|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
19.7.2008 19:26:57   
Tina 28
Alea...če bi vedla kako, ti koj svetujem...na žalost naši sončki niso prišli z navodiliuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 926
19.7.2008 19:56:40   
alea01
jaz sem že čisto hin. Mala mi vrešči, mlekca nimam, po flaški pa noče jestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 927
19.7.2008 21:58:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

jaz sem že čisto hin. Mala mi vrešči, mlekca nimam, po flaški pa noče jestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Midva mava stekleničko Tommee Tippee Closer to nature - pravijo, da ima obliko bradavičke - zgledajo pa tkole
user posted image

In našmu potegneuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 928
19.7.2008 22:01:06   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Ma se bom kr mal razjezila,a,si spregledala kaj sem ti svetovala,poskusi na žličko,kozarček........sory,ampak me razpizdi,ko  talam neke nasvete,pa me sploh ne šmirglate.Red,si bo sama uvedla,moraš pa vedeti,da sedaj bo spanja čez dan čedalje manj in ker ji je dolgčas potem joka,ker ne ve kaj bi sama s sabo počela.Ti jo najprej poskusi nahranit,da bo sita,pa seveda čista rita,da isključiš dva glavna dejavnika joka,potem,ti pa preostane nič drugega kot to,da jo nosiš,jo zibaš,ji poješ,se z njo pogovarjaš,opravljaš vsakdanja dela z njo,naj začuti,da je del neke rutine,če pač moraš nekaj narest,naredi,jo odloži,pa čeprav še naprej joka,povej ji,da moraš tisto stvar nerest,jo potolaži in ko končaš jo vzami in pestvaj,ne mislim,s tem da boš šla za eno uro likat,ampak,če greš na wc,se tuširaš,opravila za par minut.Dojenčka lahko pustiš,da se malo potrma,tako se bo naučila,da imaš ti nek red-rutino,tako se jo bo naučila tudi ona.Jaz drugače sploh ne morem funkcionirat,kot tako,kot mami treh otrok,imam samo dve roki,in eden vedno čaka,in v tem primeru mora  tudi Lun,kdaj počakat,pa čeprav se joka.Upam,da znaš razbrat kaj sem ti hotela povedat,manj se boš sekirala zaradi njenega joka,prej bo nehala in osvojila nek ritem,moraš pa tud to vedet,da eni ga osvojijo prej ,drugi kasneje.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 929
19.7.2008 22:12:27   
Anonimen
lunca - imaš zs

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 930
19.7.2008 22:45:21   
lunca14
Alea....še en nasvet,ker praviš,da pije čaj po flaški,se pravi da ni probem v cuclju,ampak v okusu,probaj sama,v čem je taka razlika po okusu med čajem in mlekom,mogoče je čaj bolj sladek,ali pa je mleko presladko,mogoče zamenjaj za drugo mleko,ali pa počasi dodajaj čaju meko,da jo malo prelisičiš in da se privadi okusu.Ai pa je mogoče razlika v temperaturi,ji daješ mlačen čaj,potem naj bo tudi mleko take temperature.Probaj vse variante,nekaj bo potegnilo.Veliko uspeha,pa javi ,kako gre,mogoče se spomnim še kaj,če to ne zaleže.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 931
19.7.2008 23:02:03   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

lunca - imaš zs

Ej hvala,ampak,ga ne morem prenest,mi nekaj šteka s paste.Mi nekaj blokira.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 932
20.7.2008 6:21:19   
Anonimen
lunca - no, če ti uspe, boš vidla kolk je lep

Dobro jutro bejbe. In user posted image . Vam moram povedat, kaj je blo včeraj - še kar ne morem pozabit. Sva šla z dragim na en rd in sva se ustavila v trgovini, da sem šla kupit eno buteljko. Moj je z Lukcem počakal v avtu. In pridem nazaj in mi reče dragi, ne boš verjela, kaj sem zdejle videl. Poleg naju se je parkiral en folk, v avtu jih je blo 5, v prtljažnik so naložili sokove, pivo, hrano - so se odpravljali na morje, na vse tisto so položili košaro z dojenčkom - tisto za na voziček, polg tega pa ogrodje vozička. user posted image user posted image user posted image  Pa če je ta folk normalen. Jaz sem mojmu rekla, da če bi jaz to vidla, bi si sigurno zapisala registrsko in poklicala na policijo ter jih prijavila. Mislm halo, otroka v košari v prtljažnik na vso robouser posted image user posted image user posted image  Moj je rekel, da je bil tko zgrožen, da sploh ni vedel, kaj naj si misli. Najprej je mislil, da je prazna, pol je pa videl, da ga itak nimajo kam dat, ker je blo 5 odraslih, pa je videl, da majo dojenčka kr notr, v košari.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 933
20.7.2008 10:01:34   
Tina 28
Nya...o groza

Jaz malo prvezujem in vse, če gremo le tri km do mame...prav tako, nejca zadej.
In verjetno sta vsaj še dva iz tega avta mela svojega doma, pa se zgleda na benzu špara bolj kot skrbi za varnost.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 934
20.7.2008 10:04:29   
mtinca1
no comment!!!
nekateri so pa res lahkomiselni do skrajnosti, potem ko bo pa kaj narobe, bodo pa ziher vse drugi krivi!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 935
20.7.2008 10:07:00   
Anonimen
nya grozauser posted image bogi dojenčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 936
20.7.2008 10:08:24   
Tina 28
Mamice...kera ma že tisto številko alpa link, kjer se da naročit tiste odmevne koroške kapljice?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 937
20.7.2008 10:09:03   
Anonimen
Alea- kot ti je že lunca napisala, če ti pije čaj po flaški potem flaška ni problem. Mogoče ji res ni všeč okus mleka- poskusi katerega drugega, od enih se da kupiti take majhne vrečke, da ne boš kupovala celih škatel in potem stran metala in ji poskusi dati katero drugo mleko. Katerega pa uporabljata sedaj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 938
20.7.2008 10:11:27   
mtinca1
ravnokar smo prišli s sprehoda; je pa blo že ob pol desetih prevroče zunaj. zgleda da bo danes spet kr vročina.

ponoči smo spali, kot še nikoli - od 22:15 do 5:35.
se pa že počasi spreminjajo aktivnosti in ni le previjanje, doooolgo hranjenje, spanje, ampak postaja hranjenje krajše (ne visi več brez veze na mlekarni) in več časa za ležanje v igralnem centru, pa na ležalniku ... nošenje po rokah ji ne paše najbolj, za umiritev ji še najbolj paše položaj za podiranje kupčka čez ramo.

Stanje z izpuščajčki se mislim da počasi izboljšuje user posted image user posted image user posted image .

zdaj pa na likanje user posted image !

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 939
20.7.2008 10:12:45   
mtinca1

Tina 28: tel. 02-8770-730 koroška lekarna dravograd / VETROVNE KAPLJICE/

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 940
20.7.2008 10:22:08   
Tina 28
Hvala...mtinca
user posted image user posted image za dolgo spanje ponoči.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 941
20.7.2008 10:58:52   
sasa.vracko
Hello,
alea01 - se mi smiliš, ker vem da se ful sekiraš, user posted image  sam po moje si tamala en red hoče vzpostavt, zdej je že večja, poskuši ji dodatek zamenjat, mogoč ji ne paše, js mam Aptamil1, ker ga dajejo v porodnišnici, lahko pa poskusiš mogoče z Novalacom, baje je fajni za krče... V steklenički verjetn ni problem, js mam od Aventa, ker se mi zdi najboljša, s silikonskim cucljem, majo v P tud take. Pa najprej ji daj cucelj, št. 1, sploh ko še ni navajena, se bo mal namatrala zraven, ko bo pila, bo pol raje zaspala. Js mojmu šele kak teden dajem št.2 cucelj, pa še to samo podnevi, ponoč mu raje dam še 1, ker bolj v spanju papa. AD3 kapljice (ne jemlji jih kot en bavbav, ker vsi tolk strašjo, da si že pol ves živčen ko jih dobiš), ji pa daj zjutraj, daš eno na žličko in zraven kapneš mal mleka, da se stopi in ji daš po žlički pred hranjenjem, boš vidla da ne bo nobenga problema, sam ji kar po 1 daj kaka dva tedna, šele pol probaj 2 kapljice... Js nimam problema, res..
Pa čez dan moj tud ne spi več tolk velik, sam enkrat spi skup 3-4 ure, drugač pa kakih dvakrat po 1 uro... Sej boš zrihtala!user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 942
20.7.2008 11:43:13   
alea01
ola mamiceuser posted image

Hvala in še enkrat hvala za nasvete. Zlate steuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, smo probali na žličko, pa šalčko pa nič ni potegnila. Čaj ne sladkam. Pijemo novalac. Pol sem pa dala kanček sladkorja v mlekec in ena dva kristalčka na cucelj in mala je vlekla kot še nikoli.user posted image user posted image . No, danes nisem dala nič cukra, pa je tudi vlekla. Samo več kot 80mL pa ne pojeuser posted image . Pa naj še nevem kako ji tiščim. Tudi joške ne zagrabi. Ni čudno, da je pol čez 1uro spet lačna. jo bova danes pustila, da se dere in se mal nastrada, da bo pol več pojedla in končno pokapirala, da mora več jest in na daljše intervale.

Imam pa flaške avent1 in včeraj smo kupili lindam in so ful kul in iz te je končno vlekla.
Smo tudi kupili gugalnik maclaren v bušiju, pa nekak noče biti notuser posted image . Je najrajši v svoji posteljici in gleda venuser posted image .

Danes ji bom dala AD3 kapljice in če bo slabo prenesla bom  prešaltala na oleovit.

Lep dan mamice

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 943
20.7.2008 11:48:56   
alea01
nya- groza. mislim sploh ni za komentirat

Zakaj pri nam ni ritma. Evo- na začetku sem jo mogla skoz hranit na 1,5-2uri, tudi če je spala jo budit čez dan-po navodilu pediatra v P, ker ni in ni hotla jest. Pol mi je mlekec primanjkoval in sem jo spet skoz pristavljala, da se bo mlekec delal. Evo rezultat-mlekca kljub temu ni , mala pa misli da mora na vsako uro ali pa dve jest. Ma sem ga čisto kiksnila. Ja, kaj bi pa naj naredila? Valda, da se trudiš, da bi otroka dojil? In zdaj smo mi čist prosto po prešernuuser posted image . Razen ponoči.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 944
20.7.2008 12:24:42   
Anonimen
Alea super da je jedlauser posted image user posted image . Saj boš videla, da bo kmalu ritem dobila, če ji boš dajala po flaši in ti bo tud zmeraj več pojedla.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 945
20.7.2008 13:25:56   
Anonimen
alea - to so Oleovit D3- Tropfen, ne? Kolk pa stanejo? Da jih naročim bratu, k gre v torek v Celovec, pa da mi jih prinese.

Ja, folk ni normalen - žalostnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 946
20.7.2008 13:33:08   
sasa.vracko
Alea - user posted image  za flaško! Sej moj je od začetka skoz 90 pojedu in je to trajal skor en mesec, šele zdej kakih 14 dni poje več, 120, pa tud ne vsakič... tko da se ne sekirat, super mamica si!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 947
20.7.2008 13:37:14   
slovenka
punce zdravo,

zdaj zadnji teden sem bila parkrat tu gor in se trudila čimveč prebrat, da vidim o čem je debata. Na žalost še nisem skoz, ampak približno vidim. No, glede na to da sva midve julijske, sva bolj od zadaj, ampak izkušnje so podobne. Sem si na listek pisala, kaj sem mislila komentirat in pred dvema dnevoma sem mislila napisat post in ful pohvalit našo pikico, sedaj pa ne morem - zadnja dva dneva sta bila ubijalska, oz bolje rečeno noči. Sinoči skoraj nič nisem spala. Pa niti ni bila kriva beba, ampak jaz po dojenju ob 2h še dve uri nisem mogla zaspati nazaj.
Sinoči sva imela z mojim debato, ker se jaz zadnje čase počutim ful osamljeno, moj zmeraj nekaj dela, po starih tirih, jaz pa samo gledam malo, z odraslimi skoraj nimam stika in v primerjavi z mojo službo je to sedaj pravi šok. Sedaj sva se zmenila, da bova poskušala več biti skupaj. Ko mu pojamram, on misli, da mora vzeti bebo, da se bom lahko spočila, dejansko pa jaz hočem, da smo vsi trije skupaj... Hm, sem tečna kaj. No, in potem me je zvečer kar strah zaspati, ker mi je nek šok se zbuditi, ko se beba začne jokati in potem bi rajši kar vnaprej čakala budna. Pa dva dni nazaj je še spala po 4 ure skupaj in sem nekak že vedela, da se lahko malo naspim, zadnja dva dni pa se kar na dve uri zbuja. Mislite, da je krivo mleko? Pa ni da ga je premalo, ker mi kar ven teče. Verjetno bo res, ko pravite, da bi morala biti spočita, kar pa sploh nisem. Pa v petek so jo še ful krči dajali in sem v Dravograd naročila kapljice - menda pridejo jutri po pošti, v soboto jih še ni bilo.
K nama pa ful patronažna hodi - je bila že 6x, sedaj pa ima dopust in pride druga - se mali ful štopl na popku drži, tako da se še nič ne kopava user posted image  Patronažna pa pravi, da bodo hodile do prvega kopanja - tako da pri nas ni nič omejitev na tri kot ene pravite.

Mi tudi načrtujemo morje - ampak šele po pregledih, konec avgusta enkrat. Potni list smo dali delat, bili na slikanju in je bilo kar mučno, ker je bila utrujena in se je jokcala, pa jo umiriva in potem onega fotografa od nikoder, enih štirikrat je bilo tako, sem bila tako jezna nanj, da bi šla kar drugam user posted image

Kako pa se vam lupinice zdijo? Meni se naša kar smili, ko tam notri sedi, je tako čuden položaj, a ni?
Joj, sicer pa naša patronažna ni nič tehtala pikice in sploh ne vem, ali hujša ali se redi... Menda imajo pri nas vse sestre skupaj 2 vagi. No, mamica pa ima še +5kg, ampak po nekaj nočeh mislim, da še tega ne bo več user posted image

Tako, fajn se mejte, jaz tudi upam,da bomo imeli lep dan danes, ene plane imava, da nekam gremo po kosilu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 948
20.7.2008 16:34:48   
alea01
nya- jaz sem naročila v lekrani Arnika v Škofji Loki preko telefona in so mi že naslednji dan poslali. Plačala sem 9,90eur s poštnino. Stanejo pa 5,84eur.

Jaz sem ji danes kar oleovit kapljice dala.

No, smo ni pogruntali našo pužo. Ona poje okoli 60mL na obrok in namesto, da bi jedla na 3 ure, je na 1,5uro. si obrok razdeli na dva dela. Tko kot mamica. Mamica je veliko ampak pomalemuser posted image . Bo že bolje. Sam da je po flaški. Moj mlekec je pa še sam za vzorecuser posted image . Pa res sem vse poskusila, ampak če ne gre pač ne gre.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 949
20.7.2008 16:45:09   
alea01
ker smo se včeraj preveč drli, pa danes poćivamo z glasilkamiuser posted image
bom pa vam jaz kaj nakladalauser posted image user posted image

Mi bomo šli na morje enkrat septembra. sicer še ne vem kam. Bomo šli verjetno še z kolegi, ki imajo 2 tedna starejšo pužo od naše. Se pa tudi odločamo, kaj bo boljše. Ali hotel ali apartma. Mamici bi radi šli v hotel, očija pa v apartmauser posted image .
Kaj pa ve menite, da je boljše?
Osebne še nismo delali in včeraj sem se spomnila, da je še zavarovat treba. Bom poštimala v četrtek ko glih grem v Lj, pa bom še v službo skočila.

A ste ve na občino poklicale, da ste dobiel denar ob rojstvuuser posted image  ali kako?

Aja, še ticker si moram naštimat. no, pa bo šel čas,.....ha,ha,hauser posted image - ko se tolk razumem v računalniške stvariuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako veste, da je dojenček visoko občutljiv?
Če je dojenček visoko občutljiv, je njegov živčni sistem veliko hitreje hiperstimuliran in razdražen, zato pogosteje jok...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?