Kaja08
|
Alo bejbe!! Dejte si narest tikerje, da mi ne bo treba vsakič na seznam gledat, kolk mate stare mulčke !! Uuuu, mene je pa včeri poslal v lajf in sem šla v BTC pofirbcat - in sem si kupila kopalke (no ja, mi jih bo babi dala za rojstni dan ), pa v tisti indijski štacuni sem si kupila 2 majici Danes ponoči smo imeli pa akcijo - Žiga se je lepo najedel, potem sem ga pa še malo cartala v naročju in je zaspal - potem je pa nekaj sanjal in se je začel tako dret, kot da bi mu vse ude hotl odtrgat...Ga še nisem slišala, da bi se tako močno in naglas drl, revež. Še dobr, da imamo koroške vetrovne kapljice, ker se sploh ni hotel umirit in se je kr drl, potem sva mu pa na dudo dala kapljico in se je takoj umiril. Revež...kok je bil bogi IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: tweetek ojla .... ja, naš tudi poliva prav veliko že kake tri tedne... ampak se lepo redi,tko da se poskušam čim manj obremenjevat. se pa preoblačimo tud po trikrat na dan, pa jaz moram tud majce menjat Očitno je to kr pogost pojav, sem mislila, da mamo sam mi enga malega pobruhančka, ki ga imam neznansko rada, sam ko bi hotel malo večkrat kupček podret, bi bla mami zlo vesela. Moram nardit zalogo majčk, k vidm, da bomo veliko prali Oh, mi imamo že kar bruh-majice....jih imava ene par in rotirava - ko je ena pobruhana, jo sperem in posušim, vmes pa drugo bruh-majico oblečem No, sej jih potem tudi v stroju operem IZVIRNO SPOROČILO: NajaG Zdaj ga imam v ležalniku in ful opazuje okoli sebe...a zdaj že lepo vidijo?al še je prehitro?Mi pa malo že drema, pomojem ga bo zmanjkalo. A ve pustite kdaj svoje malčke spati kar v ležalniku al jih odnesete v posteljo. Mi ga imamo cel dan v ležalniku, ker v zibki noče več bit - nič ven ne vidi. Ampak ne razglašajte tega preveč naokol, ker je na RR že bila debata o tem in so nekatere mamice prou grdo napadle tiste mamice, ki imajo v ležalnikih Naš je v ležalniku srečen, mi smo veseli in je zadeva urejena menstruacija - je še nisem imela, mi je pa prou bedno tole čakanje, kdaj bo - sploh ne vem, al nej z vložkom okol hodm, da me ne bi slučajno kje presenetla al ne IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Mi je blo pa na začetku ful čudn, ko so ble pleničke pod vzglavjem, na ležalniku, v vozičku.... nepolikane, sedaj sem se pa kar navadla Ja, jaz jih nekaj zlikam, ampak 1. v življenju si drznem na previjalno dati nepolikano pleničko . Pa saj jo polula 3krat ob 4-ih previjanjih-torej menjavanje nonstop . Oh, mi imamo pa na previjalni kar tiste podloge, ki jih kupim v Muellerju. Tisto potem samo stran vržem, če jo polula. Mislim, da bi mi potem pa res zelo hitro zmanjkalo tetra plenic (jih imamo 20) in bi jih tudi mogla dokupit IZVIRNO SPOROČILO: nya Likanje - jaz tetra plenic, bodijev, pižamc... ne likam - dam v sušilca, poberem ven, zložim. Likam sam kakšne take stvari, ki se fajn zmečkajo. Tetra plenice sušim na zraku, vendar jih ne likam, ker jih tko obesim, da jih potem sam zložim. Jih bom pa morala tud jaz še nabavit, ker tole polivanje res nanese ful stvari za prat, pol pa primankuje. Me pa zanima, če vse cunjice perete na 60, ker na enih piše, da se pere na 40. Ma katera izkušnje s tem? Gotovo je katera Jaz perem cunje na 40, ker jih perem z najinimi. Če pa dam samo njegove prat, jih dam pa na 60. Tetra plenice in brisače za kopanje pa perem na 90
|