Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 ojla mamice, se bolj poredko javljam, ker sem bolj lene sorte... gre nam kr vredu. naša punca je prejšnji četrtek tehtala že 4610 g, pa tudi št. 62 se mi zdi, da ji ni nič kaj prevelika. vabila za pediatra še nismo dobili, čeprav bo jutri stara točno 4 tedne. nimamo še nikakršnega ritma spanja - včasih spimo pol ure, drugič pa tudi po 6 ur. probleme imamo le z izpuščaji po obrazu. Imela jih je že v porodnišnici, baje naj bi bili vročinski, ampak le tu in tam kakšnega. Zdaj pa jih ima ful na obeh ličkih in me kr skrbi, ker izgleda prav grozno, sploh ko se joče, al pa ko jo dojim, ker se napenja. pleničke uporabljamo od muelerja št. 2. Vendar se nam je zadnji teden večkrat zgodilo, da je "kakec" ušel na strani ven in naredil madež na bodyu, ki z pranjem 60 stopinj sploh ne gre vedno dol. A mi lahko ktera priporoča kakšen dober odstranjevalec madežev? Krčkov še nimamo, al pa niso tako močni, da bi opazli. Mojemu je sodelavec priporočal naj kupimo naslednje (baje jih je pri njih cela ulica uporabljala in so bili vsi zadovoljni, nobenega joka): VETROVNE KAPLJICE. Naročijo se po telefonu 02 8770730 Koroška lekarna Dravograd, pa ti jih pošljejo po pošti. Sama še sicer nimam izkušenj s tem, ampak jih bom naročila (pa po možnosti bom še prej vprašala patronažno al pa pediatra). no, se mala oglaša.... moram končat Kako pa to pri vas deluje s pediatrom? Pri nas je tako, da sem poprihodu iz porodnišnice klicala v zdravstveni dom in povedala, da smo rodil, pa mi je potem dala datum za pediatra. Nisem še slišala, da bi dobili vabilo na dom? Jaz fleke kar z Vanishem zalijem, pustim par minut, mal podrgnem in dam prat. Zaenkrat je šlo ven... Ja vetrovne kapljice koroških lekarn so ZAKON!! So ful sladke, tko da midva Žigatu dajeva tudi takrat, ko je samo siten in sicer kar na dudo, ker ga res pomirijo. Sicer včasih samo za kakšno minutko, ampak mu pa dava še eno, pa je! Če ima pa res fejst krče, mu pa v mleko zlijeva par kapljic.
|