|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
17.7.2008 10:12:58   
alea01
dobro jutro mamiceuser posted image

No, mi smo to noč spali 6ur skupaj. Nam še ni ratalo. Na nas tale polna luna deluje v kontra smeriuser posted image user posted image

Tina28- namaži jo z bepantenom pod vratom. Pomaga.

Kaja08- jaz ji še nisem upala dat AD3 kapljice. Čakam na vikend, ko bo moj doma. Da bomo skupaj trpeliuser posted image . Ja, v AD3 je še vitamin A za oči in ta dela "probleme". Dojenčki se morajo navadit pa bo boljš. Sam kaj ko se ti takoooooo smilijo ko vreščijo, pa jim ne moremo pomagatuser posted image

Jaz gube mažem z olivnim oljem in mi nič ne smrdiuser posted image . Izabelo nič ne moti, če jo prelagamo. Če spi, spi.... Večkrat zaspi v najini postelji in jo brez problema prestavimo in spi naprej. Če kam gremo in se dere, takoj ko jo damo v avtosedež utihneuser posted image . Ta mala lumpa je že pogruntala, da se gremo potepatuser posted image

V soboto bomo šli v NM spoznat pužo naših kolegovuser posted image . Upam, da bo pridna.

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 801
17.7.2008 12:10:14   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Aja, pa še to...vedno bolj jo mam na sumu, da čez dan joka takrat, ko kam gremo...se pravi z avto. Saj  v avtu zmeraj zaspi, pol jo pa budimo, ko jo ven jemljemo in seveda isto nazaj. Se vam tud dogaja, da so malčki sitni cel dan, če si mu vmes kratil spanec (ne zbujal, ampak se zbudi med prelaganjem)?user posted image

naša tamala je pa čist kontra lih če cel dan kje bluzimo je čist srečna in mirna če smo pa doma pa tečna in ne spi kej dost...user posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 802
17.7.2008 12:23:33   
nInAzWeRiNa
no pa da še povem da sem potem včeraj vseeno vse uredila, sm mojga aktivirala takoj k je s šihta pršu da sva šla na upravno enoto in je takoj dubu r. list,če bi šla jst notr bi mi ga pa šele dan kasneje daluser posted image mi je po telefonu rekla da ne bom dubla še isti danuser posted image user posted image ,pol se pa moj heca da je to zato k je tak šarmeruser posted image user posted image

zdej en dan greva s tamalo u bohinj naju je ena kolegica povabila sam ne vem še kdaj-en dan k bo lep dans naj bi bil itak dež pol popoldne...komi čakam mal spremembe,pa tut če sam za en danuser posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 803
17.7.2008 12:27:01   
Anonimen
Nina super da sta vse uredilauser posted image

Jaz imam pa občutek da meni tud mal primankuje mleka, ker bi Ema skoraj po vsakem obroku še jedla in si daje rokce v usta. Ji  ponavadi naredim 60 aptamila in vse poje. Zgleda, da za en obrok ga je dovolj, ko pa spet je čez 3 ure ga pa niuser posted image tako, da zadnje dva dni dobiva zraven še aptamil.

Neposredna povezava do sporočila: 804
17.7.2008 12:29:16   
polma
A maste ve tut probleme spodiranjem kupčkov?
Najbolj m i je tečno, ko ga ne podere, jaz čakam, on spi, čakam...pol ga dam pa kar v posteljico in čez pet minut... ueeeeee...

Neposredna povezava do sporočila: 805
17.7.2008 12:32:48   
nInAzWeRiNa
aja glede gubic jst kr z oljčkom namažem vsak večer po kopanju pa ni blo do zdej še nč vnet, od sestre puža pa je mela po olju zmeri vnet in zdej uporablja baby puder in je ful zadovoljna prav da tut vonja ni več s tistih gub...
naša tamala je vedno večji cukr zdej se že ful manj joka čez dan,pa vedno več smeji, zanimivo je pa tut kok obrača glavo za mano al pa očijem, najbolj pa ignorera mojo mamouser posted image zmeri stran gledauser posted image nevem kaj je to k ponavadi tut ful opazuje,najrajš ma pa igračko k jo prpneš na voziček-kužka od play gro to se mu tok smeji skos,aja pa k je v lupinci se sama gunca je ugotovila da se tko igrače premikajo in z obema nogicama poganja k nora in se reži,zadnič k je to pogruntala sva se ji tok narežala,sevede sva jo pa takoj šla snematuser posted image k dva kitajcauser posted image user posted image

*najin sonček Teja*

Neposredna povezava do sporočila: 806
17.7.2008 12:34:01   
Anonimen
Polma midve ga včasih podirava tud po pol ure, pa nič, ona lepo spi in potem pa res obupam in jo dam v posteljo. Za pet minut al pa še manj in je že jok, zraven tega se mi pa potem še zbudi in mi ne zaspi nazaj

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 807
17.7.2008 12:39:17   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: polma

Najbolj m i je tečno, ko ga ne podere, jaz čakam, on spi, čakam...pol ga dam pa kar v posteljico in čez pet minut... ueeeeee...

ja kadar zaspi ga ne podre in pol se ji al kolca al jo pa zvija...
mene neki druzga matra -včasih se mi zdi kt da moja puža ne zna jest,skos zrak vase vleče in pol se mi začne na jošku dret,pa probam kupček podret pa jo spet pristavit k si skos rokce papa sam da jo dam v pozicijo puf joka,pa mal lovi jošk pa spet joka-nevem kokr kol jo pristavim ona telovadi kt pr norcih! al se ji pa zaleti k moj mlek dobesedno strela v njo,to tok šprica pol se pa umakne in sva obe mokri,tko da morm skos plenico podstavljat med naju...
ma pa tok močn sesalni nagon da skos čuza rokice pa ji pol dudo tišim,lačna pa vem da ni ker tut če ji dam potem k obupam z joško po flaški moj mlek takoj zaspi,parkrat potegne in vse skp nič ne popije,včasih me kr mal skrbi da ne poje dovolj,ampak kaj naj če ma take probleme med tem k je.

< Sporočilo je popravil nInAzWeRiNa -- 17.7.2008 12:42:21 >

*najin sonček Teja*

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 808
17.7.2008 12:49:03   
lunca14
Pod vratom,tko,kot je že nina napisala uporabjajte beby puder,vnetje se naredi zato,ker je koža mokra,puder ga pa osuši in ni več vnetja.
Polma.....samo en nasvet,glede spanja tebe in bebice,vidva kar spita skupaj,če ga boš sedaj puščala da joka,ker kao naj bi sam zaspal ali sam spal,ne bo obrodilo dobrih sadov.Namreč dojenčki do treh mesecev rabijo mamino bližino,eni več drugi manj,eni jo sploh ne rabijo-seveda pri spanju,in moj je tud tak,da rabi ogromno cartanja,tak je bil tud Enej,do tretjega meseca sva spala malo v posteljici,ali pa je spal pri meni,potem pa kot bi nekaj presekal,je začel spat samostojno,in še zdaj nimam problemov glede njegoveg a spanja,spi celo noč od osmega meseca.Tako da roko na srce,ne boš ga razcrkljalla,vidva kar lepo skupaj ninajta.
Jaz pa mam danes svoj servis pri ginkotu,mi je prav muka,ko vem,da bo sledil vaginalni pregleduser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 809
17.7.2008 12:53:18   
Kaja08
Žiga v avtu takoj zaspi, pa v vozičku tud, sam ugotavljava, da je potem, ko pridem iz sprehoda z vozičkom, kar nekaj nemiren...mogoče ga PST tolk pretrese, da ga pol še vedno nervira. Moram probat se samo po asfaltu sprehajat, pa bomo vidl, kaj bo potem...

IZVIRNO SPOROČILO: polma

Ja, tud pri nas so problemi. Najbolj na živce mi pa gre, da zaspi in ga dam v posteljico, potem pa čez 10 minut plune ven, da je bodi čist moker in ga je treba it preoblečt, vmes se pa seveda čist zbrihta user posted image

Naš se tudi že fuul smeji, najbolj očitu user posted image  Sva mu dala tist lok z igračamo na ležalnik, pa jih kr ne porajta. Na previjalni pa ful porajta igračko, ki jo imamo obešeno..svašta user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 810
17.7.2008 12:55:14   
Kaja08
aja, pa še eno vprašanje za tiste, ki ste že imele pregled pri G - a je vas tudi fuuul bolelo, ko je vzela bris? Mene je kar precej in ena kolegica je tudi rekla, da jo je bolelo. Pa je drugač moja G zelo nežna in sem ponavadi komaj čutila, da kaj dela tam spodaj user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 811
17.7.2008 12:55:44   
Kaja08
ooooo poglej, poglej - jst mam pa že 4 zvezdice user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 812
17.7.2008 13:11:13   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

aja, pa še eno vprašanje za tiste, ki ste že imele pregled pri G - a je vas tudi fuuul bolelo, ko je vzela bris? Mene je kar precej in ena kolegica je tudi rekla, da jo je bolelo. Pa je drugač moja G zelo nežna in sem ponavadi komaj čutila, da kaj dela tam spodaj user posted image

jst sm tut čutla me je kr mal zapeklouser posted image ,pa še pol me je mal skelel,čestitke za četrto zvezdicouser posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 813
17.7.2008 13:15:17   
nInAzWeRiNa
sm pa zadnič kupla kondome in un geluser posted image ,če se moje mnenje do sexa slučajno kej spremeni,da sm oborožena k moj sanja da bi kr takoj še enga melauser posted image -no way pa me je prodajalka tko čudn gledala,kt da ona tega ne počne mislm ejuser posted image user posted image  in zdej sm jih kr u omaro spravla še za neki časauser posted image ... a ste ve že kej bl pogumne kt jst zajc?user posted image

< Sporočilo je popravil nInAzWeRiNa -- 17.7.2008 13:29:08 >

*najin sonček Teja*

Neposredna povezava do sporočila: 814
17.7.2008 13:50:30   
aleksandra silvija
Ojla.

Lunca-ti imaš pregled danes? No, sva se zgrešili za 2 dni.
So me pa sestre malo čudno pogledale, ker sem z vozičkom prijadrala. Če ni nikogar z mano---ja, mož pazi na starejša 2, več nas pa niuser posted image .
Da bi pa vsi prileteli na G pregled?user posted image

BRIS-ja, mene je kar zabolelo.  Precej bolj kot imam v spominu od prejšnjih brisev,...
Ja, pa sedaj imam spet krvav izcedek-prej sem imela samo še malo rjavega. Očitno od brisa.
Bo minilo.

Alea--hvala za recepte. Sem jih shranila in sedaj samo čakajo na izvedbouser posted image .

user posted image --niiiiič. Pred porodom krvavitve pa takšne stvari, sedaj pa dolgotrajen izcedek, pa še pomembnejši razlog- moje razpoloženje. Mi niti pod razno ne paše. Se mi zdi, da to ne bo nikoli minilouser posted image . Pa kot berem, nisem edina.

Lovro ima lepo kožo, tudi gubice (mažem  z mandeljevim oljem, občasno z bepantenom), razen TEMENC! Tako sedaj vsako popoldne namažem glavico z oljem, potem pa pozno zvečer umivanje, česanje,...nekaj gre dol, pa se spet naredijo,...

KRČI--mah, čez dan zna včasih "cviluhat", posebej zvečer. Ampak ni nič strašnega. Če ga nosim in zibam je zakoj boljše. Ko pa sedem, pa čeprav ga še vedno zibam--cviliuser posted image . Tako ga res ogromno prenosim. Tako dvomim, da je to od moje hrane-pa čeprav pojem veliko zelenjave, sadja,...psssst,..pa tudi sladkarijuser posted image .

Žal mi je samo, ker ne moremo na sprehode, nasploh se portepat. Preden se odpakiramo, se Jernej že premisli, pa spraviti vse otroke v sedeže, pa ven pa not,...pa posebej dojenje na terenu. Z malim ni težav--ampak kaj naj vmes počne Jernej? Z malim na joški pa ne morem letat za njim.
Smo pa zato na dvorišču.
In tu pa tam gremo v vrtec na igrala.

Pa še nekaj. Do sedaj pomivalnega stroja sploh nisem uporabljala-se mi je zdel kar nepotreben.
No, spremenila sem mnenje.user posted image
Pa do tega poroda sem likala vse živo. Da ne bi zlikal otroških majic, celo kratkih hlač? Katastrofa!
No, spremenila sem mnenje. Sploh pri cotkah za doma.user posted image
Pa še kaj bi se našlo,...user posted image

Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 815
17.7.2008 14:02:07   
anaj22
ojla mamice
mi smo uvedl popoldanski počitek in Jaka spi ko ubit, drugač je pa mali dop. ful buden in veselo čeblja pa po tanovem so igrače ratale ful zanimive. Zvečer mamo že večerni ritual, ga more dat oči spat, ker mali ne zaspi dokler oči ne pride iz službe.
V pon mam pregled pri G že kar težko čakam ker jest bi pa že rada user posted image  moj pa še bl.
Zdej grem pa počivat pol pa še mal likat, pa sprehod, kopanje in spanje pa bo dneva konc.
pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 816
17.7.2008 14:20:20   
mtinca1
mi smo pa bili danes prvič pri pediatru. žal ne na prvem rednem pregledu, ampak zaradi izpuščajev (obraz, za ušesi, malo celo na začetku lastišča, zgornji del prsnega koša, na ramenih in zgoraj po hrbtu), ki kar nočejo izginit. no, pediatrinja meni, da je to seboroični dermatitis (ni alergijski, ampak zaradi mastne kože in nastaja na predelih, kjer se sicer pri najstnikih pojavljajo akne). Ni nam predpisala nič na recept, priporočila pa je proizvode od Mustele - Stelatria za obraz, ampak naj ne mažemo preveč, ker je najboljše pustiti pri miru; in pa naj namesto navadnega mila za lasišče uporabimo raje šampon za novorojenčke (ne za dojenčke) - tak je od Mustele - Foam Shampoo for Newborns. smo šli v lekarno iskat, pa niso imeli in bodo naročili, tako da bo jutri že pri njih.

sicer pa je večji povdarek dala na prehrani. naj jem čim bolj raznovrsno, čim manj industrijske hrane (npr. poli, paštetke...), čim več listnate zelenjave (solata, rukola...). Sem vprašala, če česa izrecno ne smem, pa ni nič izrecno prepovedala - mogoče samo paradižnik.  In pa če bi se poslabšalo naj se vrnem.

bomo upoštevali nasvete, pa upam, da bo čim prej boljše.
sicer je pa zdrava. tehta 4920g; pred enim mesecem pri porodu pa 3940.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 817
17.7.2008 14:23:12   
mtinca1
aja, pa še nekaj sem danes opazila.

sicer jo vedno, ko umivam obraz, umijem tudi za ušeski. ampak pač z vato namočeno v vodo potegnem za ušesom. danes pa sem

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 818
17.7.2008 14:25:51   
mtinca1
NADALJEVANJE:

malo bolj potisnila ušesek naprej in pogledala čisto v rob in tam ful osušene bele snovi za umit. zgledalo je ful staro. saj ne morem verjet, da nisem tega prej opazla.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 819
17.7.2008 14:28:44   
NajaG
Kaja08, Staš je rojen 28.6.2008, 52cm velik in težek 4020g, obseg glavice 37cm

Zdaj pa si mleko izčrpam, nato peljem Staša k babici (moji mami), ker bova z mojim skočla do ene avto hiše na testno vožnjo z nekim terencem...da vidimo, če bom znala vozituser posted image tako velik avto...danes bo prvič kaj ga bom za kratek čas pustila nekje...no, ker bo pri moji mami, je tolko lažjeuser posted image

se oglasim kaj zvečer...

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 820
17.7.2008 16:17:36   
Anonimen
ojla mamike...danes smo prestali prvi pregled pri pediatru,vse ok sam ima pa mali vodno kilo na jajčkiuser posted image user posted image ...sicer bi naj izzvenela po parioh mesecih če pa nebi se bomo pa naprej menli pri enem letuuser posted image ...drugače je velik 56,težak 4300,obvseg glavice 38!
pri porodu pa je imel 52cm,teža3130,odpustrna teža 3120,obseg glavice 36,5!...je rekla v hecu da je bajsekuser posted image ...druga je bilo vse ok...jst že tud komi čakam ginek.pregled da mi da tabletke da se mi mal koža popravi,sem še vedno malo aknasta,pa po tabletkah diane35,mi vse zgine,pa itak dojim ne več,si črpam-to malo0 mleka.kolkr ga še mam,pa še to ne rabim več!!!!-tko da jst mislim da bi komot lahko začela s tabletkami...-aja pa ad3 sma danes dobila,jutri začnem al pa bom počakala na vikend raje ko ima moj pol 14 dni dopusta,da bomo skupaj trpeliuser posted image ...a ima sploh katera izkušnje s temi kapljuicami da pa ni blo hudo????kr vse pišete samo slabe strani po teh kapljicah,mislim krči pa neutolažljiv jok...me je kr mal strah sploh pa ko mi je rekla da krči bodo,odpravit se jih ne d<a,lahko pa jih blažimo,sicer imamo vetrovne kapljice koroških lekarn doma pa me je vseeno strahuser posted image

(odgovor članu NajaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 821
17.7.2008 17:28:19   
Tina 28
Hvala za nasvete zarad gubic pod vratom. Logično ja, ker se poti, da se spodaj vname. moram kupit puder.

Jutri mam pregled....upam, da me bo stiščala noter in me je kar mal strah. moj misli, da pol pa marbit bova, sam je men tolk gadn. sploh ne oblčutim nobenga poželenja in če me po trebuhu mal prenisk objame kar otrpnem in mu uidem. Je že mal jezen, skoz neki namiguje. Je zadnjič reku, da ga je strah, da mi bo ker prej všeč ratov, preden bo spet bliz pršu, ker ne zastop da kar nebi hotla. Men pa res ni, ker mislim, da bi blo neprijetno in ker se zdaj ne dojemam kot tako žensko ampak materinsko žensko.user posted image

no, saj zdaj mam moj več drugih problemov zarad avta. Zdaj mu vsi pamet solijo in mu odpira glavo, sploh ko se njegov fotr skoz vmešava. Potihem je vesel, da ga jaz ne.

danes mala ful spiuser posted image user posted image user posted image , Nejc je pa zbolu. Sem ga vlekla s sabo na sprehod in je skoz jamral, jaz sem ga pa mal štrapcirala, da ne sme bit tak lenušček za hodit in naj se neha skoz obirat. Sva komaj dam pršla, jaz sita jamranja on pa hoje. in čez kako uro ga gledam da je le preveč miren in je imel 38 vročine.
V momentu mi je ratal hudo in sem se mu opravičla ker sem ga pasla zarad obiranja...se je revežu tko fajn zdel, ko je vidu, da mam kar rosne očke in se je že boljš počutu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 822
17.7.2008 17:29:59   
Tina 28
aja, glede kupčkov. Jaz ga zdaj podiram v sedečem položaju in če ga po dveh min ne podre, jo  dam še za pet minut na ramo. Če ga še kar ne, jo dam spat, če spi in takoj ko mal pokrnjači hitro dvignem in takrat ga podre, drugče pa spi.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 823
17.7.2008 17:32:25   
Tina 28
SE OPRAVIČUJEM ZARADI NEPISMENOSTI, SAM TKO HITIM PISAT, KER NIMAM VELIK LUFTA.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 824
17.7.2008 19:16:05   
Anonimen
aja pa glede kapljic,mi ni danes nič rekla kdaj začet jemat,v navodilih pa piše ko otrok dopolni 6 tednov...moj bo pa 5 tednov v pon...torej kdaj začet s ad3???? kr jutri al počakam 6.teden???kr moj ma glih dopust pa bi mi blo lažje če kr začnem..drugač pa tud počakam na 6.teden ni panike..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?