla samega 1uro pri moji mami...joj mi je blo tak čudno...je tam ful vse opazoval..pa ni ravno hotel spati...sem potem še malo tam ostala...pa je mali zaspal ob pol8...in sva ga z mojim domov odpelala...pa je spal do 1zjutraj. Sva se najedla in je  spal do 6.30...pa potem še do 9. Zdaj pa malo drema...počasi ga bo zmanjkalo spet:)

Mleka imam vedno manj se mi zdiuser posted image včeraj sem mu dala enkrat AM, pa danes ob 9 že tudi...ker si črpam...po 80ml...in to je premalo za Staša...pa potem shranim v hladilnik in naslednjo rundo spet načrpam, da ima potem Staš dovolj, da se naje... Kaj čem...

Danes je slabo vreme.Oblačno in ne upam it zdaj ven...da naju kje dež ne preseneti...saj nevem no...čeprav bi mi pasal malo sprehod.

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 835
18.7.2008 10:58:19   
Anonimen
Po dojenju pa,...imaš vse zgornje dele zaprane in pravzaprav ne nosim nič strašno "fensi", ker je zaradi samega dojenja nerodno, pa pranje, likanje,....

Jaz sem se včer odločila, da grem v adesso si nabavit kake raztegljive majčke, pa nisem šla, k je mali jokal - to je blo ob pol dveh - potem je pa falot spal do štirihuser posted image . Noče, da bi mami mela kako novo stvar - samo on.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 836
18.7.2008 11:01:21   
sasa.vracko
Dobro jutro mamice!

Mi smo pa nocoj ful lepo spančkal, je sinoč že ob 21h spal, sva se ob pol treh zjutri nahranla, pol je pa do 6h spal, pa spet jest, pol sva pa še oba do 9h potegnila... Sem si mal odpočila, ker sm včeraj že ob pol desetih šla spat zravn škrateka.Ej babe, js pa ful pogrešam rekreacijo, takšno in drugačno...haha
Pa kolo, ker sva prej z mojim bla kr dost na biciklu, pa ful sm bolj aktivnga lajfa navajena, kot je tole... Pa, saj bo, se ful tolažim... Bomo drug let šli na dopust, letos ne grem, ker itak ne smem na plažo s tamalim, pa vsa živčna bi bla, ker še nismo tolk izvežban, pa brez veze v vročini ga mučit... Ej, drug let bomo pa vse jamrale, kok smo zmatrane, ko bomo takle cajt že ful za njimi dirkale, ko jih bo vse zanimal in bo treba vsepovsod skakat, pa vse pošlatat...user posted image
Drug teden, 23.7. mam pa pregled pri G, me že kr dons šraufa kako bo... Kot vas berem, vidim da vzame bris, men je že prej blo to mal zoprn, kaj bo šele zdej... Mam pa ful pozn pregled, bo že 8 tednov od poroda, se pozna da so dopusti. Aja, me zanima, če je že katera od vas menstruacijo dobila nazaj? Mene je kolegica, ki je aprila rodila ful prestrašla, ker je rekla da jo je ful matral, ko jo je mela prvič po porodu, jo je pa dobila še preden je bil tamali dva mesca star, tko da js kr čakam kdaj bo...user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 837
18.7.2008 11:04:12   
RMRM
Mi smo tud bruhkoti in se non stop preoblačimo, tako mami kot user posted image , pa vedno ful podre kupček.

Peremo v glavnem skoz, se pridružujem tebi Aleksandrasilvija - jaz sem bla tud obsedena z likanjem vsega, sedaj pa večja otroka svoje perilo, nogavice samo zložita, pa kakšne majčke za doma jima tud sam zložim, za user posted image  sem pa začela zlagati plenice, ker jih komaj sproti operem. Sem mislila da jih bo 20 dovolj, ampak bom mogla še v nabavo. Mi je blo pa na začetku ful čudn, ko so ble pleničke pod vzglavjem, na ležalniku, v vozičku.... nepolikane, sedaj sem se pa kar navadla in sprijaznila, al bo hiša v nulo al pa ne bo mlekca.

Kar se kg. tiče, sem jaz na -1, sam prav mi pa še vedno nič niuser posted image  Sem si kupla par oblekic in ene  3/4 hlače, da grem lahko vsaj od domauser posted image

(odgovor članu NajaG)
Neposredna povezava do sporočila: 838
18.7.2008 11:08:10   
RMRM
Zdaj ga imam v ležalniku in ful opazuje okoli sebe...a zdaj že lepo vidijo?al še je prehitro?Mi pa malo že drema, pomojem ga bo zmanjkalo. A ve pustite kdaj svoje malčke spati kar v ležalniku al jih odnesete v posteljo.

Naya, jaz ga pustim v ležalniku, ker več kot 2 uri tako ne spi, ker če ga nesem v posteljo, se takoj zbudi.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 839
18.7.2008 11:08:30   
aleksandra silvija
Mi je blo pa na začetku ful čudn, ko so ble pleničke pod vzglavjem, na ležalniku, v vozičku.... nepolikane, sedaj sem se pa kar navadla

Ja, jaz jih nekaj zlikam, ampak 1. v življenju si drznem na previjalno dati nepolikano pleničkouser posted image . Pa saj jo polula 3krat ob  4-ih previjanjih-torej menjavanje nonstopuser posted image .

Kile--mah, meni se je še najbolj spremenila postava. Menda sem bolj "teta"user posted image .

Kaj je že to ozek pas?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 840
18.7.2008 11:11:12   
RMRM
punce, kaj ve pijete in koliko, ker men kompoti in voda že ful presedata,čaj za dojenje pa lahko 3-4 skodelice dnevno. Nekje sem zasledila, da lahko zeliščni čaj, samo ne vem kateri, da user posted image  ne bo zvijal po njem.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 841
18.7.2008 11:13:14   
RMRM
Kile--mah, meni se je še najbolj spremenila postava. Menda sem bolj "teta" .

Kaj je že to ozek pas?

AS, ne sekiraj se, kaj je lepšega kot mamica z otročkiuser posted image .  Tud ozek pas bo prišel nazaj.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 842
18.7.2008 12:22:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

punce, kaj ve pijete in koliko, ker men kompoti in voda že ful presedata,čaj za dojenje pa lahko 3-4 skodelice dnevno. Nekje sem zasledila, da lahko zeliščni čaj, samo ne vem kateri, da user posted image  ne bo zvijal po njem.

jaz sedaj že ene dva dni pijem kar navadni sok pa jo na srečo nič ne zvija, ker mi res kompot že pri ušesih ven gledauser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 843
18.7.2008 12:52:00   
tweetek
zgleda da smo vsi pobruhančkiuser posted image .... Majčke - jaz sem jih hočeš nočeš morala kupit - prednosečniške mi niso prav, nosečmiške so pa tko nerodne za dojit (trapa nisem kupovala takih ki bi mele knofke), pa ker kar veliko okrog hodim in dojim tudi v javnosti prav pride da maš tako majčko da jo lahko samo odpneš ne pa čez joške dviguješ da vse  "vn visi"user posted image . Sem se sprijaznila da bom pač te majčke mela bolj malo časa, so skoz v pranju.

Pijem pa jaz kar vse po vrsti - vodo, čaj, sok (sicer razredčen), cedevito, čaj, malo kokakole pa kak kozarec piva včasih. Se mi zdi da čist jnč ne vpliva kaj popijem pa pojem - kak dan ga črviči kak dan pa pač ne. Pomagajo pa ene kapljice iz Avstrije - sem pozabila kak se jim rečeuser posted image ... Mu jih dam zjutraj pri dojenju in kar nuca.

Pregled pri G  - mene ni tko zlo bolelo - samo par sekundic pa si v redu - prot tistim pregledom med porodom ni to nič. Sem pa pol malo krvavela tisti dan. A imate ve že v redu mišice tam spodaj? Jaz sem že kar boljš, zdaj se upam smejat  pa kihatuser posted image ... Z user posted image pa še nismo začeli - sva oba še preveč zmatrana, po moje bomo počakal do morja (gremo čez tri tedne, juhuhu!)...

A vaši tud tko spančkajo danes? Janez že cel dan spi, pa ponoči je spal 8 ur skupaj! kok je bla mami veselauser posted image .... Samo zizike sem imela pa tko polne da me je že vse bolelo, še dobro da tok poje. Sicer gre pol en del ven po napačni poti in se znajde na mamici, pa na otroku, pa na preprogi, kavču, blazini.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 844
18.7.2008 13:00:19   
tweetek
aja - likanje sem pa jaz tud kar precej zreducirala - moževe srajce, pa tetra plenice , pa brisače za bejbija - to je vse kar likam. Tetra plenice likam zato ker jih sušim na zraku inso čisto trde - čeprav včasih tud kaka nepolikana pride v uporabo.

Aja, pa Janez spi v ležalniku kar velikrat, sicer zadrema za največ eno urco - se mi zdi da to ne more škodovat - nasprotno, ker tako poliva, po dojenju je pa velikrat zaspan, mi pride prav da je v ležalniku malo dvignjen - če ga dam na posteljo je cel pobruhan v minuti... Rad spi tud na najini postelji (samo čez dan, ponoči pa obvezno v svoji košarici) - takrat ga pa malo "zadelam" z blazino za dojenje, da  se kam ne prevali.

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 845
18.7.2008 13:17:52   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Smrk,smrk ,mene pa nečte s sabo,že prav,že prav.......

Itak da te hočmo, ti sam povej, kdaj lahko, se bova midve prilagodile, kajne mtinca?

lunca, definitivno se bova prilagodili. pridi pokazat tvoje korenjake - jih bomo ful veseli.

pa lokacija Loka je tud super.

mi že dva dni spimo še boljše kot prej. lana zaspi okrog desete in se zbudi okrog četrte, potem pa kaka urca pokonci in nato še zaspi za dve al tri urce.

mojega sem poslala v lekarno po tiste Mustela proizvode za naše izpuščaje. res upam, da bo pomagalo, ker se mi zdi, da je danes še malo hujše kot včeraj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 846
18.7.2008 13:23:59   
Anonimen
Likanje - jaz tetra plenic, bodijev, pižamc... ne likam - dam v sušilca, poberem ven, zložim. Likam sam kakšne take stvari, ki se fajn zmečkajo. Tetra plenice sušim na zraku, vendar jih ne likam, ker jih tko obesim, da jih potem sam zložim. Jih bom pa morala tud jaz še nabavit, ker tole polivanje res nanese ful stvari za prat, pol pa primankuje. Me pa zanima, če vse cunjice perete na 60, ker na enih piše, da se pere na 40. Ma katera izkušnje s tem? Gotovo je katerauser posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 847
18.7.2008 13:36:13   
tweetek
se vidi da naš Janez spi ko skoz tukaj visim user posted image

nya, jaz perem cunjice tako kot piše na etiketah - se tud na 40 lepo opere... Če je pa kak madež (recimo na kompletku) ga pa že pred pranjem odstranim pa potem ravno tako na 40 perem, če tko piše. Saj večina stvari gre na 60, vsaj perila (bodiji pa tako), kompletki in majčke se pa tko al tko skoraj nič ne umažejo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 848
18.7.2008 13:37:55   
RMRM
nya, jaz vse perem na 40. Tud plenice zaenkrat, ko bodo - če bodo jih bom pa kuhala, ampak zaenkrat ni potrebe.

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 849
18.7.2008 13:44:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

nya, jaz vse perem na 40. Tud plenice zaenkrat, ko bodo - če bodo jih bom pa kuhala, ampak zaenkrat ni potrebe.

Ja, jaz tudi, k dam kr skupaj prat z bodiji in kompletki - če je pa kakšna pokakana, pa sperem dol kakec, pošpricam z Megliom, namočim za pol urce in gre vse dol.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?