aleksandra silvija
|
Ojla. Lunca-ti imaš pregled danes? No, sva se zgrešili za 2 dni. So me pa sestre malo čudno pogledale, ker sem z vozičkom prijadrala. Če ni nikogar z mano---ja, mož pazi na starejša 2, več nas pa ni . Da bi pa vsi prileteli na G pregled? BRIS-ja, mene je kar zabolelo. Precej bolj kot imam v spominu od prejšnjih brisev,... Ja, pa sedaj imam spet krvav izcedek-prej sem imela samo še malo rjavega. Očitno od brisa. Bo minilo. Alea--hvala za recepte. Sem jih shranila in sedaj samo čakajo na izvedbo . --niiiiič. Pred porodom krvavitve pa takšne stvari, sedaj pa dolgotrajen izcedek, pa še pomembnejši razlog- moje razpoloženje. Mi niti pod razno ne paše. Se mi zdi, da to ne bo nikoli minilo . Pa kot berem, nisem edina. Lovro ima lepo kožo, tudi gubice (mažem z mandeljevim oljem, občasno z bepantenom), razen TEMENC! Tako sedaj vsako popoldne namažem glavico z oljem, potem pa pozno zvečer umivanje, česanje,...nekaj gre dol, pa se spet naredijo,... KRČI--mah, čez dan zna včasih "cviluhat", posebej zvečer. Ampak ni nič strašnega. Če ga nosim in zibam je zakoj boljše. Ko pa sedem, pa čeprav ga še vedno zibam--cvili . Tako ga res ogromno prenosim. Tako dvomim, da je to od moje hrane-pa čeprav pojem veliko zelenjave, sadja,...psssst,..pa tudi sladkarij . Žal mi je samo, ker ne moremo na sprehode, nasploh se portepat. Preden se odpakiramo, se Jernej že premisli, pa spraviti vse otroke v sedeže, pa ven pa not,...pa posebej dojenje na terenu. Z malim ni težav--ampak kaj naj vmes počne Jernej? Z malim na joški pa ne morem letat za njim. Smo pa zato na dvorišču. In tu pa tam gremo v vrtec na igrala. Pa še nekaj. Do sedaj pomivalnega stroja sploh nisem uporabljala-se mi je zdel kar nepotreben. No, spremenila sem mnenje. Pa do tega poroda sem likala vse živo. Da ne bi zlikal otroških majic, celo kratkih hlač? Katastrofa! No, spremenila sem mnenje. Sploh pri cotkah za doma. Pa še kaj bi se našlo,... Uživajte!
|