slovenka
|
punce zdravo, zdaj zadnji teden sem bila parkrat tu gor in se trudila čimveč prebrat, da vidim o čem je debata. Na žalost še nisem skoz, ampak približno vidim. No, glede na to da sva midve julijske, sva bolj od zadaj, ampak izkušnje so podobne. Sem si na listek pisala, kaj sem mislila komentirat in pred dvema dnevoma sem mislila napisat post in ful pohvalit našo pikico, sedaj pa ne morem - zadnja dva dneva sta bila ubijalska, oz bolje rečeno noči. Sinoči skoraj nič nisem spala. Pa niti ni bila kriva beba, ampak jaz po dojenju ob 2h še dve uri nisem mogla zaspati nazaj. Sinoči sva imela z mojim debato, ker se jaz zadnje čase počutim ful osamljeno, moj zmeraj nekaj dela, po starih tirih, jaz pa samo gledam malo, z odraslimi skoraj nimam stika in v primerjavi z mojo službo je to sedaj pravi šok. Sedaj sva se zmenila, da bova poskušala več biti skupaj. Ko mu pojamram, on misli, da mora vzeti bebo, da se bom lahko spočila, dejansko pa jaz hočem, da smo vsi trije skupaj... Hm, sem tečna kaj. No, in potem me je zvečer kar strah zaspati, ker mi je nek šok se zbuditi, ko se beba začne jokati in potem bi rajši kar vnaprej čakala budna. Pa dva dni nazaj je še spala po 4 ure skupaj in sem nekak že vedela, da se lahko malo naspim, zadnja dva dni pa se kar na dve uri zbuja. Mislite, da je krivo mleko? Pa ni da ga je premalo, ker mi kar ven teče. Verjetno bo res, ko pravite, da bi morala biti spočita, kar pa sploh nisem. Pa v petek so jo še ful krči dajali in sem v Dravograd naročila kapljice - menda pridejo jutri po pošti, v soboto jih še ni bilo. K nama pa ful patronažna hodi - je bila že 6x, sedaj pa ima dopust in pride druga - se mali ful štopl na popku drži, tako da se še nič ne kopava Patronažna pa pravi, da bodo hodile do prvega kopanja - tako da pri nas ni nič omejitev na tri kot ene pravite. Mi tudi načrtujemo morje - ampak šele po pregledih, konec avgusta enkrat. Potni list smo dali delat, bili na slikanju in je bilo kar mučno, ker je bila utrujena in se je jokcala, pa jo umiriva in potem onega fotografa od nikoder, enih štirikrat je bilo tako, sem bila tako jezna nanj, da bi šla kar drugam Kako pa se vam lupinice zdijo? Meni se naša kar smili, ko tam notri sedi, je tako čuden položaj, a ni? Joj, sicer pa naša patronažna ni nič tehtala pikice in sploh ne vem, ali hujša ali se redi... Menda imajo pri nas vse sestre skupaj 2 vagi. No, mamica pa ima še +5kg, ampak po nekaj nočeh mislim, da še tega ne bo več Tako, fajn se mejte, jaz tudi upam,da bomo imeli lep dan danes, ene plane imava, da nekam gremo po kosilu.
|