|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
13.7.2008 0:30:23   
tweetek
Kaja dobr da si mepsomnila... Mam že vse izpolnjen, moram nest tja :)

Drugače pa lahko noč......Grem spat za dve do tri ureuser posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 651
13.7.2008 7:41:35   
*Mojca*
kaja mojmu so v dm rekli da mora priložit rojstni list, ki pa ga še čakamo user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 652
13.7.2008 9:21:01   
Anonimen
Dobro jutro vsem. Midva sva dans kr dobr spala, Luka je pa še po zajtrku zaspal - očitno ga je res zdelala včerajšnja avantura - smo šli v šopinguser posted image . Drugače smo v redu, Luka je pride, mamica je pridnauser posted image , sam ritem ji ne gre. Sploh nočni - se mi zdi, da mam podočnjake do kolen. Pa sej bo, kajne? To je pa zato, ker sem v nosečnosti spala po 8 ur minimalno na noč. Pa vsi pravijo, da se morš naspat med nosečnostjo - no jaz sem se in kaj mi to nuca? Prav nič. Počasi bomo menda ujeli en ritem.
V ponedeljek grem pa našmu kupit enga bombažka, upam, da bo tudi pri nas tko dober odziv kot pri I.Daisy.

Nč bejbe, uživejte, čvekanje pa kljub vsem utrujenim mamicam prav gotovo ne bo zamrlo, kajne?

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 653
13.7.2008 14:38:57   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

ninny, pri meni je bilo isto. Mi je pa rekla patronažna, da če ne dodajam AM, da ji lahko dam svojega mleka, kolikor želi, tudi več kot naj bi ji bilo dovolj. Če se pa daje AM, pa 'po pravilih'.

kaj pa pomeni to "po pravilih"? Meni je patronažna težila, da je pri AM treba paziti, da se otrok ne prenažira in da je treba paziti, koliko poje Ko pa sem to omenila pediatrinji, je samo zavila z očmi in rekla, da če je otrok lačen, se mu da hrano in naj poje, kolikor mu paše - kar je meni tudi bolj logično. Valda mu ne boš odtegoval hrane, če je še lačen

Kaja, mislim da to pomeni tiste ml, ki jih naj bi spil/a glede na svojo težo. AM se naj ne bi dajalo več (vsaj ne veliko več), sam ne mene prašat zakaj ne. user posted image  Jaz Sabino filam, dokler ni ful. user posted image user posted image  Potem pa pač tolk dlje spi pa pojemo kak obrok manj, pa smo na istem.

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 654
13.7.2008 14:39:38   
babysolza
Pa še vprašanje: a to se da kaj prek interneta al je treba tja?

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 655
13.7.2008 14:51:41   
Kaja08

Pa še vprašanje: a to se da kaj prek interneta al je treba tja?

če misliš na DM plenice, moraš tja po prijavnico, potem jo pa lahko že tam izpolniš in dodaš rojstni list, ali pa vse skupaj pošlješ po pošti.

uf, pri nas se je končno ulilo - je bilo cel dan tako soparno, da ni bilo za živet!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 656
13.7.2008 15:09:40   
Tina 28
Ojla...no pri nas se je pa že izlilo, pa bi lohk še mal padal.

Hvala mamice za nasvet glede očka. Sem res dala kapljico mleka pri dojenju in je danes stanje ful boljše. Upam, da se bo do jutri pa zrihtalo.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 657
13.7.2008 15:22:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Ojla...no pri nas se je pa že izlilo, pa bi lohk še mal padal.

Hvala mamice za nasvet glede očka. Sem res dala kapljico mleka pri dojenju in je danes stanje ful boljše. Upam, da se bo do jutri pa zrihtalo.

Kar danes mu še daj pri vsakem dojenju, ker škodilo mu ne bo, pomaga pa, ker midva sva mela tud, pa sem mu kapnila, pol pa ne več, pa se je ponovilo. Ko sem mu pa en dan pri vsakem dojenju, se je pa pozdravilo.

Našega danes ful zvija, pa je moj rekel, naj mu dam novalac, ker očitno sem nekaj takega pojedla. Ampak jaz mu ne bi dala AM, ker mam svojega mleka dovolj. Pa moj pravi, naj ga vsaj enkrat poslušam, da ne bomo ponoči imeli akcije. Sej bomo videli - mu bom dala še en obrok svojega mleka, zvečer pa novalac, če ne bo nič bolje.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 658
13.7.2008 17:02:25   
anaj22
Ojla mamice

da se vam po dolgem času še jest mal javim. Včeri prvič bli cev dam od doma, bil pr tašči. Je kmal ugotovila da Jaka ni za po rokah nosit, se ne mara pa že kar težek je.
Nevem kaj mam za pokomentirat vse sproti pozabim.
Naš malček je v tem tednu začel ful igrače opazovati in se sedaj veselo pogovarja z njimi sam se pol mal razjezi ker mu nič ne povejo nazajuser posted image
Dojenje nam gar, sam mami mora pazit da preveč okol ne laufa se takoj na proizvodnji pozna.
Kopanje nam tud gre, sem ga tud že čist sama, sam mi je ful lepo in rajš počakm da ga oči.
Spanje upam da bo tko tud naprej kot je zdej ponoči spimo od 4 do 7 ur. Čez dan smo pa skoz več budni.
Krčev imamo bol malo (že trkam na les)
No zdej pa moram it smo dubl obiske
pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 659
13.7.2008 17:27:06   
l.daisy
hejj...
mi smo spet super spali, samo se ne bom prekmalu preveč hvalila z receptom... user posted image

bombažka imata kar ta velika, nista nič prevelika, saj sta že dedca pa pol... user posted image
so pa teli bombažki fini, ker ni tisti pliš, da bi dlake odletavale ven... pa perejo se lahko, to je super...

učko sem jaz Anžeju po nasvetu patronažne umila s kamiličnim čajem, pa je bilo naslednji dan že ok...

šibaaaaaammmm....

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 660
13.7.2008 17:32:50   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

ninny, pri meni je bilo isto. Mi je pa rekla patronažna, da če ne dodajam AM, da ji lahko dam svojega mleka, kolikor želi, tudi več kot naj bi ji bilo dovolj. Če se pa daje AM, pa 'po pravilih'.

kaj pa pomeni to "po pravilih"? Meni je patronažna težila, da je pri AM treba paziti, da se otrok ne prenažira in da je treba paziti, koliko poje user posted image  Ko pa sem to omenila pediatrinji, je samo zavila z očmi in rekla, da če je otrok lačen, se mu da hrano in naj poje, kolikor mu paše - kar je meni tudi bolj logično. Valda mu ne boš odtegoval hrane, če je še lačen user posted image

jao, jao... po pravilih... haloo, kako pa lahko vse user posted image vkalupirajo v ena pravila... user posted image

naj poje, kolikor je lačen, ko ima dovolj, itak pljune cucelj ven... in ko ima res dovolj, ga ne moreš več prisilit, da bi še jedel... pa mi še noben ni bruhal od tega... joj, joj, tele patronažne ga pa včasih tudi v kamen usekajo... user posted image

bi jo jaz vprašala, koliko časa bi poslušala bojne glasove našega Ažbeta, ko potrobi predpisano količino, pa bi še jedel...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil l.daisy -- 13.7.2008 17:33:53 >

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 661
14.7.2008 11:08:57   
Anonimen
Pozdravljene mamiceuser posted image .
Kako se kaj rihtate z vasimiuser posted image .Pri nas smo imeli kar veliko joka,pa se na sreco popravlja,ponoci se je zbujala na vsaki 2h,zdaj pa ze kar dalj casa potegne,tako da je vedno bolje.Vendar me se vedno zelo okupira,tako da komaj kaj drugega utegnem se postoriti.

Glede situacije z mozem pa...ze od prejsnega cetrtka je v bolnici,si je poskodoval nogo,tako da zdaj doma malo lazje diham,najvec mi pa pomaga RR,pa seveda moji punciuser posted image .

Lepo se imejte.

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 662
14.7.2008 11:35:20   
lunca14
Kleopatra.....no pa le obstaja božja šibauser posted image ,in seveda lepo,da se ti stvari lepo urejajo,pri nas je tud mal joka in veliko nošenja,mali bi bil rad skoz z mami,pravi,da je tako lepo toplo in da tako lepo dišim,da kar ne bi šel stran od meneuser posted image .Lepo se mej še naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 663
14.7.2008 13:33:16   
sasa.vracko
Pozdravljene mamice,

se moram pohvalt, da naš škratek že 4 dni nima več krčev zvečer, pa ne vem ali je to mogoče, ker ene mame strašjo, da trajajo krči do 4 mescev... No, se ne pritožujem user posted image , če so se mu tko kmal nehal, jih je pa res dobu že ko je bil komi 2 tedna star in pravjo, da če jih prej dobi, jih prej izgubi. Tako, da je Luka ful pridn dojenček in tud spat gre zdej že prej zvečer in sicer okol devetih, pol pa spi do dveh ali pol treh zjutri, pol pa spet papa in spi do osmih, pol devetih. Pa zjutri je najbolj posrečen, ker kake pol ure si skoz neki gode in poje, mislim da me kliče, mami dej že vzdign rit, ker pol pa če dolg ni efekta od mene, pol pa se pa zna že fejst razjezit in bolj naglas "poklicat". Pa ful vse opazuje okrog in ti hoče kr neki odgovarjat, če ga ogovarjaš, ful je srček res... Sej boste vidle, da je vsak teden boljš in lepš...

Ajde, se tipkamo!user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 664
14.7.2008 13:42:18   
Anonimen
Evo še mene na raport. Mi smo šli danes na csd odnest papirje za starševski dopust pa otroški dodatek, potem v pikapoko kupit bombažka chowinga, ker naš sonček rabi neko lučko ponoči, pa da ne bomo prižigali luči, ker mamo pol komarje, sem mu šla kupit tega bombažka. Pol smo šli pa še k tašči na kosilo. Zdej smo že doma, naš sonček pridno panča že od 11.30, kar pomeni, da bo popoldne še zanimivo. user posted image
Zadnjič sem v Muelerju kupila pamperske, pa moram rečt, da so sicer ok, mu pa drekec veliko bolj smrdi, kot če je zavit v dm-ove, zgleda, da majo kakšen čuden vonj že same papmperske. Moram pa rečt, da smo že drugo noč spali malo več. Sva se hranila samo ob 1h in 5h. Sem se malce bolj naspala.

Me pa ful boli trtica - a je to normalno - če dolgo sedim, se sploh ne morem vstat oz. se zelo težko. Je imela še katera probleme s tem?

Enkrat ta teden moram v baby center, da nabavim ene par stvari, med drugim tudi zaščito pred soncem, pa sem mislila kr tole
KLIK . Kaj mislite?

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 14.7.2008 20:11:28 >

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 665
14.7.2008 13:48:42   
sasa.vracko
Kaja08- kako dolgo si čakala, da so ti odgovoril za Baby bonus iz DM? Js sem že kar kmalu po porodu v njihovi poslovalnici oddala prijavnico in kopijo roj. lista, pa še nč nism dobila do dons...

Pa glede Pampersk:
Mi uporabljamo že št. 2 in sem jih kupla v DM, pa vidim da jih delajo na Poljskem in ker sem opazla da ste tle na forumu se nekatere že prtožvale, da puščajo, oziroma se dojenčki čez polulajo, moram povedat, da je to res in je tamal zmer polulan na enem boku in tega sranja ne bom več uporabljala. Naslednjo rundo bom kupila v Mullerju.. Mam jih pa en jumbo paket, št. 3, ki so za 1 cm višje od dvojke in sva jih kupila še ko sem bla noseča v Avstriji, pa so ful boljše in nič ne prepuščajo, tako da mu zdej tiste dajem.... 

Papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 666
14.7.2008 14:35:21   
tweetek
katere plenice pa dobiš pri baby bonusu? Ker mi smo tud že na dvojki pamperskah - samo moram rečt da nam ne puščajo, kupila sem jih pa kar v merkatorju.... Pa mislim da so made in polanduser posted image .... mogoče pa naš manj lulauser posted image

Krčki so pa pri nas bli prejšnji teden kar intenzivni (zjutraj kake 2 ure...) - zdaj mu pa pdaejm lefaxin kapljice (avstrijske) ob svakem dojenju pa je precej boljše... D3 mu pa kar ne upam datuser posted image ... A ma katera izkušnje z D3 - a res ful poslabšajo krčke? Pa še nekaj  - kako jim jih dajete? Ker iz tiste trapoaste flaške sto let nč ne kapneuser posted image user posted image

Drugače smo pa mi tud jako navdušeni nad igračkami pa zmeraj več se smejemo....

Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 667
14.7.2008 16:20:10   
Kaja08

kleopatra28, lepo te je spet brati!! Me veseli, da ti je malce lažje, ko moža ni doma!! Očitno pravica obstaja user posted image  Upam, da se nam boš večkrat oglasila in poročala, kako user posted image  napreduje!!

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Kaja08- kako dolgo si čakala, da so ti odgovoril za Baby bonus iz DM? Js sem že kar kmalu po porodu v njihovi poslovalnici oddala prijavnico in kopijo roj. lista, pa še nč nism dobila do dons...

Meni so zelo hitro odgovorili oz. sem po pošti dobila bone. Najboljš, da greš mal povprašat v trgovino.

IZVIRNO SPOROČILO: tweetek

katere plenice pa dobiš pri baby bonusu? Ker mi smo tud že na dvojki pamperskah - samo moram rečt da nam ne puščajo, kupila sem jih pa kar v merkatorju.... Pa mislim da so made in polanduser posted image .... mogoče pa naš manj lulauser posted image

Krčki so pa pri nas bli prejšnji teden kar intenzivni (zjutraj kake 2 ure...) - zdaj mu pa pdaejm lefaxin kapljice (avstrijske) ob svakem dojenju pa je precej boljše... D3 mu pa kar ne upam datuser posted image ... A ma katera izkušnje z D3 - a res ful poslabšajo krčke? Pa še nekaj  - kako jim jih dajete? Ker iz tiste trapoaste flaške sto let nč ne kapneuser posted image user posted image

Dobiš njihove babylove plenice 4-9 kg. Sicer jih še ne uporabljamo, ker so mu bile do sedaj prevelike in mormo še Pamperske št.2 ponucat, ampak sem mu jih ene dvakrat dala in so kul.

Mi pa zdej uvajamo AD3 kapljice - zdej je drugi dan dobil 2 kapljici in ima potem nekaj več krčev. Ampak mu dava te kapljice zjutraj, tko da čimprej predelamo te krče. Ne vem pa, kako bo, ko bo dobival po 7 kapljic. Še dobro, da imamo konec meseca posvetovalnico in bomo takrat že videli, kako se AD3 obnesejo - ker, če ne bo dobro, bom rekla za D3

Pa še eno vprašanje - kolikokrat kopate user posted image  in kolikokrat ga/jo namažete z oljem? Po vsakem kopanju celega ali samo gube okoli vratu in pod pazduho?

Neposredna povezava do sporočila: 668
14.7.2008 18:04:13   
mtinca1

ojla mamice,

se bolj poredko javljam, ker sem bolj lene sorte...

gre nam kr vredu. naša punca je prejšnji četrtek tehtala že 4610 g, pa tudi št. 62 se mi zdi, da ji ni nič kaj prevelika.
vabila za pediatra še nismo dobili, čeprav bo jutri stara točno 4 tedne.

nimamo še nikakršnega ritma spanja - včasih spimo pol ure, drugič pa tudi po 6 ur. probleme imamo le z izpuščaji po obrazu. Imela jih je že v porodnišnici, baje naj bi bili vročinski, ampak le tu in tam kakšnega. Zdaj pa jih ima ful na obeh ličkih in me kr skrbi, ker izgleda prav grozno, sploh ko se joče, al pa ko jo dojim, ker se napenja.

pleničke uporabljamo od muelerja št. 2. Vendar se nam je zadnji teden večkrat zgodilo, da je "kakec" ušel na strani ven in naredil madež na bodyu, ki z pranjem 60 stopinj sploh ne gre vedno dol. A mi lahko ktera priporoča kakšen dober odstranjevalec madežev?

Krčkov še nimamo, al pa niso tako močni, da bi opazli. Mojemu je sodelavec priporočal naj kupimo naslednje (baje jih je pri njih cela ulica uporabljala in so bili vsi zadovoljni, nobenega joka): VETROVNE KAPLJICE. Naročijo se po telefonu 02 8770730 Koroška lekarna Dravograd, pa ti jih pošljejo po pošti. Sama še sicer nimam izkušenj s tem, ampak jih bom naročila (pa po možnosti bom še prej vprašala patronažno al pa pediatra).

no, se mala oglaša.... moram končat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 669
14.7.2008 18:08:26   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

ojla mamice,

se bolj poredko javljam, ker sem bolj lene sorte...

gre nam kr vredu. naša punca je prejšnji četrtek tehtala že 4610 g, pa tudi št. 62 se mi zdi, da ji ni nič kaj prevelika.
vabila za pediatra še nismo dobili, čeprav bo jutri stara točno 4 tedne.

nimamo še nikakršnega ritma spanja - včasih spimo pol ure, drugič pa tudi po 6 ur. probleme imamo le z izpuščaji po obrazu. Imela jih je že v porodnišnici, baje naj bi bili vročinski, ampak le tu in tam kakšnega. Zdaj pa jih ima ful na obeh ličkih in me kr skrbi, ker izgleda prav grozno, sploh ko se joče, al pa ko jo dojim, ker se napenja.

pleničke uporabljamo od muelerja št. 2. Vendar se nam je zadnji teden večkrat zgodilo, da je "kakec" ušel na strani ven in naredil madež na bodyu, ki z pranjem 60 stopinj sploh ne gre vedno dol. A mi lahko ktera priporoča kakšen dober odstranjevalec madežev?

Krčkov še nimamo, al pa niso tako močni, da bi opazli. Mojemu je sodelavec priporočal naj kupimo naslednje (baje jih je pri njih cela ulica uporabljala in so bili vsi zadovoljni, nobenega joka): VETROVNE KAPLJICE. Naročijo se po telefonu 02 8770730 Koroška lekarna Dravograd, pa ti jih pošljejo po pošti. Sama še sicer nimam izkušenj s tem, ampak jih bom naročila (pa po možnosti bom še prej vprašala patronažno al pa pediatra).

no, se mala oglaša.... moram končat

Kako pa to pri vas deluje s pediatrom? Pri nas je tako, da sem poprihodu iz porodnišnice klicala v zdravstveni dom in povedala, da smo rodil, pa mi je potem dala datum za pediatra. Nisem še slišala, da bi dobili vabilo na dom?

Jaz fleke kar z Vanishem zalijem, pustim par minut, mal podrgnem in dam prat. Zaenkrat je šlo ven...

Ja vetrovne kapljice koroških lekarn so ZAKON!! So ful sladke, tko da midva Žigatu dajeva tudi takrat, ko je samo siten in sicer kar na dudo, ker ga res pomirijo. Sicer včasih samo za kakšno minutko, ampak mu pa dava še eno, pa je! Če ima pa res fejst krče, mu pa v mleko zlijeva par kapljic.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 670
14.7.2008 18:28:44   
Anonimen
Pa še eno vprašanje - kolikokrat kopate in kolikokrat ga/jo namažete z oljem? Po vsakem kopanju celega ali samo gube okoli vratu in pod pazduho?

Kaja - midva ga kopava vsak drugi dan, ampak ne vedno z milom. Namažemo ga pa včasih z oljem, včasih z ribjim mazilom po vsakem kopanju ali umivanju, ampak samo pod pazduho, pa gube, okoli vratu pa po obrazku

mtinca - jaz perem stvar tud na 40, pa gre vse dol - magično sredstvo je Meglio, ta rumen, našpricam, namočim v vodo za pol ure, dam prat in vse se opere- perem pa z Dreftom Baby

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 671
14.7.2008 19:51:40   
Anonimen
lunca - ojla, kdaj se bova kej vidle, da ti dam pleničke, veš tiste ta lepe?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 672
14.7.2008 20:34:11   
mtinca1
Kako pa to pri vas deluje s pediatrom? Pri nas je tako, da sem poprihodu iz porodnišnice klicala v zdravstveni dom in povedala, da smo rodil, pa mi je potem dala datum za pediatra. Nisem še slišala, da bi dobili vabilo na dom?

jaz sem klicala v zdravstveni dom 26.6. in se želela naročiti, pa so me zabeležili in rekli, da dobim vabilo na dom. ko po desetih dnevih vabila še vedno ni bilo, sem klicala še enkrat, ker sem mislila, da so pozabili na mene. No, rečeno mi je bilo, da še nisem na vrsti in da bo pregled med 4 in 6 tednom, češ da so dopusti...  Tako še pač čakamo na vabilo.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 673
14.7.2008 20:37:10   
Kaja08
Kako ste pa kaj s temenci? Pri nas že počasi, zelo počasi zginevajo iz lasišča. Vsak dan ga češeva z glavnikom in večkrat dnevno namažem z olivnim oljem, tko da upam, da bojo čimprej zginili. Ima pa spet nekaj mozoljčkov po obrazu. Oh, ko smo prišli iz P je imel pa tako lepo kožo!! Upam, da bo čimprej spet tako!

Našmu se tudi velikokrat kolca...še kateremu? Sploh ne vem, zakaj do tega pride. Kar iz ljubega mira, ko leži v ležalniku, pa začne kolcat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 674
14.7.2008 20:41:43   
mtinca1
Me pa ful boli trtica - a je to normalno - če dolgo sedim, se sploh ne morem vstat oz. se zelo težko. Je imela še katera probleme s tem?

mene je trtica bolela že med nosečnostjo, pa še po porodu. zdaj me ne več. ampak ni blo tako hudo.
še vedno pa čutim malo bolečine v kolenih - npr. ko se vstajam iz kavča. upam, da bo minilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?