sasa.vracko
|
Dobro jutro mamice! Mi smo pa nocoj ful lepo spančkal, je sinoč že ob 21h spal, sva se ob pol treh zjutri nahranla, pol je pa do 6h spal, pa spet jest, pol sva pa še oba do 9h potegnila... Sem si mal odpočila, ker sm včeraj že ob pol desetih šla spat zravn škrateka.Ej babe, js pa ful pogrešam rekreacijo, takšno in drugačno...haha Pa kolo, ker sva prej z mojim bla kr dost na biciklu, pa ful sm bolj aktivnga lajfa navajena, kot je tole... Pa, saj bo, se ful tolažim... Bomo drug let šli na dopust, letos ne grem, ker itak ne smem na plažo s tamalim, pa vsa živčna bi bla, ker še nismo tolk izvežban, pa brez veze v vročini ga mučit... Ej, drug let bomo pa vse jamrale, kok smo zmatrane, ko bomo takle cajt že ful za njimi dirkale, ko jih bo vse zanimal in bo treba vsepovsod skakat, pa vse pošlatat... Drug teden, 23.7. mam pa pregled pri G, me že kr dons šraufa kako bo... Kot vas berem, vidim da vzame bris, men je že prej blo to mal zoprn, kaj bo šele zdej... Mam pa ful pozn pregled, bo že 8 tednov od poroda, se pozna da so dopusti. Aja, me zanima, če je že katera od vas menstruacijo dobila nazaj? Mene je kolegica, ki je aprila rodila ful prestrašla, ker je rekla da jo je ful matral, ko jo je mela prvič po porodu, jo je pa dobila še preden je bil tamali dva mesca star, tko da js kr čakam kdaj bo...
|